RK Bosna

Trigger
Moderator
Kontakt:

Re: RK Bosna

Post Postao/la Trigger » 12 nov 2009, 12:25

Aikon je napisao/la:
Trigger je napisao/la:
BOTIC je napisao/la:PROPALI TIM
ALI TU JE STRUCNJAK TRIGGER DE OCATI JEDAN DUGACKI POST
OJASNI NAM POLOZAJ FLASA U KUTIJI ZA DOHVACANJE LOPTI
Heh...
Novi "nick" stara prica :cry: i opet po Triggeru! Popusti malo, molim Te "duhoviti" - "šaka od Kiseljaka" :oops: .
Mani se ubleha, Lokomotiva je skrenuta na "slijepi" kolosjek, opet prvo mjesto, a sad sam "na putu za Mađarsku"...naravno u svojim mislima!
Nisam optimista, ali nada zadnja umire, a dolaziće ce i oni Bosni u Sarajevo...

RK Bosna, Sarajevo = Liga prvaka, lider PL, šampioni (dupli, visetruki)...i san mnogih igrača, što mladih što starijih,pa i veterana....
Ma, RK Bosna je k'o i Sarajevo - gruhajte (navala je odavno pocela s vise strana) koliko hocete, iz mišijih rupa, s brda, podruma...i slobodno izvolite dodjite, gledajte evropsku kremu u Sarajevu a usput i Bosnu :D
JEL KO MISLI DA IMA BOSNA ŠTA ŠANSE DA POBJEDI U MAĐARSKOJ???????? :roll:
Ja, eto, realno mislim da ce, nazalost, izgubiti u Madjarskoj, ali tvoje pitanje je tako da moram reci:
DA IMA ŠANSU DA POBIJEDI, zato što uvijek i svako ima šansu...svako ima pravo da se nada - a ja se, eto, nadam :lol:
Bosno moja poharana....

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 12 nov 2009, 12:51

Teško.Vesprem dugo nije izgubio na svom terenu.Prošle su godine od Montpeliera izgubili 22:23 ako se dobro sjećam u revijalnoj utakmici pošto je Vesprem već bio obezbjedio prolazak.Ekipa koja je već dugo u vrhu sa odličnim Eklemoviće.Perezom,Terzićem, Perićem, Fazekasom,Vujinom ...Previše tu ima klase da bi Bosna nešto mogla iskamčiti.Poraz od 6 razlike bi me zadovoljio.
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 12 nov 2009, 18:54, ukupno mijenjano 2 puta.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

crohb fanatic
Kontakt:

Post Postao/la crohb fanatic » 12 nov 2009, 13:08

pinoche je napisao/la:
crohb fanatic je napisao/la:što onaj mucić gazi, potjerao je onog Tomića iz saveza što je vodio omladinska takmičenja i kup, a postavio svog dugogodišnjeg djelatnika u firmi Zdenka Alpezu, koji je bio već 1 godinu suspendiran od strane rukometnog saveza zato što je fizički napadao delegate baš na kup natjecanju kojeg je sada od mucića dobio na poklon,boga mi sprema se udar na bosnu iz saveza....ovo samo može u našem savezu da se desi. da čovjek bude kažnjen i da ga posatve na odgovornu funkciju,a uz to da je podanik predsjednika saveza u firmi...
A taj Tomić je navodno pravi rukometni djelatnik, samo sto ponekad uleti s tribina kao komesar takmicenja i tuce trenere drugih ekipa, trebalo ga je davnih dana odstraniti, ali ne samo njega nego i mnoge druge, koji uzimaju lovu iz saveza, pa moze li mi neko reci sta njih sest radi u savezu i za sta oni plate dobijaju

slažem se, tomić je napravio sranje i treba ga odstraniti, ali ovdje se valja nešto drugo,

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 12 nov 2009, 16:49

FRANK RIBERY je napisao/la:Teško.Vesprem dugo nije izgubio na svom terenu.Prošle su godine od Monpeliera izgubili 22:23 ako se dobro sjećam u revijalnoj utakmici pošto je Vesprem već bio obezbjedio prolazak.Ekipa koja je već dugo u vrhu sa odličnim Eklemoviće.Perezom,Terićem, Perićem, Fazekasom,Vujinom ...Previše tu ima klase da bi Bosna nešto mogla iskamčiti.Poraz od 6 razlike bi me zadovoljio.
Marko Vujin se povrijedio i nece igrati jedan vremenski period.........
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 12 nov 2009, 18:56

