Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

flash
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la flash » 13 nov 2009, 15:52

...nevezano za ovu tekmu ali svakako za uzvrat u zenici jeste...

http://www.****/index.php/vij ... evan-baraa

...gubarluku nikada kraja...
Nema vise :P

cappy
Kontakt:

Post Postao/la cappy » 13 nov 2009, 15:54

Ada je napisao/la:
edo_malesak je napisao/la:jesu li stigli nasi u lisabon..niko nista ne javlja
Trebali su davno...imal kakva portugalska stranica da pise o utakmici, navijacima...posto su neki danas govorili da portugalci procjenuju da se ocekuje cak oko 10 000 bh navijaca :o

sumnjiam da ce biti 10000, probaj ovu njihovu stranicu http://www.fpf.pt/portal/page/portal/PORTAL_FUTEBOL

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 13 nov 2009, 15:55

Nekad, pred našu utakmicu sa, mislim, Armenijom, sam napisao jedan komentar:
Kad bih se ja pitao, Estonci bi otkinuli 3 boda a Belgijanci bi isto uradili Špancima. Mi bi, naravno, pobijedili sve redom i onda bi na kraju igrali sa Španijom za prvo mjesto. A evo kako ja to vidim dalje:

Nakon prvog poluvremena Španija vodi 2:0 ali se vraćamo sa 2 pogotka početkom drugog poluvremena. JOŠ NAM FALI SAMO JEDAN! Ogroman pritisak naših, Španci se brane sa 10 igrača i satjerani su u svoj šesnaesterac ali lopta neće u gol. Redaju se šanse, Ćiro je totalno izmjenio formaciju, igramo 3-4-3 ali lopta neće u go!

Prolazi 90', 4. sudija pokazuje da će se igrati 5 minuta nadoknade, Španci padaju po terenu, grčevi. U sudijskom vremenu pogađamo jednu prečku i jednu stativu ali lopta neće ponovo. I taman, kad je sudija, nakon što je utakmicu produžio punih 7 minuta, stavio pištaljku u usta da svira kraj, Salihović lob udarcem sa 78 metara iznenađuje Kasiljasa i to je 3:2, prvi smo u grupi. Idemo direktno!

Ujedinjena vlada BiH, na čelu sa Miloradom Dodikom, koji je imao velikih srčanih problema zbog ove utakmice, odmah zasjeda i proglašava nacionalni praznik. Narednih 10 dana je neradno a vlada će da namiri štete poslodavcima. Nogometni savez napokon shvaća sve svoje greške iz prošlosti i podnosi neopozivu ostavku. Predsjednik nogometnog saveza postaje Sergej Barbarez.

Ćiro Blažević osjeća da ne može više i poziva Mehu Kodru da mu pomogne oko vođenja reprezentacije te mu prenosi sve svoje znanje.

Rusi i Arapi vide svoju ogromnu šansu i odluče da zajednički investiraju u infrastukturu BiH iznos od preko 100 milijardi dolara. Otvaraju se nova radna mjesta, minimalac je 4000 KM, penzije se isplaćuju 2 puta mjesečno i u iznosu od 2 do 3 hiljade maraka. Novonastali bogataši svaki dan zovu razna udruženja i provjeravaju treba li kome pomoć.

Obzirom da se Hrvatska nije plasirala u baraž a Srbija izgubila u Baražu od Mađarske, sastaju se čelnici zemalja i odlučuju da će svi navijati za BiH na prvenstvu. Dresovi Džeke su najprodavanija roba širom Evrope a Real Madrid je već počeo da koketira sa Wolfsburgom a spominje se cifra od oko 150 miliona eura. Dr. Suleyman Al Fahim je već bio u Sarajevu kod Edinovih roditelja i ostavio bjanko ček za Edinov prelazak u Man. City. Narednih dana se očekuje i Abramovičeva posjeta Sarajevu.

Obzirom na dramatično povećanje standarda, zabranjuje se korištenje automobila starijih od tri godine. Za svaki povrat automobila koji je stariji od 3 godine, vlada sufinansira 80% cijene novog automobila. Izvoz polovnih automobila za Njemačku i Ameriku cvjeta...

Odoh se umit.
Nije, naravno, baš bilo tako ali sve u svemu i dalje imamo šanse za plasman na SP, štrecnuo sam se kad sam pročitao jedan tekst na portalu što ovi sa ss.ba nedaju da se stavi link, znate ono sarajevocrticax.com
Predsjednik Vlade RS-a i SNSD-a Milorad Dodik izrazio je danas spremnost da u ovom trenutku dođe do oko osam promjena Ustava BiH da bi se deblokirao daljnji proces evropskih integracija.

Te promjene odnosile bi se na povećanje broja poslanika u Predstavničkom domu, kao i Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH, zatim da se izbor poslanika u Dom naroda vrši s prostora cijele BiH, odnosno da se isključi nacionalni ekskluzivitet prilikom izbora u zajedničke organe, što znači, pojasnio je, da se ne bi birao Srbin iz RS-a ili Hrvat i Bošnjak iz Federacije, već bi u Ustavu stajalo da se bira jedan predstavnik iz RS-a, odnosno dva iz Federacije BiH.

