Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bhsport
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la bhsport » 06 mar 2013, 10:25

MrShadow je napisao/la:U narednim kvalifikacijama odbrana mlada i jaka ko beton

-Mujdza--Bicakcic--Majstor10--Salihovic

ili ti ga
-Frajburg-Braunnesto--Salke--Hojenhajm

Sve Bundesliga
Sa tim da Salihovic ako ostane u SAP klubu nece vidjeti bundeske. :D
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 06 mar 2013, 11:17

bhsport je napisao/la:
MrShadow je napisao/la:U narednim kvalifikacijama odbrana mlada i jaka ko beton

-Mujdza--Bicakcic--Majstor10--Salihovic

ili ti ga
-Frajburg-Braunnesto--Salke--Hojenhajm

Sve Bundesliga
Sa tim da Salihovic ako ostane u SAP klubu nece vidjeti bundeske. :D
Treba copiti Arslanagica i Dilavera. i polako ih uvoditi u repku.Istina trenutno su u pet deka sa Vranjesom,Pandzom...,ali samim tim da su mladji od njih samim tim imaju vece sanse za neki napredak.Uz to Dilaver igra na pozciji koja nam skripi trenuno u repci
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 07 mar 2013, 00:09

Ulazak u reprezentaciju BiH
Sead Hajrović: Odlazak na Svjetsko prvenstvo 2014. je moj san
Sead Hajrović, mladi nogometaš Arsenala, postavio je sebi cilj da zaigra na Svjetskom prvenstvu 2014. godine, nakon odluke da svoju internacionalnu budućnost posveti Bosni i Hercegovini.
Sead Hajrović (Foto: Arsenal.com)
Hajrović je svoju juniorsku karijeru proveo igrajući za švicarsku reprezentaciju, ali je konačno dobio i poziv da zaigra za seniorski tim BiH u prijateljskoj utakmici u Sloveniji.

Bilo je to nezaboravno iskustvo za ovog 21-godišnjaka, koji kaže da je jedva dočekao da zaigra za tim Safeta Sušića.

"Otišao sam u Sloveniju zajedno sa reprezentacijom BiH i bilo je sjajno. Svi igrači i osoblje su bili jako ljubazni prema meni te sam počeo razmišljati da sa njima igram i u budućnosti", izjavio je Hajrović za Arsenal.com.

"Vjerovatno ću morati odigrati nekoliko utakmica sa mladom reprezentacijom, ali su već spomenuli odlazak na Svjetsko prvenstvo, ako sve prođe kako treba. Ja sam donio odluku i sva papirologija je skoro gotova. Čeka se samo da FIFA sve vrati nazad i mogu da počnem sa igrom", rekao je Hajrović.

"Upoznao sam trenere i direktore i oni čine sve da me što prije ubace u ekipu. Poslali su listu od 30 ljudi FIFA-i, tako da je samo to što se nalazim na toj listi uspjeh za mene. Ipak, ukoliko odem u Brazil na Svjetsko prvenstvo, to će za mene biri ispunjenje sna", ispričao je Hajrović.

Hajrović, čiji su roditelji iz BiH, a brat Izet igra za švicarsku reprezentaciju, kaže kako je treniranje pored ljudi kao što je Emir Spahić neprocjenjivo iskustvo.

"Bilo je nevjerovatno vidjeti ga. On je kapiten tima i tu je od svoje 16-te godine i veoma je iskusan igrač. Država ga tretira kao princa i zaista je dobro vidjeti ga kako se nosi sa pritiskom. Mogu puno toga naučiti od njega", dodao je Hajrović.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 mar 2013, 00:12

Lijepo, lijepo. Tako treba sa svim tim igracima, dat im Brazil 2014 kao motivaciju.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

BlazKraljevic
Kontakt:

Post Postao/la BlazKraljevic » 07 mar 2013, 00:19

edinjo-bih je napisao/la:Ulazak u reprezentaciju BiH
Sead Hajrović: Odlazak na Svjetsko prvenstvo 2014. je moj san
Sead Hajrović, mladi nogometaš Arsenala, postavio je sebi cilj da zaigra na Svjetskom prvenstvu 2014. godine, nakon odluke da svoju internacionalnu budućnost posveti Bosni i Hercegovini.
Hajrović je svoju juniorsku karijeru proveo igrajući za švicarsku reprezentaciju, ali je konačno dobio i poziv da zaigra za seniorski tim BiH u prijateljskoj utakmici u Sloveniji.

