FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

JMs1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la JMs1921 » 07 mar 2013, 11:44

Jel prosao pripreme sa nekim klubom? Vala Ekranas nije neka ekipa tako da to nije referenca neka ekstra.[/quote]
Zato je Gradina silna referenca... :lol:[/quote]
:D :D :D :D :D
Amare hvala ti...

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 07 mar 2013, 11:46

JMs1921 je napisao/la:Jel prosao pripreme sa nekim klubom? Vala Ekranas nije neka ekipa tako da to nije referenca neka ekstra.
Zato je Gradina silna referenca... :lol:[/quote]
:D :D :D :D :D[/quote]

Pametnom dosta, očekujem povlačenje mišljenja.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 07 mar 2013, 11:47

zuka_TM je napisao/la:[youtube][/youtube]

Odgledah video, zanimljivo. Mada svaki video je montiran da izgleda savrseno. Medjutim ono sto mi je zapalo za oko jeste da momak ima jako dobar osjecaj za prostor, centarsut iz prve, sto je jako bitno i smirenost prilikom oduzimanja i predaje lopte. To su parametri koji su mi se jako svidjeli i kojih nema puo u nasoj ligi. Vrijeme ce da pokaze svoje, ali mislim da smo dobili dobrog igraca.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

mokhe
Kontakt:

Post Postao/la mokhe » 07 mar 2013, 11:54

England je napisao/la:
mokhe je napisao/la:Po transfermarktu Urdinov moze igrati jos stopera i zadnjeg veznog, zna li neko koliko je to tacno? Neko spomenu da moze na krilo kad se Kvesa vrati...

Sent from my LT22i using Tapatalk 2
Kako je moguće da može igrati stopera kada je visok 174 cm.?

Pitaj Fabia Cannavara kako je to moguce.

A i otkud ti to da je 174, meni pise 180, svejedno...

Sent from my LT22i using Tapatalk 2
Zadnja izmjena: mokhe, dana/u 07 mar 2013, 11:57, ukupno mijenjano 2 puta.
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 07 mar 2013, 11:54

Odlican igrac + sto smo dobili Stanica na desnom krilu ili beku ako bude potrebe. Sve pohvale za ovaj potez!
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

Mijau
Kontakt:

Post Postao/la Mijau » 07 mar 2013, 11:58

storm_raider je napisao/la:
Mijau je napisao/la:Jedno pitanjce, u slucaju da dodje do prekida utakmice iz sigurnosnih razloga, po igracima bacaju kojesta,itd, sta onda?
3:0 za nas nakon sjednice Saveza... iako nam trebaju ta 3 boda, ne bih volio da ovako dodjemo do njih. Nego, sta ce ti taj grb? :mrgreen:
Kako ne navijati za vrijedne poljoprivrednike ,amatere haman, koji trce u birvaktilnim kopackama i treniraju na terenu gdje su im cunjevi lubenice :lol: a koji rasture prvoligaski tim ?! 8-) Nalikuju na onaj fazon sa bob timom iz Jamajke :lol: :lol: :lol:

Radmilo

Post Postao/la Radmilo » 07 mar 2013, 12:01

zuka_TM je napisao/la:
Radmilo je napisao/la:To su oni nazovi lafo navijači koji sve znaju i samo lažu tu i laprdaju bez veze kakav bek nema od tog ništa.
Ajd sad se izvini ljudima,jer izgleda da si ti lagao 8-)
Evo izvinjavam se iako nisam ništa obećao alise izvinjavam što sam bio skeptičan, to jesam.

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 07 mar 2013, 12:02

Ovaj decko moze definitiivno odigrat i stopera,to je moje misljenje gledajuci ovaj video."nabijen" i jak,ne komplikuje...ovo je za mene pojacanje a ne prinova,obzirom da se uvijek pokrene diskusija ko je to za nas pojacanje a ko je samo novi igrac
SLOBODA NAVIJAČIMA

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 07 mar 2013, 12:06

zuka_TM je napisao/la:[youtube][/youtube]
@pile ovaj klip sinoc stavljao.. Svaka cast na provjerenim info..

Zna li se do kada je potpisao i jeli fizicki spreman?? Moze li igrati u BL??
BUDI ŽELJO !!!

