To da se poHvališ da si bio u RimuEdin TM87 je napisao/la:Ima li neko hajlajte ako moze da postavi, nisam bio u drzavi.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- RealMoudrid
- Kontakt:
Eto Messi je savršen protiv velikih ekipa, ide mu sjajno.Romariooo je napisao/la: ronaldo igra na krilu i samim time mu je i tesko nesto vise napraviti ako se ljudi folusiraju na njegovo zaustavljanje, on bi morao kao messi preci u sredinu da bi bio jos bolji fudbaler, ali on to vjerovatno i ne moze jer nema talenta i znanja za tu ulogu koja je puno zahtjevnija i treba vise mozga, ali se zato moze puno vise i istaci
MESSI
Chelsea - Barcelona 1:0, Messi bez gola
Barcelona - Chelsea 2:2, Messi bez gola
Milan - Barcelona 0:0, Messi bez gola
Barcelona - Milan 3:1, Messi dva gola iz penala
Milan - Barcelona 2:0, Messi bez gola
5 utakmica, 2 gola, oba iz penala
RONALDO
Real Madrid - Bayern 2:1, Ronaldo dva gola
Bayern - Real Madrid 2:1, Ronaldo bez gola
Real Madrid - Manchester United 1:1, Ronaldo gol
Real Madrid - Borussia 2:2, Ronaldo bez gola
Borussia - Real Madrid 2:1, Ronaldo gol
City - Real Madrid 1:1, Ronaldo bez gola
Real Madrid - City 3:2, Ronaldo gol
7 utakmica, 5 golova, jedan iz penala
Međusobni susret Barce i Reala u zadnje dvije godine, usporedba Messija i Ronalda
Barcelona - Real Madrid 2:2, Messi bez gola, Ronaldo jedan gol
Real Madrid - Barcelona 1:2, Messi bez gola, Ronaldo jedan gol
Barcelona - Real Madrid 1:2, Messi bez gola, Ronaldo jedan gol
Real Madrid - Barcelona 1:3, oba bez gola
Barcelona - Real Madrid 2:2, oba po dva gola
Real Madrid - Barcelona 2:1, Messi jedan gol, Ronaldo bez gola
Real Madrid - Barcelona 1:1, oba bez gola
Barcelona - Real Madrid 1:3, Messi bez gola, Ronaldo dva gola
Real Madrid - Barcelona 2:1, oba po jedan gol
Barcelona - Real Madrid 3:2, oba po gol
Barcelona - Real Madrid 3:2, Messi dva gola, Ronaldo gol
Real Madrid - Barcelona 2:2, Messi gol, Ronaldo bez gola
Messi 8 golova, Ronaldo 10 golova
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Nasmiješeni Perez sijao je oko sebe optimizam i zadovoljstvo, spremno se fotografirao s fanovima, ali kada su ga upitali za ulaznice, samo je slegnuo ramenima, prenose španjolski mediji.
Međutim, navijači su se mogli osloniti na jednog igrača Reala – hrvatskog reprezentativca Luku Modrića. Dok su se Ronaldo i ostatak društva odmarali u svojim sobama, Modrić je viđen u foajeu hotela kako svojim prijateljima daje ulaznice, ali i oduševljenim navijačima koji su se našli u blizini. Modriću bi navijači Reala uskoro mogli nadjenuti nadimak - Sv. Luka!
dnevnik hr

Međutim, navijači su se mogli osloniti na jednog igrača Reala – hrvatskog reprezentativca Luku Modrića. Dok su se Ronaldo i ostatak društva odmarali u svojim sobama, Modrić je viđen u foajeu hotela kako svojim prijateljima daje ulaznice, ali i oduševljenim navijačima koji su se našli u blizini. Modriću bi navijači Reala uskoro mogli nadjenuti nadimak - Sv. Luka!
dnevnik hr
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Jedino možda trivote sa Pepeom u sredini kao dodatnim osiguracem a Ronaldom u spicu..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Moguca je i ta varijanta,nikad ne znas.Raul_64 je napisao/la:Jedino možda trivote sa Pepeom u sredini kao dodatnim osiguracem a Ronaldom u spicu..
