Znao samDufresne je napisao/la:Nema vise, sad najlosija drugoplasirana ekipa, ne ide u baraz...grgr je napisao/la:Da vas upitam narode , jel za SP ima onaj fazon sa najboljom 2 om reprezentacijom pa da preskocimo baraz ? Mora nesto bit XD

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Znao samDufresne je napisao/la:Nema vise, sad najlosija drugoplasirana ekipa, ne ide u baraz...grgr je napisao/la:Da vas upitam narode , jel za SP ima onaj fazon sa najboljom 2 om reprezentacijom pa da preskocimo baraz ? Mora nesto bit XD
I cist onako trenutno Austriska liga je 3 razred Europskog fudbala tj. haman u rangu s nasom silnom Premijerligom.hordas_Bec je napisao/la:a najjaceg igraca nije pozvaojos covjek sredio papire
......pape, gdje je ANEL HADZIC????????? nas trenutno najbolji standardni igrac!?!?!
...........gdje i Kolasinac?......eh moj pape pape
Ovo prvo je dobro, dok ova druga formacija ne valja ArneleRockefeller je napisao/la:
Vezni red će vjerovatno činiti Lulić, Misimović, Rahimić i Stevanović. Doduše nisam siguran za krilne pozicije, no 95% sam siguran da ako počne Zvjezdan, počinje i Elvir. Postoji mogućnost i da na sredini, 4-4-2, gledamo Elvira, Adnana i Zvjezdana zajedno. Četvrti ne znam ko bi mogao biti, možda Lulić, Medo ili Miroslav.
Jesi ti ikad gledao utakmicu reprezentacije uzivo dok je Rahimic nastupao?-SanaFCŽ- je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem da je većina oduševljena pozivom Rahimiću.. Ljudi dragi pa čovjek dvije godine nije utakmice odigrao, šta očekujete da je on rješenje? Ja bih najsretniji bio da je to onaj Rahimić prije par godina, ali on i Miske u veznom redu? Ima da se ljudi prošetaju do na našeg 16erca.. I mislim da poređenje sa Giggsom nije nikako uredu
Fejzic je jedan od najboljih golmana druge lige Njemacke ove sezone. Nije neka razlika tu izmedju te lige i Poljske. Tu su negdje njih dvojica, pitanje je sta Avdukic radi na spisku.Nimla_RZ je napisao/la:Zove Fejzića, a Burića ne. Bravo Pape!
ma iskreno ionako 1 mjesto za golmana sa Asmirom je rezervisan narednih 10 tak godina tako da manje više ko je drugi i treci golman je ne bitnoNimla_RZ je napisao/la:Zove Fejzića, a Burića ne. Bravo Pape!
Bitno je uvijek imat kvalitetnog golmana za nedaj boze al ovi su mi ok cak i avdukic protiv slovenije je imao 2 fine reakcije ne vjerujem da ovaj fejzic moze bit gori od njegaNeutralan88 je napisao/la:ma iskreno ionako 1 mjesto za golmana sa Asmirom je rezervisan narednih 10 tak godina tako da manje više ko je drugi i treci golman je ne bitnoNimla_RZ je napisao/la:Zove Fejzića, a Burića ne. Bravo Pape!![]()
Salihović, Pjanić i Pandza manje vise al ne moraju ni igrati po meni.
glupo je da im protiv Grčke to bude prva utakmica od oporavka nije to to
Boze sacuvaj ti nemas nikakvog pojma, poredis nasu liga sa austrijskom? Pa nasa liga je jedna od najlosijih i mozda cak najlosija u evropipropuh je napisao/la:Tvoje rijeci i ovdje nema veze za koga ja navijam
I cist onako trenutno Austriska liga je 3 razred Europskog fudbala tj. haman u rangu s nasom silnom Premijerligom.hordas_Bec je napisao/la:a najjaceg igraca nije pozvaojos covjek sredio papire
......pape, gdje je ANEL HADZIC????????? nas trenutno najbolji standardni igrac!?!?!
Momak mozda je dobar i potencijal ali pricat da je pojacanje za repku i trenutno nas najbolji standardni igrac, malo je reci smjesno.
Pogledaj u zivotu utakmicu Rieda i vidjeces zasto sam rekao u rangu sa nasim timovima.AlenHalilovic je napisao/la:Boze sacuvaj ti nemas nikakvog pojma, poredis nasu liga sa austrijskom? Pa nasa liga je jedna od najlosijih i mozda cak najlosija u evropipropuh je napisao/la:Tvoje rijeci i ovdje nema veze za koga ja navijam
Momak mozda je dobar i potencijal ali pricat da je pojacanje za repku i trenutno nas najbolji standardni igrac, malo je reci smjesno.
Kad moze Svraka, Sunjic i isti njim igrati u repki to onda 200% moze i Hadzic, on ima vise uslova nego ova dvojica.
-SanaFCŽ- je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem da je većina oduševljena pozivom Rahimiću.. Ljudi dragi pa čovjek dvije godine nije utakmice odigrao, šta očekujete da je on rješenje? Ja bih najsretniji bio da je to onaj Rahimić prije par godina, ali on i Miske u veznom redu? Ima da se ljudi prošetaju do na našeg 16erca.. I mislim da poređenje sa Giggsom nije nikako uredu
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.