Safet Sušić - Pape

Rodeni
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Rodeni » 08 mar 2013, 07:22

Elegant je napisao/la:Idemo malo radi reda, zasto nije pozvao Arslanagica, Cocalica, Ljevakovica ?

Da ne spominjemo Seferovica i Hajrovica.

Mogo je i Cocalica pozvati mislim da je kvalitetan stoper u najboljim godinama koji moze da odigra i u veznom redo kao Rahimic a za Rahimica neznam koliko moze on pomoci posto je pokazo u zadnjim utakmicama da su ga godine stisle i da nije vise onaj Rahimic sto je bio

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 08 mar 2013, 08:19

Rodeni je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Idemo malo radi reda, zasto nije pozvao Arslanagica, Cocalica, Ljevakovica ?

Da ne spominjemo Seferovica i Hajrovica.

Mogo je i Cocalica pozvati mislim da je kvalitetan stoper u najboljim godinama koji moze da odigra i u veznom redo kao Rahimic a za Rahimica neznam koliko moze on pomoci posto je pokazo u zadnjim utakmicama da su ga godine stisle i da nije vise onaj Rahimic sto je bio
Rahimic ce i sa 50 biti bolji igrac od Cocalica u najboljim godinama ;) . Neke igrace nakon utakmice zabole noge, Rahimica zaboli glava ;) .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 08 mar 2013, 08:29

adriano_leite je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Neka je ispao lažov za Misketa, ne mogu da vjerujem da nekome nije drago što je ovaj momak na spisku. Ako ima takav, onda očito nije svjestan njegove važnosti za repku.
Drago mi je što je tu i frizur'ca na dvije vode, njega je uvijek lijepo gledati. 8-)
Ma pusti ga, da nije Miske pozvan, on i garda takvih bi pljuvali Papeta jer nije zvao Misketa ;) .
Ne bih ga nikad pljuvao, ali cu reci da je ovo situacija smijesna, gdje Pape sam ispada smijesan i kontradiktoran je sam sebi...Mi u ovoj situaciji moramo imati igrace u ekipi kao sto su, Rahimic, Muslimovic (iako ga nije pozvao), Misimovic, Zahirovic i ostali, mi ih moramo imati u ekipi, zato sto nemamo drugih igraca...

Ali Pape sa pozivom za ove igrace, ispada smijesan, radi njegovih prethodnih izjava, a to su:

1. Da nece pozivati igrace, koji igraju u 2. ligama, nacionalnih prvenstava, Zahirovic citavo vrijeme igra u 2. ruskoj
2. Da nece pozivati igrace koji u nekim lijevim ligama, citaj Kineska...
3. Da ce pozive dobijati oni nisu standardni u svojim timovima... Citaj Rahimic, koji trenutno igra fudbal rekreativno....

Svi gore napomenuti igraci nam trebaju, zato sto nemamo drugih i trebaju biti pozvani, ali izjave koje on daje on sam sebi skace u stomak i o sebi stvara o sebi losu sliku...
P.S. Ja bih ga kritikovao, da nije zvao gore navedene igrace...
Pravda za Papeta!

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 08 mar 2013, 08:34

gruezi je napisao/la:Da vas ispravim...cvajta je za klasu jaca od poljske lige...koja crna poljska liga sta su njihovi klubovi napravili u evropi u zadnjih godina osim onog bljeska lecha u evropa ligi...poljska liga je kvaliteta 3ce lige njemacke a ne druge
Nije poenta porediti 2. njemacku i 1. poljsku ligu, cinjenica je da je po kvaliteti, od svih golamana koji se vrte oko reprezentacije, Buric je trenutno drugi golman iza Begovica...
Pravda za Papeta!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 08 mar 2013, 08:36

