Bosna i Hercegovina - Grčka

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Rezultat?

Pobjeda BiH
304
70%
Nerijeseno
92
21%
Pobjeda Grcke
38
9%

Ukupno glasova: 434

Mirsad94
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post Postao/la Mirsad94 » 06 mar 2013, 23:20

Head je napisao/la:Ma kakvi nadlezni organi.Danas dolazim na fax kad vidim gore red od mog fakulteta do katedrale za karte.Policije pun qrac al ljudi nista ne rade.Znaci stoji par firgosa,prodaju iphone,neke keramicke nozeve i druge gluposti oko Alfonsa,ekonomije a policija nista ne radi.Cak sta vise siguran sam da su u talu tapkarosi i nasa policija.
Svojim ušima čuo i očima vidio dvojica murijaka stoje ispred Alfonsa i srću kafice sa onog zidića jedan govori opet su počeli(aludirajući na komešanje i guranje i to u redu) ovaj drugi govori ko ih j.e.b.e neka se poubijaju. :?

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 06 mar 2013, 23:28

Što je najžalosnije ovi policajci kod nas u Zenici proguraju u onoj silnoj zbrci ove švercere :?
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 06 mar 2013, 23:34

Head je napisao/la:Ma kakvi nadlezni organi.Danas dolazim na fax kad vidim gore red od mog fakulteta do katedrale za karte.Policije pun qrac al ljudi nista ne rade.Znaci stoji par firgosa,prodaju iphone,neke keramicke nozeve i druge gluposti oko Alfonsa,ekonomije a policija nista ne radi.Cak sta vise siguran sam da su u talu tapkarosi i nasa policija.
Sad svi znamo da studiras na Ekonomskom faxu. :mrgreen:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

BlazKraljevic
Kontakt:

Post Postao/la BlazKraljevic » 07 mar 2013, 00:08

Elegant je napisao/la:
Sad svi znamo da studiras na Ekonomskom faxu. :mrgreen:
I ima besplatnu praksu iz ekonomije na licu mjesta. Predavacu "par firgosa" i policija, a tema je "zajedno smo jaci". :D

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 07 mar 2013, 01:17

Nasikira me onaj Samaras večeras bajg povredu im'o al opet igra ko lav,nimalo ne djeluje smotan sobzirom na visinu naprimjer kao Jan KOller,veceras igro po lijevom krilu ko poluspic to je nasa desna strana znaci Mujdza i Vranješ dobro se drzite jer ako Ibišević bude desno krilo samim tim Mujdža će prvi bit na udaru znači Vranješ do njega pokriva izuzev ako ne bude Zukanović tu..
Svidjela mi se večeras analiza Sliškovića ovih utakmica lige prvaka ja bi ga ponovo stavio za selektora samo radi one izjave Bola Bola reci Balji da se ne zaj.bava da mi je čut da Sušić nekad tako drekne sa klupe bilo šta,da nema Spahića mi bi bili ko brod bez kormila..

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 07 mar 2013, 01:29

zgembo89 je napisao/la:Nasikira me onaj Samaras večeras bajg povredu im'o al opet igra ko lav,nimalo ne djeluje smotan sobzirom na visinu naprimjer kao Jan KOller,veceras igro po lijevom krilu ko poluspic to je nasa desna strana znaci Mujdza i Vranješ dobro se drzite jer ako Ibišević bude desno krilo samim tim Mujdža će prvi bit na udaru znači Vranješ do njega pokriva izuzev ako ne bude Zukanović tu..
Svidjela mi se večeras analiza Sliškovića ovih utakmica lige prvaka ja bi ga ponovo stavio za selektora samo radi one izjave Bola Bola reci Balji da se ne zaj.bava da mi je čut da Sušić nekad tako drekne sa klupe bilo šta,da nema Spahića mi bi bili ko brod bez kormila..
Uz to veceras je igrao i lijevo i desno krilo i poluspic i spic mjenjao je strane i pozicije ko carape nece biti lako

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 07 mar 2013, 08:41

Jeste, ovaj Samaras ce nas smoriti, bilo bi mnogo ljepse i ugodnije za nerve kad bi mi morali igrati protiv Ibisevica i Dzeke, iza kojih stoji jedan Misimovic, koji nekad dodje na ideju da posalje loptu, na koju citava defenziva ispadne na kratko. :roll:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 07 mar 2013, 08:56

