ABA Liga 2012/2013

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Ko osvaja ABA ligu?

Anketa je završila: 26 jun 2013, 19:13.

Partizan
19
17%
Cedevita
13
12%
Crvena Zvezda
18
16%
Olimpija
3
3%
Buducnost
1
1%
Radnicki
0
Nema glasova.
Cibona
1
1%
Siroki
5
4%
Igokea
47
42%
MZT Skopje
6
5%

Ukupno glasova: 113

vidovitadjemila

Re: ABA Liga 2012/2013

Post Postao/la vidovitadjemila » 05 mar 2013, 18:26

Velika drama je razrešena kompromisnim rešenjem, pa će u određivanju evroligaša iz regiona biti konsultovana i pravila Evrolige i pravila ABA lige.

Evroliga se saglasila da pobednik ligaškog dela ABA dobije direktno mesto, u slučaju da grad iz kojeg je ispunjava uslove za B licencu.

U suprotnom će se učesnici EL odrediti po pravilima Evrolige - na oslovu završnog takmičenja. U praksi to znači da ako Igokea osvoji prvo mesto, mora da se izbori za elitu kroz F4, dok bi Crvenoj zvezdi mesto odmah bilo garantovano.

Mesto je u svakom slučaju garantovano pobedniku F4, Igokea bi kao pobednik lige imala garantovane makar kvalifikacije, a plasmanom u finale i mesto u samom takmičenju, s tim što bi morala da igra Evroligu van svog grada (baš kao i kragujevački Radnički).

U saopštenju se dodaje da će ovaj dogovor ABA i Evrolige važiti samo za ovu sezonu.

Za očekivati je da će se čeklnici ABA i regionalnih klubova opredeliti da se od sledeće sezone umesto F4 igra plej of.

“Kao klupska organizacija, Evroliga je radila zajedno sa ABA ligom na pronalaženju rešenja koje bi zaštitilo sportski interes klubova koji ove sezone učestvuju u Jadranskoj ligi. Na taj način svi učesnici ABA lige tačno znaju za šta igraju do kraja ove sezone, uključujući i F4”, izjavio je predsednik i izvršni direktor ABA lige Đordi Bertomeu.

“Srećni smo i zahvalni Evroligi za razumevanje situacije. Zahvaljujući odličćnoj saradnji sa njima potpisali smo sporazum, koji ima ključno značenje za košarkaške klubove u regionu. Zahvaljujući ovom dogovoru priliku da igraju u sledećoj Evroligi imaće i klubovi iz gradova koji nemaju uslove, s tim što bi u sledećoj sezoni morali da igraju u drugom gradu i hali. Za nas je to bio ključni princip, na kojem smo insistirali do kraja”, izjavio je predsednik ABA lige Radovan Lorbek.
Saopštenje

Ako na kraju regularne sezone u ABA ligi prvoplasirani ispunjava uslove za B-licencu (hala od najmanje 5000 gledalaca, udaljenost od najbližeg aerodroma sa redovnim međunarodnim saobraćajem do 100km, minimum dva hotela sa 4 zvezdice), plus je grad bio prijavljen za ovogodišnji ABA ligu, plasman u Evroligu izboriće timovi u skladu sa propisima ABA lige:

pobednik F4
pobednik ligaškog dela
sledeći sa tabele ligaškog dela

Ako na kraju regularne sezone prvoplasirani iz ligaškog dela ne ispunjava uslove za B-licencu, onda se u elitno takmičenje ide po pravilima Evrolige:

pobednik F4
poraženi finalista F4
poraženi polufinalista sa boljim plasmanom u regularnom delu sezone
Tumačenje

To praktično znači da nema prepreke da Igokea ili Radnički, koji ne ispunjavaju uslove hale i aerodroma, igraju u Evroligi, ako to izbore kroz završni turnir, s tim što bi morali da igraju u gradu koji ispunjava uslove.

Međutim, klubu iz Laktaša prva pozicija u regularnoj sezoni ne bi garantovalo mesto u Evroligi – u tom slučaju morali bi da se plasiraju u finale, a u slučaju da ne uspeju, išli bi u kvalifikacije, kao polufinalista sa boljim plasmanom iz ligaškog dela.