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 07 mar 2013, 12:08

Radmilo je napisao/la:
zuka_TM je napisao/la:
Radmilo je napisao/la:To su oni nazovi lafo navijači koji sve znaju i samo lažu tu i laprdaju bez veze kakav bek nema od tog ništa.
Ajd sad se izvini ljudima,jer izgleda da si ti lagao 8-)
Evo izvinjavam se iako nisam ništa obećao alise izvinjavam što sam bio skeptičan, to jesam.
Hvala na izvinjenju za tvoju informaciju došao mu je i otac da se vidi sa Amarom
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 07 mar 2013, 12:10

U BL nemoze garant, do juce je morao biti prijavljen za utakmicu. Da on nama bude u konkurenciji za Zrinjski to bi bilo vise nego dobro.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 07 mar 2013, 12:17

Jako sam sretan i zadovoljan sto je Amar pronasao rjesenje za lijevog bocnog.Treba nam ljevak u ekipi.Ovo je dobra vijest,a neka bude priblizan kvalitetama Kvesica,ja cu skakati od srece.Super potez.Ovo nam vraca jednu poziciju u ekipi koja nece biti krpljena.Nadam se da je spreman fizicki i da ce sto prije imati pravo nastupa.Bas me je obradovalo ovo.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 07 mar 2013, 12:21

boccaccio je napisao/la:Jako sam sretan i zadovoljan sto je Amar pronasao rjesenje za lijevog bocnog.Treba nam ljevak u ekipi.Ovo je dobra vijest,a neka bude priblizan kvalitetama Kvesica,ja cu skakati od srece.Super potez.Ovo nam vraca jednu poziciju u ekipi koja nece biti krpljena.Nadam se da je spreman fizicki i da ce sto prije imati pravo nastupa.Bas me je obradovalo ovo.
E jos desni bek i stoper i imemo ekipu :lol:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Radmilo

Post Postao/la Radmilo » 07 mar 2013, 12:26

Avanes je napisao/la:U BL nemoze garant, do juce je morao biti prijavljen za utakmicu. Da on nama bude u konkurenciji za Zrinjski to bi bilo vise nego dobro.
Zar se ne može registrovati kako u evropskim takmičenjima može sat pred utakmicu. ?

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 07 mar 2013, 12:30

Imam osjećaj da smo doveli pravog igrača, brine me vezni red jer tu osim Bekrića nema kreativca. Da nam je sada Perica Stančevski da pojača konkurenciju u veznom redu.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 07 mar 2013, 12:32

Radmilo je napisao/la:
Avanes je napisao/la:U BL nemoze garant, do juce je morao biti prijavljen za utakmicu. Da on nama bude u konkurenciji za Zrinjski to bi bilo vise nego dobro.
Zar se ne može registrovati kako u evropskim takmičenjima može sat pred utakmicu. ?
Pa čak i da je to moguće, gdje će čovjeka staviti u prvi sastav bez treninga. Još na takvom vrućem gostovanju. Neka njega, možemo se krpiti sa Stanićem još ovu ili eventualno dvije utakmice. Bitno je da imamo lijevog beka ''kak' Bog zapov'eda''. :D

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 07 mar 2013, 12:36

znali se na koliko je potpisao i da upitam jer nesto se ne sjecam do kada je kvesi ugovori imali naznake da ce produziti ...

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 07 mar 2013, 12:38

Mijau je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:
Mijau je napisao/la:Jedno pitanjce, u slucaju da dodje do prekida utakmice iz sigurnosnih razloga, po igracima bacaju kojesta,itd, sta onda?
3:0 za nas nakon sjednice Saveza... iako nam trebaju ta 3 boda, ne bih volio da ovako dodjemo do njih. Nego, sta ce ti taj grb? :mrgreen:
Kako ne navijati za vrijedne poljoprivrednike ,amatere haman, koji trce u birvaktilnim kopackama i treniraju na terenu gdje su im cunjevi lubenice :lol: a koji rasture prvoligaski tim ?! 8-) Nalikuju na onaj fazon sa bob timom iz Jamajke :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sve mi nesto lijepo. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sport je lijek za tijelo i duh.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 07 mar 2013, 12:39

pile87 je napisao/la:
boccaccio je napisao/la:Jako sam sretan i zadovoljan sto je Amar pronasao rjesenje za lijevog bocnog.Treba nam ljevak u ekipi.Ovo je dobra vijest,a neka bude priblizan kvalitetama Kvesica,ja cu skakati od srece.Super potez.Ovo nam vraca jednu poziciju u ekipi koja nece biti krpljena.Nadam se da je spreman fizicki i da ce sto prije imati pravo nastupa.Bas me je obradovalo ovo.
E jos desni bek i stoper i imemo ekipu :lol:
I lijevo krilo :mrgreen: ...ma pravo me obradovalo,jos ako je solidan igrac,a cini se da jeste,to je dobro skroz.A sto neko iznad rece,dobili smo i Stanica kao dobru opciju na svom pravom mjestu na desnoj strani.Tako da odmah dobijamo na sirini.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Radmilo

Post Postao/la Radmilo » 07 mar 2013, 12:39

hoće biti press ono sliaknje sa dresom i predstavljanje zna li se išta možda sutra. ?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.