Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Tesko ce biti bez Pjanketa,ali daj Boze da dođemo do te pobjede 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Bio sam depresivan 2 dana , al eto sta cemo . Bolje je da pjana pauzira nego da riskira karijeru radi ove utakmice ja bi radje da on bude veliki igrac nego da se zajebe pa nedo bog da ga safataju povrede po bajramovica.Koga nema bez njega se mora. Sad je sve na misimovicu kakav god da je mi ako nema pjanica bez njega ne mozemo puno treba nam raspolozen miske...
,a jel postoji kakva šansa da ga pregledaju naši doktori nakon 2 sedmice pa da vide može li ili ne može ???
Ja u to cisto sumnjam Roma mu nece dat nema sanse ionako su mu vec jednom pravili probleme radi toga sto je vuko povredu...zgembo89 je napisao/la:,a jel postoji kakva šansa da ga pregledaju naši doktori nakon 2 sedmice pa da vide može li ili ne može ???
Znači i definitivno bez Pjanića protiv Grka hmm zanimljivo, baš me zanima kako će to veliki strateg posložiti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Moze nas savez trazit da ga nasi doktori pregledaju. To je pravilo fife. Ali nema od toga puno hajra, ocito da nece bit spreman.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
brzo ako mi moze ko da napise cijene karata za utakmicu za sve tribine
preko telefona sam pa je tesko traziti
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
preko telefona sam pa je tesko traziti
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
- legenda reala
- Kontakt:
Jeli istina ovo što SC piše da onaj Kolašincov blizanac Papadopulos neće igrati
Jel izašo spisak Grka
Iskreno jedini Grčki igrač kojeg se ja bojim je onaj Salpingidis, ostali su talašika

Jel izašo spisak Grka

Iskreno jedini Grčki igrač kojeg se ja bojim je onaj Salpingidis, ostali su talašika

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ovo je veoma bitna utakmica u kvlafikacijama, poslije ove utakmice nama ili Grcima me ce se otvoreno trasirati put za prvo mjesto u grupi...
Posto najvjerovatnije nece biti Pjanica, ni pod tackom razno se ne smije eksperimentisati i pokusavati staviti Sesara, Svraku ili Ibricica da zamjeni Pjanica...Neko cak spominje i Husejinovica... Nista to ne treba dirati... Ako iko moze igrati na toj poziciji to je onda Misimovic, mada je upitna dosta njegova forma...
U ovoj utakmici ne treba srljati, ni k'o mazge napadati... Polagano, strpljivo graditi sanse, bez ikakvog jurcanja i kontranapada, pokusati maksimalno dugo cuvati loptu u svojim nogama...Mi treba da se Grcima suprostavimo, sa njihovom taktikom...Samo se treba odlgedati utakmica Slovacka - Grcka... Slovaci, napadali i napadali, nisu ni jedne prilike iskoristili, na kraju se umorili, psihicki pali, i bila je dovoljna samo jedna greska i primili su gol... Poslije toga Grci su se stisli kao Spartanci u Termopilu, zatvorili citav teren i Slovaci vise nisu prisli sesnestercu...
Ovu utakmicu ce odrediti jedna situacija, jedna prilika, jedna greska...
U ovoj utakmici, ja bih mozda bio malo i defanzivniji od one postave u Atini krenuti sa jednim napadacem (Dzekom), vidjeti kako ce se kretati do poluvremena, a onda u drugom poluvremenu vidjeti i uvesti Ibisevica...
Na klupi trebaju da sjede i Muslimovic i Rahimic, ne mora niko od njih da igra, ali cisto radi psiholoskog efekta bi volio da Rahimic bude na klupi, ako bude negdje nesto i zaskripalo, ja vjerujem da on i dalje moze odigrati svoju rolu nekih 15-20 minuta....
Od izuzetnog znacaja ce biti da se Salihovic oporavi...
Uglavnom nikakve eksperimenta, ne treba izvoditi u veznom redu, niti sa novim igracima... Ono sto imamo, trebamo maksimalno mobilisati i dobro ih motivisati, da tih 90 minuta grizu na terenu...
Sto se tice motivacije, nek Pape okupi citavu ekipu i nek svi zajedno odgledaju film "300", a ja bih Ciru angazovao, da samo udje u svlacionicu 45 minuta prije pocetka utakmice, i nek odrzi neki svoj govor i nek ih onda pusti na teren sve...
Posto najvjerovatnije nece biti Pjanica, ni pod tackom razno se ne smije eksperimentisati i pokusavati staviti Sesara, Svraku ili Ibricica da zamjeni Pjanica...Neko cak spominje i Husejinovica... Nista to ne treba dirati... Ako iko moze igrati na toj poziciji to je onda Misimovic, mada je upitna dosta njegova forma...
U ovoj utakmici ne treba srljati, ni k'o mazge napadati... Polagano, strpljivo graditi sanse, bez ikakvog jurcanja i kontranapada, pokusati maksimalno dugo cuvati loptu u svojim nogama...Mi treba da se Grcima suprostavimo, sa njihovom taktikom...Samo se treba odlgedati utakmica Slovacka - Grcka... Slovaci, napadali i napadali, nisu ni jedne prilike iskoristili, na kraju se umorili, psihicki pali, i bila je dovoljna samo jedna greska i primili su gol... Poslije toga Grci su se stisli kao Spartanci u Termopilu, zatvorili citav teren i Slovaci vise nisu prisli sesnestercu...
Ovu utakmicu ce odrediti jedna situacija, jedna prilika, jedna greska...
U ovoj utakmici, ja bih mozda bio malo i defanzivniji od one postave u Atini krenuti sa jednim napadacem (Dzekom), vidjeti kako ce se kretati do poluvremena, a onda u drugom poluvremenu vidjeti i uvesti Ibisevica...
Na klupi trebaju da sjede i Muslimovic i Rahimic, ne mora niko od njih da igra, ali cisto radi psiholoskog efekta bi volio da Rahimic bude na klupi, ako bude negdje nesto i zaskripalo, ja vjerujem da on i dalje moze odigrati svoju rolu nekih 15-20 minuta....
Od izuzetnog znacaja ce biti da se Salihovic oporavi...
Uglavnom nikakve eksperimenta, ne treba izvoditi u veznom redu, niti sa novim igracima... Ono sto imamo, trebamo maksimalno mobilisati i dobro ih motivisati, da tih 90 minuta grizu na terenu...
Sto se tice motivacije, nek Pape okupi citavu ekipu i nek svi zajedno odgledaju film "300", a ja bih Ciru angazovao, da samo udje u svlacionicu 45 minuta prije pocetka utakmice, i nek odrzi neki svoj govor i nek ih onda pusti na teren sve...

