zaboravljen !!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Koju dobru sezonu ? Nabroj molim te koliko je utakmica odigrao do sada i sa kakvim učinkom.ADEEEEEEL je napisao/la:Husejnovic bi dobro doso.Stvarno lik igra dobru sezonu, treba ga pozvati pa da vidimo sta i koliko moze.Nece nista izgubiti ako ga pozovu.
ako mislis na igraca kojeg je Papastathopoulos spomenuo ono je radjeljic ako ne onda moja greska a huseinovic je igrao za repku vec ranijeElegant je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem da opet prozivate Jahica, a kako su ga samo kritikovali nakon Meksika. Boga pitaj u kakvo je sad formi a a treba da igraja vrlo vaznu utakmicu sa Grcima. Zaista za ne povjervati sta nekima padne na pamet.
Malo se saberite, isto tako za Huseinovica koji nikad nije igrao za reprezentaciju da se rizikuje. Bas nam zlo mislite.
Jos samo Cocalica, Ljevakovica spomenite radi reda.
Ima u Dinamu jos 2 tekme do Grcke, a posto je Sammir pjan mozda i odigra.Elegant je napisao/la:Igrao nekada davno a u Dinamu nije odigrao 90' u komadu.
valjda "do potoka", nećeš valjda usran prelazit potok,hehehehHigh je napisao/la:Pjanićevo odsustvo na terenu će nam itekako otežati situaciju u utakmici protiv Grčke. Šteta. Ne da se usranom preko potoka.
Đesi doktoreYucca je napisao/la:Sta ovo ovdje sve doktori i strucnjaci![]()
sacekajte zvanicu potvrdu o tezinu povrede
protiv slovaka ocekujem minimum 4 boda iz 2 utakmice... ali ako popusimo od grka moramo ici na 2 pobjedeCartman je napisao/la:Moramo bit zadovoljni bodom i nadat se da ce bit bolja situacija pred Slovake.
Drug to bi bio slucaj da se igraju kvalifikacije za EP,kod kvalifikacija za SP se prvo gleda ukupna gol razlika,pa tek onda medjusobni dueli.Tako da mozemo igrati za Grckom i 10:10,u slucaju da na kraju kvalifikacija budemo imali isto bodova,a bolju ukupnu gol razliku biti cemo ispred Grcke na tabelirobijas_Ri je napisao/la:Po meni kad smo već u ovakvoj situaciji kakvoj jesmo bitno je samo da ne izgubimo, i ako bude nerjeseno neka bude 0:0 da budemo ispred Grka zbog bolje gol razlike , ako nam daju gol a bude nerjeseno ispred su zbog medjusobnog duela. Znaci samo svoj gol cuvat a u napadu sta se uradi a uvijek se uradi. Po meni zadnja linija treba biti sa visokim igracima zbog prekida a i Grci ce samo nabijat da na silu daju gol. Po mom misljenju ova formacija bi bila sasvim solidna.
Prednost dajem Zukanovicu u odbrani zbog visine, Salihovic nije dugo igrao a ako vec treba igrat zbog slobodnjaka radije bi ga vidio na poziciji Medunjanina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.