Milannews.it

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Skupo je jarane jako zato zaboravi. Jedino da ti neko uzme ko prolazi kroz Italiju. Ovako te izađe poštarina masno još ako si kurate sreće carina te opali skuplja pita od tepsije.DonPippo9 je napisao/la:Kakva cijena izađe sa narudžbama, poštarina i to?
Na kojem principu se plaća i kako to već ide, ako je neko voljan samo da mi objasni.
nemoj da te "Hegemonicar" cuje lol...a nema nam nesto u zadnji dan dva trirope11 je napisao/la:Evo Barselona izgleda maksuz radi nas mjenja taktiku, sad ce biti tiki taka na neki drugi nacin. Bilo kako bilo, nema hajra od te igre, bar ne protiv Milana. Kad to talijan zatvori i zacepi sve rupe, nema prolaza
heh, naravno da hegemonija mijenja taktiku, ja sam to i prije nekoliko dana pretpostavio da ce biti tako, onaj nas roki trener me napokon poslusao i sad se ta formacija ofanzivna razradjuje, salu na stranu, to je koristio i pep kad je ganjao rezultat i ta formacija uz dobru igru naravno znaci da ce milan biti stjeran skroz nazad, vasa krila boateng i saravei ako se ne varam, mislim da ce oni igrati krila, igrat ce uglvanom negdje na ivici svog kaznenog, dok ce najistureniji pazzini biti usamljen naprijed medju trojicom stopera barcelone negdje na pola centra, tako da u toj situaciji tesko milan moze i kontru neku napraviti jer krila bi morala istrcati nekih 80 metara a to je jako teskoChrisBoyd je napisao/la:nemoj da te "Hegemonicar" cuje lol...a nema nam nesto u zadnji dan dva trirope11 je napisao/la:Evo Barselona izgleda maksuz radi nas mjenja taktiku, sad ce biti tiki taka na neki drugi nacin. Bilo kako bilo, nema hajra od te igre, bar ne protiv Milana. Kad to talijan zatvori i zacepi sve rupe, nema prolaza
Ja sam to davno rekao.Ne znam samo kako liku nije dosadno da pise toliko nebuloza i to jos toliko opsirno.pesmaster je napisao/la:Ja sam ovog romaria odavno stavio na block listu .. toliko gluposti u jednom postu , pa stvarno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.