FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- Cautinho
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Ko eto,navijam za Barcu,ima 10-tak dana.Ja njih simpatiziram od mog prvog posta na ovoj temi.Pa ako ti se dade,trazi.
Keep walking.
Nešto si rekao?Gorki je napisao/la: A ti si kao pametan što pričaš da su drugi glupi i sl.tome?Kulturan si svaka čast.
Ja samo razumih ovo

naprijed rejal
**** majku dacete se trznut i posamarat ove sve u ligi prvaka ,sto nemogu kaad se ove picke podju hvalit ,do prije mjesec ih nije nigdje bilo
dici ce se hegemonija i pogaziti sve, proljetno sunce je izmamilo mnoge miseve i ostale glodare iz rupa, al brzo ce se stvari ponovo izbalansiratiFCL je napisao/la:**** majku dacete se trznut i posamarat ove sve u ligi prvaka ,sto nemogu kaad se ove picke podju hvalit ,do prije mjesec ih nije nigdje bilo
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Rosell: "Ostajemo uz Vilanovu koliko god to bude potrebno. Dok sam ja predsjednik, on će obavljati funkciju trenera. Ništa se neće promijeniti dok se Tito ne vrati, bez obzira što bi nas to moglo koštati osvajanja trofeja."
Posteno.
Vjerovatno i najbolje rjesenje.
Liga za ovu sezonu i to je to.
Do sljedece ce se Vilanova abd u potpunosti oporaviti i Barca uz par pojacanja ide u lov na sve moguce trofeje.
A ako se bolest opet vrati, jednostavno mu se zahvaliti i naci trenera (Sacristan, Enrique, Rijkaard, Bielsa, Pellegrini).
Posteno.
Do sljedece ce se Vilanova abd u potpunosti oporaviti i Barca uz par pojacanja ide u lov na sve moguce trofeje.
A ako se bolest opet vrati, jednostavno mu se zahvaliti i naci trenera (Sacristan, Enrique, Rijkaard, Bielsa, Pellegrini).
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
NIje pošteno,klub treba da je iznad svega.Nazalost Tito je bolestan i nije u stanju voditi ekipu. Ko zna hoce li se nedo Bog opet sta iskomplikovat,zato treba naci novog trenera i zavrsena prica ovako vise ne moze.Roura amater ti vodi ekipu,a prednost u primeri sve manja i manjaM4kaveli je napisao/la:Rosell: "Ostajemo uz Vilanovu koliko god to bude potrebno. Dok sam ja predsjednik, on će obavljati funkciju trenera. Ništa se neće promijeniti dok se Tito ne vrati, bez obzira što bi nas to moglo koštati osvajanja trofeja."
Posteno.

