P.J. neka si više došao pameti.PJCARLESIMO je napisao/la:MT3 BRACO ULAZI U 1/4 AKO BOG DA 20 POENA NOCAS..

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
P.J. neka si više došao pameti.PJCARLESIMO je napisao/la:MT3 BRACO ULAZI U 1/4 AKO BOG DA 20 POENA NOCAS..
PJ, a kolika je minutaza Redzi?armin je napisao/la:P.J. neka si više došao pameti.PJCARLESIMO je napisao/la:MT3 BRACO ULAZI U 1/4 AKO BOG DA 20 POENA NOCAS..![]()
sanjingr je napisao/la:Poz svima
Ima li igdje izjava jel Mirza u rotaciji ili ga je golobradi opet smjestio na klupu
I ja tebe volim <33333333333333FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Kako volim ovu zemlju i ljude,nenormalnoooo, samo zbog ovoga što smo mi ovakvi, yebeš ga, kad je najteže mi smo za zayebanciju![]()
cuj Redzu da dovedemo da igra za Bosnu ahahahahaha
Redzo iz Donjeg Vakufa![]()
Ne kazem da je sad najteze, za Mirzu je ovo vjerovatno najbolji period od kako je dosao u Netse, al i kad mu je bilo najteze zahebavali smo se, zato vas volim narode !
Kad Mirza počne da rešeta tricama, nemoj puno dreknuti da ne probudiš staru, da ne bude ko prošli putFOURTHOFFICIAL je napisao/la:Kako volim ovu zemlju i ljude,nenormalnoooo, samo zbog ovoga što smo mi ovakvi, yebeš ga, kad je najteže mi smo za zayebanciju![]()
Ne kazem da je sad najteze, za Mirzu je ovo vjerovatno najbolji period od kako je dosao u Netse, al i kad mu je bilo najteze zahebavali smo se, zato vas volim narode !
I mi tebe cetvrtioficijelniFOURTHOFFICIAL je napisao/la:Kako volim ovu zemlju i ljude,nenormalnoooo, samo zbog ovoga što smo mi ovakvi, yebeš ga, kad je najteže mi smo za zayebanciju![]()
Hehehe, ja baš kontam kako to nema slikice, pa da postavim, kad ono u istoj minuti.nele-BHF je napisao/la:Pa Armineeeeee!!! Ista minutaa!!
![]()
Nemoj se ti brinuti za mene. Sarah je uvijek tu. <3
Cujem sad se nesto dogovaraju u svlacionici on i mirza oko nekakvog Evropskog prventsva,i uci ga tele bosanski,ne znam sta se desavaemir79 je napisao/la:PJ, a kolika je minutaza Redzi?armin je napisao/la:P.J. neka si više došao pameti.PJCARLESIMO je napisao/la:MT3 BRACO ULAZI U 1/4 AKO BOG DA 20 POENA NOCAS..![]()
Donji Vakuf ga s nestrpljenjem iscekuje.
![]()
![]()
![]()
Naravno... Ali da ne bude banova, i Mirza mene zanima.calcio je napisao/la:ha pazi @neleta kako je isjeko ovo dvoje, njega samo Sara zanima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.