LA Lakers

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

kokuz
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la kokuz » 07 mar 2013, 20:02

XConTroL7 je napisao/la:clutch mamba 8-) propsi za dvajta i miksa naravno , sjajan kambek :D mada si ovo ne smijemo dopustit vise i ganjat rezultat jbm mu ...

aplauz za ove sto nisu gledali tekmu ali sumnjaju na regularnost iste ahaha genijalci
pa evo ja kao navijač/fan lakersa iako nisam gledao, prvi sumnjam, da li mi iko može objasnit (eto ti) šta su hornetsi radili u onom napadu kad je kobe zakucao 20-30 sec do kraja?????????????????????????????????????????????????

ajd ne moram sumnjat u regularnost čitave tekme, nego samo tog napada/odbrane...

lakersi imaju loptu sa strane a hornetsi brane pogrešnu stranu??????????????? puštaju autoput prema svome košu?????????
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 07 mar 2013, 20:05

kokuz je napisao/la:
XConTroL7 je napisao/la:clutch mamba 8-) propsi za dvajta i miksa naravno , sjajan kambek :D mada si ovo ne smijemo dopustit vise i ganjat rezultat jbm mu ...

aplauz za ove sto nisu gledali tekmu ali sumnjaju na regularnost iste ahaha genijalci
pa evo ja kao navijač/fan lakersa iako nisam gledao, prvi sumnjam, da li mi iko može objasnit (eto ti) šta su hornetsi radili u onom napadu kad je kobe zakucao 20-30 sec do kraja?????????????????????????????????????????????????

ajd ne moram sumnjat u regularnost čitave tekme, nego samo tog napada/odbrane...

lakersi imaju loptu sa strane a hornetsi brane pogrešnu stranu??????????????? puštaju autoput prema svome košu?????????
Evo meni kao neutralcu nije sumnjiv posljednji napad nikako. Hornetsi su imali -2, a do kraja je bilo nekih 25 sekundi. Ljudi se pokrili igrace Lakersa kako bi napravili odmah faul i poslali Lakerse na slobodna u nadi da se fuli jedno i da se ima vremena za neku tricu. Druga stvar je sto su postupili kao amateri pa im Kobe pobjegao. Ja iskreno mislim da je taj posljednji napad plod neiskustva Hornetsa, koji su zeljeli napraviti brzi prekrsaj.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 07 mar 2013, 20:07

adriano_leite je napisao/la:
kokuz je napisao/la:

Evo meni kao neutralcu nije sumnjiv posljednji napad nikako. Hornetsi su imali -2, a do kraja je bilo nekih 25 sekundi. Ljudi se pokrili igrace Lakersa kako bi napravili odmah faul i poslali Lakerse na slobodna u nadi da se fuli jedno i da se ima vremena za neku tricu. Druga stvar je sto su postupili kao amateri pa im Kobe pobjegao. Ja iskreno mislim da je taj posljednji napad plod neiskustva Hornetsa, koji su zeljeli napraviti brzi prekrsaj.
Pa brzi prekršaj se mogao napraviti i na svojoj polovini, izgubili bi maksimalno 3-4 sec. Sasvim dovoljno za organizaciju novog napada.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 07 mar 2013, 20:10

ma onakva greška se ne viđa ni u pionirskim ligama, kakav je to mozak otvoriti autoput prema svom košu...

potpuno bih razumio ovu postavku da je jedan igrač na sredini za sprečavanje kontre(što se i desilo), ali ovako, može biti i neznanje, ali ovo je smiješno...

svaka čast kobeu, koji je po ko zna koji put digao ekipu
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 07 mar 2013, 20:11

jose je napisao/la:

Pa brzi prekršaj se mogao napraviti i na svojoj polovini, izgubili bi maksimalno 3-4 sec. Sasvim dovoljno za organizaciju novog napada.
Mozda htjeli da pokriju dobre izvodjace slobodnih, sta znam, ali nikako mi nije toliko ocigledno da su htjeli ovo izgubiti. Mislim da je ipak to plod neiskustva, mada kada su u pitanju Lakersi, sve moze biti sumnjivo :lol: .

Mes Que Un Club!

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 07 mar 2013, 20:33

Evo pregled'o s merakom i 2 poluvrijeme , bez srkleta :lol:
Nema nikakve teorije zavjere pobjeda cista kao suza , pa nismo mi neki vjestacki klub tipa Miami :lol: , da nam treba pomoc sudija i sl.
NO je mlada i dobra ekipa (samo nisam skontao i skojeg je razloga A Davids igrao samo 17 min kad je bio efukasan ? )
ali neiskusna , vidjelo sa to na kraju , cudi me da igrac tipa E Gordon onoliko srlja , doduse imali smo i malo srece , R. Lopez 3x na isti fazon probao zakucavanje , 2x ga Howard jednom Bryant izljepi , onda kontra Meeks izbio srecom nekako loptu Gordonu inace bi bilo cisto polaganje , samo koliko god puta gledam snima kod one situacije na 104-102 sta su radili igraci NO na nasoj polovini :lol: zar je moguce da profesionalce mozes onako zbuniti :roll:

Gledam nesta roster Miami-a tamo Chalmers , Allen, Battier mogu svi pogoditi otvorenu trici plus ovi s klupe Jones i Miller sto nisu u prvom planu sad , kod nas Meeks i nekad Blake i Jamison , a svake prestupne i MWP .