Pravda za Papeta!
nista , MISKE POLUDI !!!:D
...................BEGOVIC................
MUJDZA..SPAHIC...ZUKANOVIC..LULIC..
...............ZAHIROVIC................
VISCA..........MISIMOVIC....SALIHOVIC
........DZEKO...........IBISEVIC........
tesko ce ovo biti sastaviti ....salihovic i ako bude mogao rovit, medunjanin tanak , stevanovic ne igra, mujdza odavno nije igrao, zahirovicu tek pocinje prvenstvo nakon utakmice
daj Boze najbolje da bude
...................BEGOVIC................
MUJDZA..SPAHIC...ZUKANOVIC..LULIC..
...............ZAHIROVIC................
VISCA..........MISIMOVIC....SALIHOVIC
........DZEKO...........IBISEVIC........
tesko ce ovo biti sastaviti ....salihovic i ako bude mogao rovit, medunjanin tanak , stevanovic ne igra, mujdza odavno nije igrao, zahirovicu tek pocinje prvenstvo nakon utakmice
daj Boze najbolje da bude

Zadnja izmjena: arius, dana/u 05 mar 2013, 14:40, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ovakva situacija mi se desila jednom na Manageru. 5 dana prije tekme povrijedi mi se Pjanic. Sta cu? Kud cu? Ja umjesto njega gurnem i trećeg napadača.
Izgubim 4-0...
Pouka?
Zvati Misimovica
Izgubim 4-0...
Pouka?
Zvati Misimovica

