RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
"Naravno da neću slaviti gol. U Zenici sam rođen, prošao sam sve kategorije u Čeliku, bio juniorski prvak, zaigrao za seniorski tim... Daću sve od sebe da u subotu konačno obradujemo naše navijače za koje sam čuo da će doći u velikom broju. Utakmice Čelika i Veleža uvijek su plijenile pažnju velikog broja navijača obje ekipe, tako da se nadam jednoj dobroj utakmici, sjajnoj atmosferi i na kraju našoj pobjedi", kazao je Šišić.
Zato će da gori na stajanju!
FORZA VELEŽ LJUBAVI MOJA !
Zato će da gori na stajanju!
FORZA VELEŽ LJUBAVI MOJA !
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
DAJ BOŽE.
-
- Kontakt:
Velež kompletan dočekuje Čelik
Četiri prvenstvena poraza u nizu i mršavih četrnaest bodova na kontu jasan su znak da alarm iznad Vrapčića uveliko zvoni.
Čelik je prepreka koju je imperativ uspješno apsolvirati. Toga su svjesni svi igrači Veleža.
"Pratio sam dešavanja u Čeliku u posljednje vrijeme, znam da nisu kompletni ali bez obzira na to za trijumf ćemo morati uložiti maksimalan napor. Atmosfera je bez obzira na poraz u Bijeljini jako dobra, a raduje i podatak da se neki igrači koji u prošlom kolu nisu mogli igrati sutra vraćaju u tim", kaže Mustafa Kodro kapiten Veleža.
Kodro poznaje dosta dobro Čelikov tim, a kao jedan od najjačih njihovih aduta ističe zeničku navalu.
"Dobro je što neće igrati Kajkut koji je u prošlom kolu igrao simultanku. I Barać je također opasan, a ni njega neće biti. Mešanović, Travančić, Stajić i ostali također igraju u dobroj formi. Drago mi je što ću nakon gotovo godinu dana vidjeti prijatelja Slobodana Lakićevića", dodao je Kodro.
Ibro Rahimić sutra na raspolaganju neće imati samo Matijasa Pejića, dok se u tim vraćaju Samir Merzić, Dino Hajdarović i Admir Kajtaz. Također pravo nastupa stekao je i povratnik Danijel Majkić.
Četiri prvenstvena poraza u nizu i mršavih četrnaest bodova na kontu jasan su znak da alarm iznad Vrapčića uveliko zvoni.
Čelik je prepreka koju je imperativ uspješno apsolvirati. Toga su svjesni svi igrači Veleža.
"Pratio sam dešavanja u Čeliku u posljednje vrijeme, znam da nisu kompletni ali bez obzira na to za trijumf ćemo morati uložiti maksimalan napor. Atmosfera je bez obzira na poraz u Bijeljini jako dobra, a raduje i podatak da se neki igrači koji u prošlom kolu nisu mogli igrati sutra vraćaju u tim", kaže Mustafa Kodro kapiten Veleža.
Kodro poznaje dosta dobro Čelikov tim, a kao jedan od najjačih njihovih aduta ističe zeničku navalu.
"Dobro je što neće igrati Kajkut koji je u prošlom kolu igrao simultanku. I Barać je također opasan, a ni njega neće biti. Mešanović, Travančić, Stajić i ostali također igraju u dobroj formi. Drago mi je što ću nakon gotovo godinu dana vidjeti prijatelja Slobodana Lakićevića", dodao je Kodro.
Ibro Rahimić sutra na raspolaganju neće imati samo Matijasa Pejića, dok se u tim vraćaju Samir Merzić, Dino Hajdarović i Admir Kajtaz. Također pravo nastupa stekao je i povratnik Danijel Majkić.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Ko god dođe dati će svoj maximum, što se mene tiče ko god ne dođe bez njega se može i mora. Dosta je više priča e kad' bi se vratila stra ekipa i ta čuda... Na nama je da podržimo naše momke taman da nas 50 bude na tribini, ma koliko smiješno to izgledalo. Jer najlakše je dići ruke od svegapuza je napisao/la:DAJ BOŽE.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Ocigledno da nisi bio tuultRA81 je napisao/la:Zadnji put je bilo 7,8,9..13 robijasa

Doci ce nas manje,vidis da je loziona.RodjeniiBrato je napisao/la: moze vas 300-400 stat na onu tribinu za gostujuce svi ostali ce samo dobit nogu u paksu i u zenicu (naravno ako vas bude toliko)hahah

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Pa vala nije neka cifra ni oko 50 ljudi što je vaš maksimum dosada. S obzirom na broj navijača kojim se dičite gdje stignete. Ali nebitno. Meni je najvažnije da se vratite praznih ruka za Zenicu a ostalo, kako god da bude.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Hajmo raja kao nekad da se sutra crveni i ori "Carina" Fejićeva" hajmo raaja podržati rođen. Čelik dolazi oslabljen u Mostar, igrači od novembra nisu primili plate. HAJMO SUTRA OD ZORE DA SVE SVE ORI I CRVENI.
Bez obrzira na vrijeme padala kiša ili ne mi idemo.