Dufresne je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Neka je ispao lažov za Misketa, ne mogu da vjerujem da nekome nije drago što je ovaj momak na spisku. Ako ima takav, onda očito nije svjestan njegove važnosti za repku.
Drago mi je što je tu i frizur'ca na dvije vode, njega je uvijek lijepo gledati. 8-)
Ma pusti ga, da nije Miske pozvan, on i garda takvih bi pljuvali Papeta jer nije zvao Misketa ;) .
Ne bih ga nikad pljuvao, ali cu reci da je ovo situacija smijesna, gdje Pape sam ispada smijesan i kontradiktoran je sam sebi...Mi u ovoj situaciji moramo imati igrace u ekipi kao sto su, Rahimic, Muslimovic (iako ga nije pozvao), Misimovic, Zahirovic i ostali, mi ih moramo imati u ekipi, zato sto nemamo drugih igraca...

Ali Pape sa pozivom za ove igrace, ispada smijesan, radi njegovih prethodnih izjava, a to su:

1. Da nece pozivati igrace, koji igraju u 2. ligama, nacionalnih prvenstava, Zahirovic citavo vrijeme igra u 2. ruskoj
2. Da nece pozivati igrace koji u nekim lijevim ligama, citaj Kineska...
3. Da ce pozive dobijati oni nisu standardni u svojim timovima... Citaj Rahimic, koji trenutno igra fudbal rekreativno....

Svi gore napomenuti igraci nam trebaju, zato sto nemamo drugih i trebaju biti pozvani, ali izjave koje on daje on sam sebi skace u stomak i o sebi stvara o sebi losu sliku...
P.S. Ja bih ga kritikovao, da nije zvao gore navedene igrace...
Fazon je sto je on to izjavio kada je mislio tako. Nakon toga je zvao Misketa kada nije igrao, zvao je Muslimovica kada nije imao kluba. Jednostavno covjek u trenutku radi sta je najbolje, a poznata cinjenica je da je los sa izjavama i nekada nesto izjavi bez razmisljanja. To je njegov najveci problem, ali mislim da na ovom sada sastavu mu nema ko rijeci reci. Pozvao je najbolje za ovu repku, gledajuci sa aspekta atmosfere, uigranosti i iskustva. Rahimic mora biti uz repku jer je veliki igrac i fakticki moze biti produzena ruka Papeta na terenu. Miske u kakvoj god formi da je, jedini moze zamijeniti Pjanketa. Vrsajevic, Avdukic, Svraka i ostala nasa manja imena su tu iskljucivo radi atmosfere. Igraju malo ili nimalo, mijenjati njih nekim drugim igracima, samo moze narusiti atmosferi u timu. Jako sam zadovoljan spiskom i nema igraca kojeg bih dodao na ovaj spisak. Dodao bih jedino Bajramovica ako jos uvijek moze rekreativno da igra fudbal, jer je i kao takav nas najbolji vezni igrac :cry: .

Mes Que Un Club!

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 08 mar 2013, 08:51

Naravno, samo timom kojim imamo na raspolaganju, mi boljemo ne mozemo izvuci... Samo bih dodao na ovaj spisak Muslimovica, samo njegovo prisustvo bi bilo plus, njegovo iskustvo, igranje u Grckoj i slicno, ali eto nije ga pozvao i to je Papetova odluka...

Mene samo nervira, da ovdje postoji grupa ljudi, koji brane Papeta za sve apsolutno, postoje greske koje pravi i koje su i vise nego ocite, i kad covjek nesto napise da pogrijesio, odmah se covjek karakterise, kao budalom, neznalicom i antipatriotom, a glavni argumenti tih ljudi su, "Znas li ti ko je Pape?, Znas li koliko je golova dao u Francuskoj?" Ili meni najdraza fraza, "Najbolji start u kvalifikacijama u historiji..." :roll:
Pravda za Papeta!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 08 mar 2013, 09:03

Virtu4l je napisao/la:Prvo, Miske i Zlatan se ne mogu porediti.

Drugo, povredom Pjanica, Misimovic je jedini igrac koji moze biti 'dirigent' nase igre. Bio u formi ili ne, igrao ili ne, jednim potezom uvijek moze rijesiti utakmicu.

