FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

RealMoudrid
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la RealMoudrid » 05 mar 2013, 15:35

nishikori je napisao/la:Michel Salgado (bivši igrač Real Madrida): "Ako mene pitate Messi je zasigurno najbolji svih vremena. Uz Maradonu."
Míchel Salgado:

A smiling Míchel Salgado recalls players telling the coach not to force him to train: "Ronaldo would say, 'Don't worry, I'll get you two goals' -- and then he would go and get two goals."

"Zizou? Undoubtedly, the best player I have ever played with, and probably the best player ever."
Gorki je napisao/la:
andro234 je napisao/la: znaci po tebi su iniesta i messi ova 2 mjeseca odigrali bolje od ronalda :lol: :lol:
Nisam znao da se gledaju samo zadnja dva mj. :lol:
Što bi trebalo značiti šta?
2012/2013

Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

nishikori
Kontakt:

Post Postao/la nishikori » 05 mar 2013, 15:41

Davor Šuker (bivši igrač Real Madrida): "Ja kao Realovac bi možda trebao reći Ronaldo ili Zidane, ali po meni je Messi definitivno bolji igrač od njih!"

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 05 mar 2013, 15:46

nishikori je napisao/la:Davor Šuker (bivši igrač Real Madrida): "Ja kao Realovac bi možda trebao reći Ronaldo ili Zidane, ali po meni je Messi definitivno bolji igrač od njih!"
- Ja ću opet reći, zavisi od toga kome se više sviđa jedan ili drugi tip igrača. Messi je manji, pa je nekome možda simpatičniji... Šalim se! Messi i Ronaldo su različiti tipovi igrača i ne može ih se jednostavno uspoređivati, obojica su nogometne veličine i trenutačno najbolji igrači na svijetu. Jasno da kao Realovac ipak naginjem Ronaldu - kaže Šuker.

- Treba sačekati da vidimo kako će se razvijati Messijeva karijera, još uvijek je mlad igrač. S Barcelonom je sve osvojio, za kompletan dojam trebao bi nešto osvojiti s argentinskom reprezentacijom. Na dobrom je putu - smatra Šuker.
Gorki je napisao/la:Jose Mourinho[/u] (22.12.2008. godine, 20 dana nakon što je Cristiano Ronaldo osvojio Zlatnu loptu): "Kada razmišljam o tome kakav bi igrač trebao biti, odmah pomislim na Messija. On je fenomen."
"Ronaldo is a good player but he's certainly not the best," he said. "He deserved the Ballon d'Or because his team won the Champions League and Premier League, he played and he scored. But for me, Ibrahimovic is better."

"When I think about how a player should be what comes to mind is players like Kaka, Ibrahimovic and Lionel Messi, who is a phenomenon and in two or three years will win the Ballon d'Or."
Zadnja izmjena: RealMoudrid, dana/u 05 mar 2013, 15:51, ukupno mijenjano 1 put.
2012/2013

nishikori
Kontakt:

Post Postao/la nishikori » 05 mar 2013, 15:48

Jose Mourinho (trener Real Madrida): "Istina je da je moja tiha patnja i velika želja trenirati najvećeg svih vremena - Lionela Messija."

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 05 mar 2013, 15:52

nishikori je napisao/la:Jose Mourinho (trener Real Madrida): "Istina je da je moja tiha patnja i velika želja trenirati najvećeg svih vremena - Lionela Messija."
E **** ga sad, kad si vidio da ti ne idu ove gore izjave, onda ispadaš jadan sa tim izmišljanjem.
2012/2013

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 05 mar 2013, 15:55

nishikori je napisao/la:Jose Mourinho (trener Real Madrida): "Istina je da je moja tiha patnja i velika želja trenirati najvećeg svih vremena - Lionela Messija."
:lol:
Pobjeda je bolja od orgazma!

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 05 mar 2013, 16:00

Zayebava se lik šta vam je :mrgreen:
naprijed rejal

nishikori
Kontakt:

Post Postao/la nishikori » 05 mar 2013, 16:06

Maradona (legendarni argentinski fudbaler): "Svi prave neke uporedbe između Pelea i mene, a zaboravljaju na Lea koji je bolji od nas već sada, sa 25 godina!"

Bonus
Kontakt:

Post Postao/la Bonus » 05 mar 2013, 16:07

Sveti je napisao/la:Zayebava se lik šta vam je :mrgreen:
Pusti ba, vidiš da se Real Moudrid primio uveliko i odgovara na svaku :lol: :lol: ....pusti covjeka da odgovori 8-)

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 05 mar 2013, 16:09

Saša Popović:" Nije fino što neki ljudi mrze mene i moju produkcijsku kuću, jer ako malo bolje razmislite, moja produkcijska kuća izbacuje pjesme sa najboljim tekstovima ikada napisanim".
naprijed rejal

Bonus
Kontakt:

Post Postao/la Bonus » 05 mar 2013, 16:24

Busquets: „Nedostaje nam Tito“

Španski internacionalac je izjavio kako Barceloni nedostaje njihov glavni trener, ali je ostao optimističan pred revanš meč Lige prvaka protiv Milana.