neno#4 je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:Teško.Vesprem dugo nije izgubio na svom terenu.Prošle su godine od Monpeliera izgubili 22:23 ako se dobro sjećam u revijalnoj utakmici pošto je Vesprem već bio obezbjedio prolazak.Ekipa koja je već dugo u vrhu sa odličnim Eklemoviće.Perezom,Terićem, Perićem, Fazekasom,Vujinom ...Previše tu ima klase da bi Bosna nešto mogla iskamčiti.Poraz od 6 razlike bi me zadovoljio.
Marko Vujin se povrijedio i nece igrati jedan vremenski period.........
Bez njega su slabiji bar 20 posto.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

crohb fanatic
Kontakt:

Post Postao/la crohb fanatic » 12 nov 2009, 23:13

pinoche je napisao/la:
crohb fanatic je napisao/la:što onaj mucić gazi, potjerao je onog Tomića iz saveza što je vodio omladinska takmičenja i kup, a postavio svog dugogodišnjeg djelatnika u firmi Zdenka Alpezu, koji je bio već 1 godinu suspendiran od strane rukometnog saveza zato što je fizički napadao delegate baš na kup natjecanju kojeg je sada od mucića dobio na poklon,boga mi sprema se udar na bosnu iz saveza....ovo samo može u našem savezu da se desi. da čovjek bude kažnjen i da ga posatve na odgovornu funkciju,a uz to da je podanik predsjednika saveza u firmi...
A taj Tomić je navodno pravi rukometni djelatnik, samo sto ponekad uleti s tribina kao komesar takmicenja i tuce trenere drugih ekipa, trebalo ga je davnih dana odstraniti, ali ne samo njega nego i mnoge druge, koji uzimaju lovu iz saveza, pa moze li mi neko reci sta njih sest radi u savezu i za sta oni plate dobijaju
samo mi lipu ne dirajte....

bandit
Kontakt:

Post Postao/la bandit » 12 nov 2009, 23:38

crohb fanatic je napisao/la:
slažem se, tomić je napravio sranje i treba ga odstraniti, ali ovdje se valja nešto drugo,

... i ti se sad strasno zabrinuo za Bosninu sudbu ... :arrow:

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 13 nov 2009, 18:04

pinoche je napisao/la:
samo mi lipu ne dirajte....

Ma lipu necu, previse lijepo mirise i hladovinu daje....a mozemo li dirati bukvu?
Bosno moja poharana....

imeime
Kontakt:

Post Postao/la imeime » 13 nov 2009, 21:27

Zato je ovogodišnji sistem takmičenja u Ligi prvaka, po meni, nagrada Bosni. Odigrat ćemo deset jakih utakmica" rekao je trener našeg tima Irfan Smajlagić.

samo 10 , nema vise ;) oprostio se od drugog kruga?
imperator, prodavac magle

crohb fanatic
Kontakt:

Post Postao/la crohb fanatic » 13 nov 2009, 22:57

bandit je napisao/la:

... i ti se sad strasno zabrinuo za Bosninu sudbu ... :arrow:
čujem mostarske priče, a briga me nek se gužva, svakako u ovoj zemlji ništa ne valja...

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 13 nov 2009, 23:08

imeime je napisao/la:Zato je ovogodišnji sistem takmičenja u Ligi prvaka, po meni, nagrada Bosni. Odigrat ćemo deset jakih utakmica" rekao je trener našeg tima Irfan Smajlagić.

E, vala si u pravu!
Samo 10 (deset) utakmica u najjačem takmičenju, u evropskoj Ligi šampiona!!!
Bruka, pravo - samo 10 utakmica, e jada i ćemera u usporedbi s ostalim bh. klubovima :mrgreen:

E, Pipe, Pipe.... a šta ako se omakne i 'zakačimo' i drugi krug - eto jada i belaja, valja igrati još utakmica protiv evropske kreme umjesto da fino igra trening-utakmice u domaćem prvenstvu :cry:
Bosno moja poharana....

imeime
Kontakt:

Post Postao/la imeime » 13 nov 2009, 23:21

Trigger je napisao/la:
imeime je napisao/la:Zato je ovogodišnji sistem takmičenja u Ligi prvaka, po meni, nagrada Bosni. Odigrat ćemo deset jakih utakmica" rekao je trener našeg tima Irfan Smajlagić.