Trece, imamo dva vrhunska napadaca i upitno je moze li Zlatan dobiti i deset minuta, a sa tri napadaca nikad necemo igrati.

Cetvrto, nuzda zakon mijenja.
Mogu se porediti itekako, Muslim je uvijek ostavljao srce na terenu i nije ga zvao zato sto igra u dalekoj Kini, dok sada za Misketa to nije problem.
Miske dobro kaze, Avduka je iz Irana dolazio pa sta.
Dalje imamo 2 spica i nakon 60 minuta ti treba svjezina u napadu ne daj Boze jedan se povrijedi i u situaciji smo da jurimo pobjedu, da li je bolje imati zvijer od Muslimovica koji moze nosati 2 stopera ili Viscu?

Kako pojedincima nije jasno da mi pored DZeke i Ibija nemamo treceg spica a ovo je idealno bilo za pozvati Muslima.

Zlatane izdrzi, znam koliko te ovo boli!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 08 mar 2013, 09:11

Evo ja cu ponoviti po ko zna koji put da mi je Zlaja najdrazi igrac od kako pratim repku, jednostavno taj grize za repku, ali ako je Pape tako odlucio to postujem, idemo dalje.....imamo dva napadaca i jedan treci nece napravit neku razliku, iskreno, ova utakmica zavisi o kako je Misimovic raspolozen, zivi bili pa vidjeli ...
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 08 mar 2013, 09:15

Evo da budem iskren, mene brine jedan druga izjave koju je Pape dao jucer, a to je da ce igrati sa dva napadaca, a samo sa jednim defanzivnim veznim... Pape zna najbolje, u Atini smo igrali sa dvojicom defanzivnih veznih (kako me sjecanje sluzi), pa sa nam Grci par puta pobjegli...
Pravda za Papeta!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 08 mar 2013, 09:27

Dufresne je napisao/la:Evo da budem iskren, mene brine jedan druga izjave koju je Pape dao jucer, a to je da ce igrati sa dva napadaca, a samo sa jednim defanzivnim veznim... Pape zna najbolje, u Atini smo igrali sa dvojicom defanzivnih veznih (kako me sjecanje sluzi), pa sa nam Grci par puta pobjegli...
Samo znak da cemo biti ofanzivniji nego u Grckoj, znaci od pocetka u kost. Nema potrebe zatvarati se na pocetku. Bolje primiti gol u prvih 20 minuta, nego ga primiti u posljednjih 20. Pape ocigledno zeli napasti iz svih oruzja na pocetku, a kasnije polako zatvarati utakmicu. Meni je to ohrabrujuce, sto znaci da se nismo prepali i necemo mnogo kalkulisati. Napad je najbolja odbrana, a itekako imamo dobar napad.

Neko gore rece bi Muslimovic dobro dosao jer moze da nosi 2 igraca Grcke. Visca je prebrz igrac kojeg Grcka odbrana tesko moze uhvatiti. Zasto se gombati sa 2 igraca iz odbrane, kada se moze lagano pretrcati i ostaviti ih iza sebe par metara. Mnogo teze je braniti brzog igraca nego nekog gorostasa.

Mes Que Un Club!

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 08 mar 2013, 10:02

Dufresne je napisao/la:Evo da budem iskren, mene brine jedan druga izjave koju je Pape dao jucer, a to je da ce igrati sa dva napadaca, a samo sa jednim defanzivnim veznim... Pape zna najbolje, u Atini smo igrali sa dvojicom defanzivnih veznih (kako me sjecanje sluzi), pa sa nam Grci par puta pobjegli...
Samo znak da cemo biti ofanzivniji nego u Grckoj, znaci od pocetka u kost. Nema potrebe zatvarati se na pocetku. Bolje primiti gol u prvih 20 minuta, nego ga primiti u posljednjih 20. Pape ocigledno zeli napasti iz svih oruzja na pocetku, a kasnije polako zatvarati utakmicu. Meni je to ohrabrujuce, sto znaci da se nismo prepali i necemo mnogo kalkulisati. Napad je najbolja odbrana, a itekako imamo dobar napad.

