Vasa ocekivanja pred mec u Gorazdu ??
Moje misljenje,minimalna pobjeda abd

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
1:3 za nasharry_90 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/sloboda- ... iodu/99741
Vasa ocekivanja pred mec u Gorazdu ??
Moje misljenje,minimalna pobjeda abd
@sodagrad koliko to imas nickova od kako su te banovali ?BWA je napisao/la:4-2 za gorazde.
kojim putem si isao i koliko traje put..jel tekma u pola 2TaRgEt_ je napisao/la:@sodagrad koliko to imas nickova od kako su te banovali ?BWA je napisao/la:4-2 za gorazde.![]()
Sto se tice utakmice u Gorazdu ja ocekujem nerijeseno 1:1 bio bi zadovoljan, s obzirom da ljudima gori pod nogama i da su doveli zahvaljujuci tamosnjem covjeku koji je s parama 12 novih igraca, sve u cilju opstanka. Stadion je malo reci katastrofalan jer bio sam u petak u Goradzu, grad ko grad je lijep i sve ostalo je super, jeste dok dodjes crknes ali eto.
Najblizi ti je onaj skretanje prije kladnja pa preko Romanije Vlasenica Han Pjesak Sokolac Rogatica i tako to, nisam poredao po redu kako ide. A ja sam autom dosao za 3 sata, autobusom ce malo vise biti. Put preko Sarajeva je dosta duzi.staragarda je napisao/la:kojim putem si isao i koliko traje put..jel tekma u pola 2TaRgEt_ je napisao/la:@sodagrad koliko to imas nickova od kako su te banovali ?BWA je napisao/la:4-2 za gorazde.![]()
Sto se tice utakmice u Gorazdu ja ocekujem nerijeseno 1:1 bio bi zadovoljan, s obzirom da ljudima gori pod nogama i da su doveli zahvaljujuci tamosnjem covjeku koji je s parama 12 novih igraca, sve u cilju opstanka. Stadion je malo reci katastrofalan jer bio sam u petak u Goradzu, grad ko grad je lijep i sve ostalo je super, jeste dok dodjes crknes ali eto.
+ FK Sloboda Tuzla (drugi tim) 0-0 NK Igman KonjicMakeTZ je napisao/la:Sve pripremne ovi na fb stranici ocito nisu upuceni dobro.
FK Sloboda Tuzla 1 - 0 FK Budućnost Banovići
FK Sloboda Tuzla 2 - 0 NK Rudar Ugljevik
FK Sloboda Tuzla 4 - 0 NK Bošnjaci Zrinski
FK Sloboda Tuzla 3 - 0 NK Mladost Gacko.
FK Sloboda Tuzla 1 - 0 NK Čapljina Čapljina
FK Sloboda Tuzla 3 - 0 FK Prokosovići
FK Sloboda Tuzla 0 - 1 FK Radnik Bijeljina
FK Sloboda Tuzla 2 - 2 FK Budućnost Banovići
pa sigurno nece ovdje niko napisati........znas kome se obratiti........Gorki je napisao/la:Momci,hoćel` biti šta organizovano za Goražde?
Nije bas komplet haha evo prvi Rizvanovic ne zna se hoce moci nastupati,jer je haman izradio ove iz LukavcaMakeTZ je napisao/la:Ko ce bit komplet postava promjenjena
Cejvanovic, vidit cemo za to, niko nista ne prica o tome.harry_90 je napisao/la:Nije bas komplet haha evo prvi Rizvanovic ne zna se hoce moci nastupati,jer je haman izradio ove iz LukavcaMakeTZ je napisao/la:Ko ce bit komplet postava promjenjena
Misliš?VolimRadnicki je napisao/la:Čejvanović je ja mislim suspendovan, i ne može nastupiti ni za jednu ekipu, papire iz Lukavca neće dobiti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.