FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
ovaj Olipic u tz,mirise mi na fuziju.,i to pravo
Jedan grad,jedna ljubav .. Sloboda u srcu
FKR87-Tz
FKR87-Tz
Malo se vratite unazad pa vidite prve vase reakcije na dolazak olimpika da igra na tusnju i pogledajte sada kako je samo vas nekolicina izricita da to ne treba tuzli.Pogledajte kako vam to postaje normalno i zapitajte sami sebe jeste li u pravu.A mi smo seljaci za vas zato sto smo vam komsije a olimpik je institucija i ovaj @fukaratz kaze da to ime mi izgovaramo sa postovanjem(pa fukaro glupa mi smo 100 godina stariji od olimpika **** te olimpik).A ovaj @gorki kaze kako bi mi voljeli da nama neko dodje na josik i ubaci koju markicu u kasu.Pa @gorki ne ide ta markica u kasu slobode nego u kasu stadiona sa kojim sloboda nema nista.Zbog te markice cete dozivjeti da vam vasa legenda secer ne dozvoli odigravanje utakmice jer niste uplatili koristenje stadiona a olimpik jeste i on ce normalno igrati.Mi smo u svome blatu svoj na svome a vi ste na zalost postali jedna od dvije ravnopravne ekipe na tusnju.Mozete sada da me vrijedjate ali vrijeme ce pokazati ko je reagovao na vrijeme a ko je kao internet navijac zamajavao ostale forumase.Jos cete cuti za dan dva kakav kriminal i ciganluk pravi vasa uprava u slucaju Cejvanovic i poslije cete se cuditi zasto vas manji klubovi mrze.Vi trebate bit primjer i uzor svima medjutim odlucili ste se za nesto skroz drugo.Pozz
Mi smo sa druge strane....
4 Brazilcastaragarda je napisao/la:maloprije nesto citam i upitnik mi iznad glave odakle izronise u gorazdu ova 3 nesretna brazilca...kakva li je njih muka snasla kad su se skrasili u Bosni i jos da pikaju loptu po Gorazdu![]()
..zar je u Brazilu bas tolko lose
...

Pa ljudi do kad više ovo prepucavanje sa lukavčanima
Prvo, nije mi jasno odkud ovolike komšije na našoj temi.
Drugo, nije mi jasno kako se neki naši forumaši prime na svaku provokaciju.
Lukavac je jedina prava čaršija osim nas u našem kantonu.
U Gradačcu su možda bolji ljudi, domačini i finjaci (vjerovatno su bolji ljudi i od nas), ali Lukavac je npr za Živinice čisti urbanizam. (od drugim gradovima neću ni povlačiti paralele).
Tako da,
Lukavac može imati animozitet, antagonizam, ponekad i neki prikriveni kompleks, ali nikad ne može biti selo. To je sigurno.
I ljudi, i Tuzli je u interesu da ima jake klubove u komšiluku.
Pozdravljam svaku zdravu raspravu.

Prvo, nije mi jasno odkud ovolike komšije na našoj temi.
Drugo, nije mi jasno kako se neki naši forumaši prime na svaku provokaciju.
Lukavac je jedina prava čaršija osim nas u našem kantonu.
U Gradačcu su možda bolji ljudi, domačini i finjaci (vjerovatno su bolji ljudi i od nas), ali Lukavac je npr za Živinice čisti urbanizam. (od drugim gradovima neću ni povlačiti paralele).
Tako da,
Lukavac može imati animozitet, antagonizam, ponekad i neki prikriveni kompleks, ali nikad ne može biti selo. To je sigurno.
I ljudi, i Tuzli je u interesu da ima jake klubove u komšiluku.
Pozdravljam svaku zdravu raspravu.
tuzlanska Sloboda
-
- Kontakt:
Ajde gurajte tu federalku da sljedece godine u Bijeljini ne moram gledati Vitez ili neke lijeve klubove!!!
Teskoo,mozda tek naredne sezone se uspijemo vratiti,ali ove nikako..Bijeljina055 je napisao/la:Ajde gurajte tu federalku da sljedece godine u Bijeljini ne moram gledati Vitez ili neke lijeve klubove!!!

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Bijeljina055 je napisao/la:Ajde gurajte tu federalku da sljedece godine u Bijeljini ne moram gledati Vitez ili neke lijeve klubove!!!
A bas je tvoj Radnik prejak klub u pm!!

Ove godine/sezone i jeste cilj oporaviti i stabilizovati klub (U i OKO kluba) od svega što ga je nažalost (za)desilo.Stali smo na noge (kako finansijski tako i sa igračlim kadrom),sada uigrati ekipu i biti među prvih 3-5.
i ako Bog da naredne sezone prekucat ligu i vratiti se u PL.
i ako Bog da naredne sezone prekucat ligu i vratiti se u PL.

