Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Fale nam 3 kljucna igraca,Pjanic,Mujdza,Salihovic plus Pandza,ali eto nije sad on toliko bitan iako je bio standardan clan pocetne jedanaestorice.... i kako bez tih igraca pobjediti Grcku,realno i objektivno nikako!..
Misimovic moze nekako zamjeniti Pjanica,i sreca pa njega imamo inace bi u startu potpisali kapitulaciju,ali da cemo tesko do pobjede to je vise nego ocigledno! trebat ce nam dosta hrabrosti i sportske srece da bi pobjedili Grcku,ali nikad nam nece biti teze,mozda je dobro sto nece biti euforije jer u toj utakmici ne msijemo izgubiti,a o pobjedi je zaista tesko govoriti.Jednostavno mi nismo Brazil da imamo zamjene za Mujdzu,Pjanica,Salihovica...ali svakako da se ne treba predavati unaprijed,nego pokusati odigrati sto bolje,pa sta bude..
Misimovic moze nekako zamjeniti Pjanica,i sreca pa njega imamo inace bi u startu potpisali kapitulaciju,ali da cemo tesko do pobjede to je vise nego ocigledno! trebat ce nam dosta hrabrosti i sportske srece da bi pobjedili Grcku,ali nikad nam nece biti teze,mozda je dobro sto nece biti euforije jer u toj utakmici ne msijemo izgubiti,a o pobjedi je zaista tesko govoriti.Jednostavno mi nismo Brazil da imamo zamjene za Mujdzu,Pjanica,Salihovica...ali svakako da se ne treba predavati unaprijed,nego pokusati odigrati sto bolje,pa sta bude..
- ibrakadabra
- Kontakt:
Kada ce se znati ko sudi utakmicu.
- AlenHalilovic
- Kontakt:
gringobih je napisao/la:-------------------------Begovic--------------------------
---------------Spahic-------------Zukanovic------------
Vranjes-------------------------------------------Mujdja
------------Zahirovic?/Hadzic?/Salihovic?------------
Stevanovic------------------------------------------Lulic
----------------------------Miske----------------------------
---------------Dzeko------------------Vedo----------------
Mislim da je ovo Sasvim dobar sastav....
Ali poznavajuci stratega igrat ce se opet bez krila uz neizostavnog Medunjanina...Koji nema igru prema naprijed(Prodornost) a prema nazad imamo odmah igraca manje...
Najbolji sastav dosad

Ja bi dao sve da jednom vidim salihovic na poziciji tog zadnjeg veznog pa taman i izgubili od grcke **** majku lik je odigro milju utakmica kao vezni igrac sa defanzivnim zadatcima ima odlican dugi pas koji moze koristit , ko mi kaze da nije brz moze si odma kosu zapalit covjek i jak i brz sem toga ako moze igrat beka i ima brzinu za to onda za DMa sigurno ima.
-
- Kontakt:
Evo i jedan od najboljih grčkih igrača , stoper Schalkea , Papadopoulos neće biti spreman do 22. 

http://static.klix.ba/media/images/vije ... 5.1_xl.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://static.klix.ba/media/images/vije ... .10_xl.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Guzva je i u Sarajevu za karte.
http://static.klix.ba/media/images/vije ... .10_xl.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Guzva je i u Sarajevu za karte.
1946
- Neutralan88
- Kontakt:
što se tice karti pa nije ni cudo..
ovo je trenutno jedini moguci POSAO za ljude
da su bogdom svakih mejsec dana utakmice repke da ljudi imaju stalan radni odnos
kupe za 40km prodaju za 150km zašto da ne
ovo je trenutno jedini moguci POSAO za ljude