Nisam gledao cijelu tekmu ali Samaras nista nije napravio ,nos sdruge strane koliko frasjer trci i koliko je naporan ,bas ne mogu da vjerujem...
I opasan je kad se zalaufa ,dakle kad ima prostora i naravno u skoku zbog visine..
Vidjeli smo kako je pobjegao duplo agilnijem Vranjesu ,bas kad se zalaufao..
Ali,vjerujem u nase momke i mislim da ce nam onaj mali Slapangidis (tak se zvase cini mi se)pravit vece belaje od ovog golemog :-)

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 07 mar 2013, 09:11

Samo da nam se sada jos u ovih 4 utakmice niko ne povrijedi do Grcke. Najebali smo kao zuti, nevjerovatno kako kratku klupu imamo, a ta famozna Grcka moze zamjeniti svakog igraca bez problema. Kod njih igrao Papadopulos ili ne nema razlike, ljudi stoje kao beton na terenu. Onda onih par starijih igraca koji imaju preko 32 godine , izgledaju na terenu kao da imaju 25, isto kao da se svi zajdeno dopinguju.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 07 mar 2013, 09:31

Bitno je da ne pokusavamo igrati neku igru koja nam nije prirodna ili koja nam ne lezi. Vidjelo se, kako se Grci mogu poraziti, to jest kako se ta njihova defenziva moze razbiti: Uvjek novo kreiranje sansi, ofanzivna igra, pritisak.

Kad se pogledaju snimci sa EP2012 u trenutku kada Njemacka prima gol od Grcke, moze se vidjeti koliko su duboko igraci stojali u Grckoj polovini, apsolutno sa svjesnim rizikom da prime gol i znajuci da citava Grcka taktika ide bas na to da iz kontre zabiju gol. No ipak se igralo veoma ofanzivno, defenziva je pri primanju gola bila prepustena sama sebi, i to u trenutku kada je Njemacka vec vodila 1:0, protiv takvog jednog protivnika. Umjesto da se zatvore kod 1:0 islo se dalje, ponovo sa punom namjerom da se zabije i drugi i treci gol. Zvuci kontradiktorno, ali je funkcionisalo. A kad su inace Grci jos izgubili? Dali ovdje neko misli, da su se Nijemci zamarali sa floskulama "Grci primaju tesko gol", "Grci ovo ono", "opasni iz kontre". Jesu ali malo morgen. Slovaci bi ih sravnili u Slovackoj, da su imali Ibisevica ili Dzeku, samo jednog od njih. Ali su bili nesposobni da zabiju gol, pored sansi i kompletne pobune u grckoj defenzivi. Dakle ne vjerujem, da ce nam upaliti kakve ziheraske taktike.

Oni ce naravno vrebati i cekati na svoj pogodak, ali mi se ne smijemo nadati, da cemo im zabiti iz 1-2 pokusaja i sa onakvom katastrofalnom igrom kao u Grckoj, gdje 1-2 pasa nismo povezali. Dakle bez Medunjanina, koji nam je u Sloveniji bio igrac manje, Vedo nikako na krilo, onda bolje da ne igra. Mnogo zavisi i od toga, dali ce Salihovic odigrati bar jednu utakmicu pred ovaj susret, jer bi imali jednog igraca vise na raspolaganju.

-------------------------------Begovic----------------------------
----Mujdza----Zukanovic/Vranjes---Spahic------Salihovic----
------------------------------Zahirovic----------------------------
-----Stevanovic------------Misimovic---------------Lulic-------
---------------------------Dzeko----Ibisevic----------------------

Ili mozda Rahimica pozvati i prepustiti mu sredinu, moze i Zukanovic na DMa. Bitno je da ih ovaj red od pet igraca (Dzeko, Ibisevic, Miske, Stevanovic, Lulic) dobro stisne i u defenzivi, presing, sa Salihovicem jos dodatno u napadu, centralno ili po lijevoj strani.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 07 mar 2013, 09:35

Ovdje se to moze vidjeti, minuta -2:20.

http://www.bravosport.de/fussball-em/eu ... highlights" onclick="window.open(this.href);return false;

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 07 mar 2013, 10:04

[youtube][/youtube] :)
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 07 mar 2013, 10:05

Principatus je napisao/la:Bitno je da ne pokusavamo igrati neku igru koja nam nije prirodna ili koja nam ne lezi. Vidjelo se, kako se Grci mogu poraziti, to jest kako se ta njihova defenziva moze razbiti: Uvjek novo kreiranje sansi, ofanzivna igra, pritisak.