Neko gore rece bi Muslimovic dobro dosao jer moze da nosi 2 igraca Grcke. Visca je prebrz igrac kojeg Grcka odbrana tesko moze uhvatiti. Zasto se gombati sa 2 igraca iz odbrane, kada se moze lagano pretrcati i ostaviti ih iza sebe par metara. Mnogo teze je braniti brzog igraca nego nekog gorostasa.
Ako ista znamo, a to je da Grcka kao tim veoma "cudna" ekipa, kod njih apsolutno pojedinac ne igra nikakvu ulogu, kod njih ako treba, Samaras ce biti stoper, a golman ce biti spic i odradice posao kako treba...

Moje iskreno misljenje, ofanziva na Grke moze biti pogubna za nas... Jer ljudi u veznom redu i odbrani su strasni, njihova postavka moze zaustaviti svakoga... Ako je iko pratio Grke, zna da ti ljudi jednostavno uzivaju kada su napadnuti, oni obozavaju da se brane i s druge strane su nevjerovatno psihicki jaki, ja do sada nisam vidio puno ekipa koje uspiju da slome Grke i fizicki i psihicki, i onda to iskoriste sa jednom kontrom, zabiju gol i onda opet 8 igraca se postavlja u tu formaciju, koja je defanzivno orjentisana... To je jednostavno njihova moc...

Najbolji primjer njihovog sistema je proslo EP, kada su igrali protiv Njemacke... Znaci s jedne strane imas Njemacku, koja je masina, stroj, parna lokomotiva, koja moze samelje svakoga... Iako je rezultat bio 4-2 za Njemacku na kraju, Grckoj je veoma malo falilo, da tu utakmica okrenu u svoju korist... Prvo je pred kraj prvog poluvremenena, i onda kad su svi ocekivali, da ce i Njemci odmah dotuci pocetkom drugog poluvremena, Grci su izjednacili, iz jedne bezazlene kontre...Onda je Njemacka "poludila" i uspjela u 15 minuta da im utrpaju 3 gola i da ih smire, i opet pred kraj utakmice, Grci su uspjeli da izvuku penal i smanje na 4-2, a do tada su opet imali prilika da smanje rezultat... To je jedina utakmica, kada vidio da je neko uspio da "slomi" Grke, ali i to sto su ih slomili - slomili su ih u periodu od 15 minuta, kad uspjeli da utrpaju 3 gola... Ali mi samo trebamo da imamo na umu da mi nismo Njemacka, niti imamo kapacitet napadanja Njemacke...

Utakmica, Slovacka - Grcka je najbolji primjer njihovog strategije.... Slovaci su ih pojeli, bukvalno pojeli u prvih 60 minuta, napadali, napadali, nece lopta u gol...Onda su ovi iz prve prilike uspjeli da uguraju loptu u gol... Poslije toga, Slovaci nisu mogli da se sastave sa loptom, niti su uspjeli da se priblize sesnestercu...

Mi imamo jako dobru ekipu, ofanzivno orjentisanu...Ali jos uvijek nismo sazreli, da se u velikim utakmicama, znamo psihicki odrzati na visokom nivou, to je sad historija pokazala...

Utakmicu protiv Grcke treba odigrati, kao sto smo odigrali protiv Bjelorusije u Minsku... Znaci loptu drzati sto vise u svom posjedu, bez ikakvog jurcanja i napadanja kao muhe bez glave... Grcima se suprostaviti njihovom taktikom... Ja ne smijem da pomislim kako ce to izgledati sa Zahirovicem, kao jedinim defanzivnim veznim...
Pravda za Papeta!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 08 mar 2013, 10:41

Dufresne je napisao/la:

Ako ista znamo, a to je da Grcka kao tim veoma "cudna" ekipa, kod njih apsolutno pojedinac ne igra nikakvu ulogu, kod njih ako treba, Samaras ce biti stoper, a golman ce biti spic i odradice posao kako treba...

