Bosna i Hercegovina - Grčka

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Rezultat?

Pobjeda BiH
304
70%
Nerijeseno
92
21%
Pobjeda Grcke
38
9%

Ukupno glasova: 434

AlenHalilovic
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post Postao/la AlenHalilovic » 05 mar 2013, 19:09

Zivi bili pa vidjeli.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 05 mar 2013, 19:10

Begović

Mujdža Vranješ Spahić Zukanović

Stevanović Zahirović Misimović Lulić

Ibišević Džeko

... fali tu Salihaga ali ja bih njega ostavio za ''ne daj Bože''.. treba nam neko na klupi kao jaka alternativa...

možda Vranješ na desnog beka a Mensur lijevo, to bi bile neke korekcije.. Miske kakav god da je on će vjerovatno i igrati, upitna je sprema i to ali ipak mislim da će imati prednost nad Medom i Ibričićem-bem i tebe i navijače- jer ima taj nevjerovatan pas.
Salihaga će biti tek nakon povrede i možda ga neće Pape odmah gurnuti u vatru od početka

I ne mogu da se načudim zašto dobar dio vas ''baca'' na klupu Zahirovića, momak trči, bori se, presiječe dosta lopti na sredini, pravi pritisak, kvari koliko može igru protivnika a treba nam trka na sredini...

Nećemo odmah napasti svim silama, u ovakvoj konstelaciji snaga bilo bi opasno... biće to rovovska borba prvih pola sata, važno je da ne primimo prvi gol.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 05 mar 2013, 19:13

--------- Begovic --------------
Mujdza -- Spaha -- Ogi -- Lulic
-------- Zaha ---- Sejo ---------
Steva ---------------------------
------------ Miske --------------
----- Dzeko ----- Ibisevic ------

Sejo ili Lulic na beka, to je dilema, i ko ce na mjesto stopera, Ogi ili Zukanovic, msm da ce Ogi.

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 05 mar 2013, 19:18

ognjen,zahrovic,stevanovic,pa i misimovic trenutno u hrvatskoj ne bi imali mjeseta ni na klupi a kod nas su u prvoj postavi,a mi se volimo usporedjivati,al eto uz puno srece ocekivat je pobjedu protiv grcke
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 05 mar 2013, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 05 mar 2013, 19:19

E nek ima Simunic :-)

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 05 mar 2013, 19:22

http://sportsport.ba/galerija/redovi-za-ulaznice/3104#8" onclick="window.open(this.href);return false;

malo cudnaova slika??
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 05 mar 2013, 19:24

ciza je napisao/la:ognjen,zahrovic,stevanovic,pa i misimovic trenutno u hrvatskoj ne bi imali meseta ni na klupi a kod nas su u prvoj postavi,a mi se volimo usporedjivati,al eto uz puno srece ocekivat je pobjedu protiv grcke
i kakve sad veze ima hrvatska s BH repkom? morao si malo popljuvati nase igrace da bi ti bolje izgledala "lijepa tvoja", a u toj istoj hrvatskoj ti igraju giganti poput simunica i schildenfelda.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 05 mar 2013, 19:25

ciza je napisao/la:ognjen,zahrovic,stevanovic,pa i misimovic trenutno u hrvatskoj ne bi imali mjeseta ni na klupi a kod nas su u prvoj postavi,a mi se volimo usporedjivati,al eto uz puno srece ocekivat je pobjedu protiv grcke
Da, i ?

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 05 mar 2013, 19:28

STEVIE je napisao/la:
ciza je napisao/la:ognjen,zahrovic,stevanovic,pa i misimovic trenutno u hrvatskoj ne bi imali meseta ni na klupi a kod nas su u prvoj postavi,a mi se volimo usporedjivati,al eto uz puno srece ocekivat je pobjedu protiv grcke
i kakve sad veze ima hrvatska s BH repkom? morao si malo popljuvati nase igrace da bi ti bolje izgledala "lijepa tvoja", a u toj istoj hrvatskoj ti igraju giganti poput simunica i schildenfelda.
hocu dfa kazem da niko sretniji da dobijemo ovo se odnosi na ovo nase polijetanje i kovanje u zvijezde ovih igraca nakon pobjeda protiv slabih reprezentacija,i usporedba sa najboljima evo sad kad se pjana povjredi haos, sad su na ispitu protiv grcke da vidimo kolko mozemo i koliko vrijedimo,ja bi sutra potpisao da mi imamo igru i rejting sto ga ima hrvatska
meni je moja bosna i hercegovina lijepa moja,a ti se sekiraj ili navijaj za trursku kad igra hrvatska
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 05 mar 2013, 19:31, ukupno mijenjano 1 put.