Pobjeda je bolja od orgazma!
**** sloboda uopce ne placa igranje i treniranje na Tusnju, eto koliko si glup i dok je slobode nema tog secera, mesketa i drugih govana koji ce zabranit slobodi da bude na Tusnju, a za historiju dzaba ti 100 godina kad ste mozda 5 godina bili u najvisem rangu ostalo vrijeme se po selendrama vucarali!!!BWA je napisao/la:Malo se vratite unazad pa vidite prve vase reakcije na dolazak olimpika da igra na tusnju i pogledajte sada kako je samo vas nekolicina izricita da to ne treba tuzli.Pogledajte kako vam to postaje normalno i zapitajte sami sebe jeste li u pravu.A mi smo seljaci za vas zato sto smo vam komsije a olimpik je institucija i ovaj @fukaratz kaze da to ime mi izgovaramo sa postovanjem(pa fukaro glupa mi smo 100 godina stariji od olimpika **** te olimpik).A ovaj @gorki kaze kako bi mi voljeli da nama neko dodje na josik i ubaci koju markicu u kasu.Pa @gorki ne ide ta markica u kasu slobode nego u kasu stadiona sa kojim sloboda nema nista.Zbog te markice cete dozivjeti da vam vasa legenda secer ne dozvoli odigravanje utakmice jer niste uplatili koristenje stadiona a olimpik jeste i on ce normalno igrati.Mi smo u svome blatu svoj na svome a vi ste na zalost postali jedna od dvije ravnopravne ekipe na tusnju.Mozete sada da me vrijedjate ali vrijeme ce pokazati ko je reagovao na vrijeme a ko je kao internet navijac zamajavao ostale forumase.Jos cete cuti za dan dva kakav kriminal i ciganluk pravi vasa uprava u slucaju Cejvanovic i poslije cete se cuditi zasto vas manji klubovi mrze.Vi trebate bit primjer i uzor svima medjutim odlucili ste se za nesto skroz drugo.Pozz
Sloboda Tuzla
- TzBulevar87
- Kontakt:
olimpik izlazi iz Tuzle....mozda odsele u lukavac ili gracanicu
Denis idi i ti snjima

Denis idi i ti snjima

suada stipu olipic,trebat ce nam kasnije da se fuzionisemo
... sve je isplanirano
sta ce on radit dole u Lukavcu i Gracanici,to su veliki gradovi,s lovom do krova !!

sta ce on radit dole u Lukavcu i Gracanici,to su veliki gradovi,s lovom do krova !!
Jedan grad,jedna ljubav .. Sloboda u srcu
FKR87-Tz
FKR87-Tz
Koliko ti je trebalo vremena da napišeš ovako zanimljiv post?Suada je napisao/la:Denise ti i kompletan olimpik idite u tri pm iz Tuzle pod hitno
ajmo mi u gorazde po bodove

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Meni Olimpic uopste ne smeta ne znam sto to dovodite u pitanje, ko hoce nek ide na utakmice Olimpica nikome ne zamjerim, ja znam gdje cu ja.
+1MakeTZ je napisao/la:Meni Olimpic uopste ne smeta ne znam sto to dovodite u pitanje, ko hoce nek ide na utakmice Olimpica nikome ne zamjerim, ja znam gdje cu ja.
Pobjeda je bolja od orgazma!
U polufinalu Kupa BiH za juniore, nogometaši Slobode igrat će protiv Širokog Brijega, dok je drugi par Borac – Slavija.
Sloboda će prvu utakmicu igrati 13. marta u Širokom Brijedu, a revanš je 3. aprila na Tušnju, najvjejrovatnije u 15 sati. Izvlačenje ždrijeba obavljeno je danas u prostorijama NS BiH.
Sloboda će prvu utakmicu igrati 13. marta u Širokom Brijedu, a revanš je 3. aprila na Tušnju, najvjejrovatnije u 15 sati. Izvlačenje ždrijeba obavljeno je danas u prostorijama NS BiH.
trojan5 je napisao/la:suada stipu olipic,trebat ce nam kasnije da se fuzionisemo... sve je isplanirano
![]()

-
- Kontakt:
Zaista mi nije jasno dokle će ovdje neki, nekome eto sve psovati zbog toga što želi da gleda nekoga.Zaista, zar baš toliko možemo biti zaostali.Svaku utakmicu u kojoj bude Slobodino dijete igralo, ja ću da gledam,i to mi niko ne može zabraniti.Nama nije niko kriv što smo tu gdje jesmo,i sad kao trebamo svakoga ko dođe u ovaj grad mrziti,psovati i napadati.Ja želim da naš grad i dalje bude ono što je uvijek bio,a na prvom mjestu gostoljubiv prema svakome,ma ko da je on i za koga navijao.Ovo vam govorim jer sam na neke koji se predstavljaju kao Fukare jako ljut ,zbog toga što mi je prijatelja iz drugog grada, dijete stradalo samo što je sa djevojkom naveče izašlo u naš grad.To nema nigdje na svijetu,i molio bih sve vas da jednom budemo ljudi,a ne VUKOVI.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Kada bi ulagali snage i truda u FK Sloboda i informisanost oko iste koliko ulazete u te rasprave ko zna gdje bi mi sad bili. Nije mi samo jasno kako neki od vas pisu kako nemaju vremena da odu na utakmicu, nemaju vremena da se informisu u vezi kluba a za rasprave na forumu vazda se ima vremena
. Zgrozim se kada neko postavi pitanje neko u vezi kluba a koje nema smisla unazad vec 6-12 mjeseci.. pa samo da je citao postove nekih momaka ovdje koji daju korisne informacije ne bi pitao te gluposti, ali ne ne to se citaju samo rasprave glupe

075
I meni je to smijesno zato vecinu i presutim i necu da se raspravljam sa svakim dzaba sto su navijaci Slobode.TzBulevar87 je napisao/la:Kada bi ulagali snage i truda u FK Sloboda i informisanost oko iste koliko ulazete u te rasprave ko zna gdje bi mi sad bili. Nije mi samo jasno kako neki od vas pisu kako nemaju vremena da odu na utakmicu, nemaju vremena da se informisu u vezi kluba a za rasprave na forumu vazda se ima vremena. Zgrozim se kada neko postavi pitanje neko u vezi kluba a koje nema smisla unazad vec 6-12 mjeseci.. pa samo da je citao postove nekih momaka ovdje koji daju korisne informacije ne bi pitao te gluposti, ali ne ne to se citaju samo rasprave glupe
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.