KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

ipsa
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la ipsa » 11 nov 2009, 23:21

fera je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:
BOTIC je napisao/la:PROPALI TIM KLOCEVSKI TIM SMIJESNI DEBILSKI KRAMPOVSKI TIM
GDJE JE NAJVECI STRUCNJAK NENO 4 TO VAM JE ONAJ PHIL KAKK SE VEC ZOVE ON ZNA SVE U KOSARCI
da nisi mozda majstore mene slucajno prozvao, ne valja ti to ako jesi..........jer ja tebi nikada nista nisam ruzno rekao.........a uopce koji si ti, nesto mi nisi poznat da nisi koji kamuflirani.....
ma jok ba ovaj ti je dežurna budala na forumu ništa se ti ne brini.. on ti samo o krampama i lopatama prica
hablecina neka, svaka mu samara trazi :)
I feel devotion!!

Sud
Kontakt:

Post Postao/la Sud » 11 nov 2009, 23:28

Da nije ars uzeo novi nick hahahahahah

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 12 nov 2009, 00:13

Sud je napisao/la:Da nije ars uzeo novi nick hahahahahah
Ocito jeste,i neno mu smeta sa jednog drugog foruma jer je veliki kriticar arsovih pulena Zimica i Pasalica za koje taj famozni @ars tvrdi da su dva najbolja mlada igraca u regionu!haha taj frajer je slucaj za jagomir...

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 12 nov 2009, 00:20

bosnas_ je napisao/la:
Sud je napisao/la:Da nije ars uzeo novi nick hahahahahah
Ocito jeste,i neno mu smeta sa jednog drugog foruma jer je veliki kriticar arsovih pulena Zimica i Pasalica za koje taj famozni @ars tvrdi da su dva najbolja mlada igraca u regionu!haha taj frajer je slucaj za jagomir...
Ne vjerujem da je ovo ars, ovo je neki frustrirani balavac.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 12 nov 2009, 00:26

Prije 10 godina KK Bosna je bila pred raspadom,u njoj je igrao ko je htio i zelio,derali nas kuci i na strani,Zetra bila popunjena s max. 50 ljudi,24 igraca,sudije i sluzbena lica i osiguranje i malo zalutale publike

Sve ovo sto se danas desava podsjeca me na ta vremena,svi nas gaze,Zetra biva sve praznija,a u Bosni igra ko stigne

Tuzno i zalosno sta uradise od nekadasnje slavne Bosne

Da smo i malo pametni,u subotu da bude prazna dvorana da vidi Konakovic i ostali sta su uradili od voljeg kluba

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 12 nov 2009, 00:31

Janez je napisao/la:Prije 10 godina KK Bosna je bila pred raspadom,u njoj je igrao ko je htio i zelio,derali nas kuci i na strani,Zetra bila popunjena s max. 50 ljudi,24 igraca,sudije i sluzbena lica i osiguranje i malo zalutale publike

Sve ovo sto se danas desava podsjeca me na ta vremena,svi nas gaze,Zetra biva sve praznija,a u Bosni igra ko stigne

Da smo i malo pametni,u subotu da bude prazna dvorana da vidi Konakovic i ostali sta su uradili od voljeg kluba
protiv cibone max 300 ljudi ce biti na utakmici
You are someone else I am still right here

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 12 nov 2009, 10:17

fera je napisao/la:
Janez je napisao/la:Prije 10 godina KK Bosna je bila pred raspadom,u njoj je igrao ko je htio i zelio,derali nas kuci i na strani,Zetra bila popunjena s max. 50 ljudi,24 igraca,sudije i sluzbena lica i osiguranje i malo zalutale publike

protiv cibone max 300 ljudi ce biti na utakmici
oce k...c ...cibona je cibonma...min 1000..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 12 nov 2009, 10:18

Ma ne treba vam Vasic on je bek, a osim toga odigrao je samo cetiri dobre utakmice u FMP pa ga je Covic odmah prodao
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...

CP3
Kontakt:

Post Postao/la CP3 » 12 nov 2009, 19:01

Strastveni sam navijac KK Bosna, ,idem na utakmice bili oni u vrhu ili na zacelju , ali sam rekao sva kriza je zbog finansija , a krivicu treba da snosi UPRAVA.i ovo sto se desava sa Bejlijem sve je do uprave jer su ga trebali dovesti prije bar mjesec dana ,jer od pocetka sezone se alarmira da smo na kecu katastrofa...
Ova uprava je toliko suplja da ni dan danas nisu sigurni sta bi trebali ciniti...
Da uprava ista radi mi bi bili u Skenderiji ,a ne u praznoj ZETRI..