BH430
Kontakt:

Post Postao/la BH430 » 05 mar 2013, 19:29

ciza je napisao/la:ognjen,zahrovic,stevanovic,pa i misimovic trenutno u hrvatskoj ne bi imali mjeseta ni na klupi a kod nas su u prvoj postavi,a mi se volimo usporedjivati,al eto uz puno srece ocekivat je pobjedu protiv grcke
j.ebe mi se za hrvatskom
Zadnja izmjena: BH430, dana/u 05 mar 2013, 19:37, ukupno mijenjano 1 put.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 05 mar 2013, 19:34

U Tuzli i u TK nema ulaznica, tako je isto bilo i za Portugal, ma bravo.
Utakmice se moraju igrat na Kosevu, yebem ti ovo kad se pusti 10k ulaznia u prodaju od toga 5k se "proda" radije ovim levatima sto preprodaju a ostalo ode na sponzore.
Na kosevu barem ce dosta v ise ljudi imat priliku da gleda reprezentaciju !

:oops: :oops: :oops: :oops:
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 05 mar 2013, 19:38

klasik je napisao/la:U Tuzli i u TK nema ulaznica, tako je isto bilo i za Portugal, ma bravo.
Utakmice se moraju igrat na Kosevu, yebem ti ovo kad se pusti 10k ulaznia u prodaju od toga 5k se "proda" radije ovim levatima sto preprodaju a ostalo ode na sponzore.

:oops: :oops: :oops: :oops:
Kosevo nema uslove da se igra na njemu. Jedino mozemo igrat u Zenici ili negdje u inozemstvu, kao u Svicarskoj sto smo igrali kao "domacini" Brazilu.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 05 mar 2013, 19:39

Zukanović nipošto na lijevog beka . Nit se Pape usuđuje da ga tamo stavi , nit je on dovoljno brz za lijevog beka .

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 05 mar 2013, 19:42

klasik je napisao/la:Utakmice se moraju igrat na Kosevu, yebem ti ovo kad se pusti 10k ulaznia u prodaju od toga 5k se "proda" radije ovim levatima sto preprodaju a ostalo ode na sponzore.
Po tebi samo zbog navijača i većeg kapaciteta Koševa trebalo bi prebacit reprezentciju da igra u Sarajevu. Pa izrazita želja Papeta i svih reprezentativaca bila je da se utakmice igraju u Zenici zbog atnosfere i ugođaja koji se napravi na Bilinom polju. Mislim da se ne treba reprezentcija mrdati iz "zmajevog gnjezda" batem dok ne napravimo novi stadion
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 05 mar 2013, 19:44

Nekako mislim da bi nam u ovom slucaju bez Pjanica odgovarala formacija 3-5-2 ne znam kakvo je misljenje ostalih?

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 05 mar 2013, 19:46

Interista je napisao/la:Nekako mislim da bi nam u ovom slucaju bez Pjanica odgovarala formacija 3-5-2 ne znam kakvo je misljenje ostalih?
Mislim da nismo Barcelona i da bi primili barem 2 komada ovako. S tom formacijom moras imati brze krilne igrace koji se mogu vratiti na bekove i moras imati kvalitetne tehnicare koji prave minimalne greske davajuci pasove, u ovom slucaju nas najbolji tehnicar je povrijedjen.

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 05 mar 2013, 19:46

Interista je napisao/la:Nekako mislim da bi nam u ovom slucaju bez Pjanica odgovarala formacija 3-5-2 ne znam kakvo je misljenje ostalih?
Ta se formacija u insajdera zove "Cekaj-dok-ga-ne-primis"

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 05 mar 2013, 19:50

Mjenjati formaciju i stil igre u najvaznijoj utakmici kvalifikacija? Mislim da ne bi bilo ok.

Svakako, mi u fazi napada ionako igramo 3-5-2, kad Lulic ili Mujdza kao bekovi krenu naprijed, a Zahirovic se takodjer malo orijentise nazad.

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 05 mar 2013, 19:58

Goalgetter je napisao/la:--------- Begovic --------------

Sejo ili Lulic na beka, to je dilema, i ko ce na mjesto stopera, Ogi ili Zukanovic, msm da ce Ogi.
Lijeva strana zjapi...
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 05 mar 2013, 20:01

CashMan je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:--------- Begovic --------------

Lijeva strana zjapi...
ni desna nije bog zna bolja ,s obzirom da stevanovic ne igra utakmice,na najvisem nivou nema 20 minuta ukupno

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.