Emir_BIH je napisao/la:-------------------Begovic--------------------
-------------------------------------------------
--Mujdza---Spahic---Zukanovic---Salihović--
--------------------------------------------------
----------Medjunjanin---------Zahirovic-------
Ibisevic---------Misimovic------------------Lulic
------------------Dzeko------------
Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
----------------------------------------Begovic----------------------------------------
----------------Vranjes--------------Spahic--------------Zukanovic------------
Mujdza--------------Rahimic-----------------Salihovic-------------------Lulic
--------------------------------------Misimovic----------------------------------------
------------------Ibisevic-------------------------------Dzeko-----------------------
Prije bih Rahimicu dao priliku nego sporim trabantima Zahirovicu i Medunjaninu!
--------------------------------------Misimovic----------------------------------------
------------------Ibisevic-------------------------------Dzeko-----------------------
-
- Kontakt:
ovo je najvjerovatnija opcija. nisam najzadovoljniji ali bice ovako. stevanovic nece igrat od pocetka jer ga nema na mapi vec neko vrijeme- ibisevic nikada nije odigrao dobro na ovoj poziciji nekog poluspica. moze li misimovic igrati 90 min onako kako nam treba ? ne znam, volio bih vidjeti salihovica na sredini po cijenu da zukanovic ide na lijevi bok a vranješ na stopera.pinki je napisao/la:Emir_BIH je napisao/la:-------------------Begovic--------------------
-------------------------------------------------
--Mujdza---Spahic---Zukanovic---Salihović--
----------Medjunjanin---------Zahirovic-------
Ibisevic---------Misimovic------------------Lulic
------------------Dzeko------------
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Odlicna postava, Rahimic moze vajlda 60 minuta izgurati, i drzati remi, a zatim ubaciti Tarzana da pohara.hz1987 je napisao/la:----------------------------------------Begovic----------------------------------------
Ako Tarzan bude igro, 100% zabija.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
A Rahimić je brži od ove dvojice?hz1987 je napisao/la:Prije bih Rahimicu dao priliku nego sporim trabantima Zahirovicu i Medunjaninu!

Čelik Zenica 1945
- adriano_leite
- Kontakt:
Rahimic je doktor za svakog naseg veznog igraca. Rahimic igra glavom i ne treba mu brzina. Covjek se postavlja fantasticno, a takodjer ni u karijeri nikada nije bio brz. Ono sto odvaja njega od nasih veznih igraca je postavljanje. Postavljanje je nekada bitnije od same brzine, jer si odmah na pravom mjestu, ne moras trcati k'o mahnit za protivnickim igracima.Nimla_RZ je napisao/la:A Rahimić je brži od ove dvojice?hz1987 je napisao/la:Prije bih Rahimicu dao priliku nego sporim trabantima Zahirovicu i Medunjaninu!
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Sta ce to biti, da se ja i ti u necemu slazemo...adriano_leite je napisao/la:Rahimic je doktor za svakog naseg veznog igraca. Rahimic igra glavom i ne treba mu brzina. Covjek se postavlja fantasticno, a takodjer ni u karijeri nikada nije bio brz. Ono sto odvaja njega od nasih veznih igraca je postavljanje. Postavljanje je nekada bitnije od same brzine, jer si odmah na pravom mjestu, ne moras trcati k'o mahnit za protivnickim igracima.Nimla_RZ je napisao/la:A Rahimić je brži od ove dvojice?hz1987 je napisao/la:Prije bih Rahimicu dao priliku nego sporim trabantima Zahirovicu i Medunjaninu!

