RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Zdravo, samo jedno pitanje da li je Ostrakovic kod vas prvi golman ili je to ipak onaj Bobic (ili kako se vec preziva). Sportski podzrav.

www.nkbratstvogracanica.com
Bobic. Sportski pozdrav i tebicesc4 je napisao/la:Zdravo, samo jedno pitanje da li je Ostrakovic kod vas prvi golman ili je to ipak onaj Bobic (ili kako se vec preziva). Sportski podzrav.

Inace momak je legenda,mislim na Sea.
Inace Sandzacki lovac,ubija medvjeda i od njega pravi jaknu.
Buduci BH zmaj i kapiten.
VELEZ!!!!!!!!!!!!!!!
Inace Sandzacki lovac,ubija medvjeda i od njega pravi jaknu.
Buduci BH zmaj i kapiten.
VELEZ!!!!!!!!!!!!!!!
-
- Kontakt:
Absolutno imbecilni i retardirani komentari malodusnika u zadnje 2-3 stranice su razlog zasto je ovaj forum gubljenje vremena i zasto svaki PRAVI navijac i podrzalac Veleza treba da posjecuje Rodjeni. Com. Forum ILI NA red Army Forum na kojem se okupljaju pravi navijaci.
Mene je stid da se ovdje pojedinci prodaju ko Rodjeni a lazu i sebe i druge.
Opet kazem, idite na forum na kojem se i iskuplja raja a ne ko ovo ghovno ovde gdje svak moze khakit svasta.
Opet kazem, idite na forum na kojem se i iskuplja raja a ne ko ovo ghovno ovde gdje svak moze khakit svasta.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
-
- Interni moderator
- Kontakt:
rece frajer...a lik mrtav hladan ovdje nabio 1500 postova....cuj,gubljenje vremena..oplakahMostaracVelezovac je napisao/la:Absolutno imbecilni i retardirani komentari malodusnika u zadnje 2-3 stranice su razlog zasto je ovaj forum gubljenje vremena i zasto svaki PRAVI navijac i podrzalac Veleza treba da posjecuje Rodjeni. Com. Forum ILI NA red Army Forum na kojem se okupljaju pravi navijaci.

a sto se tice veleza i sezone...cut ce se vec za par kola....IMA DRAGOG BOGA
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ma nikada nije bilo lako biti navijač Veleža,al ovo sad je bogami u rangu kada sam plakao nakon 10-0 od leotara.
Al nikada nisam rekao neću više,e baš suprotno hoću i mogu.Od bijelog brijega,kiseljaka,kaknja i mnogih drugih mjesta znanih i ne znanih.MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA RED ARMY JABLANICA
Al nikada nisam rekao neću više,e baš suprotno hoću i mogu.Od bijelog brijega,kiseljaka,kaknja i mnogih drugih mjesta znanih i ne znanih.MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA RED ARMY JABLANICA
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
emil02in je napisao/la:Ma nikada nije bilo lako biti navijač Veleža,al ovo sad je bogami u rangu kada sam plakao nakon 10-0 od leotara.
To je to , to se trazi .
Nikad se ne smiju dignuti ruke od SVETINJE !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Mislim da oni navijači,a među te navijače ubrajam i sebe,koji su pratili Velež od rata pa do nazad 5-6 godina spadaju u najbolju generaciju navijača.Kad se samo sjetim kako je bilo na prvoj tekmi pod bijelim brijegom,kolone autobusa a u autobusima svega od 7 do 77.Pa onda ekskurzije po "kiseljaku" i inim fudbalskim mjestima,al se išlo j...ga.
Nažalost tih navijača je sve manje sada i u vrapčićima,a tu ima i objektivnih razloga,mnogi od nas rade tako da jednostavno nemogu dolaziti na tekme.velika većina je zasnovala porodicu i kad ugrabim vremena da dođem na tekmu normalno je da budem na velikoj tribini sa djetetom od dvije godine i koje polako al sigurno postaje navijač.
A da se malo osvrnem ina današnje stanje u klubu.Šta očekivati od čovjeka koji se hvali kao presjednik Veleža a taj isti nazovi čovjek duguje radnicima 3-4plate.Pa mismo uvijek bili radnički klub a sada ti radnici proklinju Velež jer misle da su njihove plate završile u Veležu!
Nažalost tih navijača je sve manje sada i u vrapčićima,a tu ima i objektivnih razloga,mnogi od nas rade tako da jednostavno nemogu dolaziti na tekme.velika većina je zasnovala porodicu i kad ugrabim vremena da dođem na tekmu normalno je da budem na velikoj tribini sa djetetom od dvije godine i koje polako al sigurno postaje navijač.
A da se malo osvrnem ina današnje stanje u klubu.Šta očekivati od čovjeka koji se hvali kao presjednik Veleža a taj isti nazovi čovjek duguje radnicima 3-4plate.Pa mismo uvijek bili radnički klub a sada ti radnici proklinju Velež jer misle da su njihove plate završile u Veležu!
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Moramo se dignut ljudi , ispadamo iz lige , moramo podrzat nase momke , ko ce ako necemo mi 
Zato bez puno price , SVI na stadion u Subotu !