Opet kad sve saberem i oduzmem i to da nam fali Gasol i beckup centar Hill i beckup SF da igramo sa 8 igraca , stim da nam je starter (Clark) neko koga se Orlando odrekao da nebi mu placao jer neigra da prvi play ima 40 , da su glavni igraci vidno lakse povrijedjeni (Kobe, Howard, Nash , sad i MWP) JA FAKT NEZNAM KAKO UOPSTE I IMAMO OVAKAV REZULTAT s obzirom i na trenera koji forsira stil koji ovi igraci nemogu pratiti.
Mozda treba malo i razmjeti Howarda , realno nam je trenutno los roster , stil koji njemu ne odgovara , trener koji ga ne forsira , niko mu ne tetosi , ogroman pritisak , navikao je da je on prva zvjezda.... hajde ako nista trudio se 4/4 kada bi bio takav i dalje imali bi se cemu i nadati cak i PO ;)

btw: najbolji igraci u 34/35 godini :
1. Malone
2=3. Jordan - Kobe
4. Jabbar
...........

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 07 mar 2013, 22:31

Cuj nastimano i kupljeno.Znaci 3 cetvrtine nas ubijaju sakom i na pauzi izmedju 3 i 4 se neko negdje dogovorio i kupio tekmu da LAL pobjedi....

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 08 mar 2013, 03:06

Kobe Bryant je napisao/la: Nema nikakve teorije zavjere pobjeda cista kao suza , pa nismo mi neki vjestacki klub tipa Miami :lol: , da nam treba pomoc sudija i sl.
..
:mrgreen:

NOH tankiraju, ocigledno.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 08 mar 2013, 08:22

alemsa je napisao/la:
Kobe Bryant je napisao/la: Nema nikakve teorije zavjere pobjeda cista kao suza , pa nismo mi neki vjestacki klub tipa Miami :lol: , da nam treba pomoc sudija i sl.
..
:mrgreen:

NOH tankiraju, ocigledno.
Ako si pratio nekada tankiranje ekipe, tada je ocigledno obicno protiv laksih protivnika, protiv kvalitetnih ekipa se zapne, da se skine veliki skalp, da igraci osjete pobjedu protiv velike ekipe. Barem tako Cavsi rade, tako sada radi i Magic. Puno je bolje imati tih par pobjeda protiv velikih ekipa nego imati najgori skor u historiji NBA.

Mes Que Un Club!

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 08 mar 2013, 08:58

Kobe Bryant je napisao/la:Evo pregled'o s merakom i 2 poluvrijeme , bez srkleta :lol:
Nema nikakve teorije zavjere pobjeda cista kao suza , pa nismo mi neki vjestacki klub tipa Miami :lol: , da nam treba pomoc sudija i sl.
NO je mlada i dobra ekipa (samo nisam skontao i skojeg je razloga A Davids igrao samo 17 min kad je bio efukasan ? )
ali neiskusna , vidjelo sa to na kraju , cudi me da igrac tipa E Gordon onoliko srlja , doduse imali smo i malo srece , R. Lopez 3x na isti fazon probao zakucavanje , 2x ga Howard jednom Bryant izljepi , onda kontra Meeks izbio srecom nekako loptu Gordonu inace bi bilo cisto polaganje , samo koliko god puta gledam snima kod one situacije na 104-102 sta su radili igraci NO na nasoj polovini :lol: zar je moguce da profesionalce mozes onako zbuniti :roll:

Gledam nesta roster Miami-a tamo Chalmers , Allen, Battier mogu svi pogoditi otvorenu trici plus ovi s klupe Jones i Miller sto nisu u prvom planu sad , kod nas Meeks i nekad Blake i Jamison , a svake prestupne i MWP .

