Svi bi mi voljeli da se to desi ali ne vjerujem da se moze oporaviti.zgembo89 je napisao/la:JA se nadam samo da ce Pjanic zaigrat..

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Svi bi mi voljeli da se to desi ali ne vjerujem da se moze oporaviti.zgembo89 je napisao/la:JA se nadam samo da ce Pjanic zaigrat..
I ja kontam da će biti nešto isto, ne volim kod Safeta što je ziherašamko27 je napisao/la:Ubjedjen sam da ce safet Ibisevica na krilo staviti kao u Grckoj i tu nas sjebati pravo. Nesmije on na jacu ekipu s 2 napadaca. S 2 zadnja vezna krece 100% (dvojica od ove 4ce krecu kao zadnji vezni: Salihovic, Zahirovic, Medunjanin, Rahimic). Misimovic ispred i Dzeko sam gore. Nema Susic hrabrosti. On bi sad potpisao nulu, sa Pjanicem, bez Pjanica. Jednostavno je takav trener.
Lako je tudjom kitom gloginje mlatiti.Ziheras ili ti na sigurno ili rizikovati i porazom vec u petom kolu izgubiti sve sanse za prvo mjesto.legenda reala je napisao/la:I ja kontam da će biti nešto isto, ne volim kod Safeta što je ziherašamko27 je napisao/la:Ubjedjen sam da ce safet Ibisevica na krilo staviti kao u Grckoj i tu nas sjebati pravo. Nesmije on na jacu ekipu s 2 napadaca. S 2 zadnja vezna krece 100% (dvojica od ove 4ce krecu kao zadnji vezni: Salihovic, Zahirovic, Medunjanin, Rahimic). Misimovic ispred i Dzeko sam gore. Nema Susic hrabrosti. On bi sad potpisao nulu, sa Pjanicem, bez Pjanica. Jednostavno je takav trener.
Mislim da nece, skonto je i Safet nek stvari, ako vec bude nekog povlacio onda mu je bolje povuci Dzeku na ljevo krilo da igra nesto kao Samaras kod Grka, jer je Dzeko pokretljiviji i brzi od Ibisevica i ima bolji dribling, dok je Vedo klasicni spic.amko27 je napisao/la:Ubjedjen sam da ce safet Ibisevica na krilo staviti kao u Grckoj i tu nas sjebati pravo. Nesmije on na jacu ekipu s 2 napadaca. S 2 zadnja vezna krece 100% (dvojica od ove 4ce krecu kao zadnji vezni: Salihovic, Zahirovic, Medunjanin, Rahimic). Misimovic ispred i Dzeko sam gore. Nema Susic hrabrosti. On bi sad potpisao nulu, sa Pjanicem, bez Pjanica. Jednostavno je takav trener.
Ljudi treba biti realan nikad jaku reprezentaciju nismo pobjedili u zvanicnoj utakmici. Volio bih vise nego ista da se to sad promjeni, ali treba biti realan bez Pjanica vrlo tesko. Pa pola koji su u ozbiljnoj konkurenciji da pocnu ovu utakmicu su povrijedjeni mjesecima, ne igraju u svojim timovima, nisu u formi. U ozbiljnim reprezentacijama igrac koji ne igra toliko kao Salihovic, Mujdja, Pandja, o Rahimicu da i ne pricam, ne bi se zvao i molio Bog da pocnu 3 dana prije utakmice s Grckom. Nemamo 15 dobrih igraca, ma nemamo ni 10, i povrijede se 2ca, 2ca nisu u formi i belaj.
S druge strane, nada je u toj popisanoj Grckoj da ce i oni vise izgubiti od nekog. To sto oni igraju nema veze s fudbalom. Igraju im igraci od 38 godina itd....Treba napraviti sve na tribinama da se igraci nose do nekog ho-ruk gola i da onda igramo njihovu igru. Fudbal protiv njih nije niko igrao 10 godina, necemo ni mi 22. maja.
Kolasinac moze igrati DM, ali psssttt, on je juniorac..., dobro je sto ga nismo vec prije pola godine pozvali, od viska glava boli. Nebi on kao igrac Schalke imao sanse protiv igraca iz Bijelorusije.Goalgetter je napisao/la:Zahirovic skoro 3 mjeseca nije odigrao takmicarsku utakmicu (osim one protiv Slovenije), tako da me brine malo njegova forma, samo treninzi i prijateljske mislim da nisu dovoljno. Bio je sa Nalchikom mjesec dana na pripremama u Antaliji, sad neznam kakvo je stanje u Minsku, ali do utakmice sa Grcima nece odigrati nijedne utakmice.
Bravo koji zakljucak.Istina.Pricas o barazu, ali zaboravljas da i baraz nije tad SIGURAN.Ili ti mislis da Slovaci koji su isli na Svjetsko 2010.Tek, tako ce se predati?.Pregazili su Grke dole, i imat cemo daleko gore sanse da dodjemo do BARAZA.Ako i vidimo Baraza.Ovog puta imamo jake Slovake koji ce imati isto bodova kao i mi.I cekat ce svoju sansuGrci ce ici na remi i imaju kapacitet da ga ostvare. Ako uspiju u tome, ne gine nam baraz, jer je nerealno ocekivati da cemo mi sve utakmice, pogotovo one na strani dobiti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.