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Hajmo raja u subotu dignite sve od 7-77 idemo podržati ROĐENE. SAD ILI NIKAD IDEMO . HAJDE DA SE NEKAKO ORGANIZUJEMO IDEMO LJUDI
ANTIFA ! je napisao/la:Moramo se dignut ljudi , ispadamo iz lige , moramo podrzat nase momke , ko ce ako necemo mi
ma ne treba se zvat navijacem ko ne ide na utakmice,koji racku ima ista pricati o Velezu u tom slucaju,eto mu Barce,Manchestera i ostalih kapitalistickih sranja pab nek se ponosi sa njima(ili isto tako ko ide samo kad Velez pobjedjuje).Bola treba da je praznik taj dan kad Velez igra(tako je bar kod mene,sve se ostavlja ,gosti otkazuju da je ne znam ko i Velez se gleda).Zar pravi navijac ne moze otici na bar svaku domacu utakmicu,a domace su utakmice samo 2 puta mjesecno
Svi na stadion,mojne niko da izmislja razloge nedolaska,jer ce biti neopravdani
GOOLOOOVAA RODJENIII GOOOLOOOVA

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
I ja u subotu dolazim, ne treba odustajati od momaka, treba im dati podršku, nagraditi aplauzom borce, izviždati manekene, sve po zasluzi, ajmo Rođeniiiiiii
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Na rijec Velez mi odma suze oci al poznavajuci situaciju bilo bi sevab izbaciti nas iz lige. Postali smo neprepoznatljiva kreatura puna sarlatana. Bukvalno nea osobe u klubu da upres prstom i kazes ovo je LJUDINA !!!!! Prepustiti PL ambicije i okrenuti se sistematskom radu sa djecom, ako imamo srece golddiggers i nestrucni uhljebovici (a bogami i toksikomani) ce se odmaci od kluba nakon toga.
Na parole i rijec HURA , HAJMO itd se nista ne moze napraviti.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
izvini kimbo ne slazem se sa tobom.Ti mislis da ce se velez preokrenuti(i poceti igrati bolje) ako ispadnu iz lige,koja je to logika carekimbo je napisao/la:Na rijec Velez mi odma suze oci al poznavajuci situaciju bilo bi sevab izbaciti nas iz lige. Postali smo neprepoznatljiva kreatura puna sarlatana. Bukvalno nea osobe u klubu da upres prstom i kazes ovo je LJUDINA !!!!! Prepustiti PL ambicije i okrenuti se sistematskom radu sa djecom, ako imamo srece golddiggers i nestrucni uhljebovici (a bogami i toksikomani) ce se odmaci od kluba nakon toga.

SVI NA STADION,okanite se raznoraznih igrica,facebooka,stranih placenickih timova,cura(ili jos bolje povedite i njih na utakmicu),kafana,gostiju,ribolova i ostalih nebitnih stvari.Sve se ovo moze odraditi poslije utakmice,a u ono vrijeme kad je utakmica ne treba da je ista vaznije od toga(moze se bar 2 puta mjesecno da bude najvaznija stvar u tom trenutku) ,zato SVI NA STADION

P.S.Plus sto je na stadionu najeftinija zabava.Valja 2 sata provesti na stadionu samo radi raznoraznih provala

