Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Što me Pamel hladno isfura 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Amare ne lazi
Tribalian lijepo se ponasaj nemoj da se brukas u tim godinama, i jesi reko raji da imas dvoje djece?

Tribalian lijepo se ponasaj nemoj da se brukas u tim godinama, i jesi reko raji da imas dvoje djece?

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
provjeri sad ima li jebagrcavi je napisao/la:Je.bo te patak gdje se izgubi ona tema "kako zamišljate forumaša", kol'ko sam tu puta oplakoA raja je najviše zamišljala Legendu, i sarajlijcu, što li mili Bože ?
![]()
![]()
![]()
pamele ideš u kurvanje a ne zoveš ccc

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Zato što si papak.LBJ MVP je napisao/la:Što me Pamel hladno isfura
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Sarajlijc@ je napisao/la:

Daj ne lozi ljude svega ti

@ bagrcavi ukljuci se

p.s. Pozdrav za Ljumana

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Ja s tobom fino a ti takoLjumanM95 je napisao/la:Zato što si papak.LBJ MVP je napisao/la:Što me Pamel hladno isfura

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- legenda reala
- Kontakt:
idem u pmbagrcavi je napisao/la:
šta je mali??LBJ MVP je napisao/la:Što me Pamel hladno isfura
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
pa vidi jbt ja sam među zadnjim i piso nešto tamoBosniacum Lilium je napisao/la:provjeri sad ima li jebagrcavi je napisao/la:Je.bo te patak gdje se izgubi ona tema "kako zamišljate forumaša", kol'ko sam tu puta oplakoA raja je najviše zamišljala Legendu, i sarajlijcu, što li mili Bože ?
![]()
![]()
![]()

Trib jarane započni tamo nešto uletiću i ja

E moj Zole šta ti rade ljudi, a nekad si bio dobar momak...

DRUG NEBI TI PUNCA
Ništa,ništa.Vidjećemo za ovo
Nemojte previše spamat idem ja spavat

Nemojte previše spamat idem ja spavat
Ti zapocni nestobagrcavi je napisao/la: Trib jarane započni tamo nešto uletiću i ja

LBJ MVP je napisao/la:Ja s tobom fino a ti takoLjumanM95 je napisao/la:Zato što si papak.LBJ MVP je napisao/la:Što me Pamel hladno isfura

Oj šta ima fini?

@Trib
Pozdrav i za Beograd
I ne daj se papcima

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Ljumane ,cuo sam da i ti briljiras u skoli kao i Sarajlica ,je li to istina ? 

Jašta
Sarajlija, pa ja, nema dalje 

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
@ trib, kontas li se u japance? Npr. Nissan Almera 

Ali gledaj,on je drugi najbolji djak u odeljenju,to nije lako , jedino je bagrcavi svojevremeno bio prvi ali on je davno zavrsio u vreme Josipa Broza ,druga su vremena bilaLjumanM95 je napisao/la:JaštaSarajlija, pa ja, nema dalje

@ Bosniacum Lilium ,ne brate

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma vidim jeftini pravo
u Deutschlandu do 1300 € utegnut pravo. 170km na satu, klima, abs, 2x airbag i sl. na nasim forumima sam nasao samo da govore da je motor neunistiv, nista o odrzavanju
taman se ponado od tebe nesto
kontam vi Beograđani se u sve razumijete, pa reko da vidim 

taman se ponado od tebe nesto

Kakav on i auto, pitaj ga za traktore sve zna
Idem, laka vam noć

Idem, laka vam noć

Brate sve me mozes pitati ,u sve se razumemBosniacum Lilium je napisao/la:
taman se ponado od tebe nestokontam vi Beograđani se u sve razumijete, pa reko da vidim

p.s. Ljumani ajde i ne gledaj pod krevet ,mozda je nesto tu

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
[quote="LjumanM95"]Kakav on i auto, pitaj ga za traktore sve zna
Idem, laka vam noć
[/quote]
odoh i ja zabalit, ajd vidimo se sutra raja

Idem, laka vam noć

odoh i ja zabalit, ajd vidimo se sutra raja

haha ne treba meni brate ništa "objašnjavat", to je stvar subjektivnog mišljenja i pretpostavki, ne možemo znat dal će nešto biti ovakvo ili onakvo dok zapravo ne budemo svjedoci togaZeman je napisao/la:oj, ebemtisunce, izgleda da ću ti neke stvari uživo objašnjavatiazTer je napisao/la:ima li ovdje mostaraca?
najjeftiniji smještaj na 20-ak dana, što bliže abraševiću?

ajde sad savjeti za smještaj, bez zezancije... trebao bih to, nadam se, negdje tamo oko 25. marta

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 3 gosta.