Biko
Kontakt:

Post Postao/la Biko » 12 nov 2009, 19:31

CP3 je napisao/la:Strastveni sam navijac KK Bosna, ,idem na utakmice bili oni u vrhu ili na zacelju , ali sam rekao sva kriza je zbog finansija , a krivicu treba da snosi UPRAVA.i ovo sto se desava sa Bejlijem sve je do uprave jer su ga trebali dovesti prije bar mjesec dana ,jer od pocetka sezone se alarmira da smo na kecu katastrofa...
Ova uprava je toliko suplja da ni dan danas nisu sigurni sta bi trebali ciniti...
Djelimicno se slazem sa tobom, uprava do sada je imala veliki broj fatalnih poteza, ali sto se tice Bailey-a, mislim da glavni krivac je upravo sam igrac. Sve je bilo dogovoreno i sve sto je trazio u ugovoru, uprava je pristala na njegove zahtjeve, a onda kao grom iz vedra neba se javlja i govori da zbog porodicnih razloga ili nekih drugih njemu poznatih, dolazak u Bosnu nije trenutno najbolje rjesenje. Iskreno govoreci, Bosna kao bivsi evropski prvak, ne treba moljakati igraca da on obuce njen dres pa makar taj igrac bio i bolji od Bailey-a. Nadam se da ce se uspjeti osigurati pojacanje, koje nam je u ovom trenutku prijeko potrebno.

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 12 nov 2009, 21:26

Biko je napisao/la:
CP3 je napisao/la:Strastveni sam navijac KK Bosna, ,idem na utakmice bili oni u vrhu ili na zacelju , ali sam rekao sva kriza je zbog finansija , a krivicu treba da snosi UPRAVA.i ovo sto se desava sa Bejlijem sve je do uprave jer su ga trebali dovesti prije bar mjesec dana ,jer od pocetka sezone se alarmira da smo na kecu katastrofa...
Djelimicno se slazem sa tobom, uprava do sada je imala veliki broj fatalnih poteza, ali sto se tice Bailey-a, mislim da glavni krivac je upravo sam igrac. Sve je bilo dogovoreno i sve sto je trazio u ugovoru, uprava je pristala na njegove zahtjeve, a onda kao grom iz vedra neba se javlja i govori da zbog porodicnih razloga ili nekih drugih njemu poznatih, dolazak u Bosnu nije trenutno najbolje rjesenje. Iskreno govoreci, Bosna kao bivsi evropski prvak, ne treba moljakati igraca da on obuce njen dres pa makar taj igrac bio i bolji od Bailey-a. Nadam se da ce se uspjeti osigurati pojacanje, koje nam je u ovom trenutku prijeko potrebno.
Pa šta nje tu čudno, vjerovatno mu se ženi ne vraća u "tamni vilajet", ona hoce na Zapad (vidi: Ševčenko - i njega je žena natjerala da ode iz "dosadnog" Milana i "glamurozni" London, iako mu je Milan dao sve). Ženi ne možeš reći Ne. :mrgreen:
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

muamer_15
Kontakt:

Post Postao/la muamer_15 » 12 nov 2009, 23:58

ma treba umjesto bejlija dovesti isto crnca provjerenog sto je igro evropsku kosarku kakav vasic nisam za dovodjenje takvog tipa igraca

Biko
Kontakt:

Post Postao/la Biko » 13 nov 2009, 00:05

muamer_15 je napisao/la:ma treba umjesto bejlija dovesti isto crnca provjerenog sto je igro evropsku kosarku kakav vasic nisam za dovodjenje takvog tipa igraca
Nadam se da nisam upravu, ali cisto sumnjam cemo pronaci adekvatnu zamjenu. Cim je Bukva, javno rekao da pored Bailey-a su bile i druge opcije, znao sam da ce nece na dobro izaci to. Vasic je dobar igrac, samo nisam bas siguran je li to ono sto mi trazimo za pociju play-a.

malitraktor
Kontakt:

Post Postao/la malitraktor » 13 nov 2009, 09:28

Evo u novinama kao, malte ne, gotova stvar sa ovim Donald Copeland-om. Po statistici bolji od BB.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 13 nov 2009, 11:31

Donald Copeland je bolje rjesenje nego Bejli! Svaka cast upravi,doveli smo zaista kompletnog igraca! Brzo smo reagovali i ocekujem da nas napokon krene,sada imamo dosta dobre vanjske igrace!
Budi Bosna!

Steve Urkel
Kontakt:

Post Postao/la Steve Urkel » 13 nov 2009, 13:27

pa kako ti znas kakav je on igrac a jos nije poceo niti igrati

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 13 nov 2009, 13:46

Njegova statistika kaže da je bolji igrač od Bejlija.Sobzirom da mu je Bejli bio rezrva to sve govori.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

blazz
Kontakt:

Post Postao/la blazz » 13 nov 2009, 13:52

dobro pojačanje
skorer što je najbitnije a upražnjavaće poziciju gdje smo u odsustvu Jovanovića najslabiji

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 13 nov 2009, 13:55

imao je operaciju koljena ljetos...
You are someone else I am still right here

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 13 nov 2009, 13:59

fera je napisao/la:imao je operaciju koljena ljetos...
onda rizičan ko i Ivanović ili? :?
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.