Bilo je to nezaboravno iskustvo za ovog 21-godišnjaka, koji kaže da je jedva dočekao da zaigra za tim Safeta Sušića.

"Otišao sam u Sloveniju zajedno sa reprezentacijom BiH i bilo je sjajno. Svi igrači i osoblje su bili jako ljubazni prema meni te sam počeo razmišljati da sa njima igram i u budućnosti", izjavio je Hajrović za Arsenal.com.

"Vjerovatno ću morati odigrati nekoliko utakmica sa mladom reprezentacijom, ali su već spomenuli odlazak na Svjetsko prvenstvo, ako sve prođe kako treba. Ja sam donio odluku i sva papirologija je skoro gotova. Čeka se samo da FIFA sve vrati nazad i mogu da počnem sa igrom", rekao je Hajrović.

"Upoznao sam trenere i direktore i oni čine sve da me što prije ubace u ekipu. Poslali su listu od 30 ljudi FIFA-i, tako da je samo to što se nalazim na toj listi uspjeh za mene. Ipak, ukoliko odem u Brazil na Svjetsko prvenstvo, to će za mene biri ispunjenje sna", ispričao je Hajrović.

Hajrović, čiji su roditelji iz BiH, a brat Izet igra za švicarsku reprezentaciju, kaže kako je treniranje pored ljudi kao što je Emir Spahić neprocjenjivo iskustvo.

"Bilo je nevjerovatno vidjeti ga. On je kapiten tima i tu je od svoje 16-te godine i veoma je iskusan igrač. Država ga tretira kao princa i zaista je dobro vidjeti ga kako se nosi sa pritiskom. Mogu puno toga naučiti od njega", dodao je Hajrović.
Lijepo je imati snove, ali da bi se ostvarili treba jos puno toga da se dogodi...Za sada mu je U21 puna kapa.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 07 mar 2013, 01:06

Ova rečenica uopšte nije pravilna dalje nisam htio ni da čitam..

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 07 mar 2013, 07:52

A ja sam citao do ove? :lol:
Bilo je to nezaboravno iskustvo za ovog 21-godišnjaka
Kakvi degenerici pisu tekstove majko mila.... :lol:

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 07 mar 2013, 18:56

Daniel Pavlović, Mario Vrančić, Darko Bodul, Anel Hadžić, Ermin Bičakčić, Sead Kolašinac i Miroslav Radović
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 07 mar 2013, 19:00

Pauleta je napisao/la:Daniel Pavlović, Mario Vrančić, Darko Bodul, Anel Hadžić, Ermin Bičakčić, Sead Kolašinac i Miroslav Radović
Boldirani imaju šansu da zaigraju za nas, ostali prosjek ili ispod prosjeka.
DRUG NEBI TI PUNCA

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 07 mar 2013, 19:11

bagrcavi je napisao/la:
Pauleta je napisao/la:Daniel Pavlović, Mario Vrančić, Darko Bodul, Anel Hadžić, Ermin Bičakčić, Sead Kolašinac i Miroslav Radović
Baš me čudi tvoj izbor... Žalosno.
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 07 mar 2013, 19:20

Pauleta je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
Baš me čudi tvoj izbor... Žalosno.
Plaho si me nasikiro :cry: Ako ti se treba crtati, onda ok ;)
Pavlović bi tu i tamo i mogao zaigrati za našu reprezentaciju, ali papiri su problem a i njegova volja.
Vrančić mlađi je definitivno veći potencijal od brata i sigurno bolji igrač, opet papiri problem i volja igrača.
Bodul igra za petoplasiranu ekipu u danskoj ligi, ne mora se ništa više pričati.
Radović osim što je rođen u Goraždu, nikakve veze sa Bosnom i Hercegovinom nema.Igrao za Partizan i za u21 reprezentaciju Srbije i ima 29 godina.
To što ti misliš da ja imam problem sa njihovim imenom je baš glupo prijatelju moj, previše si opterećen tim stvarima ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 07 mar 2013, 19:33

Plaho si me nasikiro :cry: Ako ti se treba crtati, onda ok ;)
Pavlović bi tu i tamo i mogao zaigrati za našu reprezentaciju, ali papiri su problem a i njegova volja.
Vrančić mlađi je definitivno veći potencijal od brata i sigurno bolji igrač, opet papiri problem i volja igrača.
Bodul igra za petoplasiranu ekipu u danskoj ligi, ne mora se ništa više pričati.
Radović osim što je rođen u Goraždu, nikakve veze sa Bosnom i Hercegovinom nema.Igrao za Partizan i za u21 reprezentaciju Srbije i ima 29 godina.
To što ti misliš da ja imam problem sa njihovim imenom je baš glupo prijatelju moj, previše si opterećen tim stvarima ;)[/quote]

