Safet Sušić - Pape

soko
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la soko » 08 mar 2013, 13:38

autogol je napisao/la:
harishp je napisao/la:
autogol je napisao/la:Ne osporavam njegov uspjeh kao igraca i trenera,ali kao covjek Safet Susic je nula :evil:
To sto nije zvao Muslimovica je nekad pravdao igranjem u slabijim ligama,a sad kad je otpao Pjanic i "mora" pozvati Misimovica,ne smeta mu Kineska liga.Karakter si,nema sta :!:
Pitanje hoce li i Vedo biti u prvih jedanaest a ti bi jos satro treceg napadaca.
Da ne govorimo,eto nije trebao ni Misketa zvati pa da ti onda Mudonja kroji kaput,jelde??????
Jedno je ne pozvati igraca,a drugo je ostaviti igraca na klupi.Samo covjek bez obraza i karaktera pljune i polize,a takve ljude ne mogu ocima gledat i zato sam morao ovo napisat,ti imas svoje misljenje,ja svoje i nikad ga necu cijenit kao covjeka ;) Sad je svima jasno da iz nekih privatnih razloga ne zeli pozvati Muslimovica i to mu zamjeram.
Bas suprotno, samo covjek bez obraza drzi se svojoj rijeci iako zna da je pogrijesio. U ovom slucaju Muslimovic koji igra u Kini, nam nije potreban. A Miske itekako, nazalost je otisao u Kinu.

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 08 mar 2013, 13:54

autogol je napisao/la:Sad je svima jasno da iz nekih privatnih razloga ne zeli pozvati Muslimovica i to mu zamjeram.
Jeste eto bas je iz privatnih razloga, mozda ovaj nije pod menadžerom sa kojim Safet ima tala.

Sta vam sve nece pasti na pamet, ne zove igrace iz privatnih razloga :lol: , sto puta je rekao da ce zvati samo one koji mu trebaju, i sam je rekao da je ovo zadnji put da zove 25 igraca.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 08 mar 2013, 13:55

Sigurno mu smeta sto ima plavu kosu.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 08 mar 2013, 15:34

Presica Safeta Sušića Papeta. Inače, obavezno pogledati.

" onclick="window.open(this.href);return false;

P.S. Ne znam postaviti klip.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 08 mar 2013, 15:37

Henderson je napisao/la:Presica Safeta Sušića Papeta. Inače, obavezno pogledati.
[youtube][/youtube]

P.S. Ne znam postaviti klip.
Ev'
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

BlazKraljevic
Kontakt:

Post Postao/la BlazKraljevic » 08 mar 2013, 16:35

Radioglava je napisao/la:
ciza je napisao/la:ostavite vise susica na miru ,na kraju kad zavrske kvalifikacije znace se jel dobro radio ili ne,nismo nikad otisli na prvenstvno nece bti smak svijeta i ako sad ne odemo
Hoće biti ''smak svijeta''. Imati do sada najbolju generaciju igrača, najlakšu grupu i ne otići na SP je smak svijeta u fudbalskom/sportskom smislu. To što ljudi u savezu i navijači kao ti nemaju nimalo ambicije će nas kočiti još dugo vremena i nećemo imati nikakvih sportskih uspijeha.
Žalosno je što se kod nas kao uspijeh tretira očajna igra u ključnim trenucima i ne plasiranje na neko takmičenje.
Ti jarane ko da si pogresio u tipkanju ili ti je mozak bio na pasi (kao i obicno) kada si smisljao nick, vjerovatno si htio uzeti dupeglave, al' si mozda razmisljao da upalis radio Donje Brabonjiste pa ti tako ispalo radioglava. Ne zbog tebe, ti svakako nestrpljivo cekas da vidis ko ti sve odgovorio sto je bila i poenta tvoga posta, vec zbog sintagme o "najboljoj reprezentaciji ikada" da se malo osvrnemo na to...Prvo da kazem da je, bar sto se mene tice, onaj ko igra za reprezentaciju BiH uvijek NAJBOLJI IKADA, da nebi otisli i krivom smjeru. Dakle ako pazljivije analiziramo lako cemo doci do zaklucka da ce vjerovatno protiv Grcke istracati tim u kojem su u zadnjih godinu dana samo 2-3 igraca mogli reci da su standardni u svojim timovima...Na stranu i to sto su ti timovi takvi kakvi su, skoro pa nikakvi izuzev Dzekinom MC. E pa onda po cemu je dupeglavac ovo najbolja reprezentacija? Zar recimo nismo u jednom momentu mogli da izvedemo reprezentaciju sa Hibicem, Konjicem, Kodrom, Salihamidzicem, Bolicem, Baljicem, Barbarezom, Musicem...? Vjerovatno nikada nisi cuo sa njih, ali pitaj unaokolo, gdje su igrali ti momci. Pa i sam "Cirin tim" je bio tu negdje...istina bez pravog Pjane i Lulica, ali sa Vedom i Salihovicem koji su zarili i palili u Hof., za Misimovicem i Dzekom koji su pokorili i na noge bacili jedan Bajern, Borusiju...sa jednim Zlatanom Bajramovicem, Muslimovicem koji je tada razvaljivao. Prema tome glavati - ispeci pa reci i ne prdi dok voz stoji.

