on je u drugom planu radi Sammira prije svega. Hr liga fizički ništa nije zahtjevnija od naše. No možda se to uskoro promjeni, pošto je Sammir opet prenoćio u stanici zbog pijanstva,ciza je napisao/la:jel usao u formi dovljnu da izdrzi 10 minuta hrvatske lige?vlada87 je napisao/la:Pape pozovi Saida Husejinovića!!!
Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
pa covjek ne moze u dinamu! kako ce u reprezentaciji???VanBasten je napisao/la:on je u drugom planu radi Sammira prije svega. Hr liga fizički ništa nije zahtjevnija od naše. No možda se to uskoro promjeni, pošto je Sammir opet prenoćio u stanici zbog pijanstva,ciza je napisao/la:jel usao u formi dovljnu da izdrzi 10 minuta hrvatske lige?vlada87 je napisao/la:Pape pozovi Saida Husejinovića!!!

In Vlado we trust!!!
Fino!ecze je napisao/la: pa covjek ne moze u dinamu! kako ce u reprezentaciji???
glupost za hrabre je sebičan lijek
sehic ne moze u mersinu (najgora momcad turske lige) pa ???ecze je napisao/la: pa covjek ne moze u dinamu! kako ce u reprezentaciji???
pa ne moze ni u reprezentaciji,ima bar dva golmana boljanishikori je napisao/la:sehic ne moze u mersinu (najgora momcad turske lige) pa ???ecze je napisao/la: pa covjek ne moze u dinamu! kako ce u reprezentaciji???
jel avdukicciza je napisao/la:pa ne moze ni u reprezentaciji,ima bar dva golmana boljanishikori je napisao/la:sehic ne moze u mersinu (najgora momcad turske lige) pa ???ecze je napisao/la: pa covjek ne moze u dinamu! kako ce u reprezentaciji???
begovic i buric koji ne dobiva poziv,husejnovic ima vremena za napredak ,to si rekli ljudi koji ga treniraju u dinamu da je nespreman i da mu trebaju duple pripreme,ako ne moze igrat protiv bilo koje ekipe u hnl u koju dinamo s lakocom dobija bar jos ne moze ocekivat i reprezentaciju
- majestic24
- Kontakt:
Honorar je napisao/la:Pjanicu stigla presuda, 4 sedmice out.
http://www.facebook.com/#!/groups/37073 ... p_activity
hmm....
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Bio sam stvarno optimistican, ali u zadnje vrijeme nam se sve nekako sastavilo. Imam los osjecaj, pogotovo ovaj vezni red bez Pjanica...Ali eto uvijek ima nade.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Izgleda da je svevisnji tako presudio, sretnim Grcima je dodjelio da nam najbolji igrac ne igra ni tamo ni ovdje a da bude spreman par dana poslije.....
Sto je najgore oni Pjanica ne bi mogli cuvati i da je igrao u Grckoj i tamo bi ih pobijedili.....
Remi bi bio puna saka brade.....
Dzeku i Ibisevica koji su tanki na svoju ruku dobro organizovana odbrana moze dobro zatvoriti... Debeli Mikse ni kada je bio mrsav nije mogao na dobro organizovane odbrane i selekcije nista pokazati. Lulic nema ni gola ni asista u repki a vec je tu dvije godine....
Probiti grcku defanzivu bez Pjanica - nemoguca misija.
Sto je najgore oni Pjanica ne bi mogli cuvati i da je igrao u Grckoj i tamo bi ih pobijedili.....
Remi bi bio puna saka brade.....
Dzeku i Ibisevica koji su tanki na svoju ruku dobro organizovana odbrana moze dobro zatvoriti... Debeli Mikse ni kada je bio mrsav nije mogao na dobro organizovane odbrane i selekcije nista pokazati. Lulic nema ni gola ni asista u repki a vec je tu dvije godine....
Probiti grcku defanzivu bez Pjanica - nemoguca misija.
Sad nam definitivno trebaju Rahimić i Misimović, plus ako se Salihović oporavi moglo bi to ličiti na nešto i bez Pjanića.Ali hendikepirani smo u svakom slučaju 

DRUG NEBI TI PUNCA
1:0
Edin Dzeko 69 min Lulic Asist
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Nek neko javi Papetu da Miske igra u Kini...
Kad Misimovic krene iz Kine, nek povede i Zlatana sa sobom...

Kad Misimovic krene iz Kine, nek povede i Zlatana sa sobom...

Pravda za Papeta!
Možda sam lud ali mislim da Sušić treba zvati Saida, to je igrač trenutka, igrač za velike utakmice. Da me nebi pogrešno razumjeli Said nije ni do koljena Pjaniću. Ili možda treba ići na bod na sigurno sa Medunjaninom, Zahirovićem, Rahimićem(general je uvijek tu kada treba) kao def.veznim igračima a Džeko ako šta uradi dobro i jeste.U ovakvoj situaciji teško je biti pametan.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Hoce li ovaj Anel Hadzic moci igrati protiv grka? Jeli ima sve papire spremne?
Mozda bi sad najpametnije bilo promjeniti formaciju, poceti sa jednim isturenim napadacem i ubaciti jos jednog veznog da pokusamo nadoknaditi izostanak Pjanica.
Mozda bi sad najpametnije bilo promjeniti formaciju, poceti sa jednim isturenim napadacem i ubaciti jos jednog veznog da pokusamo nadoknaditi izostanak Pjanica.
Ma neka ga Avdija da iz penala samo da pobjedimo.Rule_hz je napisao/la:1:0
Tesko ce nam bez Pjanica, ali ja se i dalje nadam pobjedi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
nije odma dobar ili bolji ako igra u inostranstvu mislim da je zeba za ovog jos uvjek tata u fudbalu.kakv reid i austrija pa dudelanz im tresne prvaka u u evropicalcio je napisao/la:Hoce li ovaj Anel Hadzic moci igrati protiv grka? Jeli ima sve papire spremne?
Zebinjo je veliki igrac malih utakmica.U velikim i bitnim utakmicama se gubi ko abdest u striptiz baru.Ja bi prije pozvao Semira Stilica,ali bih ga ovog puta stavio na njegovu prirodnu poziciju.ciza je napisao/la:nije odma dobar ili bolji ako igra u inostranstvu mislim da je zeba za ovog jos uvjek tata u fudbalu.kakv reid i austrija pa dudelanz im tresne prvaka u u evropicalcio je napisao/la:Hoce li ovaj Anel Hadzic moci igrati protiv grka? Jeli ima sve papire spremne?
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Joj joj...
100 % sam siguran da bi Pjana mogao da zaigra protiv Grka al Roma nece dati.. Oni imaju na papiru to i to, 3-4 sedmice i to ne moze niko pobiti jbg..
Veliki hendikep al Boze moj, idemo dalje.. Dobili smo i Norvesku u gostima 2:1 s Gusom, Damjanovicem, Maleticem, Custovicem, Bajicem, Radeljicem, Hrgovicem..
Ostaviti srce na terenu i dobijamo
100 % sam siguran da bi Pjana mogao da zaigra protiv Grka al Roma nece dati.. Oni imaju na papiru to i to, 3-4 sedmice i to ne moze niko pobiti jbg..
Veliki hendikep al Boze moj, idemo dalje.. Dobili smo i Norvesku u gostima 2:1 s Gusom, Damjanovicem, Maleticem, Custovicem, Bajicem, Radeljicem, Hrgovicem..
Ostaviti srce na terenu i dobijamo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.