Ukoliko bi Igokea bila prva i ušla u finale, u Evroligu bi sa njom i drugi finalista, a u kvalifikacije najbolje plasirani tim ligaškog dela koji nije igrao u finalu.

Nasuprot tome, ukoliko bi neki od klubova iz gradova koji ispunjavaju uslove (Crvena zvezda, Partizan, Budućnost, Olimpija, Cedevita, MZT) osvojio prvo mesto u regularnoj sezoni (samo Crvena zvezda, jer više ni Radnički zbog slabijeg međusobnog skora više ne može da prestigne Igokeu), već na taj način bi obezbedio plasman, a dodatno mesto izborili bi pobednik i finalista F4 (ako pobednik ligaškog dela nije ušao u finale) ili preostali finalista i polufinalista koji je bio bolje plasiran u ligi (ako pobednik ligaškog dela uđe u finale)
Gde može da se igra Evroliga?

U Srbiji uslove za održavanje utakmica imaju Beograd i Novi Sad, dok bi o Nišu i Vršcu bila potrebna dodatna tumačenja (Niš ima aerodrom, ali je pitanje da li bi se tumačio kao međunarodni s obzirom na to da redovne linije ima samo prema Podgorici, plus hala trenutno prima 4800 mesta; Milenijum prima 4960 gledalaca, a udaljen je od beogradskog aerodroma 102, ali od temišvarskog 91 kilometar).

Kragujevac je od beogradskog aerodroma udaljen 152, a od niškog 148 kilometara, a hala Jezero prima 3570 gledalaca, pa je izvesno da u sledećoj sezoni u tom gradu neće moći da se igra Evroliga.

Kapacitet hala u gradovima Srbije koji su u dometu od 100km od aerodroma: Vranje 2500 mesta (Skoplje), Leskovac 3500 (Niš), Kruševac 2500, Pirot 1000, Smederevo 3500 (Beograd), Zrenjanin 2800, Ruma 2500, Valjevo 3500, Šabac 1500, Sremska Mitrovica 2400.
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 05 mar 2013, 18:33

To sam htio vidjeti, da netko inicira pokretanje playoffa umjesto Final Foura za odluku o prvaku lige. Osam ekipa na dvije dobivene i bok.
Hayley <3

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 mar 2013, 18:47

Ne znam ali nesta mi govori da sada samo cudo moze da spreci Zvezdu i Partizan da idu direktno u EL. ;)
S tim da kada i dalje citas ova pravila nista ti nije jasno. :roll: :oops:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 05 mar 2013, 20:37

Oni ni dan poslije sastanka nisu uspjeli isto saopštenje izdati.

Al' sad kad Dodo za mjesec dana nadogradi dvoranu za 2000 mjesta (a nema prostora ni za 500) i poveže aerodrom sa svim evropskim metropolama. :lol:

vladedivac
Kontakt:

Post Postao/la vladedivac » 06 mar 2013, 08:44

braoolyo je napisao/la:Oni ni dan poslije sastanka nisu uspjeli isto saopštenje izdati.

Al' sad kad Dodo za mjesec dana nadogradi dvoranu za 2000 mjesta (a nema prostora ni za 500) i poveže aerodrom sa svim evropskim metropolama. :lol:
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 mar 2013, 16:59

Ovo je pravi potez. ;)
Crveno-beli od predsednika regionalnog takmičenja zahtevaju da svim klubovima učesnicima hitno dostavi dokument koji je potpisao sa predstavnicima Evrolige 1. marta u Luksemburgu.

Crvena zvezda Telekom zahteva od čelnika ABA lige da otkloni "pometnju među klubovima" i razreši "presedan nezabeležen u ozbiljnim košarkaškim organizacijama".

Podstaknuti velikim propustom u tumačenju propozicija Evrolige (ECA) i neusklađenošću propisa ABA lige sa propisima najjačeg kontinentalnog takmičenja, crveno-beli su pisali predsedniku regionalne lige sa osnovnim zahtevom:

"Zahtevamo da Radovan Lorbek svim klubovima koji u sezoni 2012/2013 učestvuju u ABA ligi hitno dostavi sporazum koji je između ECA i ABA lige dogovoren 1. marta 2013. godine u Luksemburgu".

