Nek je sutra tekma, da ekipa bude sto odmornija i spremnija za Barcu, valja i to predeverat

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
pa jarane gledaj sa curom tekmu. usput joj objasnis sta je zaledje. sta je grubi start. udarac iz kuta i tako to hehhefrancobaresi je napisao/la:Kao prvo , sretan 29. rođendan želim Flaminiu .
Sutra očekujem pobjedu , i ako sigurno će biti izmjena u ekipi , tako da nas to ne treba da čudi .
Utakmicu ću moći da gledam , ali samo jedan dio jer kasnije imam obaveza , oko 21 h dolazi mi cura i znate kako je .![]()
I ja očekujem da neko detaljno opiše utakmicu po njenom završetku , ili neka "okači" neki sažetak od par minuta.![]()
Forza Milan!!
Tako je Max, sutra idemo na pobjedu jer protiv Genove uvijek bude zajebano, stignu se oni vec odmoriti do utorka, a onda ako bog da barselona pada.Allegri: "I won't rest any players tomorrow against Genoa. The best posssible formation will play."
Ma brate , objasnit ću ja njoj kako se starta sa leđamilanist je napisao/la:pa jarane gledaj sa curom tekmu. usput joj objasnis sta je zaledje. sta je grubi start. udarac iz kuta i tako to hehhefrancobaresi je napisao/la:Kao prvo , sretan 29. rođendan želim Flaminiu .
Sutra očekujem pobjedu , i ako sigurno će biti izmjena u ekipi , tako da nas to ne treba da čudi .
Utakmicu ću moći da gledam , ali samo jedan dio jer kasnije imam obaveza , oko 21 h dolazi mi cura i znate kako je .![]()
I ja očekujem da neko detaljno opiše utakmicu po njenom završetku , ili neka "okači" neki sažetak od par minuta.![]()
Forza Milan!!
francobaresi je napisao/la:Ma brate , objasnit ću ja njoj kako se starta sa leđamilanist je napisao/la:pa jarane gledaj sa curom tekmu. usput joj objasnis sta je zaledje. sta je grubi start. udarac iz kuta i tako to hehhefrancobaresi je napisao/la:Kao prvo , sretan 29. rođendan želim Flaminiu .
Forza Milan!!![]()
![]()
Što se tiče utakmice , neka Balo počne sa klupe kad već nije spreman za citavu utakmicu , Pazzini u prvih 11 , kasnije ga izvaditi iz igre neka odmori malo za Barcu .
Ne sumnjam da će to Allegri posložiti na najbolji mogući način . Šta god mi pričali , ipak je Seria A prioritet ove sezone . Nama su ove sljedeće dvije utakmice možda i ključne ( Genoa pa Palermo na San Siru ) .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.