FK Radnički Lukavac

JohnLowe
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la JohnLowe » 05 mar 2013, 18:44

A i ovi gracanice su isto ko i ovaj nas samolukavac odn sodagrad

Kad se sjetim sta se sve pisali na pocetku, samoproglaseni prvaci ove lige u 5om kolu. Tako da vi mozete zajedno pod ruku pa preko PP se prepucavati koliko hocete o opstinama prije xxxx godina ;) nemojte vise svega vam.

Uvijek smo dobre partije imali u Gracanici, bez obzira na rezultate do sada. Ako sad iole normalno odigramo, po kvaliteti X ne bi trebao biti problem. Jedino da se ne predaju odmah ili se postave u podloznu poziciju onda nikome nema spasa. Napast pa sta bude :D
inace ?

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 05 mar 2013, 23:04

Hoćemo pobjedu, pobjedu na derbiju......:)

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 06 mar 2013, 01:19

Citam na drugom pdf. kracu raspravu oko Mirze Cejvanovica, pa evo da razjasnim neke stvari.

Ne treba napominjati da je on jos uvijek, barem po papirima i vazecem ugovoru, igrac FK Radnicki. Raspitivali su se iz Slobode u NS TK o njegovom statusu i dobili su jasan odgovor - dok se ne raskine ugovor on ne moze biti registrovan niti za jedan drugi klub.

Prelazni rok je zavrsen...Medjutim, postoje neke "rupe" u proceduri i ukoliko Sloboda zaista zeli ovog igraca i plati obestestecenje, on ce biti registrovan i moci ce igrati.

Moje misljenje je da je Mirza u protekloj polusezoni korektno odradio sve ono sto se od njega na terenu zahtijevalo. Mozete se sloziti ili ne, ali gledao sam gotovo sve utakmice Radnickog u jesenjem dijeu prvenstva i na osnovu toga napisao sta mislim.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 06 mar 2013, 15:34

Zoom088 je napisao/la:Citam na drugom pdf. kracu raspravu oko Mirze Cejvanovica, pa evo da razjasnim neke stvari.

Ne treba napominjati da je on jos uvijek, barem po papirima i vazecem ugovoru, igrac FK Radnicki. Raspitivali su se iz Slobode u NS TK o njegovom statusu i dobili su jasan odgovor - dok se ne raskine ugovor on ne moze biti registrovan niti za jedan drugi klub.

Prelazni rok je zavrsen...Medjutim, postoje neke "rupe" u proceduri i ukoliko Sloboda zaista zeli ovog igraca i plati obestestecenje, on ce biti registrovan i moci ce igrati.

Moje misljenje je da je Mirza u protekloj polusezoni korektno odradio sve ono sto se od njega na terenu zahtijevalo. Mozete se sloziti ili ne, ali gledao sam gotovo sve utakmice Radnickog u jesenjem dijeu prvenstva i na osnovu toga napisao sta mislim.
Potpisujem ovo, upravu si, momak je igrao, borio se, korektno, svaku priliku koju je dobio od trenera iskoristio je na najbolji mogući način, e sad jedino kod Vojvodića je bio rezerva (možda je i to prevagnulo da ide jer hoće momak da igra) onda se Radnički još dodatno pojačao na pozicijama u odbrani i to je to, momak se razočarao i napustio to sve......;)

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 06 mar 2013, 18:38

Komsije posto je zadnjih par dana bilo polemike dal se utakmica igra u pola 2 ili pola 3 eto sad je 100%, igra se u
pola 3 :D pozdrav
www.nkbratstvogracanica.com

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 06 mar 2013, 18:42

cesc4 je napisao/la:Komsije posto je zadnjih par dana bilo polemike dal se utakmica igra u pola 2 ili pola 3 eto sad je 100%, igra se u
Zakasniti nećemo, na vrijeme dolazimo hehe....hvala ;)

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 06 mar 2013, 18:46

samolukavac je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:Komsije posto je zadnjih par dana bilo polemike dal se utakmica igra u pola 2 ili pola 3 eto sad je 100%, igra se u
Zakasniti nećemo, na vrijeme dolazimo hehe....hvala ;)
Ma znam ja da bi vi i ovako i onako dosli na vrijeme , ali eto nije na odmet da vam javim da ne cekate dzaba :D
www.nkbratstvogracanica.com

lukavcan
Kontakt:

Post Postao/la lukavcan » 06 mar 2013, 23:03

Blizi see utakmica, ocekujem jednu pravu utakmicu, borbenu i napetu do samog kraja. Bolji nek pobijedi :)

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 06 mar 2013, 23:08

lukavcan je napisao/la:Blizi see utakmica, ocekujem jednu pravu utakmicu, borbenu i napetu do samog kraja. Bolji nek pobijedi :)
Valja raniti u subotu ujutro akobogda, jedva čekam provesti dan sa svojim Siouxima i zajedno bodriti naš Radnički, pobjeda nije imprativ jer poslije ove utakmice još 14 ima do kraja.....:)

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 07 mar 2013, 00:24

Svi su bogati, samo je Lukavac Radnički...