U Zvezdi konstatuju da je propustom organizatora lige stvorena situacija da četiri kola pre kraja, odnosno nakon 22 odigrana kola, ne znaju za šta su se borili.

"Osnovni razlog ovakvog zahteva je želja da se ne ponovi slična situacija sa pogrešnim tumačenjem propozicija na koje su čelnici KK Crvena zvezda upozoravali još na Skupštini ABA Sidro održanoj 11. septembra 2012. godine u Ljubljani.

Namera nam je da se lično uverimo u sve ono što u sporazumu piše i sve to uporedimo sa saopštenjem koje je objavljeno na zvaničnom sajtu Evrolige, kako ponovo ne bismo došli u vrlo neprijatnu situaciju", piše u klupskom saopštenju, uz zaključak:

"Posle svega što se desilo ne želimo da se bavimo tumačenjem već da direktno imamo uvid u sve činjenice".
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 07 mar 2013, 19:30

Onako realno gledajuci najveca glupost meni u ovim pravilima jest to da igokea kao Prvak regularnog djela ne moze da se plasira u Evroligu,a s druge strane ,ako kojim slucajem prodje u finale ili bude prva pa izgubi u polufinalu,moze da igra ali u drugom gradu.
Pa zar nije logicno da ljudi kako je i bilo receno ako uzmu ligaski dio,igraju Evroligu u drugom gradu i mirna Bosna...
Sta sad npr... ako se Igokea plasira u Evroligu ,kako ce neko objasniti zasto to nije moglo odmah poslije ligaskog djela.

Jos gora ce se stvar desiti ako se ne plasiraju.Mislim da bi to onda mogao biti pocetak kraja ovog dosada veoma dobrog takmicenja.Jer ko ce igrati ligu u kojoj ti 3 kola prije kraja promjene pravila vezana za plasman.Ma niko ozbiljan vjerujte... ;)
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 07 mar 2013, 19:40

vidovitadjemila je napisao/la:Onako realno gledajuci najveca glupost meni u ovim pravilima jest to da igokea kao Prvak regularnog djela ne moze da se plasira u Evroligu,a s druge strane ,ako kojim slucajem prodje u finale ili bude prva pa izgubi u polufinalu,moze da igra ali u drugom gradu.
Pa zar nije logicno da ljudi kako je i bilo receno ako uzmu ligaski dio,igraju Evroligu u drugom gradu i mirna Bosna...
Sta sad npr... ako se Igokea plasira u Evroligu ,kako ce neko objasniti zasto to nije moglo odmah poslije ligaskog djela.

Jos gora ce se stvar desiti ako se ne plasiraju.Mislim da bi to onda mogao biti pocetak kraja ovog dosada veoma dobrog takmicenja.Jer ko ce igrati ligu u kojoj ti 3 kola prije kraja promjene pravila vezana za plasman.Ma niko ozbiljan vjerujte... ;)
Igokea neće izgubiti mjesto u EL zbog promjene pravila nego jer ne ispunjava uslove za igranje tog takmičenja koji su na snazi već duže vrijeme. Ni oni sami nisu očekivali da će jednoga dana moći igrati Evroligu, pa se sad žale da ih "Evroliga neće zato što su mali", što i jeste tačno, a mali su upravo jer ne ispunjavaju te navedene uslove. Ali oni su to znali.
Evroliga će pustiti Igokeu samo ako budu šampioni (otuda i odjednom želja za organizacijom fajnal fora) a i tad očekujem da im zadaju nove uslove (poput onog da moraju i ABA ligu igrati u toj dvorani koju prijave) ne bi li ih se riješili.