Opet kad sve saberem i oduzmem i to da nam fali Gasol i beckup centar Hill i beckup SF da igramo sa 8 igraca , stim da nam je starter (Clark) neko koga se Orlando odrekao da nebi mu placao jer neigra da prvi play ima 40 , da su glavni igraci vidno lakse povrijedjeni (Kobe, Howard, Nash , sad i MWP) JA FAKT NEZNAM KAKO UOPSTE I IMAMO OVAKAV REZULTAT s obzirom i na trenera koji forsira stil koji ovi igraci nemogu pratiti.
Mozda treba malo i razmjeti Howarda , realno nam je trenutno los roster , stil koji njemu ne odgovara , trener koji ga ne forsira , niko mu ne tetosi , ogroman pritisak , navikao je da je on prva zvjezda.... hajde ako nista trudio se 4/4 kada bi bio takav i dalje imali bi se cemu i nadati cak i PO ;)

btw: najbolji igraci u 34/35 godini :
1. Malone
2=3. Jordan - Kobe
4. Jabbar
...........

da,da 16X za redom sudije pomazu ;) ali vi ste poceli da molite protivnike,da ne igraju odbranu :lol: :lol: ali koga molite,NOH :arrow: :oops:

sundancekid
Kontakt:

Post Postao/la sundancekid » 08 mar 2013, 18:23

Kaze mocni Shaq, u da bi Lejkersi trebali ganjati 6to mjesto, odnosno u narednih 19 utakmica da idu na omjer 15/4, pa da mozda zavrse igrajuci protiv Clippersa... Hehe, ko bi reko da ce uopste biti price o necemu takvom, nakon onakvog pocetka i one skandalozne igre.. I dalje je to malo nerealno ocekivati, ali u principu sto da ne. Ova ekipa je sigurno sposobna igrat sa svakim, talenta ima, pa nek stisnu guzove, i odigraju kako treba makar ovaj ostatak sezone....jer sa 8 i 7 mjesta na zapadu play of znaci samo da ces dobit metlom po guzici..

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 08 mar 2013, 19:22

sundancekid je napisao/la:...jer sa 8 i 7 mjesta na zapadu play of znaci samo da ces dobit metlom po guzici..
Pa ako je tako onda nema svrhe ni boriti se za play off...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 08 mar 2013, 20:33

adnan24 je napisao/la:
sundancekid je napisao/la:...jer sa 8 i 7 mjesta na zapadu play of znaci samo da ces dobit metlom po guzici..
Pa ako je tako onda nema svrhe ni boriti se za play off...
Memphis i Golden State se ne slazu sa ovom tvrdnjom...Prvi su izbacili SAS, dok su drugi Dallas koji je odigrao fenomenalan regularni dio sezone.

Nas je problem D`Antoni, no prvo je potrebno izboriti PO. Veceras konacno ocekujem da po prvi put u sezoni dodjemo do pozitivnog omjera, a u preostalih 20 utakmica ocekujem 15-5, jer u Aprilu imamo samo dvije gostujuce utakmice...

Sinoc je Bryant gostovao kod Jimmya Kimmela i izjavio da je ljudima koji pricaju o tome da su on i Howard u svadji potrebna neka zanimacija u zivotu, i da je njemu i Howardu to smijesno.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 09 mar 2013, 02:30

Doc Rivers izjavio da je Bryant podcjenjen igrac - valjda je mislio kada su mediji u pitanju, jer sam siguran da njega ni jedan igrac ni trener ne bi podcijenili.

MWP danas izjavio da je njegov zadatak u ekipi da nauci Howarda kako da bude lider na parketu. :lol: :lol: :lol:
Veceras je ovo must-win utakmice, jer Utah gostuje kod Bullsa, dok ce Rocketsi igrati protiv Warriorsa i pobjedom bi mnogo toga dobili...

Edit: +9 za Bullse protiv Jazz-a nakon prvog poluvremena.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 09 mar 2013, 04:37

Bullsi su obavili za nas fenomenalan posao, jer su pobjedili Jazz-e, eh sada ukoliko mi na domacem terenu ne pobjedimo Raptorse onda stvarno ne znam dalje. :? :?

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 09 mar 2013, 04:38

Hvala Belinelli :mrgreen:

Da je veceras napokon gledati nesto u miru, da ne bude opet neka infarkt zavrsnica.

EDIT: Ma ja ba sto bi gledali na miru kad mozes primiti u prvoj 37, **** te i trener i ekipa vise..
ser del barça es el millor que hi ha !

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 09 mar 2013, 05:07

Djaba Belineli , kaa dozvolimo 37 p Torontu u 1/4 :shock: :roll:
Dok je Howard u igri i ima odbrane , cim izadje :roll: , Blake katastrofa , Kobe 6 ass ali i 5 to :roll:

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 09 mar 2013, 06:19

Sad kad izgubimo od Raptorsa nismo ni zasluzili playoff.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 09 mar 2013, 06:25

neno#4 je napisao/la:Sad kad izgubimo od Raptorsa nismo ni zasluzili playoff.
slazem se , taman odigramo dobru odbranu onda neigramo sljedecih 5 napada i sve tako :roll:

ekipa koja ima samo 9p iz tranzicije (Toronto) mi njima dopustimo 17 za 3/4 :roll:

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 09 mar 2013, 06:41

Kako se vratiti u utakmicu pored ovakve odbrane.. pa svaki napad ljudi sami ostaju :roll:
ser del barça es el millor que hi ha !

Odgovori

Natrag na “LA Lakers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.