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 09 mar 2013, 08:56

BlazKraljevic je napisao/la:
Radioglava je napisao/la:
ciza je napisao/la:ostavite vise susica na miru ,na kraju kad zavrske kvalifikacije znace se jel dobro radio ili ne,nismo nikad otisli na prvenstvno nece bti smak svijeta i ako sad ne odemo
Hoće biti ''smak svijeta''. Imati do sada najbolju generaciju igrača, najlakšu grupu i ne otići na SP je smak svijeta u fudbalskom/sportskom smislu. To što ljudi u savezu i navijači kao ti nemaju nimalo ambicije će nas kočiti još dugo vremena i nećemo imati nikakvih sportskih uspijeha.
Žalosno je što se kod nas kao uspijeh tretira očajna igra u ključnim trenucima i ne plasiranje na neko takmičenje.
Ti jarane ko da si pogresio u tipkanju ili ti je mozak bio na pasi (kao i obicno) kada si smisljao nick, vjerovatno si htio uzeti dupeglave, al' si mozda razmisljao da upalis radio Donje Brabonjiste pa ti tako ispalo radioglava. Ne zbog tebe, ti svakako nestrpljivo cekas da vidis ko ti sve odgovorio sto je bila i poenta tvoga posta, vec zbog sintagme o "najboljoj reprezentaciji ikada" da se malo osvrnemo na to...Prvo da kazem da je, bar sto se mene tice, onaj ko igra za reprezentaciju BiH uvijek NAJBOLJI IKADA, da nebi otisli i krivom smjeru. Dakle ako pazljivije analiziramo lako cemo doci do zaklucka da ce vjerovatno protiv Grcke istracati tim u kojem su u zadnjih godinu dana samo 2-3 igraca mogli reci da su standardni u svojim timovima...Na stranu i to sto su ti timovi takvi kakvi su, skoro pa nikakvi izuzev Dzekinom MC. E pa onda po cemu je dupeglavac ovo najbolja reprezentacija? Zar recimo nismo u jednom momentu mogli da izvedemo reprezentaciju sa Hibicem, Konjicem, Kodrom, Salihamidzicem, Bolicem, Baljicem, Barbarezom, Musicem...? Vjerovatno nikada nisi cuo sa njih, ali pitaj unaokolo, gdje su igrali ti momci. Pa i sam "Cirin tim" je bio tu negdje...istina bez pravog Pjane i Lulica, ali sa Vedom i Salihovicem koji su zarili i palili u Hof., za Misimovicem i Dzekom koji su pokorili i na noge bacili jedan Bajern, Borusiju...sa jednim Zlatanom Bajramovicem, Muslimovicem koji je tada razvaljivao. Prema tome glavati - ispeci pa reci i ne prdi dok voz stoji.
Najbolji start u kvalifikacijama u historiji, to si zaboravio da dodas... :lol:
Pravda za Papeta!

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 10 mar 2013, 19:36

Ovdje ima par kretencica koji siguran sam ne navijaju za reprezentaciju BIH.To su ovi koji se javljaju svako malo sa istom recenicom.I kad nam ide dobro oni predvidjaju crnu buducnost,ako je docekaju nasladjuju se,a ako ne sakriju se u misiju rupu,cekaju da se sve smiri pa se opet aktiviraju.
Zasto sjede za kompom i misle da sve znaju,umjesto da na terenu to svoje,,veliko,, fudbalsko znanje i filozofiju prenose na nekoga? Zasto sto god da napisu je negativno,zasto mrze repku i sve pozitivno oko nje i to potkrijepe priglupim doskocicama.
Ako stvarno zelite paznju zbog nedostatka ljubavi u ranom djetinjstvu nije problem,recite kako da pomognemo,nacicemo vam nekoga da se druzite s njim,sve samo da ne moramo citati vase zatucane postove....