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 07 mar 2013, 15:54

09.03.2013 godine Subota (14:30h) izgovora nema, svi kao jedan, idemo po pobjedu akobogda, i napad na sami vrh tabele....evo i službenih lica utakmice u Gračanici:

Glavni sudija: Dragan Stojić (Mostar)
A1: Nikola Bošnjak (Orašje)
A2: Muhamed Bogilović (Sarajevo)
4-ti sudija: Mirza Tičić (Sarajevo)
Delegat: Nazif Kahrić(Travnik)
Posm. suđenja: Jasmin Topić (Cazin)

SVI U GRAČANICU!!! NIKO KAO RADNIČKI SODA SIOUX LUKAVAC 1989...

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 07 mar 2013, 17:31

Biće gusto biće 0-2 (Jaranović i Mace strijelci) @zoom kakav je ovaj "mostarac" što nam sudi utakmicu......:)

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 07 mar 2013, 17:42

Ma ne može biti Mostarac a da valja (evo mene :D).

Ne brine me glavni. Brine me ovaj A2, a naročito posmatrač. Vjerujem da je već u SAX-u i da je dobio "zabavu" za večeras :).

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 07 mar 2013, 18:01

Suđenje nek bude kao u Lukavcu mi zadovoljni a i vi budite pošteni pa priznajte. Poklonjen penal i nama čist gol poništen. Tako da ako i vama bude ista sudbina u subotu nemate se šta ljutiti. Imali ste domaćinsko suđenje a druga je stvar što to niste znali iskoristiti ;)
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 07 mar 2013, 18:14

Penal je bio diskutabilan, a poništen pogodak također. Iz moje perspektive (najviša tačka na stadionu :D), bio je ofsajd, ali hajde de...bilo pa prošlo. Nuće nakon utakmice nije uopšte spominjao poništeni pogodak, nego je rekao kako je izuzetno zadovoljan bodom, prijemom i gostoprimstvom domaćina, te odnosom igrača jedne i druge ekipe.

Al' hajde da se ne vraćamo na to, kao što napisah bilo pa prošlo. Subota dolazi, biće gusto, biće...

skandinavka76
Kontakt:

Post Postao/la skandinavka76 » 07 mar 2013, 18:18

Zoom088 je napisao/la:Ma ne može biti Mostarac a da valja (evo mene :D).

Ne brine me glavni. Brine me ovaj A2, a naročito posmatrač. Vjerujem da je već u SAX-u i da je dobio "zabavu" za večeras :).
:lol: dobar si.....

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 07 mar 2013, 18:24

Zoom088 je napisao/la:Penal je bio diskutabilan, a poništen pogodak također. Iz moje perspektive (najviša tačka na stadionu :D), bio je ofsajd, ali hajde de...bilo pa prošlo. Nuće nakon utakmice nije uopšte spominjao poništeni pogodak, nego je rekao kako je izuzetno zadovoljan bodom, prijemom i gostoprimstvom domaćina, te odnosom igrača jedne i druge ekipe.

Al' hajde da se ne vraćamo na to, kao što napisah bilo pa prošlo. Subota dolazi, biće gusto, biće...
Zoom druže, ti si upućen u situaciju obje ekipe, šta ti misliš ko je bliži pobjedi? Uopšte tvoje mišljenje i šta očekuješ?

Kako sam vidio, mislim da si gledao Bratstvo protiv Doboja 27. u Tuzli (prijateljska), sigurno si ih dobro "analizirao". Pozdrav :)
1921
1989

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 07 mar 2013, 18:52

Bratstvo sam gledao i u protekloj polusezoni više puta (kroz objektiv kamere :D). Dobra je to ekipa, iskusni pojedinci na ključnim pozicijama igraju, nisu siledžije i krkani nego su baš disciplinovan i lijepo složen tim.

U ovoj utakmici će biti uskraćeni za usluge, po meni jednog od boljih igrača lige - Saše Pantića, ali opet odbrana im je beton jer tu su iskusni i odlični Šuša i Kadić. U protekloj sezoni na golu su imali Šabića koji je također vrstan golman, a prema onome što sam vidio i ovaj novi golman im je dobar.

Bočni igrači su jaki, veza im je solidna, a imaju ubojit napad predvođen Jasminom Mujkićem.

Eh sad, da napravim malu komparaciju nabrojanih pojedinaca sa našim igračima (ovo je subjektivno mišljenje i na osnovu viđenog, te ne mora značiti da je uistinu tako).

Golman Lugavić je sigurno jedan od boljih u Prvoj ligi, mislim da je kvalitetniji od golmana Bratstva.
Šubić i Jusufović u odbrani su "bara-bara" sa Šušom i Kadićem isto kao i bočni igrači (da u ovoj utakmici igra Pantić prednost bih dao Gračanlijama).
Prednost u vezi dajem našem timu.
Napad nam je, barem prema viđenom u kontrolnim utakmicama, izjednačen sa navalnom linijom Bratstva.

Sve u svemu, izjednačene snage na terenu i teško mi je prognozirati krajnji ishod utakmice. Biće to taktičko nadmudrivanje trenera i nadam se zanimljiva utakmica.

Napominjem još jednom (zbog komšija iz Gračanice prvenstveno), da je ovo subjektivno mišljenje i ne mora značiti da je uistinu situacija ovakva kakvom sam je opisao.

BWA
Kontakt:

Post Postao/la BWA » 07 mar 2013, 19:09

7-1 za Radnicki.
Mi smo sa druge strane....

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 07 mar 2013, 21:11

Da li su Sioux-i ikad organizovano gostovali na Tusnju!? Ako jesu mozel neka slika..
075

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.