On ce ovaj put samo doci na okupljanje pa ako bude dobro nosio peskire i cistio kopacke Begovicu mozda na iducem okupljanju bude zaduzen za oblacenje markera.Medo10 je napisao/la:A gdje je Branko Grahovac na ovom spisku?
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Sto nije zvao Sergeja Jakirovica
NIsu mi jasni ovi pojedini likovi iz Zenice nikako, nedo bog da neko kaze nesto protiv Zahirovica odma topovski ide, trebo je mozda zvat Adilovica, ne znam kako ga nije stid mogo je bar Travancica zvat, il Hibica **** kad nema koga iz Zenice nek povuce Hibica
NIsu mi jasni ovi pojedini likovi iz Zenice nikako, nedo bog da neko kaze nesto protiv Zahirovica odma topovski ide, trebo je mozda zvat Adilovica, ne znam kako ga nije stid mogo je bar Travancica zvat, il Hibica **** kad nema koga iz Zenice nek povuce Hibica
zar ne vidis da piseAllGunsBlazing je napisao/la:Pa gdje si vidio da ja osporavam Fejzica? Ja pisem protiv Avdukica, ne Fejzica.
ne znam zasto osporavate momka ovo govorim opcenito ne tebi
Idemo malo radi reda, zasto nije pozvao Arslanagica, Cocalica, Ljevakovica ?
Da ne spominjemo Seferovica i Hajrovica.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Kako će pozvat' Arslanagića kada lik nema naše papire ?
Čitao sam danas na @BigBosnia, da se sa njim razgovara i ubjeđiva oko promjene državljanstva
Čitao sam danas na @BigBosnia, da se sa njim razgovara i ubjeđiva oko promjene državljanstva
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
A tek zasto nije pozvao Alena i Sammira iz Dinama. Usljo, sta drugo rec'.Elegant je napisao/la:Idemo malo radi reda, zasto nije pozvao Arslanagica, Cocalica, Ljevakovica ?
Ja ne znam šta više osporavate tog Avdukića? Samo zato što je iz naše lige ispada da nema pojma ni šutnuti loptu, a kamoli braniti. Da sutra potpiše za neki klub izvan BiH ne bi niko ništa rekao. 'bem ti više kompleks manje vrijednosti, samo nek' je strano, pa makar i k....!!!
Sto se tice ovog spiska jedino mu malo zamjer sto nije pozvao Muslimovica.Nemamo 3-čeg napadača u ekipi,a uz to momak je igrao u Grčkoj i sigurno ima iskustvo i znanje kako zabiti Grcima.sto se Cocalica tice momak treba dobiti priliku da pokaže sta zna,ali ne naravno u ovakvoj utakmici koja nam mnogo znaci.tu nema experimentiranja,ali u nekoj prijateljskoj sigurno da.Sto se ostalih tice treba ih zaganjat da promjene papireElegant je napisao/la:Idemo malo radi reda, zasto nije pozvao Arslanagica, Cocalica, Ljevakovica ?
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Za sljedecu prijateljsku treba Cocalica prozvati.Pratim ga i njegov klub Macabi Haifa drugI na tabeli a Cocalic standardan i igra odlicno.Medunjanin nije igrao kako treba u Izraelu pa standardni reprezentativac.Cocalic se ne eksponira niti se reklamira po novinama.Mi trazimo igrace koje treba moliti da igraju za nas a momak igra konstanto sto u Panioniosu sto u Macabiju.Vidim spomenu ga neko iznad pa zato ovo napisa iako je nebitno za ovu utakmicu.Imamo mi pravih Bosanaca i Hercegovaca koji bi ponosno igrali za nas!
Ma ljudi se ocito zayebavaju na racun ovih sto traze dlaku u jajetu ili ti izmisljaju toplu vodu.Sabinho je napisao/la:Stilic-Jel potreban 50-50samson je napisao/la:Da, osim Stilica, svi ostali su vrhunska pojacanja. Stvarno je grijeh sto nisu pozvani ..vest je napisao/la:bezveze spisak, gdje su stilic, jahic, nadarevic, zec i cocalic?
Jahic-Nije nikako standardan (ne poredite ga sa Rahimicem)
Nadarevic-Vjerovatno mislis na onog u Italiji,odigrao je pola sata u Seria A i sta odmah je igracina?