E, vala si u pravu!
Bruka, pravo - samo 10 utakmica, e jada i ćemera u usporedbi s ostalim bh. klubovima :mrgreen:

E, Pipe, Pipe.... a šta ako se omakne i 'zakačimo' i drugi krug - eto jada i belaja, valja igrati još utakmica protiv evropske kreme umjesto da fino igra trening-utakmice u domaćem prvenstvu :cry:
i u doboju je bio trening jel ?
nije bas lijepo da trener to izjavi, ipak bi on trebao da govori da se jos uvijek nada prolasku u drugi krug.
imperator, prodavac magle

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 14 nov 2009, 00:02

imeime je napisao/la:
Trigger je napisao/la:

E, vala si u pravu!

i u doboju je bio trening jel ?
nije bas lijepo da trener to izjavi, ipak bi on trebao da govori da se jos uvijek nada prolasku u drugi krug.
Naravno da je bio. I to slabiji trening (a mora i tog biti) a neka se i Dobojlije imaju barem neko vrijeme s necim pohvaliti... ;)
Bosno moja poharana....

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 14 nov 2009, 18:45

joj sramote :oops: :roll:
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Aikon
Kontakt:

Post Postao/la Aikon » 14 nov 2009, 18:50

CRNI_SA je napisao/la:joj sramote :oops: :roll:

ma hajd ba dobit čemo mi njih kuči :o ......

Kentak
Kontakt:

Post Postao/la Kentak » 14 nov 2009, 18:53

Katastrofa :cry:

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 14 nov 2009, 19:13

FAHRUDIN MELICCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nije ovo lokomotiva........sramota sta uradi ovaj pipe od ove bosne......i kad neko prica da je halid nesto gubio ili ovako....pa covjek je od portlanda gubio sa manjom razlikom..hej tadasnjeg portlanda...ili poslije sa realom.....nemam rijeci....FAHRUDIN MELICCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC!!!!!!!!!!!!!
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 14 nov 2009, 19:18

sramota, bolje da nemamo predstavnike u ligi prvaka nego ovako

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 14 nov 2009, 21:11

zeljo_shampion je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:FAHRUDIN MELICCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nije ovo lokomotiva........sramota sta uradi ovaj pipe od ove bosne......i kad neko prica da je halid nesto gubio ili ovako....pa covjek je od portlanda gubio sa manjom razlikom..hej tadasnjeg portlanda...ili poslije sa realom.....nemam rijeci....FAHRUDIN MELICCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC!!!!!!!!!!!!!
Veliki poznavaoce rukometa, koji je tebi racku? od svih mogucih igraca ti spomenis Fahrudina Melica. Jel to on izgubio ovu utakmicu. Gdje su vasi veliki Medjic, Doborac, Banic, Bozoljac, Kapisoda, Pucelj, Golamani i svi ostali ti samo tog momka spominjes. Stvarno si jadan, Molim te otidji Irfanu i reci da vrati Jaskica pa se popusti momka na miru.
Sramota nije izgubiti od bolje i jace ekipe. Los start od samog pocetka.
Ajd molim te prestani s tim provokacijama i ismijavanja Bosne. Dodji ti pa igraj pa cemo ti svi pljeskati i navijat za tebe. A vi svi mrzitelji ovog elitnog kluba za Vas popusite racku meni.
Znam da sam ovdje oznacen kao neko ko ne voli Bosnu, ali to je tako kod nas, ako si imalo kritican onda si mrzitelj, ali nema veze. Danas se pokazalo da ipak moje kritike prema Velicanstvenom Pipetu, ipak, imaju podlogu. Igra ocajna, nema zara, borbe, na postavljenu odbranu bilo koje iole kvalitetnije ekipe ne mozemo gola dati. Zašto? Zato što je Pipe doveo bekove koji mogu igrati u nasoj ligi i nekim losijim klubovima u Hrvatskoj. Prica da nema para i da su doveli sta su mogli je suplja, jer za lovu koju primaju Banici i ostali mogu se dovesti puno kvalitetniji igraci, ali pobogu, onda tu nema tala, to je bar jasno svima. Velicanstveni ce ostati upisan u istoriji Bosne kao covjek koji je doživio najkatastrofalniji poraz u istoriji kluba u evropskim takmicenjima. Pipe molimo te odlazi, vrijeme je, dotakli smo dno, a ti si njveci krivac uz upravu koja ti je slijepo vjerovala. Zbog nas odlazi i pozdravi domovinu

crohb fanatic
Kontakt:

Post Postao/la crohb fanatic » 14 nov 2009, 22:19

sramote u mađarskoj, majke ti i pričate o nečemu...hahhahaha :D

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.