Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Vremena prelagana, da vidiš kod nas kontrolnih, ja ih izdominiram logično
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Prelako to,jest da ja poletim pa negdje zeznem i da mi 4,al me biti isti cas i samo popravi na 5
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
moze li mi neko napisati nekoliko recenica protiv gej brakova ? imam sutra debatu iz engleskog na tu temu.
Jao kakvu sam djevojku danas vidio,prosto zaljubio sam se.Crna cickava kosa,crne oci,lice savrseno kao i figura.Na nogama ljubicaste starke,jos sigurno 94-95 godiste.Ne izlazi mi iz glave.
1946
Ljudi,pomagajte
kako iđe ona web stranica za on-line učenje gitare?

kako iđe ona web stranica za on-line učenje gitare?

-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Obrati se onom spotteduHead je napisao/la:Jao kakvu sam djevojku danas vidio,prosto zaljubio sam se.Crna cickava kosa,crne oci,lice savrseno kao i figura.Na nogama ljubicaste starke,jos sigurno 94-95 godiste.Ne izlazi mi iz glave.

Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
meni sinoc pored cumeza... isto cickava kosa, plave oci, lice savrseno kao i figura... tu negdje godiste... bila s nekim tipom, ofirno mi je trazit na spottedHead je napisao/la:Jao kakvu sam djevojku danas vidio,prosto zaljubio sam se.Crna cickava kosa,crne oci,lice savrseno kao i figura.Na nogama ljubicaste starke,jos sigurno 94-95 godiste.Ne izlazi mi iz glave.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- moustapha
- Kontakt:
Evo ti jedna: Allah je to zabranio.jasmin10 je napisao/la:moze li mi neko napisati nekoliko recenica protiv gej brakova ? imam sutra debatu iz engleskog na tu temu.

#divovi
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
i hate faggetsjasmin10 je napisao/la:moze li mi neko napisati nekoliko recenica protiv gej brakova ? imam sutra debatu iz engleskog na tu temu.
i hate faggets
i hate faggets
i hate faggets
i hate faggets
i hate faggets
je l' dosta

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Prva i osnovna ti je da u BiH u ustavu ne pise nigde gda se mogu sklapati takvi brakovi.jasmin10 je napisao/la:moze li mi neko napisati nekoliko recenica protiv gej brakova ? imam sutra debatu iz engleskog na tu temu.
Druga ti je da su trebali postojati gej brakovi Bog bi stvorio Adama i Stevu a ne Adama i Evu.
Dosta ti.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Why not today?
To pitanje svi izbjegavaju jer rusi sve
To pitanje svi izbjegavaju jer rusi sve
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Izbrisao sam diskusiju, mada me nasmijala jedna rečenica.
Naravno, riječ je o mogućoj zmiji koja govori.
I to ono "nemoguće, al' moguće". Sad ide Jackie Chanov meme, al' mrsko mi lijepit sliku. 
Naravno, riječ je o mogućoj zmiji koja govori.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
To mi je iz Boston Legal serije 

Brate daj onu sliku molim te ,ono " i want live on this planet..."((ili kako vec ide) treba mi da je skinem ,zafalilo mi par puta ovde za neke raspraveMonolog je napisao/la:Izbrisao sam diskusiju, mada me nasmijala jedna rečenica.
Naravno, riječ je o mogućoj zmiji koja govori.I to ono "nemoguće, al' moguće". Sad ide Jackie Chanov meme, al' mrsko mi lijepit sliku.

EDIT " I dont want live..." *

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Odlicno,cekam LP.Danas otisao samo da odgledam BSK-Partizan i vratio se kuci da malo odspavam ujutru pre petlova lagano pu Bukuresta.Tribalian je napisao/la:Kolega kako je ?

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.