Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- Sportfanatik
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Ko god izađe donesite nam prolaz
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Ja naprosto ne mogu da vjerujem ovim izjavama...vi ili glumite ili gluposti baljezgate....MoR je napisao/la:Da, slažem se s ovim, treba odmoriti Waynea i Kagawu za FA kup ...rio_Ferdy88 je napisao/la:Rutinski, kao što sam i rekao, čuvaju se igrači za Plavce i FA Kup, jer ovo večeras je tek formalnost gdje Real ovjerava prolaz dalje protiv druge postave Uniteda
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Svi su očekivali neko iznenađenje, ali nas je sad syeb'o do kraja. Ovo baš niko nije mog'o predvidjet.
Fergie style u punom sjaju. Samo da se prođe, pa i bez Rooneya. Btw, svoje današnje/trenutno ushićenje poredim samo sa onim kad repka igra bitnu utakmicu.

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Oj ekipe, al hajd, zna gospodin šta radi, pa ima staža ko ja i buraz zajedno godina 
IN FERGIE WE TRUST

IN FERGIE WE TRUST
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Drmno je stari jednu prije tekme izgleda.
Ovo je isto kao da Sušić protiv Grčke umjesto Edina stavi Zeca u napad.
Fergie dominira.

Fergie dominira.

ili Avdiju umjesto MiretaamandraX je napisao/la:Ovo je isto kao da Sušić protiv Grčke umjesto Edina stavi Zeca u napad.![]()
Fergie dominira.![]()
Rooney izgleda nije ni na klupi, izgleda da je ozlijeda u pitanju. 

ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Na klupi je.Bliss je napisao/la:Rooney izgleda nije ni na klupi, izgleda da je ozlijeda u pitanju.
btw, Jasko :ugeek:
Fucking Twitter me opet prevario.MoR je napisao/la:Na klupi je.Bliss je napisao/la:Rooney izgleda nije ni na klupi, izgleda da je ozlijeda u pitanju.
btw, Jasko :ugeek:

ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
O ovome se radi, to je cijela bit: krcati Old Trafford, sjaj reflektora, odsjaj travnjaka i dvije najromantičnije ekipe svijeta koje kreću u bitku. Ljudi me pitaju zašto ne odem u mirovinu, ali kako bi netko, tko gaji i najmanju strast prema nogometu, mogao dobrovoljno otići iz ove priče? Volim misliti i da se negdje iznad nas pioniri poput Matta Busbyja i Santiago Bernabeua smješkaju i uživaju o onome što Real i United pružaju.
Gospodin Fergie
Gospodin Fergie

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ma čuva Rooneya za produžetke
Ovaj Nani bi mogao biti glavna tema večeras u poz. ili neg., smislu vidjet ćemo
Ovaj Nani bi mogao biti glavna tema večeras u poz. ili neg., smislu vidjet ćemo
100% sportski i krajnje opušten potpis
pazi samo kad Nani uvali jedan sa 20tak metara, nebi me cudilo sekunde
- Sportfanatik
- Kontakt:
srce mi već jako tuče, počni više
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Ja ne znam što se toliko žalite radi ekipe.
Iskreno,ja sam očekivao ovo manje više,pa sam je Ferguson poslije utakmice sa Norwichem rekao da će Giggs igrati.Jedino je malo iznenađenje što su dobili prednost Nani i Danny,a Rooney i Sushi ostali na klupi,mada da budem iskren,ni to nije za mene prevelika novost.Danny je odigrao sjajno utakmicu protiv Reala proslu,a Nani je odmarao protiv Norwicha i moglo se naslutiti da ce igrati ovu.Jedino me malo iznenadilo Vidic i Rio tandem,jer sam bio skoro 100% siguran da ce Evans igrati,ali ovaj sam tandem nekako i prizeljkivao potajno.
Idemo samo hrabro veceras,pa sta bude! GGMU!
Iskreno,ja sam očekivao ovo manje više,pa sam je Ferguson poslije utakmice sa Norwichem rekao da će Giggs igrati.Jedino je malo iznenađenje što su dobili prednost Nani i Danny,a Rooney i Sushi ostali na klupi,mada da budem iskren,ni to nije za mene prevelika novost.Danny je odigrao sjajno utakmicu protiv Reala proslu,a Nani je odmarao protiv Norwicha i moglo se naslutiti da ce igrati ovu.Jedino me malo iznenadilo Vidic i Rio tandem,jer sam bio skoro 100% siguran da ce Evans igrati,ali ovaj sam tandem nekako i prizeljkivao potajno.
Idemo samo hrabro veceras,pa sta bude! GGMU!
cekaj jaro jos malo...znam da sa nestrpljenjem cekas povratak bivseg a jos kad ga zabije ..onda ce tek da ti tuceSportfanatik je napisao/la:srce mi već jako tuče, počni više

- Sportfanatik
- Kontakt:
myky202 je napisao/la:cekaj jaro jos malo...znam da sa nestrpljenjem cekas povratak bivseg a jos kad ga zabije ..onda ce tek da ti tuceSportfanatik je napisao/la:srce mi već jako tuče, počni više

IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Koga boli krasan qrac za ovo smiješno takmičenje 

A ono na kraju sam sebi lik zakuca, i to nogom, i proslavi golmyky202 je napisao/la:cekaj jaro jos malo...znam da sa nestrpljenjem cekas povratak bivseg a jos kad ga zabije ..onda ce tek da ti tuceSportfanatik je napisao/la:srce mi već jako tuče, počni više

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
veceras ce prevagnuti igra Nania, ako on bude igro dobro i United ce, ako ne bude nece ni United
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.