Kako god, trebamo se koliko-toliko drzati formacije iz Grcke, pogotovo jer najvjerovatnije necemo imati Pjanica...
Obavezno 2 defanzivna vezna imati pocetnoj formaciji...
Pravda za Papeta!
- adriano_leite
- Kontakt:
Rahimic bi mogao i bez problema odigrati nekih 60 minuta, ako nista barem drugo poluvrijeme. Ja bih njega zvao jer je doktor za sve sto imamo, nebitno da li su potencijalni ili su vec pozivani, ali takvog igraca tesko da cemo ikada vise imati. Nasi najbolji zadnji vezni su ubjedljivo on i Bajramovic, a takvih igraca je malo danas. Kada smo obojica realni moramo se slozitiDufresne je napisao/la: Sta ce to biti, da se ja i ti u necemu slazemo...Ja isto mislim, da Rahimic moze odigrati 30 minuta jakog fudbala....
Kako god, trebamo se koliko-toliko drzati formacije iz Grcke, pogotovo jer najvjerovatnije necemo imati Pjanica...
Obavezno 2 defanzivna vezna imati pocetnoj formaciji...

Ja bih izveo sljedeci sastav:
-----------Begovic-----------
Mujdza-Vranjes-Spahic-Lulic
---Zahirovic-Medunjanin----
-Stevanovic-Miske------------
-------Dzeko-Vedo-----------
Ili da to bude romb, pa na zadnjem veznom sam da je Zahirovic, desno Stevanovic, lijevo Medo, ispred njih Miske, a u spicu Vedo i Dzeko. U tom slucaju Medunjanin bi zatvarao kada Lulic ode naprijed. Medjutim, sve zavisi od forme Misketa, ne bi me iznenadilo da Miske ostane na klupi, a da krene Sesar i da u veznom imamo Sesara i Zahirovica, a ispred njih da bude Medo. Medo jako dobro moze odigrati na toj poziciji, cak i bolje nego kada je povucen. Majstor je to s loptom, a sigurno je u boljoj formi od Misketa. Onda na poluvremenu, zavisno od rezultata i igre reprezentativaca, uvesti Rahimagu da smiri svojim iskustvom i Misketa da podvali kakvu loptu.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Bolje u CSKA samo trenirat a ne igrat, nego u Nalčiku igrat svaku utakmicu.Dufresne je napisao/la: Ja isto mislim, da Rahimic moze odigrati 30 minuta jakog fudbala....
Ako bude imalo mozga imo zvace rahimica, stas kad Karagunic uzme loptu, zagradi se i oni nasi samo obljetat oko njega ko ptice
- samoposteno
- Kontakt:
jah eto rahimic kad je igro mi smo razvaljivali svaki put smo se kvalifikovali i na svjetsko i na evropsko prvensto
- adriano_leite
- Kontakt:
Jedan igrac ne moze sam odvesti tim na veliko takmicenje. Cinjenica je da je to najbolji zadnji vezni uz Bajramovica, kojeg smo ikada imalisamoposteno je napisao/la:jah eto rahimic kad je igro mi smo razvaljivali svaki put smo se kvalifikovali i na svjetsko i na evropsko prvensto

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Neutralan88
- Kontakt:
Što se tice karti zeznuo sam se ipak
ocekivao sam 40km kupe šverceri a prodat ce za 100km
evo po piku gledam cijene pa nisu skupi
npr zapad 160 KM
2x karte za jug 160 km itd
P.S na slikama se može fino vidjeti da su tipicni Šverceri u redovima ili klošari koji imaju vremena da se zezaju u redovima

ocekivao sam 40km kupe šverceri a prodat ce za 100km

evo po piku gledam cijene pa nisu skupi
npr zapad 160 KM

P.S na slikama se može fino vidjeti da su tipicni Šverceri u redovima ili klošari koji imaju vremena da se zezaju u redovima

Nabijem na k.urac NSBIH,u Tuzlu samo poslali 150 karti za mec u Zenici

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
ma poslali su oni vise al ih nema..harry_90 je napisao/la:Nabijem na k.urac NSBIH,u Tuzlu samo poslali 150 karti za mec u Zenici![]()
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Neutralan88
- Kontakt:
Problem je ovaj:
od 15 000 navijaca koji ce navijati u Zenici odmah 5000 karti idu sponzorima tu nema navijaca..
ostane jos nekih 10 000 navijaca i onda barem 5000 završe na cijenama od 100km koje kupe "guzonje" opet od takvih ljudi nema navijaca, tacnije on gleda utakmicu da se samo slika i može reci sutra eto isao sam na utakmicu .
I na kraju ostane nekih mizernih 5000 navijaca koji navijaju
od 15 000 navijaca koji ce navijati u Zenici odmah 5000 karti idu sponzorima tu nema navijaca..
ostane jos nekih 10 000 navijaca i onda barem 5000 završe na cijenama od 100km koje kupe "guzonje" opet od takvih ljudi nema navijaca, tacnije on gleda utakmicu da se samo slika i može reci sutra eto isao sam na utakmicu .