Moje iskreno misljenje, ofanziva na Grke moze biti pogubna za nas... Jer ljudi u veznom redu i odbrani su strasni, njihova postavka moze zaustaviti svakoga... Ako je iko pratio Grke, zna da ti ljudi jednostavno uzivaju kada su napadnuti, oni obozavaju da se brane i s druge strane su nevjerovatno psihicki jaki, ja do sada nisam vidio puno ekipa koje uspiju da slome Grke i fizicki i psihicki, i onda to iskoriste sa jednom kontrom, zabiju gol i onda opet 8 igraca se postavlja u tu formaciju, koja je defanzivno orjentisana... To je jednostavno njihova moc...

Najbolji primjer njihovog sistema je proslo EP, kada su igrali protiv Njemacke... Znaci s jedne strane imas Njemacku, koja je masina, stroj, parna lokomotiva, koja moze samelje svakoga... Iako je rezultat bio 4-2 za Njemacku na kraju, Grckoj je veoma malo falilo, da tu utakmica okrenu u svoju korist... Prvo je pred kraj prvog poluvremenena, i onda kad su svi ocekivali, da ce i Njemci odmah dotuci pocetkom drugog poluvremena, Grci su izjednacili, iz jedne bezazlene kontre...Onda je Njemacka "poludila" i uspjela u 15 minuta da im utrpaju 3 gola i da ih smire, i opet pred kraj utakmice, Grci su uspjeli da izvuku penal i smanje na 4-2, a do tada su opet imali prilika da smanje rezultat... To je jedina utakmica, kada vidio da je neko uspio da "slomi" Grke, ali i to sto su ih slomili - slomili su ih u periodu od 15 minuta, kad uspjeli da utrpaju 3 gola... Ali mi samo trebamo da imamo na umu da mi nismo Njemacka, niti imamo kapacitet napadanja Njemacke...

Utakmica, Slovacka - Grcka je najbolji primjer njihovog strategije.... Slovaci su ih pojeli, bukvalno pojeli u prvih 60 minuta, napadali, napadali, nece lopta u gol...Onda su ovi iz prve prilike uspjeli da uguraju loptu u gol... Poslije toga, Slovaci nisu mogli da se sastave sa loptom, niti su uspjeli da se priblize sesnestercu...

Mi imamo jako dobru ekipu, ofanzivno orjentisanu...Ali jos uvijek nismo sazreli, da se u velikim utakmicama, znamo psihicki odrzati na visokom nivou, to je sad historija pokazala...

Utakmicu protiv Grcke treba odigrati, kao sto smo odigrali protiv Bjelorusije u Minsku... Znaci loptu drzati sto vise u svom posjedu, bez ikakvog jurcanja i napadanja kao muhe bez glave... Grcima se suprostaviti njihovom taktikom... Ja ne smijem da pomislim kako ce to izgledati sa Zahirovicem, kao jedinim defanzivnim veznim...
Naravno da oni to vole, ali iz silnih napada uci ce nesto. Normalno je da mi necemo bezglavo jurcati, jer imamo ekipu koja voli cuvati loptu. Takodjer ovaj zadnji vezni moze znaciti da se igra sa 3 stopera, ofanzivnim bekovima Lulom i Mujdzom, a Misketom i Medom na sredini. Sto bi znacilo da pozadi ostanu 4 igraca za svaki slucaj da se sprijeci kontra Grka. Tesko je biti pametan, imas tako malo kvalitetnih igraca, a opet mnogo mnogo opcija. Medjutim, uvjeren sam u pozitivan ishod, pa kako god da se igra, bilo da damo gol iz 100 sansi ili damo gol ala Inzaghi bez sanse :D .

Mes Que Un Club!