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 07 mar 2013, 20:39

Ma sve da je to tako kako kazes moglo se to lijepo reci svima prije pocetka takmicenja.Kada bi to tako bilo ovu ligu bi igralo 8 klubova iz ove lige .Pola lige nema uslove.Cemu Aba liga onda jbg...
Ja stvarno ne znam ako ljudi budu prvi u regularnom djelu kako ih mogu sprijeciti da igraju.Imaju novac to svi znamo.Mogu igrati gdje hoce to im ne mogu zabraniti.Ako bude trebala dvorana i to ce napraviti rekli su i ja im vjerujem.Ako bude Evroliga garantujem da ce biti puna dvorana.
Sta oni misle da je neko lud pa ulagao pare u ekipu ,ovo sve napravio pa ti mu ne das da igra.Uopste nije tacno da oni nisu ocekivali Euroligu ,bar ove godine.Jesu itekako.To se vidi i po sastavu koji su napravili i po infrastrukturi,prekrasna dvorana,na kraju i po odnosu prema igri.Na kraju krajeva ako oni budu prvi u regularnom djelu,nema te kombinacije kojom se oni mogu sprijeciti da igraju bar kvalifikacije.To je uostalom i lijepo receno u ovom saopstenju.Nioje tacno da oni igraju Evroligu samo kao pobjednici Fajnel Fora.Lijepo pise da igraju i ako budu finalisti ,a ako budu prvi u regularnom djelu igraju kvalifikacije cak i ako izgube polufinale.Ne vjerujem da ce celnici Evrolige poslije ovolike neozbiljnosti dozvoliti sebi jos jednu blamazu da opet nesto mjenjaju.To je nemoguce gotovo.
Vece je pitanje moze li Igokea izboriti to prvo mjesto regularnog djela.Trebaju im dvije od tri pobjede.To ce biti zanimljivo pogotovo protiv Cibone...

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 08 mar 2013, 13:34

Znam ja šta piše u saopštenju, ali postoji i mnogo nezvaničnih stvari... Igokei prvo mjesto u regularnom dijelu ne donosi ništa, živi bili pa vidjeli.
Po kakvom sastavu se vidi da su očekivali Evroligu? Uglavnom (ispod)prosječni igrači, čak i za ABA ligu, uz nekoliko njih koji odskaču kvalitetom. Nisu oni na početku sezone očekivali ni pola od ovoga što su ostvarili ali eto, pola igrača im igra sezonu karijere, dobar timski duh, ubjedljivo najbolje suđenje u ligi i to je to.

vladedivac
Kontakt:

Post Postao/la vladedivac » 08 mar 2013, 16:18

braoolyo je napisao/la: ...ubjedljivo najbolje suđenje u ligi...
:o :shock: :?:

:roll:

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 08 mar 2013, 16:57

braoolyo je napisao/la:Znam ja šta piše u saopštenju, ali postoji i mnogo nezvaničnih stvari... Igokei prvo mjesto u regularnom dijelu ne donosi ništa, živi bili pa vidjeli.
Po kakvom sastavu se vidi da su očekivali Evroligu? Uglavnom (ispod)prosječni igrači, čak i za ABA ligu, uz nekoliko njih koji odskaču kvalitetom. Nisu oni na početku sezone očekivali ni pola od ovoga što su ostvarili ali eto, pola igrača im igra sezonu karijere, dobar timski duh, ubjedljivo najbolje suđenje u ligi i to je to.
E hajde bas da vidimo.A tako limitiran sastav kako kazes mlatne tvoju Zvjezdu 2 puta i Partizan ponizava u Laktasima.Pa ako Igokei nije mjesto u takmicenju gdje je mjesto BEOGRADSKIM VELIKANIMA.Doduse Partizan to jeste u pravom smislu rjeci ,ali za Zvjezdu i nisam bas siguran bar kosarke sto se tice.
Ja da navijam za ova dva Velika Beogradska kluba mene bi bilo sramota da moj klub prodje dalje na ovaj nacin.
Iako sumnjam da Dodik neće napravi novi aerodrom ako bude trebalo. :D Ma ovaj put ste se namjerili na yebenog igraca vjeruj.
A ja nisam siguran jarane da si ti ijednu tekmu Igokee pogledao kada tvrdis to sto si napisao... ;)

merdanovic
Kontakt:

