Santiago_Bernabeuo je napisao/la:Portugal-Bosna 0:2-(0:2)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Santiago_Bernabeuo je napisao/la:Portugal-Bosna 0:2-(0:2)
Joj kojota majko draga,ojjj ovom treba zabranit igranje za sva vremena ...BoSna_pLayA je napisao/la:ovo ti je pepe ako nisi primjetio njihov odbrambeniWolverine je napisao/la:nisu ovo portugalci. ovo je jedan brazilac.BoSna_pLayA je napisao/la:OVO SU VAM PORTUGALCI ... POGLEDAJTE :
Joj, vidiš tu opciju nisam imao u viduWolverine je napisao/la:ako prodjemo ja dugo necu nastaviti sa normalnim zivotomElddar je napisao/la:da hoće više proć ove dvije tekme, da nastavim sa normalnim životom
Rahimic ce da razbija napade sutra......nisko je napisao/la:Vidis ti bi sa 4 od pozadi ,a ja bi Bajramovica dodo u vezu da im razbija napadeBrijac je napisao/la:Ja sam veliki optimista kao sto sam prije reko u vezi Portugala.. Portugal meni skroz slabo igra kao ekipa.. Odbrana im je nula.. Ako budemo igrali napad kao protiv Spanije, pobjedit cemo lahko.. Samo nemozemo igrati sa 3 u odbrani.. U Lisabonu ja bi ubacio malog Pandzu istom pa nek ih bude 4 u odbrani..
Pozdrav svima!
Rahimic ce bas imat tezak posao sutra...fabio je napisao/la:Rahimic ce da razbija napade sutra......nisko je napisao/la:Vidis ti bi sa 4 od pozadi ,a ja bi Bajramovica dodo u vezu da im razbija napadeBrijac je napisao/la:Ja sam veliki optimista kao sto sam prije reko u vezi Portugala.. Portugal meni skroz slabo igra kao ekipa.. Odbrana im je nula.. Ako budemo igrali napad kao protiv Spanije, pobjedit cemo lahko.. Samo nemozemo igrati sa 3 u odbrani.. U Lisabonu ja bi ubacio malog Pandzu istom pa nek ih bude 4 u odbrani..
Pozdrav svima!
Trebali su davno, pa u 10h su poletili, ja neznam sta je ovo, nikakvih vijesti...ja samo cakam da jeve da su sletilikristian je napisao/la:jesul sletili nasi, ovaj petak 13 mi nekako sumnjiv ebemu pa niko nista ne govori , gdje su slike daj nesto javite!
hala ti lijepa...veoma fino od tebePonos Torina je napisao/la:imate na hayat tv u 18:10 emisiju sport plus tu ce te imati sve novosti u vezi repke kako su stigli u lisabon itd...![]()
zar je i jennifer ellison postala bosanka(2:10)rob do bagro je napisao/la:vidim da vam je doadno...hajmo se mi malo napalit za sutrasnju tekmu![]()
[youtube][/youtube]
Ej hvala Ti punoPonos Torina je napisao/la:imate na hayat tv u 18:10 emisiju sport plus tu ce te imati sve novosti u vezi repke kako su stigli u lisabon itd...![]()
steve-o je napisao/la:zar je i jennifer ellison postala bosanka(2:10)rob do bagro je napisao/la:vidim da vam je doadno...hajmo se mi malo napalit za sutrasnju tekmu![]()
[youtube][/youtube], sve u svemu super video
Elddar je napisao/la:Ej hvala Ti punoPonos Torina je napisao/la:imate na hayat tv u 18:10 emisiju sport plus tu ce te imati sve novosti u vezi repke kako su stigli u lisabon itd...![]()
evo mog malog Fanaticosa![]()
aBd vodim ga u Južnu Afriku
Hehe.. hvalaPonos Torina je napisao/la:Hehe.. hvalaElddar je napisao/la:Ej hvala Ti punoPonos Torina je napisao/la:imate na hayat tv u 18:10 emisiju sport plus tu ce te imati sve novosti u vezi repke kako su stigli u lisabon itd...![]()
evo mog malog Fanaticosa![]()
aBd vodim ga u Južnu Afriku![]()
Neprocjenjivo![]()
![]()
![]()
Extra slika svaka cast
Elddar je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.