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
Pa ovim se i htjelo pokazati da je Barcelona ''Mes que un club''.
Da se radi npr. o Chelseu oni bi odmah otjerali trenera.
Barca je vise porodicni klub kojem je stalo do svojih ljudi.
Ovako je vec sigurno Liga osvojena i Roura moze to uredno privesti kraju ako se Vilanova ne vrati ubrzo.
Na ostale trofeje se i ne racuna pa je logicno da ce se cekati na Vilanovu do njegovog potpunog oporavka.
Da se radi npr. o Chelseu oni bi odmah otjerali trenera.
Barca je vise porodicni klub kojem je stalo do svojih ljudi.
Ovako je vec sigurno Liga osvojena i Roura moze to uredno privesti kraju ako se Vilanova ne vrati ubrzo.
Na ostale trofeje se i ne racuna pa je logicno da ce se cekati na Vilanovu do njegovog potpunog oporavka.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Sveti je napisao/la:
Nešto si rekao?
Ja samo razumih ovo
Mlad si,skontat ćeš vremenom.
Pobjeda je bolja od orgazma!
Jose Mourinho (22.12.2008. godine, 20 dana nakon što je Cristiano Ronaldo osvojio Zlatnu loptu): "Kada razmišljam o tome kakav bi igrač trebao biti, odmah pomislim na Messija. On je fenomen."
Kapiteni Carles Puyol, Xavi Hernandez, Victor Valdes i Andres Iniesta su zakazali sastanak sa ekipom kako bi razgovarali o situaciji u timu.
"Mislim da smo zaslužili malo više poštovanja. Kritike koje idu toliko daleko da se govori kako smo gotovi nemaju baš smisla", rekao je Iniesta.
"Stavio bih ruku u vatru za ovu ekipu i za sve moje saigrače. I dalje smo isti, jaki kao uvijek, samo što su se poklopili neki slabiji rezultati i igre", kaže Iniesta.
"Mi možemo to nadoknaditi. To će biti naša finalna utakmica", zaključio je Iniesta.
Hajte kapiteni samoorganizujte se malo.
Bolje oni znaju o taktici i ostalim stvarima od Roure 10 puta.
Svidja mi se Iniestin stav.
"Mislim da smo zaslužili malo više poštovanja. Kritike koje idu toliko daleko da se govori kako smo gotovi nemaju baš smisla", rekao je Iniesta.
"Stavio bih ruku u vatru za ovu ekipu i za sve moje saigrače. I dalje smo isti, jaki kao uvijek, samo što su se poklopili neki slabiji rezultati i igre", kaže Iniesta.
"Mi možemo to nadoknaditi. To će biti naša finalna utakmica", zaključio je Iniesta.
Hajte kapiteni samoorganizujte se malo.
Bolje oni znaju o taktici i ostalim stvarima od Roure 10 puta.
Svidja mi se Iniestin stav.

Roberto Carlos (bivši igrač Real Madrida): "Barcelona je i dalje najbolji tim na svijetu, a Messi će i dalje biti neprikosnoveni broj 1."
Robert Carlos putem Preporoda.Gorki je napisao/la:Roberto Carlos (bivši igrač Real Madrida): "Barcelona je i dalje najbolji tim na svijetu, a Messi će i dalje biti neprikosnoveni broj 1."
- RealMoudrid
- Kontakt:
Postoji velik problem kod tih Facebook stranica što radi lajka preokrenu izjavu. Čitao sam na više mjesto Carlosovu izjavu i rekao je da je Barcelona najbolja kao tim, a da Ronaldo igra tako da je dogodine zaslužio Ballon d'Or.
"At the moment we are seeing Cristiano making the difference," Carlos said. "He stands out no matter who we are playing. He is doing everything to deserve the Ballon D'Or next year as the best player in the world.
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Michel Salgado (bivši igrač Real Madrida): "Ako mene pitate Messi je zasigurno najbolji svih vremena. Uz Maradonu."
Ako neko zasluzuje zlatnu loptu to je Andres Iniesta.
Odma iza njega Messi a tek onda Cristiano.
Mascherano: "Ovaj tim se nije umorio od pobjeđivanja. Barça je klub sa najvećim pritiskom. Izgubite dvije utakmice, kraj svijeta."
"Ako neko ima nepovjerenje u stil igre ove ekipe, neka analizira posljednjih 5 godina, ne samo posljednjih 15 dana."
"Razgovaramo sa Titom, od kako je otišao u kontaktu je sa svim igračima individualno. Ja sam razgovarao s njim prošle sedmice."
"Ako neko ima nepovjerenje u stil igre ove ekipe, neka analizira posljednjih 5 godina, ne samo posljednjih 15 dana."
"Razgovaramo sa Titom, od kako je otišao u kontaktu je sa svim igračima individualno. Ja sam razgovarao s njim prošle sedmice."
Mascherano: "Ovaj tim se nije umorio od pobjeđivanja. Barça je klub sa najvećim pritiskom. Izgubite dvije utakmice, kraj svijeta."
M4kaveli je napisao/la:Ako neko zasluzuje zlatnu loptu to je Andres Iniesta.

znaci po tebi su iniesta i messi ova 2 mjeseca odigrali bolje od ronalda

Nisam znao da se gledaju samo zadnja dva mj.andro234 je napisao/la: znaci po tebi su iniesta i messi ova 2 mjeseca odigrali bolje od ronalda![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.