Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Da mene Conte vidi kako navijam, trčim, skačem, razbijam po kući, bacam daljinske i stolice odmah bi me zakaparisao i to drito u napad.

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- JuventinSulejman
- Kontakt:
Sutra treba hladno odigrati, bez prevelikog umaranja i da se cuvaju povreda, jer ovi iz Celtic-a su konji 

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
jasko_juve je napisao/la:evo istetoviracu ja Juve na ledjima i nema sta necu uradit al da dobijem desetkuDonPippo9 je napisao/la:Boine kvalitete i ostalo je upitno, ali ljubav prema Milanu nije, to pokazuje na razne načine, proslavama golova, tetovažama i sl. tako da opravdam davanje desetke BoatenguAmiciDiNessuno je napisao/la:Klovnovi ne smiju dobit desetku na ledjima, jedino mi je zao sto je Milan to dopustio pa onom Boatengu klovnu dao taj broj.![]()
Poredit 10 Seedorf - Boateng. Smijesno. Al ajd
Ne kontam što bi zaledili desetku u Milanu ? Seedorf nije dijete Milana, nije čitavu karijeru proveo tu, kao recimo Baresi. Ima li neko ko nosi šesticu u Milanu ? Oni su je zauvijek zaledili. Radi se o ljudima koji su čitavu svoju karijeru posvetili jednom klubu.
Usput, pozdrav raji Juventinima.
Covjek nije rekao da se 10ka u Milanu zaledi, nego da se ceka neko vrijedan pa da mu se da da nosi taj broj, on je makar u Italiji poseban 

Amicci Di Nessuno
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Očekivani sastavi za večerašnji meč, koji je puka formalnost

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kakve izjave čovjek dajeŽelio bih Conteov komentar o Gallianievoj izjavi, on je jutros rekao: "Juve je već osvojio Scudetto."
"Galliani mi je od velike pomoći u održavanju opreza kod mojih igrača, jer ako se vratimo unazad samo jednu godinu, sjećam se da je Milan bio na +7 od nas i da su praktički osvojili Scudetto. U vidu tog iskustva koje je za nas bilo pozitivno, a za njih negativno, pod a) kucam u drvo za ono što je rekao; pod b) jako smo oprezni jer prošle godine, u obrnutim ulogama, govorilo se da Scudetto ne može nitko osvojiti, već ga samo Milan može izgubiti, a na kraju su ga i izgubili. S obzirom na to da ove godine čujem da je Juventus osvojio Scudetto, a ima 11 utakmica do kraja, kažem da moramo biti jako oprezni, jer ono što se prošle godine desilo Milanu mora nam poslužiti kao primjer i iskustvo da se to ne ponovi i ove godine. Ipak, zahvaljujem Gallianiu za poštovanje koje nam ukazuje, znam da je duboko u sebi juventino. I znam da će na kraju, ako bude kako je rekao, duboko u sebi biti zadovoljan."

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- IlCapitano
- Kontakt:
Gianluca Di Marzio: "Il Napoli pensa a Matri"
Napoli razmislja o Matriju.
Conte rekao 'DA' prodaji Vucinica, samo je Giovinco siguran da ostaje za narednu sezonu.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
-
- Kontakt:

- IlCapitano
- Kontakt:
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
sta ovo sad Kvaljarela nece da ide, svako godine neko
a sto je Djovinko siguran?
nervira me nekad Konte sa ovim "Padoinima" koji iz nekog razloga kod njeg imaju mjesto 

a sto je Djovinko siguran?

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Pozzzzzzz braco Juventini veceras bez puno uzbudenja mirno proci u 1/4 finale
Znaci samo na Gio ostaje od napadaca svi lete makar nesto pozitivno bilo je vrijeme da se ocisti napad
Llorente,Gio vidjet cemo koga ce jos dovesti u napad

Znaci samo na Gio ostaje od napadaca svi lete makar nesto pozitivno bilo je vrijeme da se ocisti napad

- Sarajevo1946
- Kontakt:
Sve su to nagađanja i nebitno je u ovome trenutku. Novinari moraju pisati, a u klubu su samo fokusirani na nastavak sezone. Nema od tog ništa, sve u svoje vrijeme.
Večeras me strah grube igre ragbijaša sa Otoka i provokacija. U četvrtfinalu mi je sada svejedno koga ćemo dobiti.
Večeras me strah grube igre ragbijaša sa Otoka i provokacija. U četvrtfinalu mi je sada svejedno koga ćemo dobiti.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Koreo za večerašnju tekmu, izvinjavam se ako je neko postao, nisam vidio

Il club piu titolato al mondo!
- Cautinho
- Kontakt:
Sretno večeras,samo ovjerit prolaz remijem ili mozda pobjedom od 1-0 i misliti na četvrtfinale.
Keep walking.
evo sad gubite garantCautinho je napisao/la:Sretno večeras,samo ovjerit prolaz remijem ili mozda pobjedom od 1-0 i misliti na četvrtfinale.

Veceras rutinski osigurati 1/4 finala 
FORZA JUVE!

FORZA JUVE!
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Nije trebao Vidala stavljati dobiće bezze žuti i belaj...
sretno vcrs da pobjedite iako ste prakticno osigurali prolazak, ali pobjeda je bitna radi dragocjenih bodova za ligu... 

- AvantiSignora
- Kontakt:
Ma ja sam zadovoljan i s 0-0 i naravno bez povreda.
Forza Juve
Forza Juve
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
- IlCapitano
- Kontakt:
Nadam se samo da večeras neće biti nikakvih povreda proizašlih iz nemoći ovih brđana.
Forza Juve.
Forza Juve.

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.