Zaboravljaš da je ovo u većini slučajeva i naš maximum...Goodison je napisao/la:Pa vala nije neka cifra ni oko 50 ljudi što je vaš maksimum dosada. S obzirom na broj navijača kojim se dičite gdje stignete. Ali nebitno. Meni je najvažnije da se vratite praznih ruka za Zenicu a ostalo, kako god da bude.
A naravno, sutra podrška našim momcima!
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
U ovoj krizi, da. Oko 70 ljudi je ove katastrofalne godine bilo u Zenici a njihov vrh je i u najboljim godinama 50 ljudi u Mostaru. Nas je bez problema znalo banuti 250, 300 u Zenicu što je za njih vrh a pri tome Čelik u BiH ima mnogo veću navijačku bazu od nas. Žalosno je to ali Velež ima više navijača u Norveškoj nego u Bosni i Hercegovini. Pokušavaju nam dohakati, u dobroj mjeri su uspjeli ali držimo se. Da smo sad pali pravo, istina je. Nema tu puno priče ali doći će sve na svoje kad tad.*p!p!t@* je napisao/la:Zaboravljaš da je ovo u većini slučajeva i naš maximum...Goodison je napisao/la:Pa vala nije neka cifra ni oko 50 ljudi što je vaš maksimum dosada. S obzirom na broj navijača kojim se dičite gdje stignete. Ali nebitno. Meni je najvažnije da se vratite praznih ruka za Zenicu a ostalo, kako god da bude.
A naravno, sutra podrška našim momcima!
Zadnja izmjena: Goodison, dana/u 08 mar 2013, 20:41, ukupno mijenjano 1 put.
1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
[youtube][/youtube]
IDEMOOOOOOOOOO RODJENIIIIIIIIIII
ovako hocu u zadnjoj minuti da ga zabijemo i da slavimo
IDEMOOOOOOOOOO RODJENIIIIIIIIIII
ovako hocu u zadnjoj minuti da ga zabijemo i da slavimo

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
strah me da sutra poslije utakmice rahimic ne kaze opet nas muci realizacija ,problem je mentalni sklop hahaha ,daj Bože da budem ukrivu ,rođeni sretnno
-
- Kontakt:
ako veceras bude kisa padala... moguce da se utamica protiv celika sutra NE odigra..
danas sam dobio tu informaciju od jednog covjeka i veleza.. a ako ne padala do utakmice mozda se uspije nesto rijesit
zadnja 2 dana teren je pravi bazen..
danas sam dobio tu informaciju od jednog covjeka i veleza.. a ako ne padala do utakmice mozda se uspije nesto rijesit
zadnja 2 dana teren je pravi bazen..
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Oko 70 nas je bilo zadnji put.A niste kolega ni vi nista bolji.Goodison je napisao/la:Pa vala nije neka cifra ni oko 50 ljudi što je vaš maksimum dosada. S obzirom na broj navijača kojim se dičite gdje stignete. Ali nebitno. Meni je najvažnije da se vratite praznih ruka za Zenicu a ostalo, kako god da bude.

Ma normala,bitno je da tekma bude dobra.Volio bi samo da ne bude vasa pobjeda u zadnjih 10 minuta.Nek bude fer igra,i nek Babala zabije,al kad budemo vodili 2:0.Sretno sutra i nadam se odlicnoj utakmici.

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Sutra se ide, mora se promjeniti način gledanja navijača na situaciju u klubu, ne smijemo dopustiti da to utiče na posjetu, trgnuti se iz letargije, podržati ih, dati im do znanja da neko stoji iza njih.
Za Velež
@agresivni, hoš' i ti doć'
Za Velež

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Naravno,meni jedno od drazih gostovanja,pogotovo ako je fino vrijeme.zizu1991 je napisao/la:

A jos draze,ako RA bude na visini zadatka.

Brate vrijeme ti je nikakvo . Sutra mozes ocekivati kisu svake sekunde ( kao i prethodnih dana ) .
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Kod nas 17 stepeni danas,kontam gore vise.Valjda nece past kisa,to bi sve pokvarilo.Maestro^^ je napisao/la:Brate vrijeme ti je nikakvo . Sutra mozes ocekivati kisu svake sekunde ( kao i prethodnih dana ) .
Opet ce odgodit ko protiv Rudara pa ce se cuti s centralne: "Vratite nam pare lopovi !!" 

Ma bila kisa ili sunce , ima da napravimo atmosferu i pol.AgresivnoDjubre je napisao/la:Kod nas 17 stepeni danas,kontam gore vise.Valjda nece past kisa,to bi sve pokvarilo.Maestro^^ je napisao/la:Brate vrijeme ti je nikakvo . Sutra mozes ocekivati kisu svake sekunde ( kao i prethodnih dana ) .

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
A za nadati se da će vrijeme biti ok, mada, bgm teško.
Upravu ste da bi kiša sve pokvarila, s obzirom na ( ne ) uslove koje ovaj stadion ima, onda ...
@agresivni, ja se samo nadam da će utakmica sa Čelikom biti jedan novi pozitivniji početak, kako za igrače, navijače, pa i klub na kraju krajeva.
Upravu ste da bi kiša sve pokvarila, s obzirom na ( ne ) uslove koje ovaj stadion ima, onda ...
@agresivni, ja se samo nadam da će utakmica sa Čelikom biti jedan novi pozitivniji početak, kako za igrače, navijače, pa i klub na kraju krajeva.

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.