RK Bosna Visoko

samo_lijevo
Kontakt:

Re: RK Bosna Visoko

Post Postao/la samo_lijevo » 15 dec 2012, 22:17

gradacac10 je napisao/la:Opaaaaaa iznenadjenje kola! iskreno, cijeli dan kontam kako ste ih prosle godine pobijedili pa da bi mogli i sad, i eto pobijedili ste, cestitam vam, svaka cast.
Druze bez ikakvih problema.Ja sam licno razocaran ko je bio drugi na tabeli.Da su doveli jos kojeg sudiju djaba bi im bilo.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 16 dec 2012, 01:29

Ovakav Celik prije par godina ne bi imao sta trazit u PL. Sad imaju srece samo sto su ostale ekipe lose. Ekipa nista posebno. Golman Bosne Sirco branio fenomenalno, a njegov imenak Skopljak zabio 11 golova. Kod celika desno krilo, celavi neki ne znam mu ime isto zabio 10 tak golova

robi
Kontakt:

Post Postao/la robi » 16 dec 2012, 09:41

mozel mi neko reci, pojedinacno kako su igrali igraci celika i kakvo je sudjenje bilo, ali samo realni komentari...

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 16 dec 2012, 11:01

Pa evo rekao sam ti ja. Naajbolji je bio desno krilo. Desni bek isto tako nije odigrao lose. Konstantno su igraci celika igrali brzi centar. Par puta su uspjeli zabit brz gol upravo preko desne strane. Bosna je odigrala jako dobru utakmicu i ni jednog trenutka nije bilo neke neizvjesnosti, jer u drugom poluvremenu je mislim samo jednom celik spustio na 2 razlike tako da sudije i nisu imale neki tezak zadatak.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 16 dec 2012, 12:41

robi je napisao/la:mozel mi neko reci, pojedinacno kako su igrali igraci celika i kakvo je sudjenje bilo, ali samo realni komentari...
Ako ti je adsl imas veceras na mojaWeb TV program TV Visoko oko 20:45 snimak.

babaAtif
Kontakt:

Post Postao/la babaAtif » 16 dec 2012, 15:27

cestitam momci.. neka ste ima pokazali da ste jos uvijek dobra ekipa...tako treba,samo nastavite imate dobre domace igrace,sretno i da bude jos pobjeda i iznenadjenja..pozz

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 23 jan 2013, 13:39

Bosna-Prevent - Bosna BH-Gas 36:37 (20:21)

KSC“Mladost“. Gledalaca: 100. Sudije: Emir Memić i Stanislav Vujić (oba Visoko). Sedmerci: Bosna-Prevent 3(2), Bosna BH-Gas 5(4). Isključenja: Bosna-Prevent 8 min, Bosna BH-Gas 18 min.

BOSNA-PREVENT: Sirćo, Žiga, Pekić, Omanović, Skopljak 3, Vranac 10, Begić 2, Ahić 3, Mimić 5, Limo, Burić 3, Ahmetaš, Imamagić 1, Lončar, Travančić, Hrnjić, Balta 1, Gogić, Čabaravdić, Bećar 8. Trener: Edhem Sirćo.

BOSNA BH-GAS: Musa, Efendić, Lilić, Polić, Alibegović 1, Delić 3, Bečić 2, Zulfić 6, Memić, Korjenić 5, Hrbat 5, Davidović 1, Bračković 5, Perić 1, Jusufović 1, Burnazović 1, Dedajić, Terza 3, Halinković 2. Trener: Zuhdija Korkarić.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 27 jan 2013, 11:25

kadeti:Borac BL. - Bosna 42:33
seniori:Borac BL. - Bosna 44:22

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 29 jan 2013, 12:22

Emil Becar se vratio u Bosnu. :D

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 09 feb 2013, 22:46

Bosna-Prevent - Derventa 36:35 (18:20)

KSC“Mladost“. Gledalaca: 300. Sudije: Nedim Arnautović i Aleksandar Jović (oba Tuzla). Delegat: Damir Sobo (Banja Luka). Sedmerci: Bosna 5(4), Derventa 5(5). Isključenja: Bosna 6 min, Derventa 8 min.