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 10 mar 2013, 19:45

Denizmare je napisao/la:Ovdje ima par kretencica koji siguran sam ne navijaju za reprezentaciju BIH.To su ovi koji se javljaju svako malo sa istom recenicom.I kad nam ide dobro oni predvidjaju crnu buducnost,ako je docekaju nasladjuju se,a ako ne sakriju se u misiju rupu,cekaju da se sve smiri pa se opet aktiviraju.
Zasto sjede za kompom i misle da sve znaju,umjesto da na terenu to svoje,,veliko,, fudbalsko znanje i filozofiju prenose na nekoga? Zasto sto god da napisu je negativno,zasto mrze repku i sve pozitivno oko nje i to potkrijepe priglupim doskocicama.
Ako stvarno zelite paznju zbog nedostatka ljubavi u ranom djetinjstvu nije problem,recite kako da pomognemo,nacicemo vam nekoga da se druzite s njim,sve samo da ne moramo citati vase zatucane postove....
Kada pobjedimo nema ih na mapi ili se eventualno pojave da pisu kako su samo igraci ili splet okolnosti zasluzni, klima, hrana. A kad je poraz onda je naravno prevenstveno kriv Safet Susic jer nije pozvao "ovog-onog", jer mu igra "ovaj" umjesto "onoga", pa onda teorije zavjera o menadžerskim ugovorima-pozivima, te kako Uske iz zatvora diktira sta da se radi i sve tako u krug.

A glavno je to sto imaju vidovite moci, pa znaju da bi mi vec bili na SP-EP da je Barbarez selektor, da nam igraju oni koji nas ne yebu 2% Seferovic, Hajrovic, ovaj-onaj ... itd.

Samo im ne treba davati paznju, sta imas reci za likove kojima nije u interesu da njihova reprezentacija pobjedi, vec cak javno to ispoljavaju.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 mar 2013, 20:02

To su bolesni ljudi.

Jednostavno, pregledas utakmicu, das pokoji komentar i to je to. Kao da me nesto tangira jeli zvao Muslimovica ili ovog ili onog, ja tu ne mogu nista promijeniti... ali ne, oni sve znaju, sve selektor do selektora...

Navijajte za Bosnu i ne zamarajte se stvarima na koje nemate uticaj.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 10 mar 2013, 21:21

Postujmo rad drugih,nemam pravo napadat i reci da veze nema nas Sajo...Pa odakle nam pravo ,ne njega nego bilo koga...Mozemo diskutovat a vrijedjat nije ok,nije ljudski ...

BlazKraljevic
Kontakt:

Post Postao/la BlazKraljevic » 10 mar 2013, 21:45

Virtu4l je napisao/la:To su bolesni ljudi.

Jednostavno, pregledas utakmicu, das pokoji komentar i to je to. Kao da me nesto tangira jeli zvao Muslimovica ili ovog ili onog, ja tu ne mogu nista promijeniti... ali ne, oni sve znaju, sve selektor do selektora...

Navijajte za Bosnu i ne zamarajte se stvarima na koje nemate uticaj.
Kratko, jasno :!:

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 10 mar 2013, 22:06

Ih, moj @Virtu, kad je ikad radjeno istrazivanje u BiH... Ogroman postotak ispitanika je rekao da bi prosli Portugal da je on/ona na klupi, o Albaniji i Francuskoj da ne pricam. Takodjer, pitanja su se odnosila i na odjevne kombinacije tijekom utakmica, frizuru, kao i stav za vrijeme konferencije. Nemoj da te cudi, i tu su se rezultati uveliko razlikovali od Papetovih poteza.