Pavlović bi mogao biti u kadru reprezentacije jer nemamo alternativu za Kolašinca, koji sutra treba biti prvi lijevi bek.
M. Vrančić ima mjesta, jer igra dobro u solidnoj ekipi, još je mlad i sigurno će napredovati.
Radović je Bosanac i budući da mi nemamo trećeg napadača, a on igra u prvaku Poljske i to dobro i redovito, nevidim zašto nebi bio na klupi.
Bodul će po meni isplivati, ali ajmo reći da sam tu pogriješio.
Mi nismo Brazil i nemožemo očekivati da svaki novi igrač bude Kolašinac. Nama trebaju i momci koji će pojačati konkurenciju i proširiti klupu. Što se papira tiče to je smješno, jer iste nisu do jučer mali ni Hadžić i Kolašinac, pa to niko nije potcrtavao kao problem

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 mar 2013, 20:43

Jos o tom crnom Pavlovicu, Kakanjski Roberto Carlos. :lol:

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 07 mar 2013, 20:51

Cartman je napisao/la:Jos o tom crnom Pavlovicu, Kakanjski Roberto Carlos. :lol:
Imaš naj pametnije postove na forumu. Imamo li mi nekih boljih lijevih bekova, osim Kolašinca?

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 mar 2013, 20:51

Pauleta je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Jos o tom crnom Pavlovicu, Kakanjski Roberto Carlos. :lol:
Imaš naj pametnije postove na forumu. Imamo li mi nekih boljih lijevih bekova, osim Kolašinca?
Lulic, Salihovic. Sad ide prica nisu oni bekovi. Neka nisu, bolje ce to odradit od anonimusa iz Austrije, Svicarske ili odakle je vec. Ne vrijedi ni trosit vrijeme da se tom anonimusu sredjuju papiri.

Nego ocito ti je neki rodjak ili zemljak, non-stop o njemu pises.

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 07 mar 2013, 20:59

Cartman je napisao/la:
Pauleta je napisao/la:
Lulic, Salihovic. Sad ide prica nisu oni bekovi. Neka nisu, bolje ce to odradit od anonimusa iz Austrije, Svicarske ili odakle je vec. Ne vrijedi ni trosit vrijeme da se tom anonimusu sredjuju papiri.

Nego ocito ti je neki rodjak ili zemljak, non-stop o njemu pises.
Da, da. Možda sam ja ustvari Daniel Pavlović i sebe reklamiram. O Bože...

barsa77
Kontakt:

Post Postao/la barsa77 » 07 mar 2013, 22:12

Ne treba zaboraviti ni Jasmina Sudića,momak se vratio 100% fudbalu nakon svih nevolja koje je imao(teških povreda i gubitka majke).Vjerujem da če se do ljeta vratiti u staru formu kada je važio za najtalentiranijeg fudbalera švedske,
a tada če imati i mjesta u repki jer igra na pozicijama štopera i lijevog bočnog!
vamossssss Barsa,naprijed Bosna

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 mar 2013, 23:11

barsa77 je napisao/la:Ne treba zaboraviti ni Jasmina Sudića,momak se vratio 100% fudbalu nakon svih nevolja koje je imao(teških povreda i gubitka majke).Vjerujem da če se do ljeta vratiti u staru formu kada je važio za najtalentiranijeg fudbalera švedske,
a tada če imati i mjesta u repki jer igra na pozicijama štopera i lijevog bočnog!
Ni blizu repke. Otisao je iz Malmea na posudbu u slabiji tim u ligi. Prosle sezone je jedva igrao. Daleko je od toga da je standardan u Malmeu, a ne da pricamo o reprezentaciji.

redarmy0
Kontakt:

Post Postao/la redarmy0 » 08 mar 2013, 04:54

Zaboravili ste majstora10 :D :D

slika

Pazi glave :D Jest legenda
Zadnja izmjena: redarmy0, dana/u 08 mar 2013, 08:40, ukupno mijenjano 1 put.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 08 mar 2013, 08:22

Osim Bodula koji polako al sigurno propada i Radovic za kojeg iz pouzdanih izvora znam da nece da igra za nas ostali su OK i ja da sam selektor povao bi ih (nakon sto srede dokumentaciju) a jos bi tu dodao Dilavera i Nadarevica.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: General505, TMovac i 34 gosta.