Safet Sušić - Pape

ciza
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la ciza » 04 mar 2013, 12:27

zar nismo u euforoji,mi smo prvaci svijeta, medju 5 najboljih evropskih ekipa,sta nam znaci povreda jednog bitnog igraca ;) 'ta ce grcka daj nam spaniju

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 04 mar 2013, 12:29

"Pratim sve igrače i njihove nastupe. Salihović se oporavlja, trenira pomalo i vidjet ćemo hoće li biti dobro do utakmice. U četvrtak ujutro će biti poslani pozivi svim igračima, a tada je zakazana i konferencija za novinare na kojoj ćemo diskutovati o svemu, a i tada ćemo znati situaciju oko Pjanića."

Sta znaju djeca sta je najveci trener u historiji fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine. Nastavite tipkati.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 04 mar 2013, 12:30

Henderson je napisao/la:"Pratim sve igrače i njihove nastupe. Salihović se oporavlja, trenira pomalo i vidjet ćemo hoće li biti dobro do utakmice. U četvrtak ujutro će biti poslani pozivi svim igračima, a tada je zakazana i konferencija za novinare na kojoj ćemo diskutovati o svemu, a i tada ćemo znati situaciju oko Pjanića."

Sta znaju djeca sta je najveci trener u historiji fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine. Nastavite tipkati.
:idea:
Pravda za Papeta!

nishikori
Kontakt:

Post Postao/la nishikori » 04 mar 2013, 12:31

Dufresne je napisao/la:
Henderson je napisao/la:"Pratim sve igrače i njihove nastupe. Salihović se oporavlja, trenira pomalo i vidjet ćemo hoće li biti dobro do utakmice. U četvrtak ujutro će biti poslani pozivi svim igračima, a tada je zakazana i konferencija za novinare na kojoj ćemo diskutovati o svemu, a i tada ćemo znati situaciju oko Pjanića."

da nije mozda muzurovic ili blaz englez sliskovic

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 04 mar 2013, 12:37

nishikori je napisao/la:
Dufresne je napisao/la:

da nije mozda muzurovic ili blaz englez sliskovic
Ako cemo realno, Blaz Sliskovic je u svom prvom mandatu, ostvario isti rezultat u kvalifikacijama, kao i Pape u svom prvom mandatu, samo sto je to Sliskovic odradio u tezoj grupi i sa losijom ekipom....

Sto se tice trenerske karijere do sada, bili su treneri po jacini priblizno istih klubova, samo sto Sliskovic ima u svom CV Hajduk....

Tako da zaista ne znam sta bi ti odgovorio na tvoje pitanje...

Jedino sam siguran da Pape bolje prica engleski od Sliskovica... ;)
Pravda za Papeta!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 mar 2013, 03:44

Dufresne je napisao/la:

Ako cemo realno, Blaz Sliskovic je u svom prvom mandatu, ostvario isti rezultat u kvalifikacijama, kao i Pape u svom prvom mandatu, samo sto je to Sliskovic odradio u tezoj grupi i sa losijom ekipom....

Sto se tice trenerske karijere do sada, bili su treneri po jacini priblizno istih klubova, samo sto Sliskovic ima u svom CV Hajduk....

Mani se piskaranja o kojem veze nemas.
Blaz je u svom prvom mandatu ostvario isti rezultat sa cetvtom pozicijom na kraju-Pape drugi sa najvise osvojenih poena ikada od svih selektora,znaci matematika nula.Odradio u tezoj grupi Danska,Rumunija,Norveska a ovamo Francuska,Rumunija,Bjelorusi koji su sa mladom repkom bili treci u Evropi i sa losijom ekipom,jedan u Bajernu prvak Evrope i Svijeta,a drugi u Realu i jos najbolji strelac BL i vazda u vrhu sa HSV,kao igraci Derbyja ili Atletica Madrid.A sad jedva dvojica igraca da prezime u Evropskim kupovima.Priblizno iste klubove vodili,vala ni pri,ni blizu.Pape Francuskog tada prvoligasa sa kojim je razvalio Galatasaray u kupu Uefe i onda Turske prvoligase,Blaz Hajduk,Albanski klub i nase hadalje,znaci nigdje veze.
I jos nesto Safet ne prica Engleski,Blaz makar tinksira tako da ni tu nisi niti siguran niti uopste znas de fakto stvari.
Idi pij kahvu,i ne davi ljude vise.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 05 mar 2013, 07:54

harishp je napisao/la:
Dufresne je napisao/la:

Mani se piskaranja o kojem veze nemas.
Blaz je u svom prvom mandatu ostvario isti rezultat sa cetvtom pozicijom na kraju-Pape drugi sa najvise osvojenih poena ikada od svih selektora,znaci matematika nula.Odradio u tezoj grupi Danska,Rumunija,Norveska a ovamo Francuska,Rumunija,Bjelorusi koji su sa mladom repkom bili treci u Evropi i sa losijom ekipom,jedan u Bajernu prvak Evrope i Svijeta,a drugi u Realu i jos najbolji strelac BL i vazda u vrhu sa HSV,kao igraci Derbyja ili Atletica Madrid.A sad jedva dvojica igraca da prezime u Evropskim kupovima.Priblizno iste klubove vodili,vala ni pri,ni blizu.Pape Francuskog tada prvoligasa sa kojim je razvalio Galatasaray u kupu Uefe i onda Turske prvoligase,Blaz Hajduk,Albanski klub i nase hadalje,znaci nigdje veze.
I jos nesto Safet ne prica Engleski,Blaz makar tinksira tako da ni tu nisi niti siguran niti uopste znas de fakto stvari.
Idi pij kahvu,i ne davi ljude vise.