- samoposteno
- Kontakt:
ja koliko znam igro je on sa dosta dobrim igracima pa nas opet nisu odveli na neko od prvenstava........bio je dobar zavrsio sa reprezentaciom i gotovo bilo je jos dobrih pa se nevracaju u 60-godinama da igrajuadriano_leite je napisao/la:Jedan igrac ne moze sam odvesti tim na veliko takmicenje. Cinjenica je da je to najbolji zadnji vezni uz Bajramovica, kojeg smo ikada imalisamoposteno je napisao/la:jah eto rahimic kad je igro mi smo razvaljivali svaki put smo se kvalifikovali i na svjetsko i na evropsko prvensto.
I opet bude bolja atmosfera nego u 90% drzava.Neutralan88 je napisao/la:Problem je ovaj:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- molotovljev
Ovu utakmicu smo trebali igrati na Kosevu, kao i svaku drugu za koju vlada ogromno interesovanje.
Sramota je i jako zalosno da pored stadiona, kapaciteta nekih 35.000, mi u prodaju pustimo 6.000 ulaznica.
Siguran sam da bi Kosevo bilo ispunjeno...
Koliko gubimo, i kako radimo protiv sebe, vjerovatno nismo ni svjesni.
Sramota je i jako zalosno da pored stadiona, kapaciteta nekih 35.000, mi u prodaju pustimo 6.000 ulaznica.
F.K.SARAJEVO
Na kosevu je teren katastrofa,a i tribine su ruzne skroz a i atmosfera je losa kad tu igramo.Kad se sjetim samo Francuske toliko jak protivnik a Kosevo nije puno pf.molotovljev je napisao/la:Ovu utakmicu smo trebali igrati na Kosevu, kao i svaku drugu za koju vlada ogromno interesovanje.
Na bilinom zadnja ova utakmica celik - sarajevo po terenu sve ono otisci od guma.Valjda nece ostavit takav stadion, da se opet blamiramo.
Treba nama jedan od 20-25k sjedecih mjesta, svi to znamo.
Mentalita Ultras - Support Your Local Football Team
Ako ce navijati 5 hiljada ljudi kao i svaku tekmu u zenici, od tih 5 hiljada ljudi nesto malo fanatikosa i robijasa provest ce u prepucavanju opet kao i svaku tekmu, pa onda malo vremena ce se uzeti i na pjevanje celikovih pjesama, pa malo vremena i na pjevanje bhf pjesama.I ono sto ostane bit ce udruzeno navijanje citavog stadiona, a to se pretezno desti kada nasi dodji do neke prilike.
Malo je hajmo reci 15 hiljada navijaca na Grke, pa mi smo smijesni ako mislimo da ce se oni kako mi pisemo prepasti atmosfere, pa ne igramo protiv bjelorusije. I jos nesto, u zenici igramo prvenstveno bar po mom misljenju radi najboljeg terena u BiH a ne neke atmosfere koja nije losa, ali dok kosevo ne napravi travu i zapad, nemamo mi sta traziti moramo igrati u zenici svidjelo se to nekome ili ne.
Malo je hajmo reci 15 hiljada navijaca na Grke, pa mi smo smijesni ako mislimo da ce se oni kako mi pisemo prepasti atmosfere, pa ne igramo protiv bjelorusije. I jos nesto, u zenici igramo prvenstveno bar po mom misljenju radi najboljeg terena u BiH a ne neke atmosfere koja nije losa, ali dok kosevo ne napravi travu i zapad, nemamo mi sta traziti moramo igrati u zenici svidjelo se to nekome ili ne.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.