LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
na koga sam ja odigro cccc
To bi bilo to sto se PO-a tice...
Nadam se da D`Antoni od sutra vise nece biti trener ove ekipe. Bas se vidi da covjek ima potencijala i da je genijalac kada je napad u pitanju.
Uspjeli smo Hornetsima za jednu cetvrtinu postici 10 poena.
Nadam se da D`Antoni od sutra vise nece biti trener ove ekipe. Bas se vidi da covjek ima potencijala i da je genijalac kada je napad u pitanju.

"My Favorite Ring is Always the Next One"
Cetri rijeci : tuga,jad, bjeda i cemer
Hornetsi ti za jednu cetvrtinu postignu 39 poena...
Zao mi Bryanta, jedini se trdudi dok drugi nijemo posmatraju sta se desava na terenu. Davnih dana sam ja govorio da je D`Antoni problem, ali eto ja sam tada bio dosadan i nisam imao pojma o kosarci...
Da Bog da istom ovo bila posljednja utakmica u karijeri.

Zao mi Bryanta, jedini se trdudi dok drugi nijemo posmatraju sta se desava na terenu. Davnih dana sam ja govorio da je D`Antoni problem, ali eto ja sam tada bio dosadan i nisam imao pojma o kosarci...
Da Bog da istom ovo bila posljednja utakmica u karijeri.
Znaci NO koji poslije Memphisa postize najmanje poena na zapadu nama uvali 67 poena za jedno poluvrijeme. Razumijem da D'Antoni nije defanzivni strucnjak ali sto je previse,previse je. Skokovi 28-15
vracajte Browna svega vam...

vracajte Browna svega vam...
Utah izgubi protiv Cavsa, a mi nismo u stanju pobjediti Hornetse
Utah nam iz utakmice u utakmicu cini uslugu, ali kada imas IDIOTA na klupi onda istu i ne znas iskoristiti.
Da mi je neko prije par mjeseci rekao da cu pozeljeti povratak Browna istog bih proglasio BUDALOM.

Utah nam iz utakmice u utakmicu cini uslugu, ali kada imas IDIOTA na klupi onda istu i ne znas iskoristiti.
Da mi je neko prije par mjeseci rekao da cu pozeljeti povratak Browna istog bih proglasio BUDALOM.
Kada je vec D`Antoni toliko nafuran u svoje znanje u napadu i tvrdi da se ne mora igrat odbrana, kako mu se ovo onda desi ? Desi se svakom ustvari jedna-dvije ovakve utakmice, ali Lakersima u svakoj sedmici bude jedna ovakva. Taman se pomisli evo Lakersa, poceli su igrat onako kako se ocekuje i dodju Hornetsi koji igraju bez nekog motiva i sve sruse. Ja krivim sistem D`Antonija, zbog tog se sve ovo desava, jer iskljucivo zavisite od suterskog raspolozenja, a kada ga nema onda gubite utakmicu 1000 posto jer se nemate na sta drugo izvuci npr odbranu, koseve iz reketa...
Samo trenera promjenit i dovest nekog ko ce trazit da se igra i odbrana i vi ste u play-offu prijetnja svima.
Samo trenera promjenit i dovest nekog ko ce trazit da se igra i odbrana i vi ste u play-offu prijetnja svima.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Ukoliko bi se veceras rijesili D`Antoni-ja i u posljednjih 20 utakmica dali priliku Bieckerstaff-u ubjedjen sam da bi Lakersi bez problema izborili PO i da bi bili opasna prijetnja, ali je to potrebno onom IDIOTU koji trenutno upravlja klubom objasniti.
Isto tako mi nije jasno sto Bryant FO-u ne stavi pistolj na prsa i zatrazi promjene na klupi, jer budala vidi da ovo vise ovako ne ide.
Isto tako mi nije jasno sto Bryant FO-u ne stavi pistolj na prsa i zatrazi promjene na klupi, jer budala vidi da ovo vise ovako ne ide.
U napadu ispucavanje, a odbrana ne postoji, ali je D`Antoni vrhunski trener...Da Bog da mu za hljeba zatrebalo hebo on sebi sve svoje.
e moj bynume da si barem ovdje, da nismo te mijenjali za ovo drvo od howarda
ajmo Comeback!!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Zadnjih 7 minuta odbrana perfektna,D12 PRORADIO NAPOKON,Meeks fenomenalan,Bryant jednostavno nije normalan !!!
Preokret !!!!
Strahota od utakmice,kakav timski duh u zadnjih 6-7 minuta nevjerovatno...
25 razlike gubili,konstantno se vracali na -15-18 pa opet gubili 22 i onda tih zadnjih 7 minuta...
D12 5 faula,Peace 5 isto blokade D12....Drama

Preokret !!!!
Strahota od utakmice,kakav timski duh u zadnjih 6-7 minuta nevjerovatno...
25 razlike gubili,konstantno se vracali na -15-18 pa opet gubili 22 i onda tih zadnjih 7 minuta...
D12 5 faula,Peace 5 isto blokade D12....Drama

Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 07 mar 2013, 04:29, ukupno mijenjano 2 puta.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- storm_raider
- Kontakt:
Nevjerovatno.. nevjerovatni Kobe... nevjerovatno... kapa dolje...
Sport je lijek za tijelo i duh.
Ovo je nemoguce. Igrati onakvu odbranu kroz citavu sezonu pa i ovu tekmu, i onda ovako zadnjih 7 minuta. Ovo ako ne bude prekretnica sezone, bez obzira na protivnika, onda ne znam sta moze biti. 

ser del barça es el millor que hi ha !
- storm_raider
- Kontakt:
Kakav povratak od -25... Kobe 42 poena, 7 skokova, 12 asistencija.
Sport je lijek za tijelo i duh.
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
E nek sam i ovo doživio
, koliko samo htijenja, nezaboravna noć
. Svaka čast momcima. Kobe je čarobnjak,jednostavno najbolji, djeci pokazuje kako se igra košarka.

Zadnja izmjena: <3 LiMes <3, dana/u 07 mar 2013, 04:36, ukupno mijenjano 1 put.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
- Ponos Torina
- Kontakt:

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.