Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Interesuje me druže ima li u Živinicama neko da prodaje polovna bicikla, mislim neka radnja gdje su bicikla iz uvoza.schweinsteiger je napisao/la:hoshafka je napisao/la:Ima li ovdje ko iz Živinica, da ga nešto pitam
Pitaj
hoshafka je napisao/la:Interesuje me druže ima li u Živinicama neko da prodaje polovna bicikla, mislim neka radnja gdje su bicikla iz uvoza.schweinsteiger je napisao/la:hoshafka je napisao/la:Ima li ovdje ko iz Živinica, da ga nešto pitam
Pitaj
i ja sam uvijek bježo sa njemačkog, imate moju podrškubazeni je napisao/la:sutra takmičenje deveti razreda u rukometu![]()
iz moje škole,niko veze nema uključujući i mene,idemo samo da propustimo kontrolni iz njemačkog![]()
![]()
kako ćemo se obrukati...,ali nismo mi krivi škola nema nijedne rukometne i košarkaške lopte![]()
ma švabski nigdje veze jezikhoshafka je napisao/la:i ja sam uvijek bježo sa njemačkog, imate moju podrškubazeni je napisao/la:sutra takmičenje deveti razreda u rukometu![]()
iz moje škole,niko veze nema uključujući i mene,idemo samo da propustimo kontrolni iz njemačkog![]()
![]()
kako ćemo se obrukati...,ali nismo mi krivi škola nema nijedne rukometne i košarkaške lopte![]()
Dex je napisao/la:Evo kod nas neki u gradu traži neku trebu s njim da ide na utakmicu, on karte ima
Ma ništa, ti i ja ćemo se zapit u pabu, šta se imaš mučit do Zenice ić.Dex je napisao/la:I ja bih rado bio taj, da mi bi kartu za tekmu, pa gospoda bi tad bio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.