BOSNA-PREVENT: Sirćo (7 odbrana), Žiga (2 odbrane), Omanović, Skopljak 8, Hurem 11(1), Vranac 3, Bećar 11(3), Mimić 1, Burić, Čabaravdić, Begić, Lončar, Gogić, Limo, Imamagić, Balta 2. Trener: Edhem Sirćo

DERVENTA: Blagovčanin (2 odbrane), Bijelić (7 odbrana), Todorić 2, Zemunović 9, Sibinčić 3, Marić 8, Lukić, Veljković 5, Jović 5(5), Mišanović, Zekić, Škrga 1, Stanković, Lazarević, Ninković, Marčeta 4. Trener: Zoran Dokić

gz234
Kontakt:

Post Postao/la gz234 » 18 feb 2013, 21:10

Sretan rođendan ! :mrgreen:

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 19 feb 2013, 18:04

gz234 je napisao/la:Sretan rođendan ! :mrgreen:
Povodom 19. februara, Rukometni klub „Bosna-Veterani“ daje saopštenje:

Rukometni klub ''Bosna-Veterani“ Visoko svojim članovima, navijačima i ostalom građanstvu Visokog čestita godišnjicu osnivanja Muškog rukometnog kluba ''Bosna '' Visoko – 19. februar.

Rukometni klub u Visokom rođen je prije 59 godina, 19. februara 1954., osnivanjem Srednjoškolskog sportskog društva “Mladost” pri Gimnaziji.

Osnivačima rukometne sekcije, kasnijeg kluba, smatraju se nastavnici Semić Ferid i Jolić Vladimir.

Klub dugogodišnje tradicije šampion je BiH i višestruki je osvajač Kup-a BiH. Finalista je Kup-a Jugoslavije, višestruki prvak Jugoslavije i BiH u juniorskim konkurencijama.

Klub je iznjedrio 3 seniorska reprezentativca Jugoslavije, desetine seniorskih i juniorskih reprezentativaca BiH, selektore i trenere jugoslovenskih i BiH juniorskih i seniorskih reprezentacija.

Zahvaljujući tome ima dvije medalje sa prvenstava svijeta.

Dugogodišnji je član najeletnijih šampionata Jugoslavije i stalni član Premijer lige BiH.

Nosilac je Sedmoaprilskog priznanja kao kolektiv, kao i dva njegova člana, od kojih je jedan i počasni građanin Visokog.

Klub je odlikovan priznanjem Josipa Broza Tita.

Njegovi članovi su višestroko nagrađivani kao najuspješniji sportisti grada u svim konkurencijama, uključujući niz nagrada za životna djela u sportu.

Seniori kluba su odigrali 146 međunarodnih utakmica, od toga 18 u evropskim kupovima. Juniorske selekcije visočkih rukometnih klubova do sada imaju 401 susret sa vršnjacima iz Evrope i svijeta.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 24 feb 2013, 11:51

Bosna-Prevent - Krivaja 25:24 (13:9)

KSC“Mladost“. Gledalaca: 400. Sudije: Vejsil Beširević (Bihać) i Emir Dautović (Cazin). Delegat: Srećko Delhunija (Sarajevo). Sedmerci: Bosna-Prevent 6(3), Krivaja 4(3). Isključenja: Bosna-Prevent 8 min, Krivaja 16 min.

BOSNA-PREVENT: Sirćo (9 odbrana), Žiga (6 odbrana, 2 sedmerca), Omanović, Skopljak 5, Hurem 7(1), Vranac 1, Begić, Bećar 5(2), Ahić, Burić, Mimić 1, Imamagić, Lončar, Travančić, Balta 1, Limo 5. Trener: Edhem Sirćo.

KRIVAJA: Hadžihasić (12 odbrana, 1 sedmerac), Selimbegović, Aljić, Čičkušić 6, Bašić 3(2), Avdić 1, Čebić, Abdurahmanović 2, Taletović, Omerović 6, Huskić, Smailbegović, Zvekić 1, Alić 4, Purić 1. Trener: Adnan Bašić.

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 04 mar 2013, 19:49

Bosna bi mogla lako ispast iz lige, vjerovatno ce do kraja pobijedit samo Kakanj i Bosnu S ako im otmu nekako, a protiv Leotara ce se borit za ostanak zadnje kolo... Eh sad, opet, oni imaju Konjicanina Esu ..

