FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zagor
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zagor » 11 nov 2009, 20:22

irfan41 je napisao/la:
Gerrard je napisao/la:Ja jos ne mogu da dodjem sebi da smo ih tako pocjepali na tribinama , stvarno jos ne mogu da shvatim da je ova stranicama imala toliko hrabrosti da toj skupini dodjeli trofej za najbolju u BiH :lol:

Kako su se oni tamo povukli kucama nakon subote , nas grad je mnogo cistiji i opet lici na ono sto je nekad bio :D

Takodjer doktori su dali obavjest kako prepoznati simptone gripe Ž1S2 :

Simptome novog virusa Z1S2 cete lako prepoznati. Ogledaju se u: pognutim glavama prolaznika, tuznim licima, bojazljivim pogledima upucenim bordo naciji. U extremnim slucajevim uzrokuje suze na licu, bol u zeludcu i bezrazlozno maltretiranje ukucana :lol: :lol: :lol: :lol:

i to su dodjelili za najbolju grupu, u vrijeme kada nisu ni isli na tekme ,preofirno je bilo, tu vece sam bio u domu mladih i pricao sa vodjom BHF i rekao je da je to smijesno to sto su uradili i da su oni ili HZ trebale dobiti tu nagradu(nije jos znao d navijam za sarajevo)
savjet doktora izbjegavati Alena Škoru ;)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

hzmanija
Kontakt:

Post Postao/la hzmanija » 11 nov 2009, 20:42

:mrgreen:

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 11 nov 2009, 20:43

nema nista sladje i ljepse od sedmice poslije pobjede u derbiju :D :D :D :D :D :D
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 11 nov 2009, 22:09

adnanhz je napisao/la:nema nista sladje i ljepse od sedmice poslije pobjede u derbiju :D :D :D :D :D :D

pogotovo duple pobjede u derbiju
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

300
Kontakt:

Post Postao/la 300 » 12 nov 2009, 08:23

irfan41 je napisao/la:
adnanhz je napisao/la:nema nista sladje i ljepse od sedmice poslije pobjede u derbiju :D :D :D :D :D :D

pogotovo duple pobjede u derbiju
buraz grijesis, pobjeda na terenu ok, ali na tribinama je bilo SILOVANJE STRUMFICA, sto jes' jes' :D :D
Svake druge subote se rano budim ja, Moja raja već me čeka ispod prozora,
Stara pita s' kim to danas igra Saraj'vo, Ni zbog kog' se tako rano ne bih budio...

Nantess
Kontakt:

Post Postao/la Nantess » 12 nov 2009, 12:28

pa jesam vam svima rekao da izbjegavate Alena Škoru, a vi opet hocete s njim, eto sad svi bolujete od
tezeg virusa ž1s2 :mrgree

pocetak tekme, i kad je gol pao, gdje je ostatak tekme nekih 75 min ??!
ma ja znam, ostao u kamernom teatru 55, haj mala razligu bogati i ne provaljuj ni sebe ni "Tako Male" :mrgreen:

sve se zna, sve se vidi, a sto se tek cuje ....
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....

vedran86
Kontakt:

Post Postao/la vedran86 » 12 nov 2009, 13:06

joj ovog klipa im cirkusa
sta ovo vako krci
trebali su mikrofon postavit medzu raju da se bolje cuju :lol: :lol: :lol: :lol:
HZSA87

alibi

Post Postao/la alibi » 12 nov 2009, 13:22

vedran86 je napisao/la:joj ovog klipa im cirkusa
sta ovo vako krci
trebali su mikrofon postavit medzu raju da se bolje cuju :lol: :lol: :lol: :lol:
Hehehe,ja nista ne razumijem sta se pijeva.Sad ne znam DO KOGA je.KRCI im nesto.SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.FCS.

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 12 nov 2009, 16:16

alibi je napisao/la:
sta ovo vako krci
Hehehe,ja nista ne razumijem sta se pijeva.Sad ne znam DO KOGA je.KRCI im nesto.SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.FCS.
Ma covjek nezna bil se smijao il plakao :D ,fakat su jadni,ja da sam na njihovom mjestu nebi ni postavljo ovu bruku...

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 12 nov 2009, 18:02

ultra@rajvosa je napisao/la:
alibi je napisao/la:
sta ovo vako krci
Ma covjek nezna bil se smijao il plakao :D ,fakat su jadni,ja da sam na njihovom mjestu nebi ni postavljo ovu bruku...

na srecu nismo na njihovom mjestu

p.s. Bosnu smo prekucali, šaljite nas u Argentinu...
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 12 nov 2009, 18:49

JUNIORI

Rezultati 14. kola: ŠIROKI BRIJEG: Široki Brijeg - Slavija 1:1, SARAJEVO: Željezničar - Radnik 3:2, MOSTAR: Velež - Leotar 1:0, VOGOŠĆA: Olimpik - Zrinjski 0:1. Slobodna je ekipa Sarajeva.
Zaostala utakmica 9. kola: SARAJEVO: Slavija - Sarajevo 1:4, Zaostala utakmica 10. kola - MOSTAR: Velež - Olimpik 0:1