Kad se pogledaju snimci sa EP2012 u trenutku kada Njemacka prima gol od Grcke, moze se vidjeti koliko su duboko igraci stojali u Grckoj polovini, apsolutno sa svjesnim rizikom da prime gol i znajuci da citava Grcka taktika ide bas na to da iz kontre zabiju gol. No ipak se igralo veoma ofanzivno, defenziva je pri primanju gola bila prepustena sama sebi, i to u trenutku kada je Njemacka vec vodila 1:0, protiv takvog jednog protivnika. Umjesto da se zatvore kod 1:0 islo se dalje, ponovo sa punom namjerom da se zabije i drugi i treci gol. Zvuci kontradiktorno, ali je funkcionisalo. A kad su inace Grci jos izgubili? Dali ovdje neko misli, da su se Nijemci zamarali sa floskulama "Grci primaju tesko gol", "Grci ovo ono", "opasni iz kontre". Jesu ali malo morgen. Slovaci bi ih sravnili u Slovackoj, da su imali Ibisevica ili Dzeku, samo jednog od njih. Ali su bili nesposobni da zabiju gol, pored sansi i kompletne pobune u grckoj defenzivi. Dakle ne vjerujem, da ce nam upaliti kakve ziheraske taktike.

Oni ce naravno vrebati i cekati na svoj pogodak, ali mi se ne smijemo nadati, da cemo im zabiti iz 1-2 pokusaja i sa onakvom katastrofalnom igrom kao u Grckoj, gdje 1-2 pasa nismo povezali. Dakle bez Medunjanina, koji nam je u Sloveniji bio igrac manje, Vedo nikako na krilo, onda bolje da ne igra. Mnogo zavisi i od toga, dali ce Salihovic odigrati bar jednu utakmicu pred ovaj susret, jer bi imali jednog igraca vise na raspolaganju.

-------------------------------Begovic----------------------------
----Mujdza----Zukanovic/Vranjes---Spahic------Salihovic----
------------------------------Zahirovic----------------------------
-----Stevanovic------------Misimovic---------------Lulic-------
---------------------------Dzeko----Ibisevic----------------------

Ili mozda Rahimica pozvati i prepustiti mu sredinu, moze i Zukanovic na DMa. Bitno je da ih ovaj red od pet igraca (Dzeko, Ibisevic, Miske, Stevanovic, Lulic) dobro stisne i u defenzivi, presing, sa Salihovicem jos dodatno u napadu, centralno ili po lijevoj strani.
ja sam tog istog misljenja , ceska je takodjer napala , zavalila 2 gola na blickrig i kljuc.mozda eventualno visca umjesto stevanovica jer ne igra ...

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 07 mar 2013, 10:15

Kad izlazi Pape pred jarane novinare danas?
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 07 mar 2013, 10:26

Neutralan88 je napisao/la:Ubuduce pratiti samo gostujuce utakmice uživo Repke BIH :D

Jeftinije otici u Grčku i gledat utakmicu nego u Zenici..

tama i u Slovacku se za 100 eura osim karte dobije i hotel sa 4 zvijezdice
:lol:

al` fkt.
Pobjeda je bolja od orgazma!

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 07 mar 2013, 10:28

sad ce opet 'pozdrav sviju' :D
Anfernee "Penny" Hardaway #1

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 07 mar 2013, 11:10

Fejzic pozvan. Miske isto tako ...

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 07 mar 2013, 11:12

Ne svidja mi se sto nema na spisku Muslimovica i Rahimica, a gdje mu je Salihovic? :shock:
Pravda za Papeta!

jbmilan
Kontakt:

Post Postao/la jbmilan » 07 mar 2013, 11:12

yebo ga fejzic, i menadzer njegov
Amicci Di Nessuno

Vječna Ljubav Čeličnog Grada

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 07 mar 2013, 11:14

jbmilan je napisao/la:yebo ga fejzic, i menadzer njegov
Hahahahaah.... :lol:
Pravda za Papeta!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.