Kratko jasno- igrao je i poziciju kreativca, imao je sposobnosti u kreativnom djelu. A inace u Britaniji se ne gaje klasicni debilcilni igraci(i to se najvise vidi tamo gde je najbolnije - u kreativnom delu

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Kratko jasno- igrao je i poziciju kreativca, imao je sposobnosti u kreativnom djelu. A inace u Britaniji se ne gaje klasicni debilcilni igraci(i to se najvise vidi tamo gde je najbolnije - u kreativnom delu
Pa zato što ako nekoj ligi kao "njihovoj" pridodaješ Bergkampa i Henrya onda ćeš to pridodati MUPL-u, jer su tamo ostavili najdublji trag. Eto zašto!MaGiCa je napisao/la:Kakve to veze ima da li su ili ne propali u Serie APropao su i Moeller, Sammer i mnogi drugi, pa ih se smatra weltklassom i pre nego sto su u istu dosli.
U kreativnom smislu je definitivno bolji.Henderson je napisao/la: E čuj Totti bolji od Gerarda, Lamparda ili Scholesa.
10 godina je bio mladji kad je pocinjao u Italiji, nego kad je dosao u Englesku.Također bih volio da znam koja je to razlika između Zole iz Seria A i Zole iz Premiershipa?
Pored toga sto notorno lazes, mogao bi da naucis da se ne grudvas u martu mesecu, u kome je 13 stepeni napolju.Dakako, Magica navlači vodu na svoj mlin za internet laike. Sve je bilo uredu kada su klubovi iz Serie A kupovali Bastena, Gulita, Zidana, Bierhofa, Ronalda ... i tada su bili najjači. Sada kada Pemiership kupuje strance to nije najjača liga jer nemaju svojih proizvoda. Divna logika.
Ako tako kaze UEFA onda je OK. Nemoj samo da kukate ovde kad se ispostavi da je EPL na bazi prikupljenih koeficijenta #3 ili #4 u Evropi na kraju godine u evrotakmicenjima.Premiership i Primera djele prvo mjesto jer su po 15 puta bile najjače u svijetu od kada se igra fudbal. Tako kaže Uefa.
1. Premiership i La Liga 15;
3. Seria A 13;
4. Bundesliga 10.
Mislim da je ocigledniji problem nedostatak sive mase u tvojoj glavi, koji te vodi u to da kad ostanes bez argumenata - krenes u ad hominem pricu.Nisu uvijek Englezi kupovali, ali kada svi kupuju što ne bi i Englezi. Međutim, sada je problem nastao što jedino Englezi mogu da kupuju ( mislim na ligu u globali, ne računam pojedinačne klubove u određenim ligama tipa Barcelone, Reala ili Bayerna ). Mislim da je očigledan problem kod Magice a to je zavist.
Ne samo kod njega nego i kod mnogih drugih sa SA topica. A ovo veličanje svega oko SA ili Azzura već postaje tragikomično. Koja je got tema uvijek dečki imaju tu potrebu da spomenu nešto talijansko i izdignu ga više nego što vrijedi. Pa tako imamo "Barzagli je ponajbolji stoper svijeta", "Signori je bio megaultrauber klasa, a McManamann mu nije ni do koljena" i slične prosere.Henderson je napisao/la:Mislim da je očigledan problem kod Magice a to je zavist.
Znači ti u biti tvrdiš da su Talijani kao nacija, veća nogometna silaod Engleske? Da budem točnije, talijasnki igrači su bolji od engleskih igrača i tu striktno mislim na nacionalnost?MaGiCa je napisao/la: Poenta je da je Serie A razvijala i pravila vrhunske domicilne igrace, umetnike sa loptom, a EPL to jos uvek nije uradila.
Naravno, ali ako je to to što magični tvrdi, onda ne razumijem zašto to radi...Monolog je napisao/la:Pa to valjda misli svako ko prati fudbal.
Zasto bi ih uopste pridodavaoanton 1983 je napisao/la: Pa zato što ako nekoj ligi kao "njihovoj" pridodaješ Bergkampa i Henrya onda ćeš to pridodati MUPL-u, jer su tamo ostavili najdublji trag. Eto zašto!![]()
Giggs i Beckham jesu velika krila, ali to je to.Ako se baš priča o "velikim" igračima koji su prvenstveno stvorili ime u MUPL-u onda ne znam ko su ti, ali Gerrard i Lamps recimo jesu, kao i Giggs, pa Beckham.
Trololo, trololi. Zato se pitaj opet sto ti je propao forum.Što recimo reči za Drogbu? Ne? Njega ćemo pridodati Francuskoj ili?
Kome hoces. I onako, i ovako - samo obesmisljavas rasprave. Sasvim je nebitno to tebi, jer bi zaspinovao bilo koju pricu u koju se uvalis.Kome onda dajemo Ronalda onog pravog ili Zanettija ili bilo kojeg Brazilca iz Brazila ili Argentinca iz Argentine? Mislim kak ti to sad gledaš?
To je nacin odgovora na nacin diskursa koji neko zauzme prema meni.trxel je napisao/la:@MaGiCa
Ja koliko vidim ti volis pravo vrijeđati, to ti je neka vrsta strasti ili
Licno govoreci, ne vidim da ti neko "soli pamet". Ako mislis da bit foruma da ti se udaraju "plusevi" na sve sto kazes - prevario si se. I ti i bilo ko drugi, jer je bit foruma razlicitost u misljenjima.trxel je napisao/la:Nek se niko ne nađe u ovoj prici, a i moze, zaboli me, ali cinjenica je da "moderni fudbal" pratim od kad znam sta je, ustvari nekih 18 godina, a zadnjih mozda 6-7 godina epl toliko intenzivno, da je postalo zaraznije od Traviana... Niko, ama bas niko mi po tom pitanju ne moze solit pamet.
To smo mi (ja), ne? Diskusija je uvjek dobrodosla kada je fudbal u pitanju...Na to pitanje odmah ide 5-10 britkih dosetki decaka sa EPL pdf-a, koji su mahom fudbal poceli da prate pre 5-6 godina, pa im imena pomenutih igraca nesto i ne znace. Daleko su bila ta vremena, ne?
Ne nuzno ti, ali neki iz korpusa EPLovaca. Ipak: mlade duse, gloryhunterstvo, uspesi u Evropi sredinom 00ih... Znas i sam kako to sve ide.trxel je napisao/la:To smo mi (ja), ne? Diskusija je uvjek dobrodosla kada je fudbal u pitanju...Na to pitanje odmah ide 5-10 britkih dosetki decaka sa EPL pdf-a, koji su mahom fudbal poceli da prate pre 5-6 godina, pa im imena pomenutih igraca nesto i ne znace. Daleko su bila ta vremena, ne?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.