Ne trebam govoriti da je veliki broj tih istih ljudi rekao da bi s lakocom harali Spanijom, odnosno Engleskom, samo da su bili na mjestu Pepa ili Mancinija. Jaka smo mi nacija, jezik nas zeza u osvajanju svijeta.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 10 mar 2013, 22:30

Mislim da svaka kritika koja je na mjestu je dobranamjerna kritika.Ako ce se ukazivanjem na istu popraviti stanje na jos bolje.Mada je sada mnogo bolje nego prije par godina kada je stara kompanija bila u savezu.Napredak je ocit,ali je isto tako daleko od idealnog.Jos dosta toga se mora i moze popraviti,pa da mozemo reci eh dostigli smo svoj maksimum bolje i vise od ovoga ne mozemo.

Kritikovao sam Susica kada se nisam slagao sa njegovim izjavama ili postupcima.Poput one izjave da Kolasinac nece stići na vrijeme u Sarajevo na okupljanje,ako krene pješice.Ali sam ga i pohvalio kada je davao izjave za koje sam smatrao da su na mjestu.Poput one kada je rekao da bi pozvao Kolasinca da momak ima sredjene papire i da ce dobiti poziv čim ih sredi.Samim tim je poslao poruku momku da ga zeli i dao momku motiva da počne ganjati papire.

Pojedini ovdje na forumu žele predstaviti kao neprijatelje repke,saveza,države nije bitno.One koji ukazuju na neke greške koje se mogu i moraju popraviti da bi nam svima bilo bolje.

I za kraj jedno pitanje.Svi smo manje vise imali ili imamo roditelje.I sviju su nas roditelji kritikovali kada su smatrali da grijesimo i govorili nam sine to i to ti nevalja.Tu i tu grijesis.Moje je pitanje da li du nas kritikovali jer nas mrze i jedva čekaju da s.j.e.b.e.m.o svoj zivot?ili su nas kritikovali da bi postali bolji ljudi,da bi napravili nesto od svog zivota?
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 10 mar 2013, 23:08

treba razgovarat ,ha mogu reciv npr ne svudja mi se spisak igraca kod Susica,al nemam pravo reci Susic je neznalica ,kretn ,tele i sl...To nemamo pravo ni z sali,vrijedjat nekog je nedopustivo i treba biti kaznjivo...

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 10 mar 2013, 23:30

ahmic je napisao/la:treba razgovarat ,ha mogu reciv npr ne svudja mi se spisak igraca kod Susica,al nemam pravo reci Susic je neznalica ,kretn ,tele i sl...To nemamo pravo ni z sali,vrijedjat nekog je nedopustivo i treba biti kaznjivo...
Sa tim se slažem apsolutno.Sto se tice ovih pozvanih igrača sada za utakmicu sa Grčkom jedina mi je zamjerka sto nije pozvao i Muslimovica.Osim Dzeke i Ibisevica nemamo trećeg napadača u timu.A s obzirom na važnost utakmice mislim da bi nam jedan takav igrač dobro došao čisto iz predostroznosti.Moja neka logika je bolje imati nesto,a ne trebati,nego trebati nesto,a nemati.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 14 mar 2013, 13:33

Hvala ti Pape što si nas doveo na 23 mjesto najboljih na svijetu. Još jednom si pokazao da si najbolji fudbalski trener u historiji reprezentacije Bosne i Hercegovine. 8-)
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 14 mar 2013, 14:06

Henderson je napisao/la:Hvala ti Pape što si nas doveo na 23 mjesto najboljih na svijetu. Još jednom si pokazao da si najbolji fudbalski trener u historiji reprezentacije Bosne i Hercegovine. 8-)

8-)

Ocekujem veceras do 21h, najmanje 5 dodatnih stranica na ovoj temi... :D
Pravda za Papeta!

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 14 mar 2013, 15:39

Dovoljno je doci ovdje na forum i vidjeti zasto godinama imamo istu vlast u drzavi, kad ovako mladi razmisljaju, kako tek stariji uzrasti slijepo prate glupe opcije i ideje!!
Jako razocaravajuce!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 14 mar 2013, 16:47

velez_mostar je napisao/la:Dovoljno je doci ovdje na forum i vidjeti zasto godinama imamo istu vlast u drzavi, kad ovako mladi razmisljaju, kako tek stariji uzrasti slijepo prate glupe opcije i ideje!!
Jako razocaravajuce!
Sta je tvoj problem ? To sto smo 23 na svijetu ili te nesto drugo muci ?

Boga ti kako to ti razmisljas, sta ti ili bolje reci koga ti pratis pa samo pises negativnosti na temu reprezentacije i selektora.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.