Ma nek je FORZA VELEZ pa kako god

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
@rodjak
Tebi drug svaka cast i tebi a i drugima koji se ne slazu. Nadam se da nisam u pravu a bojim se da jesam. Srce jedno a razum drugo kaze. Nakon 40 i neke bogami sve vise slusam razum. Kazem dabogda da ispadnem na kraju dalabu
Tebi drug svaka cast i tebi a i drugima koji se ne slazu. Nadam se da nisam u pravu a bojim se da jesam. Srce jedno a razum drugo kaze. Nakon 40 i neke bogami sve vise slusam razum. Kazem dabogda da ispadnem na kraju dalabu

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
kakav care razum kad je utakmica u pitanju,pa da slusamo razum ne bi onda niko placo kartu i trosio dragocjeno vrijeme da gleda 22 igraca kako gonjaju loptu gore-dole po finoj livadi,pa je li.Ali utakmica je strast bez koje se ne moze(barem ja)i nema tu nikakvog razuma,zaboli me rinaka za razum,samo hocu Rodjene da gledam(kakvi su da su)i da se zivciram,radujem,tugujem,lomim oko sebe,derem se i tako to zavisno od kretanja rezultata hehe.kimbo je napisao/la:@rodjak
P.S.Mogu ja tebe mladicu jos poslati u prodavnicu da mi kupis cigare i sebi da kupis rum plocicu

