Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Nije nikad bilo ovoliko
Trenutno korisnika/ca: Adibhf88, adisice, AeGon099, AlanSmith14, amarildobule, armin, Bademluk, Baske11, Benop, BosnaSTL, brcak108, CashMan, delko, deni_TM87, denisov, Denox, Donnie Darko, DzenoMjesecar, ecze, el-fighter, fanatic, fanatic1991, Fearless, grgr, HAARII, inja87, JTS, karameldar, kinder_jaje, kotromanic, kristian, Matador, Metanor, mirza41, mirza_9, mirzaaaaa, Monfils, mrjasmin, MT3, MTV33, nele-BHF, NEZALAGANJE, NG1, NK/RK Krivaja, Pale_Companion, PJCARLESIMO, risingforce, sajo10, samir_tm87, Sarajlijc@, Scof1eld, Shatterhand, Stipe, storm_raider, terabajt, The Game, tk@b3, Ultra THC, xxl basket, Zgembo Adislić i 127 gostiju.
Trenutno korisnika/ca: Adibhf88, adisice, AeGon099, AlanSmith14, amarildobule, armin, Bademluk, Baske11, Benop, BosnaSTL, brcak108, CashMan, delko, deni_TM87, denisov, Denox, Donnie Darko, DzenoMjesecar, ecze, el-fighter, fanatic, fanatic1991, Fearless, grgr, HAARII, inja87, JTS, karameldar, kinder_jaje, kotromanic, kristian, Matador, Metanor, mirza41, mirza_9, mirzaaaaa, Monfils, mrjasmin, MT3, MTV33, nele-BHF, NEZALAGANJE, NG1, NK/RK Krivaja, Pale_Companion, PJCARLESIMO, risingforce, sajo10, samir_tm87, Sarajlijc@, Scof1eld, Shatterhand, Stipe, storm_raider, terabajt, The Game, tk@b3, Ultra THC, xxl basket, Zgembo Adislić i 127 gostiju.
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
redzo počeo i da asistira hahahahahah kako je najjači 

Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
-
- Kontakt:
jaoo pa koji uzas od petorke
HAHA , masallah
:
Trenutno korisnika/ca: Adibhf88, adisice, AeGon099, armin, arsengunner, Bademluk, Baske11, Benop, brcak108, Brezovac, Bukowski, CashMan, delko, deni_TM87, denisov, Denox, Donnie Darko, DzenoMjesecar, ecze, el-fighter, fanatic, fanatic1991, FOURTHOFFICIAL, grgr, HAARII, inja87, karameldar, kinder_jaje, Matador, Metanor, mirza41, mirza_9, mirzaaaaa, MirzaLukavac, Monfils, mrjasmin, MT3, MTV33, nele-BHF, NEZALAGANJE, NG1, NK/RK Krivaja, Pale_Companion, risingforce, sajo10, samir_tm87, Shatterhand, sigurnoable, Stipe, Yucca, Zekoo, Zgembo Adislić i 88 gostiju.
Ocekujem da udje u drugoj i da da jos 4-5 poena

Trenutno korisnika/ca: Adibhf88, adisice, AeGon099, armin, arsengunner, Bademluk, Baske11, Benop, brcak108, Brezovac, Bukowski, CashMan, delko, deni_TM87, denisov, Denox, Donnie Darko, DzenoMjesecar, ecze, el-fighter, fanatic, fanatic1991, FOURTHOFFICIAL, grgr, HAARII, inja87, karameldar, kinder_jaje, Matador, Metanor, mirza41, mirza_9, mirzaaaaa, MirzaLukavac, Monfils, mrjasmin, MT3, MTV33, nele-BHF, NEZALAGANJE, NG1, NK/RK Krivaja, Pale_Companion, risingforce, sajo10, samir_tm87, Shatterhand, sigurnoable, Stipe, Yucca, Zekoo, Zgembo Adislić i 88 gostiju.
Ocekujem da udje u drugoj i da da jos 4-5 poena

Jadan JJ skim igra...
Blatche KATASTROFA.. Nevjerovatno da Brooka jos neubacuje..
Blatche KATASTROFA.. Nevjerovatno da Brooka jos neubacuje..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Zaračunaj i mene.MTV33 je napisao/la:Nije nikad bilo ovoliko

"Ne trošite vrijeme na objašnjenja, ljudi čuju samo ono što žele čuti." - Paulo Coelho
"...ako me potražiš, znaj da čekam zauvijek..."
6.3.1902
"...ako me potražiš, znaj da čekam zauvijek..."
6.3.1902
Hajde vise ubaci ga 

-
- Kontakt:
sad cuMTV33 je napisao/la:Hajde vise ubaci ga
Sad ce Bogans, mirza, brook, dwill i glupan brooksMTV33 je napisao/la:Hajde vise ubaci ga
Koda gledam dzaba smo se ovoliki skupili on ce dobiti minuta na slamku.
-
- Kontakt:
hitno potrebne tri trojke, miami vodi, necu valjda ovde zijenit stoju!
PJ, uvodi ga, pare mi trebajuuuu!!!!!!!
PJ, uvodi ga, pare mi trebajuuuu!!!!!!!
to kralju hvalaPJCARLESIMO je napisao/la:sad cuMTV33 je napisao/la:Hajde vise ubaci ga

Eo nam ga 

tu je!
hahaha hajmo 

"Ako ne pokusate ostvariti svoje snove ne znate koje su vam granice, a ako ih nemate - nemojte se ni baviti sportom."
eo ga 

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!
- fanatic1991
- Kontakt:
e jesu retardirani boze dragi ne mogu bobcatse dobit

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
To je zato sto sam ja na njih upatiojos stavio hendikepfanatic1991 je napisao/la:e jesu retardirani boze dragi ne mogu bobcatse dobit![]()

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- fanatic1991
- Kontakt:
sto je najgore i japropuh je napisao/la:To je zato sto sam ja na njih upatiojos stavio hendikepfanatic1991 je napisao/la:e jesu retardirani boze dragi ne mogu bobcatse dobit![]()

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
- legenda reala
- Kontakt:
Igra odličnu odbranu, al šut ne ide 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
lose 2 suta profula jbg da hoce makar jos nesto pogodit do poluvremena
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.