Sergio Busquets smatra da je razlog pada forme u posljednjih par utakmica odsustvo glavnog trenera, Tita Vilanove. Trener Barçe se trenutno nalazi u New Yorku, gdje se oporavlja od operacije, a mijenja ga njegov pomoćnik Jordi Roura. „Kada šef nije tu, uvijek vam nedostaje. Njegovo odsustvo nam iz dana u dan postaje sve teže. Svi moramo dati svoj maksimum kako bi izašli iz ove krize. Ali ono što je najvažnije u Titovoj situaciji je njegovo zdravlje.“

Veznjak je zatim rekao par riječi o revanš meču Lige prvaka protiv Milana, gdje je izrazio svoje ubjeđenje da Barcelona može preokrenuti rezultat nakon poraza u prvom meču rezultatom 2:0.
„Igrači vjeruju u povratak više od bilo koga. Uvijek će biti teških trenutaka, a mi smo igrali protiv dva sjajna tima. Odlučni smo se vratit na pobjedničku stazu, a imamo ono što je potrebno da prođemo Milan. Nedostaje nam malo svježine i moramo se poboljšati, ali pobjeđivat ćemo utakmice kao i prije“, izjavio je Busquets za 'Efe'.

Barcelona dočekuje Deportivo u subotu u okviru La Lige, prije revanš utakmice protiv Milana koja je na rasporedu 12. marta.

:lol: :mrgreen: eki nedostaje Tito....cuj to
Pa trebate angažovati nekog forumskog strucnjaka sa SS.ba foruma....navodno, svako može danas voditi Barcu :P

Bonus
Kontakt:

Post Postao/la Bonus » 05 mar 2013, 16:30

"Kapiteni Carles Puyol, Xavi Hernandez, Victor Valdes i Andres Iniesta su zakazali sastanak sa ekipom kako bi razgovarali o situaciji u timu."

Skontali ljudi koliko je sati, pa se sami organizovali.
Mislim da bi Puyol bio bolja opcija kao trener koji ce podviknuti sa klupe i naružiti, nego Roki koji nema nikakvog autoriteta.

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 05 mar 2013, 16:31

Sveti je napisao/la:Saša Popović:" Nije fino što neki ljudi mrze mene i moju produkcijsku kuću, jer ako malo bolje razmislite, moja produkcijska kuća izbacuje pjesme sa najboljim tekstovima ikada napisanim".
De ne s3eri da je to reko? :o :lol:

Uglavnom danas svako pise za svakog,misli da bi vecina citiranih fudbalera da ovo citaju izhalcali sebi neki poremecaj,jer se ne bi mogli sjetit kad su i da li su to rekli.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 05 mar 2013, 17:11

Dzoni je napisao/la:
Sveti je napisao/la:Saša Popović:" Nije fino što neki ljudi mrze mene i moju produkcijsku kuću, jer ako malo bolje razmislite, moja produkcijska kuća izbacuje pjesme sa najboljim tekstovima ikada napisanim".

Uglavnom danas svako pise za svakog,misli da bi vecina citiranih fudbalera da ovo citaju izhalcali sebi neki poremecaj,jer se ne bi mogli sjetit kad su i da li su to rekli.
Naravno da nije, samo pokazujem kataloncima koliko su relevantni ovi iskazi koje postuju na forumu :lol:
naprijed rejal

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 05 mar 2013, 17:14

Sveti je napisao/la:
Dzoni je napisao/la:

Naravno da nije, samo pokazujem kataloncima koliko su relevantni ovi iskazi koje postuju na forumu :lol:
Ma znam da nije zajebajem se. :mrgreen:
Protiv koga Barca igra slijedecu u Ligi?

Edit: s Deportivom :roll:
ja konto neko jaci pa da i tu zijane tri boda pa da se ostalih 10 naganja do kraja Lige. :mrgreen:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 05 mar 2013, 17:24

andro234 je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la:Ako neko zasluzuje zlatnu loptu to je Andres Iniesta.
Odma iza njega Messi a tek onda Cristiano.
:lol:
znaci po tebi su iniesta i messi ova 2 mjeseca odigrali bolje od ronalda :lol: :lol:
Naravno.

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 05 mar 2013, 18:00

kako je nishikori isfurao mediokritete :lol: :lol: :lol:

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 05 mar 2013, 18:08

Malo smo ih pronosali ne tako davno.

http://barcaallstars.****/2013/ ... 89-90.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Pobjeda je bolja od orgazma!

nishikori
Kontakt:

Post Postao/la nishikori » 05 mar 2013, 18:30

Mesut Ozil: "Ronaldo je moj saigrač, ali u pravu ste, moja najveća želja je igrati u istom timu sa Leom od kojeg bi mogao puno toga naučiti."

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 05 mar 2013, 19:35

nishikori je napisao/la:Mesut Ozil: "Ronaldo je moj saigrač, ali u pravu ste, moja najveća želja je igrati u istom timu sa Leom od kojeg bi mogao puno toga naučiti."
Dobro li si ti aktivan,jesi ti neki stari član? Evo 170 postova covjek napisa u 3 dana.
Tako ja nemogu ni u tjedan i to kad sam u elementu. :mrgreen:
Keep walking.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.