FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ja nesto ne vjerujem da ce uopste pobijediti tu utakmicu.Sveti je napisao/la:Da li vjerujete u 4 i više golova kontra milana?
Ali eto valja se nadati.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- JohnLennon
- Kontakt:
Pa sta ce mu odmor, odmarat ce protiv Milana.Bonus je napisao/la: Messi ne yebe odmore, pa ce sa njim u napadu vjerovatno zaigrati Tello i Alexis (Villa).
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
mislim ukupno na utakmici. Kontam, domaćini moraju napast, tako da će biti i dosta prostora nazad. Barcelona će sigurno dat gol, ali po nekom nepisanom pravilu će i da primi, a kvota na 4+ je uvijek masnaM4kaveli je napisao/la:Ja nesto ne vjerujem da ce uopste pobijediti tu utakmicu.Sveti je napisao/la:Da li vjerujete u 4 i više golova kontra milana?![]()
Ali eto valja se nadati.
naprijed rejal
Ma ne bi ja to odigrao nema sanse.Sveti je napisao/la:mislim ukupno na utakmici. Kontam, domaćini moraju napast, tako da će biti i dosta prostora nazad. Barcelona će sigurno dat gol, ali po nekom nepisanom pravilu će i da primi, a kvota na 4+ je uvijek masnaM4kaveli je napisao/la:Ja nesto ne vjerujem da ce uopste pobijediti tu utakmicu.Sveti je napisao/la:Da li vjerujete u 4 i više golova kontra milana?![]()
Ali eto valja se nadati.
Talijani su to .. nema kod njih puno golova.
Ni datih ni primljenih.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Ne vjerujem, iskreno...nadam se potajno. Ljudski se nadati....ooo jbm ti sunce, spade Barca da se nadamoSveti je napisao/la:Da li vjerujete u 4 i više golova kontra milana?
Vrlo je moguce da zijanimo glat 2-3 razlike , ako sjednemo Milanu na volej i ako nas docekaju na kontre.
Nema inventivnosti u igri, brzog protoka lopte, tecnosti u igri, presinga na protivnika kad nemaju posjed itd....ukratko, nema ni B od Barcine prepoznatljive igre.
Na šta ste spali ja više vjerujem u prolaz Barce od vas
Kakvi ste vi navijači 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ja sam neki dan pokusavao da im unesem malo optimizma,al nista oni.LBJ MVP je napisao/la:Na šta ste spali ja više vjerujem u prolaz Barce od vasKakvi ste vi navijači
odigrano Genova 0:2 Milan ( bravo nasi) ali pazzini se povrijedio
reko informacija koja vas mozda zanima.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Realno situacija jeste zayebana, ali ukoliko daju u prvih 15 minuta gol, dat će do kraja još 3. Milan se preporodio u zadnjih 6 ili 7 utakmica.
naprijed rejal
ne zanima nasmilanist je napisao/la:odigrano Genova 0:2 Milan ( bravo nasi) ali pazzini se povrijedio![]()
![]()
![]()
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
A Roura samo što nije diplomirao za fudbalskog trenera, ostalo još par ispitamilanist je napisao/la:odigrano Genova 0:2 Milan ( bravo nasi) ali pazzini se povrijedio![]()
![]()
![]()
Info koji nas možda sviju zanima.
jucer je milan pobijedio, ali barem sto sam odgledao prvo poluvrijeme nije dobro izgledao.ali igrali su koliko im treba.milanist je napisao/la:odigrano Genova 0:2 Milan ( bravo nasi) ali pazzini se povrijedio![]()
![]()
![]()
u svakom slucaju bit ce gadno utorak.
Sto se mene tice moze i Pique igrati u vrhu napada protiv Milana.
Pogledajte na 1:47 kako to radi Gerard.
[youtube][/youtube]
Pogledajte na 1:47 kako to radi Gerard.
[youtube][/youtube]
milanist je napisao/la:odigrano Genova 0:2 Milan ( bravo nasi) ali pazzini se povrijedio![]()
![]()
![]()
To me baš čudilo izašli ste u jakom sastavu,ajde znam da vam trebaju bodovi (zbog drugih ekipa),ali povreda ne bira.Konto sam da će Balo biti u prvih 11.
Koliko neće Pacini igrat?
Pobjeda je bolja od orgazma!
Barça vs. Deportivo - odlična prilika za povratak na pobjedničke staze

