Pa ja se sjećam kad je tek došao Stevanović u Sevillu.. tadašnji trener , Michel , ga je doveo s razlogom... dobijao je po 10-15 minuta , nekad i 20 minuta svaku utakmicu .. I onda ovaj Emery dođe i to je najgore što se može desiti igrači poput Miroslava - novom treneru ne trebaš . Sjećam se da je nešto on lafo govorio da hoće Sevillu bazirati na mladim igračima i među njima spomenuo Stevanovića ,sada , kako će on to primjeniti ne znam . Moguće da će prodati dosta igrača na ljeto ako ostane trener , a među njima najvjerovatnije i Reyesa i Rakitića što ostavlja mjesto na lijevom krilu gdje Steva može dobiti priliku , a i na toj poziciji ofanzivnog veznog ili polušpica ... Ukoliko se takvo nešto ne desi , a Emery mu otvoreno dadne priliku da promjeni klub , mislim da bi mu najbolje bilo da ode negdje na posudbu u Segundu . Ta liga je zaista , zaista kvalitetna , jedna od najkvalitetnijih drugih liga što se tiče kvalitete klubova u njoj . Igrači poput Miroslava bi bili ključni mnogim ekipama i tamo bi se zaista naigrao i dobio na kvalitetu i iskustvu ...