Mada bi ja licno volio vidjeti ovaku postavu ili barem neku slicnu bez puno promjena.
I nadam se konacno jednoj dobroj partiji Higuain/Benzema.
Higuain zabija večeras 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Bog te čuo mladiću.LBJ MVP je napisao/la:Higuain zabija večeras
Jeste se prepali vecerasnjeg spektakla koji se sprema na OT, i busenja...? 
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
OOOOO kakve su to provokacije?DevilS je napisao/la:Jeste se prepali vecerasnjeg spektakla koji se sprema na OT, i busenja...?
Ma ima da vas nema.
E to volim kad ima fine raje pa mi odgovori kroz salu, a ne kad nesto napisem odmah neki napadi, uvrede i sl....Dzoni je napisao/la:OOOOO kakve su to provokacije?DevilS je napisao/la:Jeste se prepali vecerasnjeg spektakla koji se sprema na OT, i busenja...?![]()
Ma ima da vas nema.
Sretno vcs bolji neka pobjedi..
Ovdje na pdf Madrid je sva raja fina.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ma kakve uvrede kad neko pise ko normalan insan,red je i da se normalno odgovori.DevilS je napisao/la:E to volim kad ima fine raje pa mi odgovori kroz salu, a ne kad nesto napisem odmah neki napadi, uvrede i sl....Dzoni je napisao/la:OOOOO kakve su to provokacije?DevilS je napisao/la:Jeste se prepali vecerasnjeg spektakla koji se sprema na OT, i busenja...?![]()
Ma ima da vas nema.![]()
Sretno vcs bolji neka pobjedi..![]()
A red je i da se sacuvaju ovi dobri odnosi izmedju dva tabora koji traju evo vec decenijama.
Naravno sretno veceras,i nek bolji pobjedi. nadam se da ce Real bit bolji.
To i ja volim bgm da cujem, a ne ja kad udjem na liverpool temu odmah neki napadi niko normalan....
I kolegu iznad sto je napiso nisam ja ni sumljo da niste svi fini to ja postujem i volim...SRETNO jos jednom...
I kolegu iznad sto je napiso nisam ja ni sumljo da niste svi fini to ja postujem i volim...SRETNO jos jednom...
veceras se radujemo svi zajedno i crveni djavaloli ima da se vesele kad im ga zabije bivsi 
Dobar.myky202 je napisao/la:veceras se radujemo svi zajedno i crveni djavaloli ima da se vesele kad im ga zabije bivsi
Al ce tekma bit ludilo barem se nadam da hoce.
I samo da ne bude sutra j3bo sudija ovog il onog,te price mi je preko glave vise.
- majestic24
- Kontakt:
Dzoni je napisao/la:Dobar.myky202 je napisao/la:veceras se radujemo svi zajedno i crveni djavaloli ima da se vesele kad im ga zabije bivsi![]()
![]()
Al ce tekma bit ludilo barem se nadam da hoce.
I samo da ne bude sutra j3bo sudija ovog il onog,te price mi je preko glave vise.
Svi govore o pobjeda 2:1 ili 1:2 a na kraju ce biti 1:1 i igrati ce se produzetci
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Dobar dobar..myky202 je napisao/la:veceras se radujemo svi zajedno i crveni djavaloli ima da se vesele kad im ga zabije bivsi
Ne da mu srce da zabije na Old Traffordu, mozda jedino autogol.myky202 je napisao/la:veceras se radujemo svi zajedno i crveni djavaloli ima da se vesele kad im ga zabije bivsi
Nego gledam ovaj sastav gore, mislio sam mozda da ce Ramos na bek, a Pepe na stopera uz Varanea? Ali ipka se ocekuje Arbeloa? On je meni stvarno nikakav igrac. Nije direktno rupa, ali vrlo malo nudi. Odradjuje neki minimum, tipa O'Shea u svoje vrijeme.
A Varane je vec igracina, sjecam se da je se spominjao i u vezi Uniteda kad je presao u Real, ali...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Nije problem on razmišlja qrcem
.
Arbeloa u defanzivi obavlja svoj posao sasvim solidno,u ofanzivi nije nešto.
Arbeloa u defanzivi obavlja svoj posao sasvim solidno,u ofanzivi nije nešto.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.