Kao što svi znamo, Barçu u narednim danima očekuje izuzetno važna i teška utakmica u Ligi prvaka protiv AC Milana, ipak prije tog susreta, Katalonci na svom Camp Nou danas dočekuju Deportivo. Tako je pomoćni trener Jordi Roura na press konferenciji rekao kako je današnji meč od velikog značaja, jer bi, u slučaju pobjede, Barcelona zadržala onih 13 bodova prednosti nad Madridom (12 u odnosu na Atletico) te se tako vratila pobjedama.
Promjene u sastavu
Victor Valdes će zbog crvenog kartona, kojeg je zaradio u prošlom kolu protiv Real Madrida, propustiti četiri naredna meča, pa tako i ovaj današnji. To znači da će od prve minute među stative stati Jose Pinto, a dobro je reći kako je golman Barçe B, Jordi Masip, pozvan u prvi tim. Pored toga, Marc Bartra neće biti na raspolaganju treneru, jer je na jučerašnjem treningu istegnuo ligamente lijevog koljena. Prema prvim procjenama, s terena će izbivati od 10-15 dana. Ali dobra vijest za Barcelonu je povratak Xavija treninzima, međutim on neće biti u mogućnosti nastupiti večeras, obzirom da još nije dobio zeleno svjetlo od medicinskog osoblja.
Prvi protiv zadnjeg
Barcelona je ove sezone ostvarila fantastične rezultate na Camp Nou. Naime, na svom stadionu je ove sezone slavila u 11 navrata, te samo jednom igrala neriješeno (protiv Madrida). Kada pogledamo na stranu večerašnjeg protivnika, Deportivo je kod kuće uspio igrati neriješeno pet puta, dok je čak osam puta gubio utakmicu.
Stanje u La Ligi
Deportivo se trenutno nalazi na posljednjoj poziciji tabele La Lige sa samo 17 osvojenih bodova. Osam ih dijeli od bijega iz zone ispadanja, a za to će imati šansu u predstojećim utakmicama protiv Celte, Mallorce i Zaragoze, koji se također nalaze u dnu tabele. Što se tiče ozljeda, trener Fernando Vázquez neće moći računati na Rikija, Ze Castoa, Kaku te suspendiranog Marchenu.
barca bih . com

Kao što svi znamo, Barçu u narednim danima očekuje izuzetno važna i teška utakmica u Ligi prvaka protiv AC Milana, ipak prije tog susreta, Katalonci na svom Camp Nou danas dočekuju Deportivo. Tako je pomoćni trener Jordi Roura na press konferenciji rekao kako je današnji meč od velikog značaja, jer bi, u slučaju pobjede, Barcelona zadržala onih 13 bodova prednosti nad Madridom (12 u odnosu na Atletico) te se tako vratila pobjedama.
Promjene u sastavu
Victor Valdes će zbog crvenog kartona, kojeg je zaradio u prošlom kolu protiv Real Madrida, propustiti četiri naredna meča, pa tako i ovaj današnji. To znači da će od prve minute među stative stati Jose Pinto, a dobro je reći kako je golman Barçe B, Jordi Masip, pozvan u prvi tim. Pored toga, Marc Bartra neće biti na raspolaganju treneru, jer je na jučerašnjem treningu istegnuo ligamente lijevog koljena. Prema prvim procjenama, s terena će izbivati od 10-15 dana. Ali dobra vijest za Barcelonu je povratak Xavija treninzima, međutim on neće biti u mogućnosti nastupiti večeras, obzirom da još nije dobio zeleno svjetlo od medicinskog osoblja.
Prvi protiv zadnjeg
Barcelona je ove sezone ostvarila fantastične rezultate na Camp Nou. Naime, na svom stadionu je ove sezone slavila u 11 navrata, te samo jednom igrala neriješeno (protiv Madrida). Kada pogledamo na stranu večerašnjeg protivnika, Deportivo je kod kuće uspio igrati neriješeno pet puta, dok je čak osam puta gubio utakmicu.
Stanje u La Ligi
Deportivo se trenutno nalazi na posljednjoj poziciji tabele La Lige sa samo 17 osvojenih bodova. Osam ih dijeli od bijega iz zone ispadanja, a za to će imati šansu u predstojećim utakmicama protiv Celte, Mallorce i Zaragoze, koji se također nalaze u dnu tabele. Što se tiče ozljeda, trener Fernando Vázquez neće moći računati na Rikija, Ze Castoa, Kaku te suspendiranog Marchenu.
barca bih . com
Pobjeda je bolja od orgazma!
Gorki je napisao/la:milanist je napisao/la:odigrano Genova 0:2 Milan ( bravo nasi) ali pazzini se povrijedio![]()
![]()
![]()
To me baš čudilo izašli ste u jakom sastavu,ajde znam da vam trebaju bodovi (zbog drugih ekipa),ali povreda ne bira.Konto sam da će Balo biti u prvih 11.
jbg morali smo igrati u jacem sastavu trebaju nam bodovi da sacuvamo to 3 mjesto a i da napadnemo 2 ako se moze.. za pazzinija se jos nista ne zna, ali dobio je udarac po nogama sa ledja, i odmah je izasao sa terena posle toga.. a balonja nije igrao od pocetka jer i on nije bio spreman skroz. povrijedio je se u tekmi sa interom i tek je nadosao. ali eto morao ga je allegri staviti. zahvalio mu se golom
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Očekivani sastavi za večerašnji duel sa Deporom

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Pazzini ima neku manju frakturu misica vise informacija ce se znati sutramilanist je napisao/la:Gorki je napisao/la:milanist je napisao/la:odigrano Genova 0:2 Milan ( bravo nasi) ali pazzini se povrijedio![]()
![]()
![]()
jbg morali smo igrati u jacem sastavu trebaju nam bodovi da sacuvamo to 3 mjesto a i da napadnemo 2 ako se moze.. za pazzinija se jos nista ne zna, ali dobio je udarac po nogama sa ledja, i odmah je izasao sa terena posle toga.. a balonja nije igrao od pocetka jer i on nije bio spreman skroz. povrijedio je se u tekmi sa interom i tek je nadosao. ali eto morao ga je allegri staviti. zahvalio mu se golom
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Iskreno i skromno naravno, večeras očekujem da napune Depor do vrha, da ne znaju jesu li došli il' pošli.
Vakat je da se istresu na nekome nakon ovih par dana krize.

Força Barça
Vakat je da se istresu na nekome nakon ovih par dana krize.

Força Barça
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.