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 08 mar 2013, 11:01

rasprava o pozivanju i ne pozivanju igraca koij se nece ili ne bi ni zagrijavali za utakmicu,nebitni igraci,3ili4 opcija na pozicijama kako golmanskim tako i ostalim.. ostavite vise susica na miru ,na kraju kad zavrske kvalifikacije znace se jel dobro radio ili ne,nismo nikad otisli na prvenstvno nece bti smak svijeta i ako sad ne odemo,ako odemo najvise ce hlavite susica ovi sto ga sad najvise pljuju,njegov rezutlat ce reci o njegovom radu,a s ovim irgacima koje prizivate nit cemo sta bit jaci nit sta slabiji,mjenjat igrace iste kvaltiete pred najvaznije utakmice je smijesno

Radioglava
Kontakt:

Post Postao/la Radioglava » 08 mar 2013, 12:12

ciza je napisao/la:ostavite vise susica na miru ,na kraju kad zavrske kvalifikacije znace se jel dobro radio ili ne,nismo nikad otisli na prvenstvno nece bti smak svijeta i ako sad ne odemo
Hoće biti ''smak svijeta''. Imati do sada najbolju generaciju igrača, najlakšu grupu i ne otići na SP je smak svijeta u fudbalskom/sportskom smislu. To što ljudi u savezu i navijači kao ti nemaju nimalo ambicije će nas kočiti još dugo vremena i nećemo imati nikakvih sportskih uspijeha.
Žalosno je što se kod nas kao uspijeh tretira očajna igra u ključnim trenucima i ne plasiranje na neko takmičenje.

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 08 mar 2013, 12:19

Radioglava je napisao/la:
ciza je napisao/la:ostavite vise susica na miru ,na kraju kad zavrske kvalifikacije znace se jel dobro radio ili ne,nismo nikad otisli na prvenstvno nece bti smak svijeta i ako sad ne odemo
Hoće biti ''smak svijeta''. Imati do sada najbolju generaciju igrača, najlakšu grupu i ne otići na SP je smak svijeta u fudbalskom/sportskom smislu. To što ljudi u savezu i navijači kao ti nemaju nimalo ambicije će nas kočiti još dugo vremena i nećemo imati nikakvih sportskih uspijeha.
Žalosno je što se kod nas kao uspijeh tretira očajna igra u ključnim trenucima i ne plasiranje na neko takmičenje.
:idea: :arrow: ;)

Ne treba biti proklet, ostvarili smo najbolji start u kvalifikacijama u historiji, to ce biti dosta za ove kvalifikacije... ;)
Pravda za Papeta!

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 08 mar 2013, 12:26

That is the problem of the economic, political and sport mentalitimity of Bosnia I fink :D .
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 08 mar 2013, 12:32, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 08 mar 2013, 12:27

DonCorleone je napisao/la:
That is the problem of the economic, politic and sport mentalitimity of Bosnia I fink :D .
:lol:
Pravda za Papeta!

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 08 mar 2013, 13:00

sagledaj post u cjelini a ne izvlacit iz kontesta pa to tumacit kako ti se svidja;)

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 08 mar 2013, 13:09

Ne, nece biti "smak svijeta". Ja ne vidim razloga i nacina pored ovakve igre da ne odemo na SP. To sto navijac kao @ciza, kako si ga okarakterisao - nema nimalo ambicije (svaka ti cast, bolju psihoanalizu ne bi dali Jung i Frojd zajedno na osnovu jednog posta), nece nikakav, niti moze, biti razlog u tome da mi nemamo sportskih uspjeha u buducnosti. Takodjer, umjesto sto analiziras ljude preko foruma, preporucujem ti da poradis na gramatici. Jedino cu se sloziti sa tvojom posljednjom recenicom, koliko god bila gramaticki neispravna.
Sport je lijek za tijelo i duh.

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 08 mar 2013, 13:16

pogresno ja sam uvjeren da cemo se plasiratii da cemo dobit grke ovdje(da budem slobodan 2-1),i da se susica pocelo napdat za svaku sitnicu,al eto valjda se tako protumacili moj post

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.