Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Zivi bili pa vidjeli.
Begović
Mujdža Vranješ Spahić Zukanović
Stevanović Zahirović Misimović Lulić
Ibišević Džeko
... fali tu Salihaga ali ja bih njega ostavio za ''ne daj Bože''.. treba nam neko na klupi kao jaka alternativa...
možda Vranješ na desnog beka a Mensur lijevo, to bi bile neke korekcije.. Miske kakav god da je on će vjerovatno i igrati, upitna je sprema i to ali ipak mislim da će imati prednost nad Medom i Ibričićem-bem i tebe i navijače- jer ima taj nevjerovatan pas.
Salihaga će biti tek nakon povrede i možda ga neće Pape odmah gurnuti u vatru od početka
I ne mogu da se načudim zašto dobar dio vas ''baca'' na klupu Zahirovića, momak trči, bori se, presiječe dosta lopti na sredini, pravi pritisak, kvari koliko može igru protivnika a treba nam trka na sredini...
Nećemo odmah napasti svim silama, u ovakvoj konstelaciji snaga bilo bi opasno... biće to rovovska borba prvih pola sata, važno je da ne primimo prvi gol.
Mujdža Vranješ Spahić Zukanović
Stevanović Zahirović Misimović Lulić
Ibišević Džeko
... fali tu Salihaga ali ja bih njega ostavio za ''ne daj Bože''.. treba nam neko na klupi kao jaka alternativa...
možda Vranješ na desnog beka a Mensur lijevo, to bi bile neke korekcije.. Miske kakav god da je on će vjerovatno i igrati, upitna je sprema i to ali ipak mislim da će imati prednost nad Medom i Ibričićem-bem i tebe i navijače- jer ima taj nevjerovatan pas.
Salihaga će biti tek nakon povrede i možda ga neće Pape odmah gurnuti u vatru od početka
I ne mogu da se načudim zašto dobar dio vas ''baca'' na klupu Zahirovića, momak trči, bori se, presiječe dosta lopti na sredini, pravi pritisak, kvari koliko može igru protivnika a treba nam trka na sredini...
Nećemo odmah napasti svim silama, u ovakvoj konstelaciji snaga bilo bi opasno... biće to rovovska borba prvih pola sata, važno je da ne primimo prvi gol.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Goalgetter
- Kontakt:
--------- Begovic --------------
Mujdza -- Spaha -- Ogi -- Lulic
-------- Zaha ---- Sejo ---------
Steva ---------------------------
------------ Miske --------------
----- Dzeko ----- Ibisevic ------
Sejo ili Lulic na beka, to je dilema, i ko ce na mjesto stopera, Ogi ili Zukanovic, msm da ce Ogi.
Sejo ili Lulic na beka, to je dilema, i ko ce na mjesto stopera, Ogi ili Zukanovic, msm da ce Ogi.
ognjen,zahrovic,stevanovic,pa i misimovic trenutno u hrvatskoj ne bi imali mjeseta ni na klupi a kod nas su u prvoj postavi,a mi se volimo usporedjivati,al eto uz puno srece ocekivat je pobjedu protiv grcke
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 05 mar 2013, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.
E nek ima Simunic 

http://sportsport.ba/galerija/redovi-za-ulaznice/3104#8" onclick="window.open(this.href);return false;
malo cudnaova slika??
malo cudnaova slika??
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
i kakve sad veze ima hrvatska s BH repkom? morao si malo popljuvati nase igrace da bi ti bolje izgledala "lijepa tvoja", a u toj istoj hrvatskoj ti igraju giganti poput simunica i schildenfelda.ciza je napisao/la:ognjen,zahrovic,stevanovic,pa i misimovic trenutno u hrvatskoj ne bi imali meseta ni na klupi a kod nas su u prvoj postavi,a mi se volimo usporedjivati,al eto uz puno srece ocekivat je pobjedu protiv grcke
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- Goalgetter
- Kontakt:
Da, i ?ciza je napisao/la:ognjen,zahrovic,stevanovic,pa i misimovic trenutno u hrvatskoj ne bi imali mjeseta ni na klupi a kod nas su u prvoj postavi,a mi se volimo usporedjivati,al eto uz puno srece ocekivat je pobjedu protiv grcke
hocu dfa kazem da niko sretniji da dobijemo ovo se odnosi na ovo nase polijetanje i kovanje u zvijezde ovih igraca nakon pobjeda protiv slabih reprezentacija,i usporedba sa najboljima evo sad kad se pjana povjredi haos, sad su na ispitu protiv grcke da vidimo kolko mozemo i koliko vrijedimo,ja bi sutra potpisao da mi imamo igru i rejting sto ga ima hrvatskaSTEVIE je napisao/la:i kakve sad veze ima hrvatska s BH repkom? morao si malo popljuvati nase igrace da bi ti bolje izgledala "lijepa tvoja", a u toj istoj hrvatskoj ti igraju giganti poput simunica i schildenfelda.ciza je napisao/la:ognjen,zahrovic,stevanovic,pa i misimovic trenutno u hrvatskoj ne bi imali meseta ni na klupi a kod nas su u prvoj postavi,a mi se volimo usporedjivati,al eto uz puno srece ocekivat je pobjedu protiv grcke
meni je moja bosna i hercegovina lijepa moja,a ti se sekiraj ili navijaj za trursku kad igra hrvatska
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 05 mar 2013, 19:31, ukupno mijenjano 1 put.
j.ebe mi se za hrvatskomciza je napisao/la:ognjen,zahrovic,stevanovic,pa i misimovic trenutno u hrvatskoj ne bi imali mjeseta ni na klupi a kod nas su u prvoj postavi,a mi se volimo usporedjivati,al eto uz puno srece ocekivat je pobjedu protiv grcke
Zadnja izmjena: BH430, dana/u 05 mar 2013, 19:37, ukupno mijenjano 1 put.
U Tuzli i u TK nema ulaznica, tako je isto bilo i za Portugal, ma bravo.
Utakmice se moraju igrat na Kosevu, yebem ti ovo kad se pusti 10k ulaznia u prodaju od toga 5k se "proda" radije ovim levatima sto preprodaju a ostalo ode na sponzore.
Na kosevu barem ce dosta v ise ljudi imat priliku da gleda reprezentaciju !

