Nisi ti suspendiran nego je stranica ukinuta.Sportfanatik je napisao/la:Zašto sam suspendiran na folmoviziji? Jel se ikom dešavalo

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nisi ti suspendiran nego je stranica ukinuta.Sportfanatik je napisao/la:Zašto sam suspendiran na folmoviziji? Jel se ikom dešavalo
Jel ukinuta ili je premještena na neku drugu adresu, trenutno gledam Kako sam upoznao vašu majku, Arrow i Supernatural na filmovizijiSaurman je napisao/la:Nisi ti suspendiran nego je stranica ukinuta.Sportfanatik je napisao/la:Zašto sam suspendiran na folmoviziji? Jel se ikom dešavalo
Filmvizija - Obzirom da cak i linkovanje filmova sa drugih servera koji javno prikazuju video materijal, nije u skladu sa zakonom sto naravno nismo bili upuceni, odlucili smo se na korak da obustavimo dalji rad u ovoj formi. Uskoro na filmoviziji mozete ocekivati socijalnu mrezu koja je apsolutno u skladu sa svim postojecim zakonima, pa sada kome to bude odgovaralo moze nastaviti da se druzi sa nama a kome ne zahvaljujemo se na druzenju.Sportfanatik je napisao/la:Jel ukinuta ili je premještena na neku drugu adresu, trenutno gledam Kako sam upoznao vašu majku, Arrow i Supernatural na filmovizijiSaurman je napisao/la:Nisi ti suspendiran nego je stranica ukinuta.Sportfanatik je napisao/la:Zašto sam suspendiran na folmoviziji? Jel se ikom dešavalo
Nisu znali da je piraterija zabranjenaSportfanatik je napisao/la:Saurman je napisao/la:Filmvizija - Obzirom da cak i linkovanje filmova sa drugih servera koji javno prikazuju video materijal, nije u skladu sa zakonom sto naravno nismo bili upuceni, odlucili smo se na korak da obustavimo dalji rad u ovoj formi. Uskoro na filmoviziji mozete ocekivati socijalnu mrezu koja je apsolutno u skladu sa svim postojecim zakonima, pa sada kome to bude odgovaralo moze nastaviti da se druzi sa nama a kome ne zahvaljujemo se na druzenju.Sportfanatik je napisao/la: Jel ukinuta ili je premještena na neku drugu adresu, trenutno gledam Kako sam upoznao vašu majku, Arrow i Supernatural na filmoviziji
Mislim da je ovo 27,40 KM, bar je kod nas tako...Plaćaš paket digitalne plus 15 KM održavanje KKSUltras1921 je napisao/la:Ja vjerovatno imam najgori paket na svijetu. Najobicnija hs-ova kablovska. Slao sam zahtjev za moja tv, ali su odbili jer nesto ne bi moglo kod mene(moci ce uskoro). Helem, dok oni to ne naprave, konto sam uzet digitalni paket hs-a da barem imam arene. Na stranici im pise da je cijena paketa 13,5 km. Eh mene zanima, da li se mora uz to placati i kablovska(koja je 13,90). Znaci da li je mjesecno 27,40 ili je samo 13,5?
Bas sam ih i ja maloprije na dreambox-u nasao. Niko sretniji od mene nema sto su ubacili ove kanale.legenda reala je napisao/la:12607v27500 thor 1w slijedeci kanali
DOMA TV
RTL2
Minitv
HRT1
HRT2
![]()
+ RTL,NOVA,RTS 1,2,B92,OBN i ovo kanala sa titlovimaMaestro^^ je napisao/la:Bas sam ih i ja maloprije na dreambox-u nasao. Niko sretniji od mene nema sto su ubacili ove kanale.legenda reala je napisao/la:12607v27500 thor 1w slijedeci kanali
DOMA TV
RTL2
Minitv
HRT1
HRT2
![]()
Zaista su iz HS-a okorijeli lopovi kad nisu u stanju ubaciti sve 4 Arene u osnovnu analognu shemu.Ultras1921 je napisao/la:Ja vjerovatno imam najgori paket na svijetu. Najobicnija hs-ova kablovska. Slao sam zahtjev za moja tv, ali su odbili jer nesto ne bi moglo kod mene(moci ce uskoro). Helem, dok oni to ne naprave, konto sam uzet digitalni paket hs-a da barem imam arene. Na stranici im pise da je cijena paketa 13,5 km. Eh mene zanima, da li se mora uz to placati i kablovska(koja je 13,90). Znaci da li je mjesecno 27,40 ili je samo 13,5?
bolje da si gledao top shop nego taj elementarymambabalkan je napisao/la:Ne znam jel bilo ako jest halalite
Walking Dead - najbolji show koji sam ikad gledo
Sons of Anarchy
Elementary - Moderni Sherlock Holmes. Watson je Lucy Lu
Falling Skies - Invazija vanzemaljaca. Stephen Spieldberg je nekako uvezan (nisam siguran da li je produciro)
Sta je top shop?Otelo je napisao/la:bolje da si gledao top shop nego taj elementarymambabalkan je napisao/la:Ne znam jel bilo ako jest halalite
Walking Dead - najbolji show koji sam ikad gledo
Sons of Anarchy
Elementary - Moderni Sherlock Holmes. Watson je Lucy Lu
Falling Skies - Invazija vanzemaljaca. Stephen Spieldberg je nekako uvezan (nisam siguran da li je produciro)
ostale serije su dobre
Otelo je napisao/la:Reklame
Uzmi i skini BBC-ev Sherlock i ja ti obecajem da Elementary vise neces upaliti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.