Post Postao/la merdanovic » 09 mar 2013, 16:19

braoolyo je napisao/la:Znam ja šta piše u saopštenju, ali postoji i mnogo nezvaničnih stvari... Igokei prvo mjesto u regularnom dijelu ne donosi ništa, živi bili pa vidjeli.
Ti čovječe baš ili si slijep ili veze od košarke nemaš.Pa pogledaj sastav Joksimovic,Štemberger,Hamonds,Jorovic,Edwards..Prva petorka otprilike.Joksimovic i Jorovic bivši reprezentetivci Slovenije i Srbije,Štemberger prekaljen igrač,Edwars i Hamonds dva solidna amerikanca.
I na kraju krajeva neigraju igrači nego ekipa jer je košarka kolektivni sport.Ni Zvezda isto nije mogla ništa očekivati jer je u usporedbi sa Partizanom jos uvijek mala bar za košarku.
Prije početka sezone koliko znam dobili su u prijateljskim utakmicama i Cedevitu(koja je važila za sigurnog favorita za F4) i Partizan.I mnogi su predviđali da bi baš Igokea mogla svakome da pomrsi račune.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 09 mar 2013, 18:59

merdanovic je napisao/la: Ti čovječe baš ili si slijep ili veze od košarke nemaš.Pa pogledaj sastav Joksimovic,Štemberger,Hamonds,Jorovic,Edwards..Prva petorka otprilike.Joksimovic i Jorovic bivši reprezentetivci Slovenije i Srbije,Štemberger prekaljen igrač,Edwars i Hamonds dva solidna amerikanca.
Kao što sam rekao, grupa prosječnih igrača (Komatina, Gajović, Brkić... spadaju u ispodprosječne) uz nekoliko kvalitetnijih.
merdanovic je napisao/la: I na kraju krajeva neigraju igrači nego ekipa jer je košarka kolektivni sport.
Da, i zato je i Igokea prva.
merdanovic je napisao/la: Ni Zvezda isto nije mogla ništa očekivati jer je u usporedbi sa Partizanom jos uvijek mala bar za košarku.
Ne kontam? Šta Zvezda nije mogla očekivati?

merdanovic
Kontakt:

Post Postao/la merdanovic » 09 mar 2013, 22:44

Kao što sam rekao, grupa prosječnih igrača (Komatina, Gajović, Brkić... spadaju u ispodprosječne) uz nekoliko kvalitetnijih.
Koliki je u tebe taj prosjek.Vjerujem da je i Milan Dozet ispodprosječan igrač.Adamovic odlican playmaker.
Ne kontam? Šta Zvezda nije mogla očekivati?
Ukoliko Igokea se nije mogla nadati F4 ili Euroligi nije ni Zvezda to je zapažanje po tvojoj logici.Recimo vjerujem da po tebi osim Nelsona,Rakočevica i Savovica u Zvezdi si svi ostali ispodprosječni igrači.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 09 mar 2013, 23:24

merdanovic je napisao/la: Koliki je u tebe taj prosjek.Vjerujem da je i Milan Dozet ispodprosječan igrač.Adamovic odlican playmaker.
Dozet, Adamović, Šulović, Joksimović, Štemberger... sve suvi prosjek koji bolje od ovoga teško da mogu, a Komatina, Gajović, Brkić čak nisu ni na njihovom nivo. Mislim svaka čast Štembergeru koji je "prekaljeni igrač" ali on je na vrhuncu karijere igrao za Split i Široki? Šta je to nego prosječan igrač? Jorović je trebao imati strašnu karijeru ali su ga povrede uništile pa i takav prilično odskače od ostalih. Edwards i Hammonds su solidni stranci ali je kvalitet u ABA ligi u stalnom padu pa i oni izgledaju jako dobro.
merdanovic je napisao/la: Ukoliko Igokea se nije mogla nadati F4 ili Euroligi nije ni Zvezda to je zapažanje po tvojoj logici.Recimo vjerujem da po tebi osim Nelsona,Rakočevica i Savovica u Zvezdi si svi ostali ispodprosječni igrači.
Po kojoj to logici? Smiješno je i porediti igrački kadar Zvezde i Igokee, tako da je od Zvezde sasvim logično i očekivano da se bori za osvajanje lige, dok se sa druge strane to nikako nije moglo očekivati od Igokee, iako je na pripremama pobijedila tragičnu Cedevitu i nikada lošiji Partizan.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 10 mar 2013, 09:24