Dodik je izrazio spremnost da dođe do promjene Ustava BiH i u dijelu koji regulira rotaciju u Predsjedništvu BiH, koja se ne bi vršila svakih osam kao do sada, već svakih 16 mjeseci, zatim da bi se iz nadležnosti Predsjedništva BiH isključilo pitanje odlučivanja o budžetu i prebacilo u nadležnost Vijeća ministara BiH i, kako je dodao, postoji spremnost za još neke promjene državnih ustava.

On je u izjavi novinarima u Banjoj Luci ponovio da je RS privržena evropskom putu BiH i iskazao spremnost da se radi na ispunjavanju triju preostalih važnih pitanja za viznu liberalizaciju da bi polovinom iduće godine i građani BiH bili na „bijeloj šengen listi”.
Moderatori, oprostite ;)
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 13 nov 2009, 15:57

flash je napisao/la:...nevezano za ovu tekmu ali svakako za uzvrat u zenici jeste...

bez komentara...moj mozak nije na toj razini da odgovori na ovakve propuste vodecih ljudi
Trebali su davno...imal kakva portugalska stranica da pise o utakmici, navijacima...posto su neki danas govorili da portugalci procjenuju da se ocekuje cak oko 10 000 bh navijaca :o
ne vjerujem da ce nas biti toliko ali nista nije iskljuceno..jucer slusam na nekom njemackom da je fifa dobila prituzbu zbog prodavanja karata bosancima po puno vecim cijenama nego sto je predvidjeno i u puno vecem broju
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 13 nov 2009, 16:01

flash je napisao/la:...nevezano za ovu tekmu ali svakako za uzvrat u zenici jeste...

...majko draga sad morali se stim zayebavat pred vazan mec...yebala ih ograda :evil:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 13 nov 2009, 16:01

Ovom lopovu sa slike, tzv. gosp. Midhatu Ibrahimagiću, ne vjerujte ništa. Klasični prevarant i lopina, ja sam mu guzicu spašavao od banaka kojima je bio dužan šestocifrene brojke gdje je broj 5 bio naprijed. Bandit bijedni.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 13 nov 2009, 16:02

Ne mogu da vjerujem...
Savez napolje... ne savez iza resetaka.

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 13 nov 2009, 16:02

haha hoce ljudi pare , koje su posteno zaradili

a ove bagre iz nsbih

Volim te bosno !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 13 nov 2009, 16:09

hajde momci obradujte ovaj napaceni narod i izbacite portugalce bosnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...... :)
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 13 nov 2009, 16:11

vidim da vam je doadno...hajmo se mi malo napalit za sutrasnju tekmu :mrgreen:
[youtube][/youtube]

SMRT FASIZMU!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 nov 2009, 16:12

NoName je napisao/la:

Ovom lopovu sa slike, tzv. gosp. Midhatu Ibrahimagiću, ne vjerujte ništa. Klasični prevarant i lopina, ja sam mu guzicu spašavao od banaka kojima je bio dužan šestocifrene brojke gdje je broj 5 bio naprijed. Bandit bijedni.
:roll: Velis duzan,pa i ne bio kad radi ,,za havu,, ovakvima jos vecim banditima bijednim.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 13 nov 2009, 16:18

jel ovo stao ADSL...meni otvara samo ovu stranicu...ostale nece nikako a i za ovu mi treba 5 min...

e bas sad da se pokvari...jesu sletili nasi???
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 13 nov 2009, 16:19

...i meni isto samo ovu i jos 2-3...ostalo me izbacuje popiz... sam:)

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 13 nov 2009, 16:20

LIvada je napisao/la:jel ovo stao ADSL...meni otvara samo ovu stranicu...ostale nece nikako a i za ovu mi treba 5 min...

Meni samo ba domene otvara :?
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 13 nov 2009, 16:21

...a bem mu mater bash sad nasho da nas zaje.....

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 13 nov 2009, 16:21

BH Telecom danas mijenja neke servere ili tako nešto. :ugeek:
kompletan bh. internet je u haosu.

naravno, nisu se sjetili da bi mogli pronaći i bolji dan za jednu takvu akciju, niti su obavijestili neke korisnike, pa ni one najveće kojima posao zavisi od njihovih žica :twisted:

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 13 nov 2009, 16:23

admin je napisao/la:BH Telecom danas mijenja neke servere ili tako nešto. :ugeek:
kompletan bh. internet je u haosu.

naravno, nisu se sjetili da bi mogli pronaći i bolji dan za jednu takvu akciju, niti su obavijestili neke korisnike, pa ni one najveće kojima posao zavisi od njihovih žica :twisted:
Hvala na info. Bas sam raspolozen za jednu svadju,a izgleda da ce to biti sa podrskom za korisnike :D
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 13 nov 2009, 16:27

...sva sreca pa radim u SBK pola firme mi je na BHT pola na HT-u :D ...prvi put cu profitirat od tog :mrgreen:

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 13 nov 2009, 16:28

neko_iz_mase je napisao/la:
LIvada je napisao/la:jel ovo stao ADSL...meni otvara samo ovu stranicu...ostale nece nikako a i za ovu mi treba 5 min...

Meni samo ba domene otvara :?

znaci nije problem samo kod mene
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 13 nov 2009, 16:28

ja mislim kad bi mi njih napali od prve minute...da bi se Portugalke zbunile :mrgreen:

SMRT FASIZMU!!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.