Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

Zenga
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la Zenga » 22 nov 2008, 23:37

newton_heath_lyr je napisao/la: slika
Gl;edao sam preglede buindes lige i momak ulazi u igru svako kolo po nekih 40tak minuta i u onim sturim izvjestajima uopste se ne cini losim.Izrazio je zelju da igra za Bosnu ,inace je porijeklom iz Bosanske Gardiske,rodjen je 1986 godine i kazem ako bude februarske utamice a Ciro kaze da ce je biti,trebalo bi momka provjeriti.[/quote]

Veoma solidan fudbaler, igra u veznoj liniji i kao sto si rekao izrazio zelju da nastupa za BiH. Zabiljezio 4 nastupa u Bundesligi ove sezone, sve u svemu je vise nego zasluzio makar poziv ako nista drugo.
Ciro okani se coravog posla i cirkusa, snimaj nase talente sirom Evrope!!! :twisted:

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 22 nov 2008, 23:39

sam je napisao/la:narode ja mislim da je vrijeme da se napravi novi forum.stop za turske zastave.nepase ta zastava,jel sada moramo nositi i egipatsku ili iz tunisa zastavu.svaka cast svakome samo kada igra nasa repka vrijedi zakon NASA ZASTAVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De der i zastavu S.Arabije dodaj, nidje veze. Nisu nam ni Somalijci ravni, jao divce nacije ! :mrgreen:

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 22 nov 2008, 23:41

Belgijanci ce propasti protiv nas u Zenici! 8-)

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 23 nov 2008, 01:33

Protiv Belgije u dvije utakmice 4 boda i eto nas nadomak baraza. Haj'mo Bosno i Hercegovino,k'o sto Spaha kaze, ovo je sansa generacije. Mnogo smo jaki
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 23 nov 2008, 02:35

Mi cemo pobijediti Belgijance makar jedan put, ako bog da! ;)

bihfans
Kontakt:

Post Postao/la bihfans » 23 nov 2008, 11:54

aBd samo da se ponovi ova atmosfera http://www.youtube.com/watch?v=_0ahPf2GyxU
i Belgijanci su nasi !!!

slika
MOZES BITI RODJEN U KAMENOJ KUCI,
CERPICARI, NEBODERU, ILI U BARACI,
UVJEK CES U SEBI PJEVATI PJESMU,
SVI SMO MI HERCEGOVCI I BOSANCI!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 nov 2008, 12:34

Tarik14 je napisao/la:Mi cemo pobijediti Belgijance makar jedan put, ako bog da! ;)
Ali nije ni to dovoljno ako jednu izgubimo. Trebaju nam minimalno 4 boda.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

sam
Kontakt:

Post Postao/la sam » 23 nov 2008, 12:50

Tarik14 je napisao/la:Belgijanci ce propasti protiv nas u Zenici! 8-)
nadam se da ce se tekma igrati u zenici,jel ako oni iz saveza potrce za parama od ulaznica onda ne gine sarajevo!!!!a svi znate kakav je nas savez :lol:

daidza
Kontakt:

Post Postao/la daidza » 23 nov 2008, 13:39

sam je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:Belgijanci ce propasti protiv nas u Zenici! 8-)
nadam se da ce se tekma igrati u zenici,jel ako oni iz saveza potrce za parama od ulaznica onda ne gine sarajevo!!!!a svi znate kakav je nas savez :lol:
jaro opametili su se i iz saveza,evo sad sa armenijom dogli cjene i igraju u zenici....tako ce bit i sa belgijom ako bog da ;)

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 23 nov 2008, 14:07

daidza je napisao/la: jaro opametili su se i iz saveza,evo sad sa armenijom dogli cjene i igraju u zenici....tako ce bit i sa belgijom ako bog da ;)
Vuk dlaku mijenja, al' cud nikada.

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 23 nov 2008, 17:29

Ja mislim da ako hocemo da se borimo za baraz onda trebamo pobijediti sto vise utakmicu (pogotovo o gostovanjima). Poslje toga se treba nadati da, uz malo srece, Turska bude kiksnula protiv drugih ekipa u nasoj grupi.

Bice tesko ali sve je moguce! ;)

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 24 nov 2008, 00:23

Tarik14 je napisao/la:Ja mislim da ako hocemo da se borimo za baraz onda trebamo pobijediti sto vise utakmicu (pogotovo o gostovanjima). Poslje toga se treba nadati da, uz malo srece, Turska bude kiksnula protiv drugih ekipa u nasoj grupi.

Utakmice protiv Belgije su sigurno od velike vaznosti ali mislim da ce na kraju tekma kod kuce protiv Turaka biti odlucujuca hocemol ostvariti mjesto za baraz ili ne!

starmo76
Kontakt:

Post Postao/la starmo76 » 24 nov 2008, 03:45

CheGuevara je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:Ja mislim da ako hocemo da se borimo za baraz onda trebamo pobijediti sto vise utakmicu (pogotovo o gostovanjima). Poslje toga se treba nadati da, uz malo srece, Turska bude kiksnula protiv drugih ekipa u nasoj grupi.