:lol: Nisi ni svjestan, kako svaki tvoj post mene ucini nasmijanim, veselim, nadjem smisao postojanja i razlog da zivim sutra.... :lol:

Ona postava Danske iz 2004 je bolja ekipa, nego sto je Francuska u zadnje 2-3 godine...
Ona postava Rumunije iz 2004 je jedno 5x bolja od danasnje Rumunije...
Sta mi ostane na kraju? Da poredim tadasnju postavu Norveske sa danasnjom postavom Bjelorusije:roll: :mrgreen:
Nasa danasnja ekipa je 3x bolja, nego sto smo je imali 2004...

2004 nam je trebao jedan gol da odemo direktno na EP, 2012 nam je trebao jedan gol da odemo direktno na EP...Sta mi je losa matematika?

Ako te interesuje jedna anegdota oko Papeta dok je vodio Caen, javi mi se na pp... :lol:
Pravda za Papeta!

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 05 mar 2013, 10:08

:lol: :lol: :lol: :lol:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 mar 2013, 14:45

slika

Kako ocjenjujete igru Seada Kolašinca u Ligi prvaka?

- Nisam gledao tu utakmicu, već Milan - Barcelona (2:0). Međutim, čuo sam da je odigrao dobro.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 05 mar 2013, 15:05

Dosadni ste ko muhe.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 05 mar 2013, 15:57

Evo, jedan link za ove koji vole linkove i slike razne da stavljaju. 8-)

That's it
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

nishikori
Kontakt:

Post Postao/la nishikori » 05 mar 2013, 15:59

pljuvaci jedva docekaju da krenu sa pljuvanjem.. stvarno jadno da se tako ponasaju prema najvecem sportisti kojeg je nasa drzava imala ;) uz mirzu delibasica...

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 05 mar 2013, 16:05

calcio je napisao/la:Dosadni ste ko muhe.

Ali ne toliko koliko je Pape trenercina... :lol:
Pravda za Papeta!

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 05 mar 2013, 16:43

slika
15.10 - 15.06 ...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 05 mar 2013, 16:45

Uvjek ce biti bezobraznih i nedokaznih ljudi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 mar 2013, 22:06

Dufresne je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Dufresne je napisao/la:

:lol: Nisi ni svjestan, kako svaki tvoj post mene ucini nasmijanim, veselim, nadjem smisao postojanja i razlog da zivim sutra.... :lol:

Ona postava Danske iz 2004 je bolja ekipa, nego sto je Francuska
Nasa danasnja ekipa je 3x bolja, nego sto smo je imali 2004...

2004 nam je trebao jedan gol da odemo direktno na EP, 2012 nam je trebao jedan gol da odemo direktno na EP...Sta mi je losa matematika
Ocito da uz kahvu nesto sipnes pa si nasmijan.
Danska nije nikad bila bolja od Francuske cak i onda kad su osvojili evropsko prvenstvo.Klicko bi uopste otisli da Uefa nije sutnula ostatak Jugoslavije.
Bolja 3x puta a kukas na pola ovih koji igraju u repci?????
Plasman je na kraju bitan a ne gol-ne gol.Cetvrto mjesto nikad nece biti bolje od drugog,zato kazem matematika ti je NULA.
Ti ces covjece osjediti ako se plasiramo u Brazil,a ovaj produzi jos makar na dvije godine mandat :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 05 mar 2013, 22:48

Ja stvarno ne znam koji problem imaju ovi pojedinci na forumu,ja se samo nadam da Safet ovo ne čita.
Pa ovdje neki izgleda jedinu zanimaciju imaju pljuvati po selektoru ma ko on bio i kako se zvao( u ovom sličaju Safet.S).Akobogda kad se plasiramo u Brazil,tim pojedincima neće biti ni uspjeh ako ga osvojimo na penale, jer bože moj mogli smo to završiti u regularnom dijelu utakmice.Zato brate nađite drugu zanimaciju,idite na planine malo svježeg zraka vam neće škoditi.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 05 mar 2013, 22:52

Saurman je napisao/la:

slika

Kako ocjenjujete igru Seada Kolašinca u Ligi prvaka?

- Nisam gledao tu utakmicu, već Milan - Barcelona (2:0). Međutim, čuo sam da je odigrao dobro.
A Kolasinac pripada pod nase? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

oooooooooooooooooooooooo hljebeeeeeeeeeee
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 05 mar 2013, 23:04

@skyisthelimit

Jesi to preletio začas? :) Pravo kul stvar, danas sam mijenjala slike i igrala se dok nije dosadilo. :mrgreen:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 06 mar 2013, 00:37

Nema sale. Safet ako napravi i najmanju gresku pred ili na ovoj tekmi, dakle dovoljno je da kravatu pogresno sveze, razapet cemo ga ovdje tako, da ce krstenje Isusa u filmu Passion Christi izgledati kao familijarni izlet za vikend.

Salim se, al haj ozezite sada hehe.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.