FORZa VELEZ
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Slazem se. Evo ja kad ne odem na utakmicu a znam da sam mogo nikakav sam citav dan :S Zato idem svaku domacu. I treba ih podrzat u subotu bez obzira na prelos rezultat u Bjeljini jer nam je ovo jako vazna utakmica svi nam najtezi protivnici dolaze u Vrapcice i jedini timovi koje realno mozemo dobit su Celik i Gradina ostalo ce nam biti pretesko.rodjak je napisao/la:ma ne treba se zvat navijacem ko ne ide na utakmice,koji racku ima ista pricati o Velezu u tom slucaju,eto mu Barce,Manchestera i ostalih kapitalistickih sranja pab nek se ponosi sa njima(ili isto tako ko ide samo kad Velez pobjedjuje).Bola treba da je praznik taj dan kad Velez igra(tako je bar kod mene,sve se ostavlja ,gosti otkazuju da je ne znam ko i Velez se gleda).Zar pravi navijac ne moze otici na bar svaku domacu utakmicu,a domace su utakmice samo 2 puta mjesecnoSvi na stadion,mojne niko da izmislja razloge nedolaska,jer ce biti neopravdani
![]()
- IlPrincipe
- Kontakt:
Cuj lave Celik i Gradina ccc Uporedujes Celik sa Gradinom stvarno nema smisla.To sto Vama gori pod nogama to ti ne daje za pravo da uporedujes Čelik sa Gradinom.Vi ste za Čelik trenutno sansa za bodove sto je Vlado rekao.Nasa je najveca sansa Vas napad i borba za opstanak.Jeste da ne igraju tri provtimca ali mi se ne predajemo lako.Volio bih da tekma bude na TV-u da ne bude kakve stimaljke cega se najvise bojim.vm22 je napisao/la:Slazem se. Evo ja kad ne odem na utakmicu a znam da sam mogo nikakav sam citav dan :S Zato idem svaku domacu. I treba ih podrzat u subotu bez obzira na prelos rezultat u Bjeljini jer nam je ovo jako vazna utakmica svi nam najtezi protivnici dolaze u Vrapcice i jedini timovi koje realno mozemo dobit su Celik i Gradina ostalo ce nam biti pretesko.rodjak je napisao/la:ma ne treba se zvat navijacem ko ne ide na utakmice,koji racku ima ista pricati o Velezu u tom slucaju,eto mu Barce,Manchestera i ostalih kapitalistickih sranja pab nek se ponosi sa njima(ili isto tako ko ide samo kad Velez pobjedjuje).Bola treba da je praznik taj dan kad Velez igra(tako je bar kod mene,sve se ostavlja ,gosti otkazuju da je ne znam ko i Velez se gleda).Zar pravi navijac ne moze otici na bar svaku domacu utakmicu,a domace su utakmice samo 2 puta mjesecnoSvi na stadion,mojne niko da izmislja razloge nedolaska,jer ce biti neopravdani
![]()
Celik = Gradina => Velez = Ljubic
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Nije upoređivao nego vas je stavio u istu grupu ekipa protiv kojih se možemo na neki način nadati bodovima.
Meni lično je drago da svake sezone po jedan klub izađe i bljesne, liga postaje zanimljivija, utakmice gledljivije, posjećenost veća.
A Čeliku svaka čast, vidi se rad i rukopis Vlade Jagodića na čelu tima, veliki ste posao uradili dovevši ga.
Meni lično je drago da svake sezone po jedan klub izađe i bljesne, liga postaje zanimljivija, utakmice gledljivije, posjećenost veća.
A Čeliku svaka čast, vidi se rad i rukopis Vlade Jagodića na čelu tima, veliki ste posao uradili dovevši ga.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
ako se icega netrebas bojat onda je sigurno stimanje! ako imalo zaviris u statistiku velez je jedan od najneuspjesniji domacina zadnjih sezona! ko god zasluzi odnese bodove iz vrapcica pa cak i oni sto nezasluze ali sreca bude na njihovoj strani i posrece se sa kontrom! trebali napomenut da velez ima samo 3 pobjede u 8 odigrani tekma na domacem terenu ove sezone, nekoliko crveni kartona i nekoliko penala svirani za protivnika! ako se igdje trenutno u PL moze igrat posteno u gostima to je sigurno u vrapcicima! ta prica o stimanju ti nepije vode ni sekunde! da se stima sigurno bi imali barem 10-12 bodova vise do sad iz ti 5 tekma gdje su bodovi izgubljeni na domacem terenu!IlPrincipe je napisao/la:Cuj lave Celik i Gradina ccc Uporedujes Celik sa Gradinom stvarno nema smisla.To sto Vama gori pod nogama to ti ne daje za pravo da uporedujes Čelik sa Gradinom.Vi ste za Čelik trenutno sansa za bodove sto je Vlado rekao.Nasa je najveca sansa Vas napad i borba za opstanak.Jeste da ne igraju tri provtimca ali mi se ne predajemo lako.Volio bih da tekma bude na TV-u da ne bude kakve stimaljke cega se najvise bojim.vm22 je napisao/la:Slazem se. Evo ja kad ne odem na utakmicu a znam da sam mogo nikakav sam citav dan :S Zato idem svaku domacu. I treba ih podrzat u subotu bez obzira na prelos rezultat u Bjeljini jer nam je ovo jako vazna utakmica svi nam najtezi protivnici dolaze u Vrapcice i jedini timovi koje realno mozemo dobit su Celik i Gradina ostalo ce nam biti pretesko.rodjak je napisao/la:ma ne treba se zvat navijacem ko ne ide na utakmice,koji racku ima ista pricati o Velezu u tom slucaju,eto mu Barce,Manchestera i ostalih kapitalistickih sranja pab nek se ponosi sa njima(ili isto tako ko ide samo kad Velez pobjedjuje).Bola treba da je praznik taj dan kad Velez igra(tako je bar kod mene,sve se ostavlja ,gosti otkazuju da je ne znam ko i Velez se gleda).Zar pravi navijac ne moze otici na bar svaku domacu utakmicu,a domace su utakmice samo 2 puta mjesecnoSvi na stadion,mojne niko da izmislja razloge nedolaska,jer ce biti neopravdani
![]()
Celik = Gradina => Velez = Ljubic
odavno mi se nije ovako svidio neki post.ti si pravi navijac i simpatizer kluba. u velezu je slicna situacija kao i u zvijezdi ,prije par sezona stadion pun sada puno slabija posjeta i interesovanje .kod nas se prije kad koga pitas hocel na utakmicu kaze jasta cu pa dzenaze se odgadaju zbog utakmicerodjak je napisao/la:ma ne treba se zvat navijacem ko ne ide na utakmice,koji racku ima ista pricati o Velezu u tom slucaju,eto mu Barce,Manchestera i ostalih kapitalistickih sranja pab nek se ponosi sa njima(ili isto tako ko ide samo kad Velez pobjedjuje).Bola treba da je praznik taj dan kad Velez igra(tako je bar kod mene,sve se ostavlja ,gosti otkazuju da je ne znam ko i Velez se gleda).Zar pravi navijac ne moze otici na bar svaku domacu utakmicu,a domace su utakmice samo 2 puta mjesecnoSvi na stadion,mojne niko da izmislja razloge nedolaska,jer ce biti neopravdani
![]()

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: MostarskiSin i 24 gosta.