da su bogdom svakih mejsec dana utakmice repke da ljudi imaju stalan radni odnos

kupe za 40km prodaju za 150km zašto da ne

Savez da je pametniji trebali su odma puknut cijene od 100 KM. Ponuda i potraznja...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Najnormalnije je da se cjena krece po ponudi i trazenje. Samo ne u BiH. Ponuda minimalna za 6000 sjedista a trazenje ogromno. 100 km je jos malo. Ali posto se cjena na prilagodjava normalnom eknomskom sistemom tu ravnotezu ce naravno ispraviti tapkarosi sa vecom cjenom. Da je karta odma 100 km savez bi vise od duplo zaradio. A tapkarosa bi bilo manje jer bi im bilo teze prodati po vecoj cjeni, jer bi naravno manje bilo trazenje za vecu cjenu nego 100 km.Cartman je napisao/la:Savez da je pametniji trebali su odma puknut cijene od 100 KM. Ponuda i potraznja...
Mah,a onda bi nihcudin ili takvi jedva docekali da proseru koju o novoj-staroj mafiji zvanoj savez.AlenHalilovic je napisao/la:Najnormalnije je da se cjena krece po ponudi i trazenje. Samo ne u BiH. Ponuda minimalna za 6000 sjedista a trazenje ogromno. 100 km je jos malo. Ali posto se cjena na prilagodjava normalnom eknomskom sistemo tu ravnotezu ce naravno ispraviti tapkarosi sa vecom cjenom. Da je karta odma 100 km savez bi vise od duplo zaradio. A tapkarosa bi bilo manje jer bi im bilo teze prodati po vecoj cjeni, jer bi naravno manje bilo trazenje za vecu cjenu nego 100 km.Cartman je napisao/la:Savez da je pametniji trebali su odma puknut cijene od 100 KM. Ponuda i potraznja...
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- AlenHalilovic
- Kontakt:
To jest, ali tako bi samo mislil ljudi koji ne vide dalje od 2 metra od svog nosa. Kad je velika susa i nestane psenica, automatski poskupi brasno, tako se krecu i u inusemstvu cjena karata za utakmice. Ako su vazne utakmice i traznja je velika, naravno da su i karte skupe.harishp je napisao/la:Mah,a onda bi nihcudin ili takvi jedva docekali da proseru koju o novoj-staroj mafiji zvanoj savez.AlenHalilovic je napisao/la:Najnormalnije je da se cjena krece po ponudi i trazenje. Samo ne u BiH. Ponuda minimalna za 6000 sjedista a trazenje ogromno. 100 km je jos malo. Ali posto se cjena na prilagodjava normalnom eknomskom sistemo tu ravnotezu ce naravno ispraviti tapkarosi sa vecom cjenom. Da je karta odma 100 km savez bi vise od duplo zaradio. A tapkarosa bi bilo manje jer bi im bilo teze prodati po vecoj cjeni, jer bi naravno manje bilo trazenje za vecu cjenu nego 100 km.Cartman je napisao/la:Savez da je pametniji trebali su odma puknut cijene od 100 KM. Ponuda i potraznja...
Savez zeli napraviti stadion, a nema novca. A traznje je tolika visiko da oni neznaju da malo povise cjenu, nemora biti 100 km ali makar nesto, da objezbedi niki dio novca ili da makar ide u taj pravac da se skupe pare. Pa od ove utakmice za negdje od 100 km mogli bi za 6000 sjedista zaraditi 600.000 km, a sta je jos za onih ostalih 6000. A vako ce otic pola zavezu i pola tapkarasima. Da vi samo znate koliko se tu krecu para oko ovih svercera. Toliko je trazeno da cak svercaju ljudi koji nikad nebi to radili. Pa vidite ove ljudi koje se javljaju na forumu da prodavaju karte za 100 km. Znaci radi se ne samo onim tapkarosima koji prodavaju po 10 i vise karata vec o onim "malim" koji nisu tapkarosi vec prodaju svoju karta da zarade koju marku.
I to sve samo zato sto ovolika traznja, a savez nezna povisti da ispravi tu raznotezu umjesto tapkarosima..
- brzitesanj
- Kontakt:
Kada bi se povećale cijene ulaznica na odprilike 100 km, manje bi bilo ovih tapkaroša/švercera, ako savez digne cijene pola njih ne bi moglo da ulodže npr. 1000 km da kupi karte pa da poslije može preprodavati po 3X većoj cijeni. A ovako kupi 30 karata za sijever po 20 km i onda prodaje po čak 3X većoj cijeni. Mislim da sa povećanjem cijena ulaznica ne bi se smanjila ni posjeta jer ljudima pravim navijačima i patriotama nije žao ni posljednju marku dat za reprezentaciju.
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Rijesenje je jednostavno. Jedna osoba-jedna karta.
Ali ne kontate jednu stvar, za mene nisu problem tapkarosi, mozda cu i biti sada bezobrazan ali za svaku tekmu repke ja mogu dobiti koliko hocu karti, ako treba 10 minuta prije tekme.Samo hocu da vam skrenem paznju da zaboravljate na imucne ljude koji su pobraceni sa savezom, pa da vi vidite samo sta se tu radi.Pa najmanje znam ja 10 takvih ljudi sto svaku tekmu najmanje po 10 karti na ruke dobiju.I gdje je tu neka pravda, ma daj ima jos tu dosta necu da se nerviram pa i sam bio u hotelu repke u Parisu, pa svojim ocima vidio sta se sve radi.Ne moze to sprijecit niko i uvijek ce toga biti.Naravno da karte dobijaju djaba da ne dodje do kakve zabune.
poz
poz
- AlenHalilovic
- Kontakt:
100 km minimalno za kartu i opet bi se ko od sale prodale te 6000 .

- brzitesanj
- Kontakt:
Pa i sad je jedna osoba -dvije karte, pa opet imao onih koji mogu kupiti i 15 karata koji 20 metara od prodajnog mjeta prodaju po 3 X većoj cijeni. Ne znam šta bi se promjenilo sa jedna osoba - jedna karta.samson je napisao/la:Rijesenje je jednostavno. Jedna osoba-jedna karta.

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
-
- Kontakt:
Jedan zadnji vezni? I don't think so! To mozes odmah zaboravit.gringobih je napisao/la:-------------------------Begovic--------------------------
---------------Spahic-------------Zukanovic------------
Vranjes-------------------------------------------Mujdja
------------Zahirovic?/Hadzic?/Salihovic?------------
Stevanovic------------------------------------------Lulic
----------------------------Miske----------------------------
---------------Dzeko------------------Vedo----------------
Mislim da je ovo Sasvim dobar sastav....
Ali poznavajuci stratega igrat ce se opet bez krila uz neizostavnog Medunjanina...Koji nema igru prema naprijed(Prodornost) a prema nazad imamo odmah igraca manje...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
to sam i ja pomislio, pa ko će u defanzivu? ne igramo protiv San Marina, nego protiv jedne Grčke koju izgleda potcjenjujemo
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
- Kontakt:
ima hala da gori i bit ce nerjeseno
-------------------Begovic--------------------
-------------------------------------------------
--Mujdza---Spahic---Zukanovic---Visca--
--------------------------------------------------
-------------------Zahirovic-----------------
Misimovic------Medunjanin-------------Lulic
----------------Ibisevic----Dzeko------------
-------------------------------------------------
--Mujdza---Spahic---Zukanovic---Visca--
-------------------Zahirovic-----------------
Misimovic------Medunjanin-------------Lulic
----------------Ibisevic----Dzeko------------
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.