Imao sam i ja over Planinića pa sam malo bacio pogled na utakmicu.Čovjek danas nema ambiciju da šutne.Za čitav meč 4 šuta je ispalio.Brezovac je napisao/la:Ajmo Planinicu jos 8 poena, Brown jos 6..

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Imao sam i ja over Planinića pa sam malo bacio pogled na utakmicu.Čovjek danas nema ambiciju da šutne.Za čitav meč 4 šuta je ispalio.Brezovac je napisao/la:Ajmo Planinicu jos 8 poena, Brown jos 6..
Vise izgubljenih lopti nego poenaTyler je napisao/la:Imao sam i ja over Planinića pa sam malo bacio pogled na utakmicu.Čovjek danas nema ambiciju da šutne.Za čitav meč 4 šuta je ispalio.Brezovac je napisao/la:Ajmo Planinicu jos 8 poena, Brown jos 6..
mogo bi i kobeu mozdaAdmir_Sa je napisao/la:eh da pogodimo kome cu ujutro da se sjetim familije
durant manje od 30
pirs manje od 19
kobe manje od 31
calderon manje od 12
lee više od 19
m gasol više od 14
ja tipujem na gasola ili pirsa
oss zx2HazimK je napisao/la:Pozdrav
Sta se prati ?
ja nekom svojom logikom idem da je atlanta pod kosem solidna te da ce garnet imati tezak zadatak a u tom scenariju onda ocekujem od pirsa da uzme vise suteva a i kod kuce igra bolje tako sam ga stavio preko 18 al nemora znaciti mozda mi je logika losasoxx je napisao/la:mogo bi i kobeu mozdaAdmir_Sa je napisao/la:eh da pogodimo kome cu ujutro da se sjetim familije
durant manje od 30
pirs manje od 19
kobe manje od 31
calderon manje od 12
lee više od 19
m gasol više od 14
ja tipujem na gasola ili pirsa
I ja sam igra Spartu vise golovaGoodison je napisao/la:Od toliko Holanđana gdje je pao gol, uspio sam odigrati golove na Excelsior gdje je zakucano 0:0.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.