Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- Ponos Torina
- Kontakt:
Sta je ovo poplava u Torinu,citav dana kisa pada nenormalno ali su uspjeli da zastite teren kako treba 
Anelka od 1 minute ??

Anelka od 1 minute ??
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- AvantiSignora
- Kontakt:
Steta sto Isla nece igrati veceras, taman dobra prilika da se uigra malo.. Al zato je Paodin tu 

32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Nije pozvanPonos Torina je napisao/la:Sta je ovo poplava u Torinu,citav dana kisa pada nenormalno ali su uspjeli da zastite teren kako treba
Anelka od 1 minute ??
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- AvantiSignora
- Kontakt:
Negdje sam procito da nismo ni jednu majicu prodali s imenom Bendtnerom 

Zadnja izmjena: AvantiSignora, dana/u 06 mar 2013, 19:42, ukupno mijenjano 1 put.

- korisnikforuma
- Kontakt:
Nisam nešto previše uzbuđen u vezi s večerašnjom utakmicom. Mi večeras možemo jedino izgubiti, ništa dobroga nam ova utakmica ne može donijeti, a dosta toga lošega.
Kao prvo postoji strah od poraza, jer nije lako motivirati ekipu za utakmicu koja je sama po sebi puka formalnost. Celtic u ovu utakmicu ulazi sa 200% jer nemaju što izgubiti, a još su i umislili da su u prvoj utakmici grubo pokradeni?! A ako uzmemo u obzir kišu koja pogoduje ekipama koje ne znaju igrat nogomet, dakle Celticu, to je još jedan minus. Naravno, poraz sam po sebi neće puno značiti, ali ipak lijepo bi bilo da se nastavi ovaj niz neporaženosti u LP. Ispadanje naravno ne dolazi u obzir, pa nismo mi nekakav Meelan pa da prokockamo tri gola prednosti, i to kod kuće.
Druga loša stvar je opasnost nekakve ozljede. Naravno u svakoj utakmici postoji ta opasnost, no večeras je ona puno veća kad uzmemo u obzir stil igre Škotskih livadara/mesara, kao i kišu koja je uvijek loša stvar. Zbog toga mislim da ne bi bilo loše izaći u dosta izrotiranom sastavu, s Padoinom, Quagliarellom i Matrijem u udarnoj postavi, jer njihove ozljede možda i ne bi bile toliko loša stvar.
U svakom slučaju trebalo bi odmoriti Pirla ako je ikako moguće, Vidala i Barzaglija također, a ne bi bilo loše dati malo minuta i Storariju, jer je svojim igrama svaki put do sada pokazao da može stati uz rame Gigiju bilo kada, i da nema straha dok je on tu. Previše rotacija bi bio izraz nepoštivanja prema protivniku u LP, a Celtic definitivno ne zaslužuje nikakvo poštovanje, u bilo kojem slučaju.
Na nama je da pokažemo kako smo ipak gospoda talijanskog i europskog nogometa, te da ih ispratimo doma sa još nekoliko golova u mreži, škotski ribari ionako nisu navikli na tako pune mreže.
Kada sve zbrojim i oduzmem, Celtic mi se penje negdje na vrh najmržih europskih ekipa, izvan Italije.
Fino alla fine forza juventus, pobjedi Škotsku stoku, uz nekoliko sudačkih poklona, da bude slađe.
Pozdrav juventini, vaš korisnikforuma
Kao prvo postoji strah od poraza, jer nije lako motivirati ekipu za utakmicu koja je sama po sebi puka formalnost. Celtic u ovu utakmicu ulazi sa 200% jer nemaju što izgubiti, a još su i umislili da su u prvoj utakmici grubo pokradeni?! A ako uzmemo u obzir kišu koja pogoduje ekipama koje ne znaju igrat nogomet, dakle Celticu, to je još jedan minus. Naravno, poraz sam po sebi neće puno značiti, ali ipak lijepo bi bilo da se nastavi ovaj niz neporaženosti u LP. Ispadanje naravno ne dolazi u obzir, pa nismo mi nekakav Meelan pa da prokockamo tri gola prednosti, i to kod kuće.
Druga loša stvar je opasnost nekakve ozljede. Naravno u svakoj utakmici postoji ta opasnost, no večeras je ona puno veća kad uzmemo u obzir stil igre Škotskih livadara/mesara, kao i kišu koja je uvijek loša stvar. Zbog toga mislim da ne bi bilo loše izaći u dosta izrotiranom sastavu, s Padoinom, Quagliarellom i Matrijem u udarnoj postavi, jer njihove ozljede možda i ne bi bile toliko loša stvar.
U svakom slučaju trebalo bi odmoriti Pirla ako je ikako moguće, Vidala i Barzaglija također, a ne bi bilo loše dati malo minuta i Storariju, jer je svojim igrama svaki put do sada pokazao da može stati uz rame Gigiju bilo kada, i da nema straha dok je on tu. Previše rotacija bi bio izraz nepoštivanja prema protivniku u LP, a Celtic definitivno ne zaslužuje nikakvo poštovanje, u bilo kojem slučaju.
Na nama je da pokažemo kako smo ipak gospoda talijanskog i europskog nogometa, te da ih ispratimo doma sa još nekoliko golova u mreži, škotski ribari ionako nisu navikli na tako pune mreže.
Kada sve zbrojim i oduzmem, Celtic mi se penje negdje na vrh najmržih europskih ekipa, izvan Italije.
Fino alla fine forza juventus, pobjedi Škotsku stoku, uz nekoliko sudačkih poklona, da bude slađe.
Pozdrav juventini, vaš korisnikforuma
- IlPrincipino
- Kontakt:
Forza Juve! 