Zec-Trebao je dobiti poziv
Cocalic-Isto 50-50.Imamo Zukana,Pandzu i Vranjesa za tu poziciju drugog stopera,ali dobar je Edin
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ne osporavam njegov uspjeh kao igraca i trenera,ali kao covjek Safet Susic je nula
To sto nije zvao Muslimovica je nekad pravdao igranjem u slabijim ligama,a sad kad je otpao Pjanic i "mora" pozvati Misimovica,ne smeta mu Kineska liga.Karakter si,nema sta

To sto nije zvao Muslimovica je nekad pravdao igranjem u slabijim ligama,a sad kad je otpao Pjanic i "mora" pozvati Misimovica,ne smeta mu Kineska liga.Karakter si,nema sta

Pitanje hoce li i Vedo biti u prvih jedanaest a ti bi jos satro treceg napadaca.autogol je napisao/la:Ne osporavam njegov uspjeh kao igraca i trenera,ali kao covjek Safet Susic je nula![]()
Da ne govorimo,eto nije trebao ni Misketa zvati pa da ti onda Mudonja kroji kaput,jelde??????
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Jedno je ne pozvati igraca,a drugo je ostaviti igraca na klupi.Samo covjek bez obraza i karaktera pljune i polize,a takve ljude ne mogu ocima gledat i zato sam morao ovo napisat,ti imas svoje misljenje,ja svoje i nikad ga necu cijenit kao covjekaharishp je napisao/la:Pitanje hoce li i Vedo biti u prvih jedanaest a ti bi jos satro treceg napadaca.autogol je napisao/la:Ne osporavam njegov uspjeh kao igraca i trenera,ali kao covjek Safet Susic je nula![]()
Da ne govorimo,eto nije trebao ni Misketa zvati pa da ti onda Mudonja kroji kaput,jelde??????

Muslimovica je pozivao kad ovaj mjesecima nije imao klub.I na tome mu je tona raje zamjerala.Otisao je u Kinu i zaradio koju paru ali fakat pored Dzeke i Vede samo tribine moze obljubiti.A to Zlatanu bas nakon tolike kilometraze i nebi bio bas neki podstrek.Miske je druga prica i mjesas kruske i jabuke.
Kako rekoh da se 150 igraca pozove nasao bi se neki da kaze ima i Muradif Pupan iz MZ Ozdrlja,zasto i on nije pozvan.
Kako rekoh da se 150 igraca pozove nasao bi se neki da kaze ima i Muradif Pupan iz MZ Ozdrlja,zasto i on nije pozvan.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nisi ti mene shvatio uopste.Nije meni krivo sto sad nema Muslimovica na spisku,ako on misli da nam ne treba,ok covjek valjda zna svoj posao,ali nije rekao pravi razlog zasto ga nije pozvao i nije govorio istinu i to treba reci.harishp je napisao/la:Muslimovica je pozivao kad ovaj mjesecima nije imao klub.I na tome mu je tona raje zamjerala.Otisao je u Kinu i zaradio koju paru ali fakat pored Dzeke i Vede samo tribine moze obljubiti.A to Zlatanu bas nakon tolike kilometraze i nebi bio bas neki podstrek.Miske je druga prica i mjesas kruske i jabuke.
Autor: Edin Sprzo
Datum: 2012-08-03 00:00:00 izvor:sport centar
"Što se Muslimovića tiče neka se vrati u Evropu i igra, pa će dobiti poziv“, ističe Sušić.
četvrtak, 07 Mart 2013 11:49 izvor:zenicablog portal
"Misimović je u zadnjih desetak godina jedan od naših najboljih igrača. Igrao je četri utakmice u kvalifikacijama i dao je veliki doprinos, kao i ostali, da budemo na ovom mjestu u grupi. Vidio sam da ima četiri jake utakmice, dvije u azijskoj Ligi prvaka i dvije u prvenstvu i to su bili razlozi koji su me ubijedili da će biti spreman. Njegov kvalitet je neupitan, ali me uvijek smetalo što igra malo, odnosno ne igra dovoljno. "Samo da znate, spisak je napravljen prije sedam dana, odnosno prije povrede Miralema Pjanića."
Nakon ove izjave je meni pao u ocima,jer nema muda da kaze istinu,ti ga voli kao sto on voli Misimovica,a ja ga necu volit kao sto on ne voli Muslimovica

Mislim da je trebao pozvat' Muslu, nek' sjedi na klupi, ko zna, mozda bi I zatrebalo nekad da udje.