1. Sarajevo 12 10 0 2 36:8 30
2. Zrinjski 12 8 2 2 28:13 26
3. Željezničar 13 5 5 3 27:22 20
4. Radnik 13 5 3 5 17:20 18
5. Olimpik 12 4 2 6 12:18 14
6. Široki Brijeg 12 4 2 6 17:26 14
7. Leotar 12 3 3 6 12:23 12
8. Slavija 12 2 4 6 23:24 10
9. Velež 12 2 3 7 14:32 9

U 15. kolu (14./15.11.2009) igraju: SARAJEVO: Željezničar - Velež, I. SARAJEVO: Slavija - Olimpik, HADŽIĆI: Radnik - Široki Brijeg, SARAJEVO: Sarajevo - Leotar. Slobodna je ekipa Zrinjskog.

Juniori su sila....neki momci zasluzuju da igraju u prvoj postavi,svaka im cast!!!
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 12 nov 2009, 19:41

Da li se na kraju sezone juniora i ostalih mlađih igra finalna utakmica, tj. iako su završili na prvom mjestu igraju sa drugim na tabeli finale za titulu. Koliko se sjećam to je bilo prošle sezone kad je Sarajevo igralo protiv Čelika i izgubilo. Možda sam se nešto zezno ?

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 12 nov 2009, 19:43

Zagor je napisao/la:Da li se na kraju sezone juniora i ostalih mlađih igra finalna utakmica, tj. iako su završili na prvom mjestu igraju sa drugim na tabeli finale za titulu. Koliko se sjećam to je bilo prošle sezone kad je Sarajevo igralo protiv Čelika i izgubilo. Možda sam se nešto zezno ?
pa kolko se ja sjecam imas ligu jug i ligu sjever...i onda po 2 prvoplasirane razigravaju
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 12 nov 2009, 19:46

19TM87 je napisao/la:
Zagor je napisao/la:Da li se na kraju sezone juniora i ostalih mlađih igra finalna utakmica, tj. iako su završili na prvom mjestu igraju sa drugim na tabeli finale za titulu. Koliko se sjećam to je bilo prošle sezone kad je Sarajevo igralo protiv Čelika i izgubilo. Možda sam se nešto zezno ?
pa kolko se ja sjecam imas ligu jug i ligu sjever...i onda po 2 prvoplasirane razigravaju
E vidiš moguće je, al nek još neko potvrdi što je sigurno sigurno. Nikako se ne mogu sjetiti kako je bilo, znam samo da je Sarajevo dobro pokradeno u Zenici.

maltasa
Kontakt:

Post Postao/la maltasa » 12 nov 2009, 19:47

Po dva prvoplasirana iz grupe sjever i jug razigravaju prvo za finalistu a onda i za konačnog pobjednika

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 13 nov 2009, 09:29

Gerrard je napisao/la:SEDAM DANA OD TRAGEDIJE NA GRBAVICI !

Sutra ce se navrsiti sedam dana od velike tragedije koja je pogodila FK Zeljeznicar i navijacku grupu tog kluba. Tako da vas sve molimo da se sutra u 16:30 jos jednom okupimo na mjestu tragedije da odamo pocast bivsoj navijackoj skupini i nekadasnjem prvaku . Ukoliko ste u mogucnosti ponesite domacinu kite cvijeca da bi njihova dusevna bol prouzrokavana u subotu bar na trenutak bila zaboravljena.
Tuzno,tuzno,nema sta... :( :cry: :cry:
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 13 nov 2009, 09:46

Gerrard je napisao/la:SEDAM DANA OD TRAGEDIJE NA GRBAVICI !

Sutra ce se navrsiti sedam dana od velike tragedije koja je pogodila FK Zeljeznicar i navijacku grupu tog kluba. Tako da vas sve molimo da se sutra u 16:30 jos jednom okupimo na mjestu tragedije da odamo pocast bivsoj navijackoj skupini i nekadasnjem prvaku . Ukoliko ste u mogucnosti ponesite domacinu kite cvijeca da bi njihova dusevna bol prouzrokavana u subotu bar na trenutak bila zaboravljena.
Pasa ti od tog dana provociras koji ti je qrac ?
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 13 nov 2009, 09:59

zasto je skola fudbala F.K. Željeznicara najpoznatija u evropi????
ZATO STO SVI UCE NA NJIHOVIM GRESKAMA :D
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

tarikz
Kontakt:

Post Postao/la tarikz » 13 nov 2009, 10:12

Hej ljudi, jeste li culi za novu gripu S2Ž1?
Someone's mouth said paint them all red.

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 13 nov 2009, 10:13

TA HARA GRADOM IMA EVO VEC SAD CE 7 DANA....ZRTAVA NEMA ALI SU POSLJEDICE NA PSIHICKO STANJE KATASTROFALNE...
imas na jubitubiju klipove pa pogledaj kako je nastala....i kako djeluje i koje su posljedice :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, Doktorinho, napoleon72, ubipara, VolimoSarajevo i 61 gost.