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
-
- Kontakt:
Što Isla ne igra? 

- AvantiSignora
- Kontakt:
Jes ga pada,,, ovo vrijeme vise pase ovim skotima. moramo sto prije zabiti
Igra mrtvi padoin a Isla na klupi
Vidal rizikuje da propusti iducu utakmicu
Barza ili Bonnuci - jedan je trebao odmoriti da peluso igra stopera a Kwadwo lijevo
jedina pozitivna stvar sto necu Vucinica gledati i njegovo vucaranje po terenu
Vidal rizikuje da propusti iducu utakmicu
Barza ili Bonnuci - jedan je trebao odmoriti da peluso igra stopera a Kwadwo lijevo
jedina pozitivna stvar sto necu Vucinica gledati i njegovo vucaranje po terenu
- IlCapitano
- Kontakt:
Od 34 puta u historiji kad smo prvu utakmicu pobijedili, nijednu nismo ispali. 

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Samo pobjeda
Celtik u posljednih 25 utakmica van Skotske izgbio " samo" 23 puta, 1 remi, 1 poraz. Ne znam koliko je ovo relavanto, negdje sam migno
Forza Juventus!

Celtik u posljednih 25 utakmica van Skotske izgbio " samo" 23 puta, 1 remi, 1 poraz. Ne znam koliko je ovo relavanto, negdje sam migno

Forza Juventus!
JUVE STORIA DI UN GRANDE AMORE
Paulo Montero
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Paulo Montero
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- muha milanez
- Kontakt:
Sretno vam veceras, sto prije zabit pa onda lagano.. nesto kao Borusija sinoc... sretno!!
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
DonPippo9@ svaka cast druze na slici

FORZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA JUVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

muha milanez@ Hvala druze

FORZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA JUVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

muha milanez@ Hvala druze

Forza Juve !
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
mislim da ovaj tandem napadacki do sad nije postigao ni jedan gol kada su zajedno bili na terenu, ako me sjecanje dobro sluzi 

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- muha milanez
- Kontakt:
Da hoce ovog Samarasa neko skršit pošteno 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- AvantiSignora
- Kontakt:
Kako Padoin kasni na svoj kant non stop.. 
A i Pirlo vec se zajebava dva put zaredom i gubi lopte beze

A i Pirlo vec se zajebava dva put zaredom i gubi lopte beze
Danas jaran i ja pricao kako bi bas Juve mogao ove sezone uzet LP.
Kao under dogs.Ostali su mozda jaci na imenima al vi ste k'o Liverpool nekad.Jedan tim.Jedna ekipa.I svi skupa igrate.
Sretno
Kao under dogs.Ostali su mozda jaci na imenima al vi ste k'o Liverpool nekad.Jedan tim.Jedna ekipa.I svi skupa igrate.
Sretno

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.