jesi ti dobar ? Ko uporedjuje Celik i Gradinu ? Samo kazem da se Velez moze nadati bodovima protiv Celika i Gradine. Dobro si bistar.IlPrincipe je napisao/la:Cuj lave Celik i Gradina ccc Uporedujes Celik sa Gradinom stvarno nema smisla.To sto Vama gori pod nogama to ti ne daje za pravo da uporedujes Čelik sa Gradinom.Vi ste za Čelik trenutno sansa za bodove sto je Vlado rekao.Nasa je najveca sansa Vas napad i borba za opstanak.Jeste da ne igraju tri provtimca ali mi se ne predajemo lako.Volio bih da tekma bude na TV-u da ne bude kakve stimaljke cega se najvise bojim.vm22 je napisao/la:Slazem se. Evo ja kad ne odem na utakmicu a znam da sam mogo nikakav sam citav dan :S Zato idem svaku domacu. I treba ih podrzat u subotu bez obzira na prelos rezultat u Bjeljini jer nam je ovo jako vazna utakmica svi nam najtezi protivnici dolaze u Vrapcice i jedini timovi koje realno mozemo dobit su Celik i Gradina ostalo ce nam biti pretesko.rodjak je napisao/la:ma ne treba se zvat navijacem ko ne ide na utakmice,koji racku ima ista pricati o Velezu u tom slucaju,eto mu Barce,Manchestera i ostalih kapitalistickih sranja pab nek se ponosi sa njima(ili isto tako ko ide samo kad Velez pobjedjuje).Bola treba da je praznik taj dan kad Velez igra(tako je bar kod mene,sve se ostavlja ,gosti otkazuju da je ne znam ko i Velez se gleda).Zar pravi navijac ne moze otici na bar svaku domacu utakmicu,a domace su utakmice samo 2 puta mjesecnoSvi na stadion,mojne niko da izmislja razloge nedolaska,jer ce biti neopravdani
![]()
GOOLOOOVAA RODJENIII GOOOLOOOVA
Celik = Gradina => Velez = Ljubic
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
dje mi je onaj car Alem iz sarajeva sto vazda pita ima li ista novo na stadionu