Utakmice se moraju igrat na Kosevu, yebem ti ovo kad se pusti 10k ulaznia u prodaju od toga 5k se "proda" radije ovim levatima sto preprodaju a ostalo ode na sponzore.

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Kosevo nema uslove da se igra na njemu. Jedino mozemo igrat u Zenici ili negdje u inozemstvu, kao u Svicarskoj sto smo igrali kao "domacini" Brazilu.klasik je napisao/la:U Tuzli i u TK nema ulaznica, tako je isto bilo i za Portugal, ma bravo.
![]()
![]()
![]()
Zukanović nipošto na lijevog beka . Nit se Pape usuđuje da ga tamo stavi , nit je on dovoljno brz za lijevog beka .
- brzitesanj
- Kontakt:
Po tebi samo zbog navijača i većeg kapaciteta Koševa trebalo bi prebacit reprezentciju da igra u Sarajevu. Pa izrazita želja Papeta i svih reprezentativaca bila je da se utakmice igraju u Zenici zbog atnosfere i ugođaja koji se napravi na Bilinom polju. Mislim da se ne treba reprezentcija mrdati iz "zmajevog gnjezda" batem dok ne napravimo novi stadionklasik je napisao/la:Utakmice se moraju igrat na Kosevu, yebem ti ovo kad se pusti 10k ulaznia u prodaju od toga 5k se "proda" radije ovim levatima sto preprodaju a ostalo ode na sponzore.
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Nekako mislim da bi nam u ovom slucaju bez Pjanica odgovarala formacija 3-5-2 ne znam kakvo je misljenje ostalih?
Mislim da nismo Barcelona i da bi primili barem 2 komada ovako. S tom formacijom moras imati brze krilne igrace koji se mogu vratiti na bekove i moras imati kvalitetne tehnicare koji prave minimalne greske davajuci pasove, u ovom slucaju nas najbolji tehnicar je povrijedjen.Interista je napisao/la:Nekako mislim da bi nam u ovom slucaju bez Pjanica odgovarala formacija 3-5-2 ne znam kakvo je misljenje ostalih?
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Ta se formacija u insajdera zove "Cekaj-dok-ga-ne-primis"Interista je napisao/la:Nekako mislim da bi nam u ovom slucaju bez Pjanica odgovarala formacija 3-5-2 ne znam kakvo je misljenje ostalih?
- Goalgetter
- Kontakt:
Mjenjati formaciju i stil igre u najvaznijoj utakmici kvalifikacija? Mislim da ne bi bilo ok.Interista je napisao/la:Nekako mislim da bi nam u ovom slucaju bez Pjanica odgovarala formacija 3-5-2 ne znam kakvo je misljenje ostalih?
Svakako, mi u fazi napada ionako igramo 3-5-2, kad Lulic ili Mujdza kao bekovi krenu naprijed, a Zahirovic se takodjer malo orijentise nazad.
Lijeva strana zjapi...Goalgetter je napisao/la:--------- Begovic --------------
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
ni desna nije bog zna bolja ,s obzirom da stevanovic ne igra utakmice,na najvisem nivou nema 20 minuta ukupnoCashMan je napisao/la:Lijeva strana zjapi...Goalgetter je napisao/la:--------- Begovic --------------
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.