Utakmice protiv Belgije su sigurno od velike vaznosti ali mislim da ce na kraju tekma kod kuce protiv Turaka biti odlucujuca hocemol ostvariti mjesto za baraz ili ne!
turke pregaziti akobogda a spance pobjediti napokon.protiv belgije ocekujem sve bodove,nemaju oni veze sa fudbalom.armenija i estonija normala uzeti sve bodove.Znaci mogli bi biti prvi u grupi ako spanci izgube negdje dok ne dodju kod nas.nadam se da ce turci dobiti spaniju jednu utakmicu.nesjecam se da sam ikad gledao-turska-spanija.

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 24 nov 2008, 04:24

Dvije pobijede protiv Belgije bi nas prakticki odvelo u sam baraz.I tu nema price ako ih ne mozemo dobiti koji klinac da se nadamo barazu ili cak svijetskom.Naravno ako strijelci budu u ovakvoj formi i konacno postavimo odbranu na ,,noge,,
Turci tada igraju protiv Spanaca i vrlo vijerovatno bod a mozda i nijedan mi 6.
Tada bi stanje bilo mi 12 poena,Turci 9 ili 8 a Belgija ostala sa 7.
Cak bi nam i nerijesen protiv turaka pasao u Zenici tada,ali da se ne zijanimo ni jedan bod protiv estonije i armenije.

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 24 nov 2008, 10:06

sukisp je napisao/la:Dvije pobijede protiv Belgije bi nas prakticki odvelo u sam baraz.I tu nema price ako ih ne mozemo dobiti koji klinac da se nadamo barazu ili cak svijetskom.Naravno ako strijelci budu u ovakvoj formi i konacno postavimo odbranu na ,,noge,,
Turci tada igraju protiv Spanaca i vrlo vijerovatno bod a mozda i nijedan mi 6.
Tada bi stanje bilo mi 12 poena,Turci 9 ili 8 a Belgija ostala sa 7.
Cak bi nam i nerijesen protiv turaka pasao u Zenici tada,ali da se ne zijanimo ni jedan bod protiv estonije i armenije.
Tako je! Slazem se 95% sta si napisao, samo nisam tog misljenja ako nedobijemo Belgijance obadva puta da nemamo sta traziti na svijetskom. Belgija sigurno nije Brazil ili Spanija, ali sigurno nije tako losa da se pod hitno MORA pobjediti u gostima. Kod kuce ok, treba ih pobjediti, ali u gostima bi X isto tako bio vrlo zadovoljan!

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 24 nov 2008, 13:29

U gostima MINIMALNO X i pobjeda kuci, bez toga nema dalje price!
010 ISN'T JUST A CODE

Boske
Kontakt:

Post Postao/la Boske » 24 nov 2008, 17:08

U Belgiji cemo dobiti 2-1 ili 2-0..Onda prepuni iscekivanja i optimizma igramo u Zenici..No dozivjet cemo sok u prvom poluvremenu i Belgija ce povesti 1-0.. Sa mnogo srece ali i sa realnim kvalitetom kojeg posjedujemo uspjet cemo da izjednacimo na 1-1..Mozda i ne bude 1-1 ali remi da ce bude u toj utakmici..

Imat cemo i dalje sanse ali cemo u utakmici sa Turskom u Bosni izgubiti sve..Dobit ce nas i tu cemo izgubiti sve sanse za plasman...No i tada ce pola "nas" biti sretno i zadovoljno..Pogotovo ovi sto masu sa turskim zastavama na sve strane

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 24 nov 2008, 17:36

Ma X u Belgiji bi bio predobar, i onda ovdje naravno pobjeda i ako Bog da na dobrom smo putu..Samo ne treba previse dizat tenzije nakon sto smo dobili jednu prosjecnu Sloveniju, kao mi imamo najbolje napadace itd, imamo extra igrace al mi smo poznat narod po tome da cim se malo dignemo popusimo foru, sjetite se Danske itd itd..
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 24 nov 2008, 17:39

Ja licno ne vjerujem u plasman na SP iz hiljadu i jednog razloga. Nije ovo prvi a ni posljednji put da nas hvata euforija a euforija jede djecu :D , svaki put se na isti nacin scena zavrsi... kao u americkim filmovima :)
010 ISN'T JUST A CODE

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 24 nov 2008, 17:54

Boske je napisao/la:U Belgiji cemo dobiti 2-1 ili 2-0..Onda prepuni iscekivanja i optimizma igramo u Zenici..No dozivjet cemo sok u prvom poluvremenu i Belgija ce povesti 1-0.. Sa mnogo srece ali i sa realnim kvalitetom kojeg posjedujemo uspjet cemo da izjednacimo na 1-1..Mozda i ne bude 1-1 ali remi da ce bude u toj utakmici..

Imat cemo i dalje sanse ali cemo u utakmici sa Turskom u Bosni izgubiti sve..Dobit ce nas i tu cemo izgubiti sve sanse za plasman...No i tada ce pola "nas" biti sretno i zadovoljno..Pogotovo ovi sto masu sa turskim zastavama na sve strane
Ovaj scenario je nevjerovatno mogucan i realan 8-)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.