Musla bi prihvatio to, siguran sam...samo da bude uz repku.
Al' eto, Safina je zadnja I to treba postovat'...daj Boze da nam ne zatreba Musla protiv Grcke, da to ovi sto igraju vec rijese na vakat.
Musla bi prihvatio to, siguran sam...samo da bude uz repku.
Al' eto, Safina je zadnja I to treba postovat'...daj Boze da nam ne zatreba Musla protiv Grcke, da to ovi sto igraju vec rijese na vakat.
Datum: 2012-08-03 00:00:00 izvor:sport centar
"Što se Muslimovića tiče neka se vrati u Evropu i igra, pa će dobiti poziv“, ističe Sušić.
Drugim rijecima neka pusti da ga moj brat Sejo proda, sta se on ima sam prodavati.. Daleko mu je..
Drugim rijecima neka pusti da ga moj brat Sejo proda, sta se on ima sam prodavati.. Daleko mu je..
-
- Kontakt:
Tebi Sahbaze ovaj nick sto si uzeo pase samo tako. Kljucne rijeci u ovome gore sto si nazvrljao su "otpao Pjanic i MORA pozvati Misimovica". Da su otpali Dzeko i Ibisevic onda bi vjerovatno to mora vazilo i za Muslimovica koji je inace drag igrac svima koji malo duze prate reprezentaciju BiH, ali budimo iskreni - tesko da ce ikada vise biti pozvan. I ne samo zbog Kine, mnogo prije je vec otpao, i samo zbog minulog rada je bio tu...oko reprezentacije.autogol je napisao/la:Ne osporavam njegov uspjeh kao igraca i trenera,ali kao covjek Safet Susic je nula![]()
Susic je glupison seljacina nemogu da svatim da Muslimovica nece da pozove a covjek grize na terenu jos posebno sad kad igramo protiv Grcke on bi dobro doso da udje sa klupe 25-30 minuta da presira napravi veliki pritisak na odbranu
Ali savez stedi da nebi potrosio na kartama iz kine za Muslimovica
Menije draze gledati ono 20-30 minuta kad udje Muslimovic sa klupe ko pitbull presira nego cjelu utakmicu Dzeko kako trckara ko balerina neznam zasto nismo iskoristili Muslimovica maksimalno mislim da on mora imati mjesta u ovim kvalifikacijama da ulazi sa klupe po 25-45 minuta
Dzeko ima vec jedan zuti karton i ako pozuti protiv grcke onda ce nam Muslimovic jos vise biti potreban za utakmice protiv Slovacke moro je pozvati Muslimovica kad je pozvo Misketa sramota
Ali savez stedi da nebi potrosio na kartama iz kine za Muslimovica
Menije draze gledati ono 20-30 minuta kad udje Muslimovic sa klupe ko pitbull presira nego cjelu utakmicu Dzeko kako trckara ko balerina neznam zasto nismo iskoristili Muslimovica maksimalno mislim da on mora imati mjesta u ovim kvalifikacijama da ulazi sa klupe po 25-45 minuta
Dzeko ima vec jedan zuti karton i ako pozuti protiv grcke onda ce nam Muslimovic jos vise biti potreban za utakmice protiv Slovacke moro je pozvati Muslimovica kad je pozvo Misketa sramota
Prvo, Miske i Zlatan se ne mogu porediti.
Drugo, povredom Pjanica, Misimovic je jedini igrac koji moze biti 'dirigent' nase igre. Bio u formi ili ne, igrao ili ne, jednim potezom uvijek moze rijesiti utakmicu.
Trece, imamo dva vrhunska napadaca i upitno je moze li Zlatan dobiti i deset minuta, a sa tri napadaca nikad necemo igrati.
Cetvrto, nuzda zakon mijenja.
Drugo, povredom Pjanica, Misimovic je jedini igrac koji moze biti 'dirigent' nase igre. Bio u formi ili ne, igrao ili ne, jednim potezom uvijek moze rijesiti utakmicu.
Trece, imamo dva vrhunska napadaca i upitno je moze li Zlatan dobiti i deset minuta, a sa tri napadaca nikad necemo igrati.
Cetvrto, nuzda zakon mijenja.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.