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 04 mar 2013, 20:07

Dosta timova je u igri. I mislim da svi imaju skoro identicne sanse za opstanak. Realno je da Bosna pobjedi Kakanj, Bosnu i Leotar kod kuce. A mislim i da Gradacac Bosna moze pobjedit. Nemoj da te zavara tabela. Nemoj zaboravit da je i Celik izgubio u Visoko. Bosna kad hoce moze odigrati jako dobro. E sad sto se tice gostovanja. Mislim da im je upravo iduca utakmica jedina sansa. Bosna je mogla iznenaditi i u Capljini ali sudije nisu dozvolile. Ako protiv zrinjskog odigraju kako znaju uz posteno sudjenje mogu pobjedit. Sto se tice ostalih gostovanja ne vjerujem da ista mogu napravit.

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 04 mar 2013, 22:14

adn_sah je napisao/la:Dosta timova je u igri. I mislim da svi imaju skoro identicne sanse za opstanak. Realno je da Bosna pobjedi Kakanj, Bosnu i Leotar kod kuce. A mislim i da Gradacac Bosna moze pobjedit. Nemoj da te zavara tabela. Nemoj zaboravit da je i Celik izgubio u Visoko. Bosna kad hoce moze odigrati jako dobro. E sad sto se tice gostovanja. Mislim da im je upravo iduca utakmica jedina sansa. Bosna je mogla iznenaditi i u Capljini ali sudije nisu dozvolile. Ako protiv zrinjskog odigraju kako znaju uz posteno sudjenje mogu pobjedit. Sto se tice ostalih gostovanja ne vjerujem da ista mogu napravit.
Ako Doborac Damir bude igro, a vjerovatno hoce, tesko ce Bosna pobijedit Gradacac, veoma tesko, sansi ima...

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 04 mar 2013, 23:33

gradacac10 je napisao/la:
adn_sah je napisao/la:Dosta timova je u igri. I mislim da svi imaju skoro identicne sanse za opstanak. Realno je da Bosna pobjedi Kakanj, Bosnu i Leotar kod kuce. A mislim i da Gradacac Bosna moze pobjedit. Nemoj da te zavara tabela. Nemoj zaboravit da je i Celik izgubio u Visoko. Bosna kad hoce moze odigrati jako dobro. E sad sto se tice gostovanja. Mislim da im je upravo iduca utakmica jedina sansa. Bosna je mogla iznenaditi i u Capljini ali sudije nisu dozvolile. Ako protiv zrinjskog odigraju kako znaju uz posteno sudjenje mogu pobjedit. Sto se tice ostalih gostovanja ne vjerujem da ista mogu napravit.
Ako Doborac Damir bude igro, a vjerovatno hoce, tesko ce Bosna pobijedit Gradacac, veoma tesko, sansi ima...
iskreno nisam gledao gradacac ove sezone al pogleda na tabelu i rezultate ne govori da su toliko opasni. Slazem se da je doborac medju najboljim igracima trenutno u ligi, ali nemoj zaboravit da su i jace ekipe u Visokom gubile. Odbrana Bosne je napokon profunkcionisala kako treba. Ali ipak dajem malo ali samo malo vece sanse gradaccu u tom susretu

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 05 mar 2013, 17:48

Samo da se nama hoce Geko oporaviti pa da imamo pravog pivota.Svi zaboravljate da smo igrali sa kadetom na toj poziciji.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 16 mar 2013, 21:22

Bosna-Prevent - Kakanj 32:27 (17:14)

BOSNA-PREVENT: Sirćo (13 odbrana), Žiga (3 odbrana), Geko 3, Skopljak 6, Mimić 3, Burić, Omanović, Čabaravdić 7, Begić, Lončar, Vranac 2, Hurem 6(2), Ahić 1, Limo, Imamagić, Balta 4.

KAKANJ: Šestović (7 odbrana, 1 sedmerac), Čehajić, Šljivo, Bjelopoljak, Demirović 5, Duraković 6, Tukulić, Hadžijusufović 1, Sabljaković 2, Velispahić 1, Delić, Antović 5, Zaimović 6(1).

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 23 mar 2013, 20:32

Poraz 34:30

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.