Ima jos slika na sluzbenoj stranici

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Vi ako se nadate bodovima samo protiv Celika i Gradine mozete momentalno pakovat kofere za cvajtu..
Vi ste blizi pobjedi pogotovo ako se uzme u obzir da vam redovno skidamo gace u Vrapcicima a i onda kada to nije slucaj igra se i po devet minuta produzetka..
Nek samo bude fer i korektno i nek pobjedi bolji i sretniji,dajte podrsku Velezu,kakav god da je on je uvijek bio vas, i bio je i bice simbol Mostara a i BiH,.Meni je utakmica sa Velezom derbi pa sve da se isti igra i u najnizem rangu ovog naseg jadnog fudbala..
Ovaj Celik nije nista slabiji od Sirokog ili Zrinjskog tako da ako nas mozete dobiti,mozete i njih..
Vi ste blizi pobjedi pogotovo ako se uzme u obzir da vam redovno skidamo gace u Vrapcicima a i onda kada to nije slucaj igra se i po devet minuta produzetka..
Nek samo bude fer i korektno i nek pobjedi bolji i sretniji,dajte podrsku Velezu,kakav god da je on je uvijek bio vas, i bio je i bice simbol Mostara a i BiH,.Meni je utakmica sa Velezom derbi pa sve da se isti igra i u najnizem rangu ovog naseg jadnog fudbala..
Ovaj Celik nije nista slabiji od Sirokog ili Zrinjskog tako da ako nas mozete dobiti,mozete i njih..
Haj nek su konacno ovo uradili da ne moram gledat hocu li upast u provaliju kad pokusavam uci na stadion.rodjak je napisao/la:dje mi je onaj car Alem iz sarajeva sto vazda pita ima li ista novo na stadionu![]()
Grijesis, to nisu najbolje godine Red Army, zna se ko je tada isao, isli su svi kad su bili placeni autobusi, placen sendvic, placeno pice ! Ajde nemoj da se lazemo.... izgleda da veze nemas ! Najbolja godina Red Army-a jeste 2008 godina ! Tacnije, generacije iz te godine je najbolja !emil02in je napisao/la:Mislim da oni navijači,a među te navijače ubrajam i sebe,koji su pratili Velež od rata pa do nazad 5-6 godina spadaju u najbolju generaciju navijača.Kad se samo sjetim kako je bilo na prvoj tekmi pod bijelim brijegom,kolone autobusa a u autobusima svega od 7 do 77.Pa onda ekskurzije po "kiseljaku" i inim fudbalskim mjestima,al se išlo j...ga.
Nažalost tih navijača je sve manje sada i u vrapčićima,a tu ima i objektivnih razloga,mnogi od nas rade tako da jednostavno nemogu dolaziti na tekme.velika većina je zasnovala porodicu i kad ugrabim vremena da dođem na tekmu normalno je da budem na velikoj tribini sa djetetom od dvije godine i koje polako al sigurno postaje navijač.
A da se malo osvrnem ina današnje stanje u klubu.Šta očekivati od čovjeka koji se hvali kao presjednik Veleža a taj isti nazovi čovjek duguje radnicima 3-4plate.Pa mismo uvijek bili radnički klub a sada ti radnici proklinju Velež jer misle da su njihove plate završile u Veležu!
Mostar u srcu, Velež do groba !
Na osnovu tvog posta, ispade da je Džubur stvorio navijački pokret u Mostaru. Uvijek je tu postojala solidna grupa momaka koja nije čekala na bilo čiju pomoć i nije im se plaćalo da navijaju već su sami sve radili a različiti hahari su koristili te '' lanč paket''. Ne treba samo gledati te jače utakmice gdje je rulja išla, pogledaj mala gostovanja pogotovo na drugim krajevima države. To je prava ekipa bila a ovo ostalo je u prolazu. Vole oni Velež i sve, ali ovi što su stigli od Bihaća do Trebinja, e oni obožavaju ga. To je ta razlika. Prava raja nije tražila te pogodnosti ni od koga, prava raja se na hiljade načina snalazila za gostovanja, koreografije i slično. I baš kad se nema, snalazili bi se. A '' likovi'' na koje ti misliš, takvih je bilo samo kad gomila ide negdje. Kao i kod većine grupa.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Da li ce biti kojim slucajem stream za ovu tekmu, znam da je nekad bilo a sprijecen sam da dodjem na tekmu ...
Hvala unaprijed
Hvala unaprijed

Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
- samo_lijevo
- Kontakt:
Jedino da uplatis na FKVelezlive,drugog nacina nema.Dushi_Rob je napisao/la:Da li ce biti kojim slucajem stream za ovu tekmu, znam da je nekad bilo a sprijecen sam da dodjem na tekmu ...
Hvala unaprijed
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Možda ja nemam veze,ali ja sam bio na tim utakmicama i bogami nije niko meni ništa platio.
Još imam kupljne karte iz Kiseljaka kad smo dobili 1-0.A za sendviče i ostalo sam se snalazi sam.
Uostalom ja i u Mostar dođem vlastitim autom i uvijek povezem nekog od raje koja štopa na tekmu.
Prema tome ja ne izmišljm ništa već pišem činjenice!To što nemogu doći na utakmicu ne znači da ja Velež ne volim jer to mi niko nemože zabraniti ! VELEŽ DO GROBA
Još imam kupljne karte iz Kiseljaka kad smo dobili 1-0.A za sendviče i ostalo sam se snalazi sam.
Uostalom ja i u Mostar dođem vlastitim autom i uvijek povezem nekog od raje koja štopa na tekmu.
Prema tome ja ne izmišljm ništa već pišem činjenice!To što nemogu doći na utakmicu ne znači da ja Velež ne volim jer to mi niko nemože zabraniti ! VELEŽ DO GROBA
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
- Kontakt:
Dikutabilno je koja vam je bila najbolja generacija mada se i ja slazem sa ovim 2008 pa do Jedinstva. Al jedno je sigurno ova vam je sad najgora generacija koju ste ikad imali.ultRA81 je napisao/la:Grijesis, to nisu najbolje godine Red Army, zna se ko je tada isao, isli su svi kad su bili placeni autobusi, placen sendvic, placeno pice ! Ajde nemoj da se lazemo.... izgleda da veze nemas ! Najbolja godina Red Army-a jeste 2008 godina ! Tacnije, generacije iz te godine je najbolja !emil02in je napisao/la:Mislim da oni navijači,a među te navijače ubrajam i sebe,koji su pratili Velež od rata pa do nazad 5-6 godina spadaju u najbolju generaciju navijača.Kad se samo sjetim kako je bilo na prvoj tekmi pod bijelim brijegom,kolone autobusa a u autobusima svega od 7 do 77.Pa onda ekskurzije po "kiseljaku" i inim fudbalskim mjestima,al se išlo j...ga.
Nažalost tih navijača je sve manje sada i u vrapčićima,a tu ima i objektivnih razloga,mnogi od nas rade tako da jednostavno nemogu dolaziti na tekme.velika većina je zasnovala porodicu i kad ugrabim vremena da dođem na tekmu normalno je da budem na velikoj tribini sa djetetom od dvije godine i koje polako al sigurno postaje navijač.
A da se malo osvrnem ina današnje stanje u klubu.Šta očekivati od čovjeka koji se hvali kao presjednik Veleža a taj isti nazovi čovjek duguje radnicima 3-4plate.Pa mismo uvijek bili radnički klub a sada ti radnici proklinju Velež jer misle da su njihove plate završile u Veležu!
procitao vijest i opalilo ga srcerodjak je napisao/la:dje mi je onaj car Alem iz sarajeva sto vazda pita ima li ista novo na stadionu![]()

Krene li dušman ti na zide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!
Drama, sad cemo svi sto dodjemo na tekmu moci autom do tribine, svih nas 50 

Support Velez, It's logical! ★
-
- Kontakt:
Dali neko zna jel Majkic dobio papire,hoce li moci igrat u subotu protiv celika??
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
demamo je napisao/la:procitao vijest i opalilo ga srcerodjak je napisao/la:dje mi je onaj car Alem iz sarajeva sto vazda pita ima li ista novo na stadionu![]()
Ima jos slika na sluzbenoj stranici![]()
![]()
![]()
![]()
Ovo je zamazivanje ociju ove uprave ko eto da se nesto radi Sto nestave krov na ovu tribinu tako da nekisne narod kad dodje na utakmicu
ima tri godine pricaju o plasticnim terenima za treniranje
rodeni polako, malo po malo i postaje ovo fin stadioncic! ovo su stvari koje su se morale uradit, dobar prilaz stadionu i wc su svakako potrebni! a eno i na oficijelnoj stranici pise da bi do kraja ove godine trebala bit i umjetna trava! sljedeci korak poslje toga bi svakako trebao bit krov na centralnoj tribini da se raja mogu sklonit od sunca i kise i reflektori da se tekme tokom vruci ljetni dana nemoraju igrat po zegi kad je najgore!
evo malprije gledam tv Alfa,bila neka emisija o PL i gost u studiju bio Vlado Jagodic.Pricali malo i u vezi sljdece utakmice starih rivala Celika i Veleza,Vlado najavljuje juris po jos jednu pobjedu
,mada kaze da je Velez puno jaci nego sto se misli i sto rezultati pokazuju,jer su kao doveli dosta dobrih igraca medju kojima je i vladavic.
bumo vidjeli Vlado,bumo vidjeli

bumo vidjeli Vlado,bumo vidjeli
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Dosad 4 autobusa i 11 kombija.Invazija na Mostar. Nek bolji pobjedi.

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

Opako, opako!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
High je napisao/la:
Opako, opako!
ako jos jednom ,dok sam ziv, Velez ne odigra ovakvu jednu znacajnu utakmicu (i ne pobjedi) onda nek znate da sam ugino kao nezadovoljni Velezov navijac

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.