samo da mujdza i salihovic budu spremni... ako ne budu gledajte sastav
________________begovic________________
__vranjes___zukanovic___spahic____lulic___
__________________zahirovic____________
__________ibricic___________medunjanin___
__________________misimovic_____________
_________ibisevic_________________dzeko___
jasta...propuh , mada bi meni prije visca poceo nego ibricicnishikori je napisao/la:samo da mujdza i salihovic budu spremni... ako ne budu gledajte sastav
Snimak magnetnom rezonancom pokazao je kako je povreda skočnog zgloba lijeve noge kod Miralema Pjanića takve prirode da će bh. reprezentativac trebati mirovati minimalno naredne tri sedmice.
Pjanić se, podsjećamo, povrijedio u nedjelju navečer na utakmici protiv Geone, a na sreću, prilikom povrede nije došlo do loma kosti, ali je jedan ligament napukao, a tri otekla.
Sukladno tome, vezni igrač Rome neće biti u mogućnosti igrati za Bosnu i Hercegovinu protiv Grčke 22. marta, no postoji mogućnost da Pjanić svakako dođe na okupljanje reprezentacije ukoliko mu Safet Sušić u četvrtak pošalje poziv, te da ljekarski tim bh. nacionalnog tima ustvrdi da li je spreman za nastup protiv Grčke.
Liječnici koji su danas uradili nalaz našem reprezentativcu predviđaju kako bi oporavak trebao najduže trajati mjesec dana.
Pjanić se, podsjećamo, povrijedio u nedjelju navečer na utakmici protiv Geone, a na sreću, prilikom povrede nije došlo do loma kosti, ali je jedan ligament napukao, a tri otekla.
Sukladno tome, vezni igrač Rome neće biti u mogućnosti igrati za Bosnu i Hercegovinu protiv Grčke 22. marta, no postoji mogućnost da Pjanić svakako dođe na okupljanje reprezentacije ukoliko mu Safet Sušić u četvrtak pošalje poziv, te da ljekarski tim bh. nacionalnog tima ustvrdi da li je spreman za nastup protiv Grčke.
Liječnici koji su danas uradili nalaz našem reprezentativcu predviđaju kako bi oporavak trebao najduže trajati mjesec dana.
ovako ce nest i bit 100% samo sto ako sejo bude spreman onda ce on igrati na poziciji mede a medo gdje ibricicnishikori je napisao/la:samo da mujdza i salihovic budu spremni... ako ne budu gledajte sastav

On je minimalno mjesec dana out ako ne i više na žalost.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
evo moj sastav i postavka za Grke ..
_________________Džeko__________Ibišević__________________
_________________________Miske_______________________
________Salihović_________Zahirović_______Medunjanin________
___Lule____________Spaha________Vranješ_________Mujdža_________
_________________________Begović________________________
_________________Džeko__________Ibišević__________________
_________________________Miske_______________________
________Salihović_________Zahirović_______Medunjanin________
___Lule____________Spaha________Vranješ_________Mujdža_________
_________________________Begović________________________
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ja bih ipak to da se bar za ovu tekmu vrati Jahic. Covijek igrao gomilu godina u Grckoj i zna kako treba s njima.
Posto ni Samaras nije nesto brz, stavio bi Jahica pored Spahica.
------------Begovic
Mujdza - Spahic - Jahic - Zukanovic
----------Medunjanin
Stevanovic - Ibricic - Lulic
------------Miske---------
-------------Dzeko-------
Posto ni Samaras nije nesto brz, stavio bi Jahica pored Spahica.
------------Begovic
Mujdza - Spahic - Jahic - Zukanovic
----------Medunjanin
Stevanovic - Ibricic - Lulic
------------Miske---------
-------------Dzeko-------
- maxuz baxuz
- Kontakt:
E u pm!
Sta je tu je sada. Ostaje nam da molimo Boga da se ne povrijedi i pred Slovake jer se tu i onako ovjeravaju karte za Brazil.
Pod uslovom da su Salihovic i Mujdza zdravi, najrealnije je ocekivati identican sastav iz Atine, sto i nije tako lose. Ako Vranjes bude igr'o cijelu utakmicu k'o sto je igr'o drugo poluvrijeme tamo i cinjenica da igramo na domacem terenu, opet ostaje nada da mozemo ih dobiti makar 1-0. Samo me je strah ako im damo rano gol (u prvom poluvremenu na pr.). Grci itekako znaju biti zayebani kad navale k'o budale. Ja bih volio da im ga zavalimo u 85-oj i onda se mogu oni pusiti.
Sta je tu je sada. Ostaje nam da molimo Boga da se ne povrijedi i pred Slovake jer se tu i onako ovjeravaju karte za Brazil.
Pod uslovom da su Salihovic i Mujdza zdravi, najrealnije je ocekivati identican sastav iz Atine, sto i nije tako lose. Ako Vranjes bude igr'o cijelu utakmicu k'o sto je igr'o drugo poluvrijeme tamo i cinjenica da igramo na domacem terenu, opet ostaje nada da mozemo ih dobiti makar 1-0. Samo me je strah ako im damo rano gol (u prvom poluvremenu na pr.). Grci itekako znaju biti zayebani kad navale k'o budale. Ja bih volio da im ga zavalimo u 85-oj i onda se mogu oni pusiti.
- Principatus
- Kontakt:
To pisu i grcke novine.legenda reala je napisao/la:Jeli istina ovo što SC piše da onaj Kolašincov blizanac Papadopulos neće igrati![]()
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.