Kosarka nije samo sabiranje individualnih kvaliteta. Da je tako, Zvezda ne bi imala poraza.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 10 mar 2013, 13:24

neno#4 je napisao/la:Kosarka nije samo sabiranje individualnih kvaliteta. Da je tako, Zvezda ne bi imala poraza.
Da, zato sam dva puta napisao da je Igokea prva zbog timskog duha i timske igre. Priča o individualnim kvalitetima je počela jer je kolega rekao da se na osnovu Igokeinog sastava moglo očekivati da napadaju Evroligu.

merdanovic
Kontakt:

Post Postao/la merdanovic » 10 mar 2013, 15:23

braoolyo je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:Kosarka nije samo sabiranje individualnih kvaliteta. Da je tako, Zvezda ne bi imala poraza.
Da, zato sam dva puta napisao da je Igokea prva zbog timskog duha i timske igre. Priča o individualnim kvalitetima je počela jer je kolega rekao da se na osnovu Igokeinog sastava moglo očekivati da napadaju Evroligu.
Pa svi ti igrači za koje kažeš da su "limitirani" bolje igraju odbranu nego napad.Ah sad da je Dozet neki prosjek daleko od toga.I on je iskusan igrač i mnogo vrijedi u svakoj ekipi.Adamovic izneandio sam se kako igra.Uglavnom Igokea ima tim ,a Zvezda pojedince.
Mnogi su predvidjali da bi Igokea mogla u F4,a znaš i sam šta F4 nosi da su to kvalifikacije za Euroligu.
Al dobro necemo se složiti pa se je džaba onda raspravljati.

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 11 mar 2013, 23:16

djoleprijedor je napisao/la:...U Širokom Brijegu,veoma bitna utakmica i za jedne i za druge.Zvezda jeste duplo kvalitetniji tim,ali Široki kod kuće je znao pobjeđivati i jače timove nego što je CZV trenutno,naročito kada im zagusti,kao što je sad slučaj.Zvezda ako izgubi u ŠB,može se oprostiti od 1.mjesta u regularnom djelu,a s druge strane poraz,ŠB,stavlja u tešku situaciju...ovde će biti dobra kvota na ŠB,i moglo bi se opariti :mrgreen: ....
Kao što sam predvidio :D .....Dosta stvari se iskristralisalo nakon poraza CZV u ŠB,a najvažnija je da je Igokea,pa ajmo reći 90% kreće sa 1.mjesta u FF,te valjda obezbjeđuje EL 2013/14 :? nadam se...U Laktašima će dobiti Krku,a u Zagrebu će onda igrati 100% rasterćeno,pa se usuđujem da prognoziram i tamo 2.....Zvezda bi protiv Budućnosti trebala ovjeriti tu 2.poziciju,jer u slučaju domaćeg poraza od Đetića i poraza u Kragujevcu u zadnjem kolu,uz trijumf Budućnosti nad Olimpijom u Morači,pala bi na 3.mjesto,ali to je malo vjerovatan scenario...Kako god,u evidentnom su padu forme...Partizan bi sa 2 trijumfa do kraja zacementirao 3.poziciju,al sad je pitanje da li Duli više odgovara Zvezda ili igokea u 1/2f i da li će kalkulisati protiv MZT u Skoplju(poraz),što je i realno moguće i bez puštanja utakmice...iskreno mislim da neće biti kalkulisanja,da će Partizan dobiti i MZT i Solnok ,te u 1/2f igrati sa večitim rivalom.... 8-) ....Meč u Splitu naredno kolo je velika šansa za Radnički,ukoliko pobjede skoro pa sigurni su na FF,i ukoliko bi izgubili zadnji meč u Kragujevcu od CZV,ali biće im teško jer to je Splitu odlučujući meč za opstanak.... :roll: Volio bih iskreno da Kragujevčano odu na FF,ali ko da gledam da će zas..rati ova zadnja dva kola,uprskati i da će Budućnost otići kao 4.tim....A što se tiče ekipe koja će ispasti ,izgleda da je Split "zreo" za tako nešto....zadnja dva kola će biti vatreno :)
Mens sana in corpore sano.

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.